Ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα το 2023

Hercules80

Active Member
Όχι φίλε δεν κατέληξα ακόμα αλλά σίγουρα βλέπω τίμια αποτελεσματα σε δύσκολα περιστατικά από τα βίντεο που αναιβαζει.Εξαλου για αυτό άνοιξα και το θέμα στο φόρουμ με τις επιλογές που έχω στο μυαλό μου για την περίπτωσή μου.
Φιλε το να αφήνεις 20-30 πόντους μαλλί για να καλύπτεις τα κενά πίσω ειναι μέγιστο λάθος και θα το καταλάβεις στην πορεία που δεν θα μπορει να σταθεί σε φυσιολογικές συνθήκες και θα φαινεται αφυσικο και αραιό. Και αλλα μέλη πχ @jacksmith που πήγαν στη συγκεκριμένη κλινική και ειχαν παρασυρθεί από τις επίσημες παρουσιάσεις (όπως και εσυ) και που τους έκανε τη συγκεκριμένη τεχνική το αποτέλεσμα τους ηταν πολυ φτωχό και αραιό και έλεγαν οτι τα μαλλιά δεν στέκονταν έξω και τα έπαιρνε ο αέρας καθε φορά που έβγαιναν από το σπιτι....μη κοιτάς επίσημες παρουσιάσεις και τι γινεται σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλούς φωτισμούς αλλά να σκεφτείς τι θα γινει σε πραγματικές συνθηκες με καλό φωτισμό με ήλιο και με αέρα οπου θα πετάνε τα μαλλιά 25 πόντων στον αέρα και θα φαινεται αστείο και αφύσικο το θέαμα.
Κάνε καλύτερη έρευνα και επέλεξε μια σοβαρή κλινική που θα κάνει καλύτερο πλάνο και οχι καραφλοχτενίσματα με 25-30 πόντους μαλλί που δεν μπορει να σταθεί σε εξωτερικές συνθήκες.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Δεν ξέρω αν θα έκανα νέα ουλή αδερφέ θα προσπαθούσα να το αποφύγω!Μάζεψε τις πληροφορίες που σου έδωσαν οι κλινικές που επισκέφθηκες και δες ποια είναι για εσένα η σωστή!Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης πράξε σωστά!
Σωστός αυτό σκοπεύω να κάνω.Με.τις άλλες δύο κλινικές που είχαμε μιλήσει στο παρελθόν πάνε πολλά χρόνια αλλά δεν έχει αλλάξει το κεφάλι μ.και.πολυ από τότε το πλάνο ήταν να κλείσουμε το πισω.μερος του κεφαλιού έχω ένα κομμάτι σαν πέταλο που δεν έχουν μπει ποτέ μαλλιά εκει.και αν μείνει και πιθανόν να ξαναπάρουμε από γενιά και ότι μείνει από δοτρια αν μείνει γιατί δεν έχει και πολλά αποθέματα να μπούμε σε β ζώνη κυρίως για πυκνωση

giwrgos athina

Active Member
Φιλε το να αφήνεις 20-30 πόντους μαλλί για να καλύπτεις τα κενά πίσω ειναι μέγιστο λάθος και θα το καταλάβεις στην πορεία που δεν θα μπορει να σταθεί σε φυσιολογικές συνθήκες και θα φαινεται αφυσικο και αραιό. Και αλλα μέλη πχ @jacksmith που πήγαν στη συγκεκριμένη κλινική και ειχαν παρασυρθεί από τις επίσημες παρουσιάσεις (όπως και εσυ) και που τους έκανε τη συγκεκριμένη τεχνική το αποτέλεσμα τους ηταν πολυ φτωχό και αραιό και έλεγαν οτι τα μαλλιά δεν στέκονταν έξω και τα έπαιρνε ο αέρας καθε φορά που έβγαιναν από το σπιτι....μη κοιτάς επίσημες παρουσιάσεις και τι γινεται σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλούς φωτισμούς αλλά να σκεφτείς τι θα γινει σε πραγματικές συνθηκες με καλό φωτισμό με ήλιο και με αέρα οπου θα πετάνε τα μαλλιά 25 πόντων στον αέρα και θα φαινεται αστείο και αφύσικο το θέαμα.
Κάνε καλύτερη έρευνα και επέλεξε μια σοβαρή κλινική που θα κάνει καλύτερο πλάνο και οχι καραφλοχτενίσματα με 25-30 πόντους μαλλί που δεν μπορει να σταθεί σε εξωτερικές συνθήκες.
Η άλλες δύο στρατηγικές που είχα πάρει παλαιότερα από bhr και hdc είναι ότι δοτρια έχω περίπου 1500 grafts(ο αναστασακης είπε 1800) και να βάλω 1000 από κεφάλι και 1000 από γενιά στο πίσω μέρος να είναι ομοιομορφο κάπως και αν χρειαστεί και κάνω νέα κενά από τριχόπτωση που δεν κάνω θεραπεία η απλά να ενισχύσουμε λίγο την β ζώνη από γενιά ξανά και ότι μείνει από δοτρια...Εντάξει όλοι συμφώνησαν βέβαια πως είμαι δύσκολο περιστατικό δεν κάνω θεραπεία δεν έχω καλή δοτρια μεγάλη αραίωση και ότι πρέπει να έχω χαμηλές προσδοκίες δεν πάω για να γίνω μαλλιάς δεν γίνεται αυτό.Το θέμα είναι ποια στρατηγική κλινικής είναι η ποιο σωστή?

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα Γιωργο, εφοσον σε ικανοποιει ενα τετοιο κουρεμα για εμενα ειναι μια οκ επιλογη ο συγκεκριμενος γιατρος δεδομενου οτι δεν ρισκαρει.
Αν στις προηγουμενες μετ ειχες θεμα φυτρωσης θα προτεινα να το διερευνησεις περισσοτερο, μιας και γινεται αναφορα και σε dupa .

Αμα ξυριζεσαι κοντρα, ακομα και με εγγυηση για πηγουνι, δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη. Προσωπικα θα το απεφευγα.

giwrgos athina

Active Member
Επίσης να αναφέρω πως στην hdc δεν με είχε δει ιατρός αλλά ο διευθυντής της κλινικής που έρχονταν παλιά Αθήνα για συναντήσεις με υποψήφιους ο Θοδωρής.Στην bhr. Πλήρωσα 50 ευρο και με είδε ο bissanga.βεβαια πάνε χρόνια που είδα και τις δύο κλινικές αλλά η στρατηγική που συζητήσαμε έμοιαζε καλύπτω το πίσω μέρος που δεν έχει τίποτα με κεφάλι και γενιά και στο μέλλον θα ενισχύσουμε με γένια την β ζώνη και αν μείνει τίποτα από κεφάλι με fue η αλλιώς παίρνουμε και από στήθος κάποια.

giwrgos athina

Active Member
Καλησπερα Γιωργο, εφοσον σε ικανοποιει ενα τετοιο κουρεμα για εμενα ειναι μια οκ επιλογη ο συγκεκριμενος γιατρος δεδομενου οτι δεν ρισκαρει.
Αν στις προηγουμενες μετ ειχες θεμα φυτρωσης θα προτεινα να το διερευνησεις περισσοτερο, μιας και γινεται αναφορα και σε dupa .

Αμα ξυριζεσαι κοντρα, ακομα και με εγγυηση για πηγουνι, δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη. Προσωπικα θα το απεφευγα.
Ναι κόντρα ξυρίζομαι και του τόνισα ότι δεν θέλω το παραμικρό σημάδι στο λαιμό η στο πηγούνι.Βεβαια αν δεν πάρουμε από γενιά ίσως να μην αξίζει να κάνω τίποτα μιας και δεν φτάνει η δοτρια να μαζέψουμε τα προβλήματα του κεφαλιού.

Hercules80

Active Member
Η άλλες δύο στρατηγικές που είχα πάρει παλαιότερα από bhr και hdc είναι ότι δοτρια έχω περίπου 1500 grafts(ο αναστασακης είπε 1800) και να βάλω 1000 από κεφάλι και 1000 από γενιά στο πίσω μέρος να είναι ομοιομορφο κάπως και αν χρειαστεί και κάνω νέα κενά από τριχόπτωση που δεν κάνω θεραπεία η απλά να ενισχύσουμε λίγο την β ζώνη από γενιά ξανά και ότι μείνει από δοτρια...Εντάξει όλοι συμφώνησαν βέβαια πως είμαι δύσκολο περιστατικό δεν κάνω θεραπεία δεν έχω καλή δοτρια μεγάλη αραίωση και ότι πρέπει να έχω χαμηλές προσδοκίες δεν πάω για να γίνω μαλλιάς δεν γίνεται αυτό.Το θέμα είναι ποια στρατηγική κλινικής είναι η ποιο σωστή?
Οπως ειπα καραφλοχτενίσματα με 20-30 cm μαλλί δεν στέκονται σε εξωτερικές συνθηκες και θα τα παίρνει ο αέρας και θα έχεις καραφλές επιφάνειες στο κεφάλι..οπότε μη στέκεσαι σε επίσημες παρουσιάσεις
Πίστεύω τοσο ο Bisanga οσο και η HDC σου πρότειναν την ορθή λυση για το πρόβλημα σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
Αν εχεις διαγνωστει με dupa (οπως εγραψες πριν), θες φινα για να μην φύγουν και αυτα που θα μεταμοσχευσεις.

DjF

Active Member
Χρόνια πολλά! δες προς Κύπρο καλύτερα. Ο influencer "μόνο το βίντεο μετράει" δεν συμμετέχει καν στην επέμβαση, καμία υποδοχή και αυτό ανάλογα αν δεν τραβάει κανα βίντεο για το youtube. Να κοιτάς τα ανεξάρτητα περιστατικά και συμπεριφορά γιατρού σε περίπτωση αποτυχίας.

giwrgos athina

Active Member
Βάζω κάποιες παλιές φωτο.που είχα τραβήξει αλλά δεν έχει αλλάξει η η εικόνα Μ παρά πολυ.

Συνημμένα

• IMG_20241225_161714.jpg
    IMG_20241225_161714.jpg
    286.7 KB · Προβολές: 69
  • Screenshot_2024-12-25-16-19-21-921_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_2024-12-25-16-19-21-921_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    970 KB · Προβολές: 54
  • IMG_20241225_162031.jpg
    IMG_20241225_162031.jpg
    361.4 KB · Προβολές: 50
  • Screenshot_2024-12-25-16-19-38-762_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_2024-12-25-16-19-38-762_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    872.8 KB · Προβολές: 54
  • IMG_20241225_161800.jpg
    IMG_20241225_161800.jpg
    497.4 KB · Προβολές: 67

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Χρόνια πολλά! δες προς Κύπρο καλύτερα. Ο influencer "μόνο το βίντεο μετράει" δεν συμμετέχει καν στην επέμβαση, καμία υποδοχή και αυτό ανάλογα αν δεν τραβάει κανα βίντεο για το youtube. Να κοιτάς τα ανεξάρτητα περιστατικά και συμπεριφορά γιατρού σε περίπτωση αποτυχίας.
Ναι τα έχω δει που τα λένε και άλλοι αυτά αλλά τα περιστατικά στα βίντεο φαίνονται πολύ καλά όμως ακόμα και αν χειρουργούν η νοσηλεύτριες δείχνει υψηλά ποσοστά φυτρωσης πράγμα που εγώ δεν είχα όταν πήγα στην Κύπρο πριν 11 χρόνια.Σιγουρα πάντως στον ήλιο δεν θα είναι έτσι τα περιστατικά αυτά αλλά εγώ για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα θέλω καταλαβαίνω ότι δεν παίζει με αυτή την δοτρια να γίνω άλλος ανθρωπος απλά να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα.

DjF

Active Member
Ναι τα έχω δει που τα λένε και άλλοι αυτά αλλά τα περιστατικά στα βίντεο φαίνονται πολύ καλά όμως ακόμα και αν χειρουργούν η νοσηλεύτριες δείχνει υψηλά ποσοστά φυτρωσης πράγμα που εγώ δεν είχα όταν πήγα στην Κύπρο πριν 11 χρόνια.Σιγουρα πάντως στον ήλιο δεν θα είναι έτσι τα περιστατικά αυτά αλλά εγώ για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα θέλω καταλαβαίνω ότι δεν παίζει με αυτή την δοτρια να γίνω άλλος ανθρωπος απλά να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα.
Για τα περιστατικά στα βίντεο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, ενα πριν και ένα μετά δείχνει. Που ξέρεις εσύ πόσα έβαλε και πόσα φυτρωσαν. Επειδή λέει ένα νούμερο πχ 2500 τριχοθυλακια. Ολα τα ανεξάρτητα του πάσχουν σε φύτρωση και μάλιστα δεν αναλαμβάνει repair σε περίπτωση αποτυχίας, πάρα κατηγορεί ότι φταίει ο αναδρομος Ερμής. Καμία συνεισφορά στην επέμβαση, ταυτόχρονα 2 χειρουργεία, όπου μοιράζει τις νοσηλεύτριες σε γκρουπ και στο τέλος στα καρφώνουν όλες μαζί να προλάβει να βγει το πρόγραμμα.

giwrgos athina

Active Member
Για τα περιστατικά στα βίντεο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, ενα πριν και ένα μετά δείχνει. Που ξέρεις εσύ πόσα έβαλε και πόσα φυτρωσαν. Επειδή λέει ένα νούμερο πχ 2500 τριχοθυλακια. Ολα τα ανεξάρτητα του πάσχουν σε φύτρωση και μάλιστα δεν αναλαμβάνει repair σε περίπτωση αποτυχίας, πάρα κατηγορεί ότι φταίει ο αναδρομος Ερμής. Καμία συνεισφορά στην επέμβαση, ταυτόχρονα 2 χειρουργεία, όπου μοιράζει τις νοσηλεύτριες σε γκρουπ και στο τέλος στα καρφώνουν όλες μαζί να προλάβει να βγει το πρόγραμμα.
Οκ τότε όμως που να πάω για αξιοπρεπες αποτέλεσμα??

JimKan1

Well-Known Member
Η χερλαιν σου ειναι το μονο σημειο που φαινεται να εχεις αξιολογη πυκνοτητα και δεν μου φαινεται υπερβολικα ψηλα τουλαχιστον απο αυτη τη φωτο, στη θεση σου θα τα εβαζα ολα πισω, τι μπατζετ εχεις;

Μπλουζα