Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΜΙΚΕΣ είπε:Γνωστος Ελληνας γιατρος παντως....ισχυριζεται οτι το μηχανημα αυτο,το εχει και στο μονο που χρησιμευει ειναι να ακουμπαει πανω το φραπε του.
sanmartean15 είπε:Μήπως λέμε για διαφορετικό πραγμα ρε παιδια?Στο παλιο θρεντ που είχε ανοιχτεί θυμαμαι οτι μια γιατρος στο βιντεάκι παρουσιασης έλεγε οτι θα ναι στην αγορα 2015-16.Οκ, ο ΡΑΧΑΛ Το πήρε απ τους πρωτους(ακόμα ίσως κ αν δεν εχει παρει αδεια σε όλες τις χωρες) γιατι ειναι ο Ραχαλ. Ο δικος μας το εχει παρει ηδη κ εχει αποφανθει οτι ειναι για τραπεζακι καφε? μου θυμίζε λίγο ανέκδοτο με το τσακ νορις. απο την άλλη θύμαμαι μια συζητηση για Τουρκικες κλνικες που χρησιμοποιούσαν κατι micromotor fue(αν θυμαμαι καλά) και όντωα δεν ακουγονταν καλα πραγματα. Μήπως Μικέ, ο γιατρος που λες χρησιμοποιεί αυτα?
Ο Rahal για μένα βάσει αποτελεσμάτων είναι μακράν ο καλύτερος στο χώρο της μεταμόσχευσης.Δεν νομίζω ότι θα παίξει την φήμη του αφήνωντας τις μεταμοσχεύσεις στα ρομποτάκια.Πιο πολύ για διαφημιστικό κόλπο μου κάνει η όλη ιστορία. [\quote]
Δε σε πιάνω. Παντα στον τομέα της χειρουργικής η ρομποτική προσέδιδε ακρίβεια -οπως και εδω-, δεν παίρνουν τα "ρομποτάκια" επειδή βαριούνται να δουλέψουν...
Δες για παραδειγμα
http://www.youtube.com/watch?v=KxBHFZvpKok
μην ειμαστε τεχνοφοβικοι και οπισθοδρομικοι
όσο για τον έλληνα γιατρό... να κόψει τους φραπέδες, δε θα έχει σταθερό χέρι για την επέμβαση...
sanmartean15 είπε:οκ βρε παιδί μου. Αλλοι 2. ο δικος μας είναι ο τρίτος(η 4ος, ή 10ος αν θες), ο οποιος το πήρε, δε το διαφήμισε καθόλου και το βγαλε κ αχρηστο?Αποκλείεις δηλ. Παυλο να αναφέρεται στο άλλο που είπα?