ΟΛΗ η αλήθεια για τα ...μακρυα μαλλιά στα VIDEO του ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ!!! Ο aeratos28 ειχε ξανα δικιο! Μην το χασετε!!! Αποδειξεις με ΒΙΝΤΕΟ!!!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Έχουμε δει κ βίντεο για τα υπέρ της fut έναντι της fue...μπορεί κ να υπάρχει ακόμα σε κάποιο υπόγειο operating room
το FUT εχει θεση.

Ως ενδειξη καλη θελησεως για να κοιταξουμε μπροστα και να αφησουμε πισω ασκοπες διαφωνιες, σου δινω το παρακατω περιστατικο μετα απο 4 FUE στη Αθηνα.

Ποσα μοσχευματα να παρει κανεις με FUE?
Μαξ 300-400 απο τις παρθενες περιοχες Temporal

DSC02104.JPG
DSC02105.JPG

DSC02113.JPG
DSC02114.JPG
DSC02126.JPG
DSC02129.JPG

DSC02128.JPG

Συνημμένα

• DSC02108.JPG
    DSC02108.JPG
    768.8 KB · Προβολές: 32

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

το FUT εχει θεση.

Ως ενδειξη καλη θελησεως για να κοιταξουμε μπροστα και να αφησουμε πισω ασκοπες διαφωνιες, σου δινω το παρακατω περιστατικο μετα απο 4 FUE στη Αθηνα.

Ποσα μοσχευματα να παρει κανεις με FUE?
Μαξ 300-400 απο τις παρθενες περιοχες Temporal

Προβολή συνημμένου 66150Προβολή συνημμένου 66151
Προβολή συνημμένου 66144Προβολή συνημμένου 66145Προβολή συνημμένου 66147Προβολή συνημμένου 66149
Προβολή συνημμένου 66148

Ξερει ποσα του μεταμόσχευσα με COMBO??
3000

DSC02186.JPG
DSC02188.JPG
DSC02189.JPG

Εικοανες στο ετος με φωτο ασθενούς γιατι μετα ...βαριοταν να κατεβει Αθηνα!
Ηταν ΠΟΙΟ σκουρες, τις "ανοιξα"

IMG_9073.jpg
IMG_9074(1).jpg
IMG_9075(1).jpg
IMG_9077.jpg
IMG_9083(1).jpg

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ είσαι ο οδηγός της δουλειάς σου (μμ), άλλα φαίνεται ότι επιλέγεις να υποτιμάς τη νεκρή γωνία (φόρουμ). Δεν πρόκειται να πάει καλά αυτό.

Θα πρότεινα (ξανά) να κρατήσεις μια απόσταση και να δεις όλη την εικόνα. Τσακώνεσαι με όλους. Γιατί; Υπάρχει μια άποψη για τη δουλειά σου που είναι σχεδόν η ίδια από όλα τα μέλη (τουλάχιστον από αυτά που βρίσκονται κάποια χρόνια εδώ), είτε έρχονται σε αντιπαράθεση με σένα είτε όχι (για παράδειγμα, εγώ που δεν έρχομαι σε κόντρα με σένα, ίσα ίσα έχω υπερασπιστεί το δικαίωμα να έχεις άποψη εδώ, συμφωνώ σε οτι κριτική έχω διαβάσει για τη δουλειά σου και για το κόστος των μμ).

Στην πραγματικότητα μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα από το φόρουμ και ήδη το έχεις κάνει. Το να υποτιμάς ότι έχεις κερδίσει από εδώ, προσωπικά σαν εικόνα μου βγάζει μια υποτίμηση για τον πελάτη σου. Το φόρουμ είναι ουσιαστικά ο πελάτης, ο οποίος έχει μπει στη διαδικασία έρευνας για το θέμα του (το κάνει 1,2,7,17 χρόνια μέσω του φόρουμ). Κανείς δεν έχει εμμονή με σένα, το πρόβλημα του θέλει να λύσει. Αν σε βρίσκει vfm ή πολύ καλό στη δουλειά σου θα έρθει σε σένα, δεν είσαι εχθρός του άλλα δυνητικά σύμμαχος.

Η κόντρα σου, έχω ξαναπεί, ότι για μένα είναι με την φύση του φόρουμ (που δεν θα αλλάξει), αλλά και με το εγώ σου. Είναι το εγώ σου vs μια διαμορφωμένης, σχεδόν κοινής, άποψης μελών που έχουν εμπειρία ετών. Όχι στην ιατρική πράξη, αλλά στον τομέα των μεταμοσχεύσεων γενικότερα, από την πλευρά του πελάτη που κάνει την έρευνα του. Αυτό για μένα κάνεις μεγάλο λάθος αν το υποτιμάς.

Και κατά βάθος δεν το κάνεις, για αυτό και είσαι εδώ σε καθημερινή βάση και εκνευρίζεσαι. Δεν είσαι και πολύ σίγουρος. Κάτι σου κάνει η άποψη του φόρουμ και ας τσιγκλάει αυτή.
Δεν τσακωνομαι, τουλαχιστον στο μυαλο μου.
ΑΜΥΝΟΜΑΙ.

Απανταω σε αδικα σχολια που διαβαζω και σε επιθεσεις για τον "χαρακτηρα" μου, λες και παω για Δημαρχος.
Και ναι, ΚΑΚΩΣ απανταω σε 2-3 εμμονικούς στο υφος τους και στο επιπεδο τους, αλλα ΙΣΩΣ ετσι καταλαβουν.

Συμφωνα με το σκεπτικο σου αφου ειστε πολλοι = εχετε δικιο, σωστα?

Εγω να το δεχθω.
Επισης να δεχθω το οτι οι ΙΔΙΟΙ που λες οτι ομοφωνα εχουν μια οχι θετική γνωμη για εμενα και ταυτοχρονα :
-καταπινουν την καμηλον με αποδεδειγμενα ΨΕΥΔΕΙΣ ανεξαρτητες παρουσιασεις (πχ. δηθεν ενα χειρουργειο ενω εγιναν δυο)
-καταπινουν την καμηλον που κανεις ιατρός/κλινική δεν ποσταρει βιντεο και ασχολουνται με τα ...καντελα του ΕΝΟΣ δικου μου απο τα εκατονταδες για να υπονοήσουν οτι τους κοροιδευω
-καταπινουν την καμηλον που σχεδον ολοι που πηγαν σε "ανερχομενους αστερες" πηγαν κουβα και αναγκαστηκαν για 2 και 3 χειορυργεια αντι για 1
-καταπινουν την καμηλον ΓΙΑ ΟΛΑ αρκει να εχει καλυτερη τιμη!

να δεχθω οτι οι ΙΔΙΟΙ ανθρωποι ΕΧΟΥΝ δικιο για εμενα!

Οκ! Λογικο, αμεροληπτο και αξιοπιστο πληθυσμικό δειγμα...

Αν πραγματικα γινοταν μια συμφωνια ΚΥΡΙΩΝ οτι κανεις απο αυτους δεν θα με ξαναεβαζε δημοσιως στο στομα τους , ΓΙΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ, δινω το λογο της τιμης μου πως δεν θα ξαναγραψω τιποτε , ποτε ουτε θα ξανανεβασω ποτε τιποτε!

Αν μπορεσεις εσυ ή ο @CVIAL να κανει ενα τετοιο deal, ευχαριστως.
Αλλιως, θα γραφω, θα αντιδρω, θα ανεβαζω ΤΡΙΑ πλεον περιστατικα την εβδομαδα (απο δυο μεχρι σημερα!) ως ΑΜΥΝΑ στην επαγγελματιή μου φημη.

alex7

Well-Known Member
ΑΜΥΝΟΜΑΙ.

Απανταω σε αδικα σχολια που διαβαζω και σε επιθεσεις για τον "χαρακτηρα" μου, λες και παω για Δημαρχος.
Και ναι, ΚΑΚΩΣ απανταω σε 2-3 εμμονικούς στο υφος τους και στο επιπεδο τους, αλλα ΙΣΩΣ ετσι καταλαβουν.

Εγω να το δεχθω.
Επισης να δεχθω το οτι οι ΙΔΙΟΙ που λες οτι ομοφωνα εχουν μια οχι θετική γνωμη για εμενα και ταυτοχρονα :
-καταπινουν την καμηλον με αποδεδειγμενα ΨΕΥΔΕΙΣ ανεξαρτητες παρουσιασεις (πχ. δηθεν ενα χειρουργειο ενω εγιναν δυο)
-καταπινουν την καμηλον που κανεις ιατρός/κλινική δεν ποσταρει βιντεο και ασχολουνται με τα ...καντελα του ΕΝΟΣ δικου μου απο τα εκατονταδες για να υπονοήσουν οτι τους κοροιδευω
-καταπινουν την καμηλον που σχεδον ολοι που πηγαν σε "ανερχομενους αστερες" πηγαν κουβα και αναγκαστηκαν για 2 και 3 χειορυργεια αντι για 1
-καταπινουν την καμηλον ΓΙΑ ΟΛΑ αρκει να εχει καλυτερη τιμη!

να δεχθω οτι οι ΙΔΙΟΙ ανθρωποι ΕΧΟΥΝ δικιο για εμενα!

Οκ! Λογικο, αμεροληπτο και αξιοπιστο πληθυσμικό δειγμα...

Αν πραγματικα γινοταν μια συμφωνια ΚΥΡΙΩΝ οτι κανεις απο αυτους δεν θα με ξαναεβαζε δημοσιως στο στομα τους , ΓΙΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ, δινω το λογο της τιμης μου πως δεν θα ξαναγραψω τιποτε , ποτε ουτε θα ξανανεβασω ποτε τιποτε!

Αλλιως, θα γραφω, θα αντιδρω, θα ανεβαζω ΤΡΙΑ πλεον περιστατικα την εβδομαδα (απο δυο μεχρι σημερα!) ως ΑΜΥΝΑ στην επαγγελματιή μου φημη.
Καλά την άμυνα την καταλαβαίνουμε αλλά ποτέ δουλεύετε γιατρέ με τους ασθενείς σας όταν μονίμως είστε εδώ μέσα για να αντικρούετε τα διάφορα troll ;;

_Johnny_

Active Member
Καλά την άμυνα την καταλαβαίνουμε αλλά ποτέ δουλεύετε γιατρέ με τους ασθενείς σας όταν μονίμως είστε εδώ μέσα για να αντικρούετε τα διάφορα troll ;;
Πιστεύω οι περισσοτεροι θα αναρωτιούνται αλλά κανεις δεν το θέτει σαν ερώτημα...πως ειναι δυνατον ένας γιατρός που ολη μέρα παρακολουθεί και γράφει σε ενα φόρουμ να κάνει και παράλληλα χειρουγεία; Και μάλιστα περισσότερα από 1...Ειναι ο Τσακ Νόρις ; :p

theoblue

Well-Known Member
Πρωτα τον απασχολειτε και τον φουρκιζετε ολη μερα και μετα γκρινιαζετε, "Γιατι γιατρε δεν κανεις εσυ την εξαγωγη, γτ δεν κανεις εσυ την τοποθετηση;"

Τον αφηνετε να αγιασει;

aeratos28

Just aeratos
Σιγά μην σου κάνουμε και συμφωνία κιόλας και σε αφήσουμε εδώ μέσα να αλωνιζεις γιατρέ,να ανεβάζεις τα πριν και μετά μόνο,όπως κάνεις εδώ και 3-4 χρόνια και να κάνεις και διαφήμιση δωρεάν..
Εδώ,δεν είναι για διαφήμιση.στο youtube δείξε ότι θες..
Εδώ,αν δεν θες να γίνεται όλο αυτό,ότι παρουσίαση θα γίνεται από εδώ και πέρα θα είναι όλες ανεξάρτητες ..να γράφονται τα πάντα ελεύθερα από όλους ,να βλέπουμε τα κακώς κείμενα (όπως η δοτρια του edyuser ας πούμε ? Και εγώ τοτε από μεριά μου,δεν θα γράψω λέξη ..ΑΝ φυσικά γίνουν όλα αυτά και έχεις δώσει απαντήσεις για το αν προέτρεψες η όχι τα παιδιά aldo και jacksmith να μην ανεβάσουν υλικό εδώ από τις επεμβάσεις του..τότε λύνεται το θέμα ..

Vdupa

Well-Known Member
ΑΜΥΝΟΜΑΙ.

Για το πρώτο σκέλος (βλ. ''αμύνομαι'') θα πω ότι δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία να αμύνεσαι, και εδώ πάει αυτό που έγραψα παραπάνω ότι είσαι σε ένα mode versus με τα φορουμς στην φύση τους, τα οποία ήταν πάντα ανώνυμα (πολύ σπάνια κάποιος επιλέγει να βάλει το όνομα του), επιτρέπουν την ελευθερία έκφρασης με ότι αυτό συνεπάγεται. Αμύνεσαι λοιπόν απέναντι στη μορφή που δουλεύουν αυτά τα πλαίσια. Δεν θα αλλάξουν, οπότε πάντα θα βρίσκεσαι σε άνιση μάχη αν δεν το συνειδητοποιήσεις και αποδεχτείς.

Έχεις μπει στην κοινότητα υπό τους όρους του μέλους ενός φορουμ όπως ακριβώς μπήκα και εγώ, όπως και ο αεράτος, συμπεριφέρεσαι σαν τέτοιο, ενώ η προσδοκία σου είναι να σε αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι σαν κάτι διαφορετικό από αυτό. Όσο είναι ο αεράτος ως μέλος ανοιχτός στην κριτική, είσαι και εσύ.

Δεν νομιζω οτι ήταν αυτό το νόημα του προηγούμενου ποστ μου.
Έχει κάποιος δίκιο ως προς τί;
Εσυ έχεις θέα στην διαδρομή σου και το φόρουμ είναι η νεκρή γωνία. Άλλα συμπεράσματα βγάζεις εσύ από την δουλειά σου και άλλα το φόρουμ απο την δουλειά του. Δεν κοντράρονται, συνυπάρχουν. Και δεν έχει κανένα νόημα αυτή η κόντρα για αυτό και οπως θα έχει παρατηρήσει δεν τελειώνει ποτέ. : P
Δεν έχει να πατήσει κάπου για να λυθεί.

Δηλάδή το οτι εγω στο 2.5 ευρώ (όταν έμαθα ότι χρεώνεις τόσο πριν κάποια χρόνια), ήμουν σε φάση ''όντως;'' (ασχετα που δεν έκανα τοτε κάποιο σχόλιο), έχει να κάνει με τη γνώση - εμπειρία που έχω αποκτήσει με τη συμμετοχή μου 17 χρόνια στο φόρουμ απο την καρεκλα του πελάτη. Αυτή η θέση με ανάγκασε να εξερευνήσω διαφορετικές διαδρομές γιατρέ από αυτές που έχεις εξερευνήσει εσύ. Και αν κλείσεις τα μάτια σου στην δικη μου εμπειρία (βάζω εμένα αλλά εννοώ τους πάντες εδώ), από αυτήν την διαφορετική οπτική γωνία απο την δική σου (για το ίδιο θέμα), εσύ θα συνεχίσεις να χάνεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
Σιγά μην σου κάνουμε και συμφωνία κιόλας και σε αφήσουμε εδώ μέσα να αλωνιζεις γιατρέ,να ανεβάζεις τα πριν και μετά μόνο,όπως κάνεις εδώ και 3-4 χρόνια και να κάνεις και διαφήμιση δωρεάν..
Εδώ,αν δεν θες να γίνεται όλο αυτό,ότι παρουσίαση θα γίνεται από εδώ και πέρα θα είναι όλες ανεξάρτητες ..να γράφονται τα πάντα ελεύθερα από όλους ,να βλέπουμε τα κακώς κείμενα (όπως η δοτρια του edyuser ας πούμε ? Και εγώ τοτε από μεριά μου,δεν θα γράψω λέξη ..ΑΝ φυσικά γίνουν όλα αυτά και έχεις δώσει απαντήσεις για το αν προέτρεψες η όχι τα παιδιά aldo και jacksmith να μην ανεβάσουν υλικό εδώ από τις επεμβάσεις του..τότε λύνεται το θέμα ..

Αυτό που λέει ο αεράτος παραπάνω και έχει δίκιο (άσχετα που είναι και αυτός σε versus mode) είναι αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου:
Έχεις μπει στην κοινότητα υπό τους όρους του μέλους ενός φορουμ όπως ακριβώς μπήκα και εγώ, όπως και ο αεράτος, συμπεριφέρεσαι σαν τέτοιο, ενώ η προσδοκία σου είναι να σε αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι σαν κάτι διαφορετικό από αυτό. Όσο είναι ο αεράτος ως μέλος ανοιχτός στην κριτική, είσαι και εσύ.

aeratos28

Just aeratos
Δεν τα λέω μορφωμένα εγώ και δεν τον καλοπιανω όπως θέλει και αντιδράει..τα ίδια με άλλο τρόπο λεω,γτ έχει κουράσει όλο αυτό με τον γιατρό..
Έχει βρει το φόρουμ και το βλέπει ξεκάθαρα και το φόρουμ αλλά και εμάς ως 50€ ..
Διαφημίζει μόνο ,όπως και στο youtube και δεν δέχεται πλήρη διαφάνεια στα περιστατικά..όπως όλοι μας..
Όταν έτυχαν τα ανεξάρτητα ,η πλειοψηφία τους έδειξε πως ίσχυαν όλα αυτά που λέγαμε πως δεν αξίζει καν τα λεφτά που ζητάει..ε ,αυτό του χαλάει το αφήγημα του τι προσφέρει ως αποτέλεσμα κτλ..
Επειδή λοιπόν ,του τα λέμε,νευριάζει και λέει ότι του κάνουμε κακό στη δουλειά του..
Επειδή βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια δλδ,αυτός θεωρεί ότι του κάνουμε ζημιά..τρελό έτσι?? Χαχαχα
Αδιάφορο μου είναι το τι συμβαίνει στη δουλειά του,εγώ θέλω να βλέπω πραγματικά γεγονότα ..ας βελτιωθεί κάποτε ,ώστε να μην κάνει μόνος του ζημιά στη δουλειά του.
Να μην τα λέμε δλδ για να μας κάνει μεροκάματο ο Αναστασάκης? Κωτσο ,δεν με έχουν πιάσει ποτέ στη ζωή μου ,ειδικά κάτι κουτοπόνηρα λαμογακια
Αυτό που λέει ο αεράτος παραπάνω και έχει δίκιο (άσχετα που είναι και αυτός σε versus mode) είναι αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Πιστεύω οι περισσοτεροι θα αναρωτιούνται αλλά κανεις δεν το θέτει σαν ερώτημα...πως ειναι δυνατον ένας γιατρός που ολη μέρα παρακολουθεί και γράφει σε ενα φόρουμ να κάνει και παράλληλα χειρουγεία; Και μάλιστα περισσότερα από 1...Ειναι ο Τσακ Νόρις ; :p
Ναι, ειμαι
Σε κανα 2ωρο τελειωνουμε και το 3ο

θες βιντεακια μηπως προς αποδειξη???
Να σε ονομασω κιολας σαν τον Σπυρο?
Αν στο κανω υποσχεσαι κομμενες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οι ειρωνιες και μπηχτες?

Anastasakis Hair Clinic

Εσυ δεν γραφεις ελευθερα
Εσυ εδω μεσα ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ.
Αντιθετα απο την πραγματική ζωή...

Επισης, ΑΝΤΕΛΛΑΞΑ την οριστικη αποχωρηση μου απο το φορουμ με την συμφωνια αυτη!
ΠΡΟΣΕΧΕ τη διαβαζεις/καταλαβαινεις!

Αλλα αχνοβλεπω μια συμφωνια @aeratos28 για να γλιτωσω απο σενα????
Αν εισαι ΚΥΡΙΟΣ και την τηρησεις, πες ακριβως ΤΙ θες προκειμενου ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μην αναφερθεις ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ σε εμενα!
Θα διαβαζεις Αναστασακης, και θα πηγαινεις παρακατω!
Ουτε κακο, ουτε καλο ν αμην ξαναπεις
Πες μου τι θες!

Τελευταία επεξεργασία:

_Johnny_

Active Member
Ναι, ειμαι
Σε κανα 2ωρο τελειωνουμε και το 3ο

θες βιντεακια μηπως προς αποδειξη???
Να σε ονομασω κιολας σαν τον Σπυρο?
Αν στο κανω υποσχεσαι κομμενες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οι ειρωνιες και μπηχτες?
Καμία ειρωνία και μπηχτή. Ευλογο ερώτημα ειναι οταν κάποιος γράφει και παρακολουθεί ενα φορουμ ολη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ πως κάνει και χειρουργεία παράλληλα και 3 μάλιστα; Αλλά εντάξει αφού εισαι ο τσάκ νορις πάω πάσο τότε.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν τα λέω μορφωμένα εγώ και δεν τον καλοπιανω όπως θέλει και αντιδράει..τα ίδια με άλλο τρόπο λεω,γτ έχει κουράσει όλο αυτό με τον γιατρό..
Έχει βρει το φόρουμ και το βλέπει ξεκάθαρα και το φόρουμ αλλά και εμάς ως 50€ ..
Διαφημίζει μόνο ,όπως και στο youtube και δεν δέχεται πλήρη διαφάνεια στα περιστατικά..όπως όλοι μας..
Όταν έτυχαν τα ανεξάρτητα ,η πλειοψηφία τους έδειξε πως ίσχυαν όλα αυτά που λέγαμε πως δεν αξίζει καν τα λεφτά που ζητάει..ε ,αυτό του χαλάει το αφήγημα του τι προσφέρει ως αποτέλεσμα κτλ..
Επειδή λοιπόν ,του τα λέμε,νευριάζει και λέει ότι του κάνουμε κακό στη δουλειά του..
Επειδή βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια δλδ,αυτός θεωρεί ότι του κάνουμε ζημιά..τρελό έτσι?? Χαχαχα
Αδιάφορο μου είναι το τι συμβαίνει στη δουλειά του,εγώ θέλω να βλέπω πραγματικά γεγονότα ..ας βελτιωθεί κάποτε ,ώστε να μην κάνει μόνος του ζημιά στη δουλειά του.
Να μην τα λέμε δλδ για να μας κάνει μεροκάματο ο Αναστασάκης? Κωτσο ,δεν με έχουν πιάσει ποτέ στη ζωή μου ,ειδικά κάτι κουτοπόνηρα λαμογακια
Καλα, το ποιοι ή ΠΟΙΕΣ δεν σε εχουν πιασει Κωτσο, αστο.... ;)
Το να παριστανεις τη μεγαλη ...γατα οταν δεν ξερει κανεις (σχεδον κανεις...) ποιος εισαι, ειναι απλο και ανεξοδο.
Επικεντρωσου στο "σχεδον κανείς" ομως...

aeratos28

Just aeratos
Εσύ νιώθεις κάποιος και δίνεις αξία στον εαυτό σου μόνος σου που λες και προσδιορίζεται ως ο καλύτερος στη χωρα..πλάκα μας κάνεις?? Εγώ απλά κρίνω τις μπουρδολογιες αυτές .χέστηκα να πάρω αξία μέσα εδώ..ούτε συμβουλές δίνω ούτε τπτ τέτοιο..σε αντίθεση μέσα εσένα που δεν σέβεσαι όρους και κάνεις ότι γουστάρεις για να λες ότι είσαι ο καλύτερος και καλά.. Εδώ τα λες αυτά μόνο ,στο φόρουμ..για βγες και πες τα σε άλλους γιατρούς και μείωσε τους μπροστά τους να γελάσουμε λίγο..αλλά μάντεψε..κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα δώσει σημασία σε κάποιον που θα λέει τέτοιες ανοησίες .
Όταν θα παραδεχτείς η θα διαψεύσεις με γεγονότα ,αν ισχύει η όχι η προσπάθεια σου για απόκρυψη των περιστατικών αυτών που δεν πήγαν καλά..έδινες οδηγίες για φωτό στον aldo ναι η όχι,και στον τζακσμιθ του είπες πως αν ανεβάσει φωτό εδώ θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας? Τέτοια κάνεις? Αν ισχύουν βέβαια..
Γτ αν ισχύουν δείχνεις τη μηδενική αξία σου και με ποιο τρόπο προσπαθείς να αποκτήσεις αξία...μην μπερδευεσαι λοιπόν περί αξιών κτλ
Εσύ ξεκίνησες περί αξιών μέσα και εξω από το φόρουμ..
Εσυ δεν γραφεις ελευθερα
Εσυ εδω μεσα ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ.
Αντιθετα απο την πραγματική ζωή...

Επισης, ΑΝΤΕΛΛΑΞΑ την οριστικη αποχωρηση μου απο το φορουμ με την συμφωνια αυτη!
ΠΡΟΣΕΧΕ τη διαβαζεις/καταλαβαινεις!

Αλλα αχνοβλεπω μια συμφωνια @aeratos28 για να γλιτωσω απο σενα????
Αν εισαι ΚΥΡΙΟΣ και την τηρησεις, πες ακριβως ΤΙ θες προκειμενου ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μην αναφερθεις ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ σε εμενα!
Θα διαβαζεις Αναστασακης, και θα πηγαινεις παρακατω!
Ουτε κακο, ουτε καλο ν αμην ξαναπεις
Πες μου τι θες!

aeratos28

Just aeratos
Συνεχίστε έτσι και στο τέλος θα αποκαλυφθεί η αλήθεια ότι ο Λορετζο σε παρακαλεσε να έρθει Ελλάδα ώστε να μάθει τα κόλπα από τον gti, b turbo γιατρό Αναστασάκη
Άστα αυτά Σπύρο. Όλα για το ξεκάρφωμα, αφού μιλημένος είσαι με τον γιατρό και τον αβαντάρεις!

..ήθελε ο ισπανουλης να μάθει τεχνικές baseball και το κατάφερε...θες να ανοίξω το στόμα μου?? Έτοιμος είμαι..χαχαχα

Μπλουζα