Hercules80
Active Member
Φιλε το να αφήνεις 20-30 πόντους μαλλί για να καλύπτεις τα κενά πίσω ειναι μέγιστο λάθος και θα το καταλάβεις στην πορεία που δεν θα μπορει να σταθεί σε φυσιολογικές συνθήκες και θα φαινεται αφυσικο και αραιό. Και αλλα μέλη πχ @jacksmith που πήγαν στη συγκεκριμένη κλινική και ειχαν παρασυρθεί από τις επίσημες παρουσιάσεις (όπως και εσυ) και που τους έκανε τη συγκεκριμένη τεχνική το αποτέλεσμα τους ηταν πολυ φτωχό και αραιό και έλεγαν οτι τα μαλλιά δεν στέκονταν έξω και τα έπαιρνε ο αέρας καθε φορά που έβγαιναν από το σπιτι....μη κοιτάς επίσημες παρουσιάσεις και τι γινεται σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλούς φωτισμούς αλλά να σκεφτείς τι θα γινει σε πραγματικές συνθηκες με καλό φωτισμό με ήλιο και με αέρα οπου θα πετάνε τα μαλλιά 25 πόντων στον αέρα και θα φαινεται αστείο και αφύσικο το θέαμα.Όχι φίλε δεν κατέληξα ακόμα αλλά σίγουρα βλέπω τίμια αποτελεσματα σε δύσκολα περιστατικά από τα βίντεο που αναιβαζει.Εξαλου για αυτό άνοιξα και το θέμα στο φόρουμ με τις επιλογές που έχω στο μυαλό μου για την περίπτωσή μου.
Κάνε καλύτερη έρευνα και επέλεξε μια σοβαρή κλινική που θα κάνει καλύτερο πλάνο και οχι καραφλοχτενίσματα με 25-30 πόντους μαλλί που δεν μπορει να σταθεί σε εξωτερικές συνθήκες.
Τελευταία επεξεργασία: