Την δεύτερη ημέρα της μμ μου ο Lorenzo μου έδειξε ένα βίντεο ενός "γιατρού" που έκανε motorised FUE (extraction) διά γυμνού οφθαλμου. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά τα graft μου είπε πάνε για τον κάδο. Γιατί? Στις μμ μαλλιών η χρήση μεγεθυντικών γυαλιών ή λούπας παίζει πολύ σηματικό ρόλο και στην εξαγωγή αλλά και στην τοποθέτηση, θεωρείται αδιανόητη η μη χρήση τους. Επίσης η χρήση κατάλληλου φωτισμού (κατά προτίμηση ψυχρό LED). Να προσθέσω επισης θέματα υγιεινής όπως γάντια, μάσκες, καπέλο. και για τον γιατρό αλλά και για τους βοηθούς. Παραθέτω φώτο από την δική μου μμ αλλά και φώτο από καλές κλινικές του εξωτερικού.

Να μην κουράζω με πολλά τεχνικά γιατί υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία για το είδος της μεγένθυνσης (άλλη στην εξαγωγή, άλλη στην τοποθέτηση) όπως επίσης και για τα είδη φωτισμού. Το σίγουρο είναι ότι και τα 2 είναι MUST για όποια κλινική σέβεται τον εαυτό της και το προβάλλει ακόμα και όταν διαφημίζεται γιατί θεωρείται αυτονόητο. Τα θέματα υγιεινής επίσης.
Με βάση τα παραπάνω πως σχολιάζετε τις παρακάτω εικόνες?

Περιμένω απαντήσεις....

Να μην κουράζω με πολλά τεχνικά γιατί υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία για το είδος της μεγένθυνσης (άλλη στην εξαγωγή, άλλη στην τοποθέτηση) όπως επίσης και για τα είδη φωτισμού. Το σίγουρο είναι ότι και τα 2 είναι MUST για όποια κλινική σέβεται τον εαυτό της και το προβάλλει ακόμα και όταν διαφημίζεται γιατί θεωρείται αυτονόητο. Τα θέματα υγιεινής επίσης.
Με βάση τα παραπάνω πως σχολιάζετε τις παρακάτω εικόνες?

Περιμένω απαντήσεις....
Τελευταία επεξεργασία: