Ο RAHAL ΚΑΙ ΤΟ ROBOT

pavlos

Member
Floskara είπε:
Γιατι βριζεις αγορι μου? Εσυ σε ενα χρονο που θα εισαι τιγκα θα σε βριζουμε? :)


Ααα και που εισαι,στειλε τπτ που σου ειπα και συ για να χαζεβω..


Μικε αντε πες μας τα αρχικα του γιατρου




Μακαρι ρε Floskara να τουμπανιασω και βριστε με ελευθερα :)
Στειλε μου τι θες να σου στειλω , οτι θες, μαλλον δεν ειδα το μηνυμα τα βλεπω απο κινητο
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Λοιπον παιδες ΚΑΙ ο Π.Β. εχει ρομποτακι, το λεει στο βιντεακι που εχει στο σαιτ του και ακουστε και αυτο ,η FUE ειναι μια παγκοσμια απατη γιατι δεν μπορει να δωσει αποτελεσματα.Ελεος με τους απατεωνες ρεεεεεε
Αισχροι κ οι 2 κυριες και κυριοι


ααα εχει και αλλο..ο Γ.Γ. και ο Π.Β. εκτος απο τα ρομποτακια εχουν και κοινους πελατες.αν μπειτε στο σαιτ τους εχουν κανει hairline και οι 2 στον ιδιο ανθρωπο(χαρης Κατηρας).Στο βιντεο του Γ.Γ. ο ενας απο τους πελατες του που εινα στην Τατιανα καλεσμενος ειναι και στον Π.Β. στο πριν και στο μετα στις φωτογραφιες.εκτος απο Δαντη και ολο το σταρ συστεμ εχουν περασει απτους 2 αυτους καταπληκτικους γιατρους και οσοι μιλανε ελληνικα
 

Faderberg

Member
Θελουμε και να πεσουν οι τιμες.. Ανεβαίνουν αντί να πέσουν. Εστειλα μυνημα στον Rahal, αν κοστίζει φθηνότερα η FUE με το robot.
Πιο ακριβη είναι, 7,5$ με το χέρι, 8,5$ με το robot.

Η απαντηση του:
Rahal
Hi ..,
ΑRTAS is $8.50/graft and FUE is $7.50/graft. Most patients can expect to pay $5000 - $15,000 per session, though a lot of factors need to be taken into consideration including contrast between hair and scalp, hair thickness etc.
 

sneon23

New Member
Διάβασα με προσοχή όσα σχολιάσατε όλοι σας και θα ήθελα να κάνω στους πιο έμπειρους κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις. Έχω καταλήξει να κάνω FUT 3000 grafts μέσα στον επόμενο χρόνο. Είμαι 23 και το πρόβλημα μου αρχίζει να μεγαλώνει στην hairline αν και με το τοπικ το κρύβω αρκετά καλά προς το παρόν. Πιστεύετε ότι με όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες αξίζει να περιμένω 1-2 χρόνια ακόμα; Προσωπικά είχα αποφασίσει να πάω στον Σαπίρο γιατί ο Ραχάλ ήταν πολύ αναξιόπιστος στα μαιλ του και στην όλη επικοινωνία μαζί μου ενώ ο Σαπίρο ήταν άψογος. Διάβασα επίσης να λέτε οτι η FUT είναι απαρχαιωμένη μέθοδος. Παρόλα αυτά δεν είναι ακόμα η πιο αποτελεσματική ειδικά στην περίπτωση μου που είμαι ακόμα νέος και δε θέλω να σπαταλήσω όλα τα διαθέσιμα grafts απο την δότρια περιοχή μου?
 

Faderberg

Member
Μπορείς να μας πεις τι σου έγραψε ο Rahal στα email και τον θεωρείς αναξιόπιστο; Γιατί γενικά θεωρείτε καλός γιατρός και προσγειωμένος στις τιμές.

Για αυτό που ρωτάς και εγω το ίδιο περιμένω. Θα πάρει τουλάχιστον μια πενταεία για να κάνουν όλη τη δουλειά - και εμφύτευση - τα ρομποτ. Μεχρι στιγμής κανουν μόνο το ανοιγμα για την εξαγωγη, το οποίο ειναι μεγάλο και φαινεται. Ειδικά αν δεν διορθωθεί αυτό, δεν νομίζω να αξίζει. Και γενικά δεν βλεπω ενθουσιασμό για αυτη την τεχνική στο εξωτερικό.

Επειδή είσαι μικρός νομίζω πρέπει να περιμένεις. Μπορεί να εξελιχθεί αυτή ή καποια άλλη τεχνικη, εχεις χρονο. Δεν υπαρχει λογος να σπαταλας μοσχευματα απο τωρα, αφου με το toppik εισαι ενταξει. Καλυτερα να περιμενουμε λιγα ακομη αποτελεσματα και μετα αποφασίζουμε χερι η ρομποτ.
 

n094

Active Member
Faderberg είπε:
Έτυχε να δει κανεις αποτελέσματα, σχόλια από τις μεταμοσχεύσεις του Rahal με το ρομπότ;

Αγαπητέ στα ξένα φόρουμς γίνεται χαμός με το συγκεκριμένο θέμα. Εκτός από το λινκ που είχα δώσει σε παλιότερη ανάρτησή μου εδώ υπάρχουν ακόμα αρκετά σχετικά νήματα, μερικά από τα οποία παραθέτω παρακάτω. Γενικά υπάρχουν τόσο πολέμιοι όσο και υποστηριχτές του ρομπότ. Ωστόσο, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε τα πρώτα σε κάνα εξάμηνο από τώρα μιας και οι πρώτες επεμβάσεις ξεκίνησαν το φθινόπωρο.
εδώ μερικά ενδεικτικά λινκς:
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-116405-page-0-category-2-order-last_answer-descasc-DESC.html
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-114196.html#p114196 (εδώ έχει και βίντεο και από κάτω έγινε ο χαμός, κυρίως με τον Cole….)
 
Αν τυχον έχουμε καλά αποτελεσματα, πιστευω θα ειναι μια απο τις σημαντικοτερες εξελιξεις στο θεμα που μας απασχολει. Και αυτο, γιατι σταδιακα, αλλα με πολυ γρηγοροτερους ρυθμους πλεον θα εχουμε μεγαλη πτωση τιμων, για καλησ ποιοτητας μεταμοσχευση. Καλη ποιοτητα λεω, γιατι απο οτι εχω καταλαβει, η δουλεια που κανει το ρομποτ(εξαγωγη), απο οτι εχω καταλαβει ειναι και το 90% της δυσκολιας μιας επεμβασης. Ή κάνω λάθος Νικο?
 

n094

Active Member
κοίτα η εξαγωγή είναι όντως ένα από τα πιο σημαντικά στάδια και εννοώ ότι κατά τη διάρκεια της εξαγωγής μπορείς να κάνεις ζημιά στα τριχοθυλάκια (transection). Δυστυχώς, αυτό που παρατηρώ παρακολουθώντας τα ξένα φόρουμ είναι ότι ακριβώς αυτό είναι και το πρόβλημα του ρομποτ, παρουσιάζει μεγάλο transection rate, δηλαδή σύμφωνα με πολλούς, "κόβει" πολλά τριχοθυλάκια στη μέση. Και εγώ είχα "ποντάρει" πολλά στο θέμα ρομπότ για να πάει η μμ ένα βήμα πιο μπροστά αλλά τελικά φαίνεται ότι ακόμα το ρομποτ θέλει βελτίωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Να σου πω την αληθεια, διαβαζοντας μια στα γρηγορα το κειμενο του Cole στη παραπομπη σου(ο τυπος επος εγραψε) αλλα και την απαντηση του άλλου γιατρου, ο cole δε με πειθει. πιο πολυ μου κάνει προσπαθεια μεγαλογιατρου να πολεμησει κατι καινουρι κ να διασφαλισει τα κεκτημένα του. Πιο πολυ μ επεισε ενα σχολιο που χει παρακάτω που παρομοιάζει τα ρομποτ με την φουε στην αρχή της. Κ τοτε ειχε πολεμηθει( στην Ελλαδα πολεμιεται ακομα), και απο αυτην υπηρξαν αρχικά αποτελεσματα ασχημα,αλλα και σε αυτην ήταν ξεκάθαρα το μέλλον των μεταμοσχευσεων.
Οσον αφορα, αυτα που λέει ο Cole, καπου λεει οτι με το πομποτ ο μεσος λογος τριχων ανα γκραφτ ειναι 2,4 και τον αναφέρει ως πολυ μικρο. καπου εκει αν θυμάμαι δεν είχες και συ και λεμε οτι σε σενα ηταν μεγαλος ο λογος(ή κάνω λαθος)? και επίσης, αν υπάρχει καποιος μηχανικος Η/Υ στο φορουμ, να μας πει αν αυτο που ισχυριζεται, οτι το ρομποτ(ή ο υπολογιστης) ειναι αδυνατο να επιτυχει το να συμβαδισει με τη κινηση που προερχεται απο τη ανθρωπινη αναπνοη για παραδειγμα κατα την διαδικασια μιας μεταμοσχευσης, έχει βάση
 

n094

Active Member
Συμφωνώ με αυτά που λες, ωστόσο από το βίντεο που παρακολούθησα θεωρώ ότι το transection rate πρέπει όντως να είναι αρκετά μεγάλο, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι πετυχαίνει λόγο 2,4 (ο οποίος όντως είναι αρκετά υψηλός). Θεωρώ πάντως ότι το ρομποτ είναι το μέλλον (το αναφέρω και εγώ άλλωστε) αλλά όχι το παρόν, θέλει, κατά τη γνώμη μου αρκετές βελτιώσεις ακόμα. Για να συνοψίσω, εγώ αν είχα την επιλογή να κάνω με το ρομπότ (στην παρούσα φάση) δεν θα έκανα, σε μερικά χρόνια από τώρα και αφού λυνόντουσαν κάποια θεματάκια τα οποία υπάρχουν, θα έκανα.
 

jimakos88

New Member
στο 6μηνο update του adamo που είδα(στο site του ραχαλ) φαίνεται να πηγαίνει super o τύπος.
γιατί δεν ακούμε ήδη για το artas κάπου πιο κοντά?:s
θεωρώ ότι πέρα από την ακρίβεια και την μείωση του χρόνου της επέμβασης, που θα βελτιώνεται με την εξέλιξη του μηχανήματος αναμφίβολα, σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη τεχνογνωσία της scarless fue+regenaration δότριας θα έχουμε ένα γερό χαρτί στην καταπολέμηση της Α/α πιο σύντομα από ότι ένα magic pill ή cream.
 

n094

Active Member
Συμφωνω θεωρω οτι η αναγεννηση της δοτριας ειναι το μελλον!!! Τωρα για το ρομποτ εξακολουθω να πιστευω τα παραπανω που γραφω (θεωρω οτι θελει ακομα καποιες βελτιωσεις για να αντικαταστησει το ανθρωπινο χερι)
 

trezoli

New Member
Flosk είπε:
Ο rahal χρεώνει 4 δολλαρια το graft μέχρι τα 2500 grafts και μετα με 3 δολλαρια..η δουλεια του φαίνεται κορυφαία αλλα αν ισχύσει και το 1 ευρω επιπλέον για το ρομποτακι μάλλον ξεφεύγει πολυ το πράμα ειδικά για μας που έχουμε και τρέλα αεροπορικά..
γεια σου φιλε φλοσκ.εισαι σιγουρος οτι παιρνει 4$/graft??νομιζω πως αυτη η τιμη ειναι για strip κ οχι για fue
 

Flosk

Well-Known Member
Κοντεύει ένας χρόνος trezoli.. Δεν θυμάμαι σε ποιο forum είχα πετύχει τις τιμές του αλλα τώρα που μπήκα στο σάιτ του δεν αναφέρει χρεώσεις οπότε δεν μπορω να σου πω με βεβαιότητα!
 

panoslydios

New Member
Επειδη το εχω ψαξει αρκετα το θεμα του scarless ,πιστευω οτι κατα ενα μεγαλο μερος
εξαρταται απο την ισορροπια στα ιχνοστοιχεια του οργανισμου.

Οσο περισσοτερο ανοργονα στοιχεια εχει ενας οργανισμος,τοτε θα επουλωσει τη δοτρια
με σκληρο ασβεστιο που θα εμποδιζει την ενδεχομενη αναγεννηση.

Επισης κατι που δεν θα ακουσετε απο τους γιατρους,μετα τη διαδικασια ,οσο το δυνατον λιγοτερο φαγητο να τρωτε.Κατα προτιμηση κυριως ΧΥΜΟΥΣ φρουτων. Η λογικη:
Οταν εχουμε μια επεμβατικη μεθοδο,ο οργανισμος πρεπει να ασχοληθει μονο με την τραυματισθεισα περιοχη. Γι αυτο και πρεπει να αφαιρουμε την ινα απο το φαγητο και να φτιαγνουμε χυμους,ωστε ο οργανισμος να μην ασχολειται με το σπασιμο της ινας με στομαχικα οξεα.Αλλα να παιρνει αμεσα χωρις
κοπο στην πεψη,τα ιχνοστοιχεια.Αυτο για ενα μικρο χρονικο διαστημα μεχρι να αισθανθει καποιος την περιοχη επουλωμενη.
Αυτα δεν τα λεω εγω αλλα οι μαστορες του healing ,ο John Christopher και ο Dr Schultze.
Tα ελεγαν για μεγαλυτερους τραυματισμους οπως εγκαυματα 3 βαθμου.Οπως επισης ελεγαν
οτι η περιοχη πρεπει να μενει συνεχως αν γινεται ενυδατωμενη.
Τωρα το ξερω δεν θα ακουσετε αυτες τις συμβουλες,και καλα θα κανετε μιας και πληρωνει καποιος πολλα στη μμ ωστε να βασιζεται σε τετοια.Απλως αν χτυπησει καποιος εστω και λιγο ,προτεινεται ενα μιγμα αλοης και φλοιου απο φτελια σε σκονη ,ωστε να επουλωσει η περιοχη scarless και στην περιπτωση της μμ με λιγοτερη ουλη.

Φιλικα και σαν σημειωση γιατι αισθανομαι οτι υπαρχει η ταση να αναζητουνται αυτα τα πραγματα μονο με
εξωτερικες μεθοδους ,ξεχνωντας τον εσωτερικο μας θεραπευτη.
 

Flosk

Well-Known Member
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2999-page-2.html

Βρήκα απλα αυτο trezoli.. Ειναι παλιουτσικο αλλα ο Pavlos ειναι εγγύηση!
 
Μπλουζα