weznem είπε:
φιλε συνελθε ειπα γυναικες με μυαλο..γυναικες που εχουν τετοια προφιλ δεν εχουν και πολυ μυαλο..μαθε να ξεχωριζεις...δεν εχω κανενα κομπλεξ μυαλο εχω αυτη ειναι η διαφορα..και σωστη κριση.θα ειχα εγω διπλα μου γυναικα του προφιλ που αναλυεις εγω διπλα μου,δεν εισαικαλα μου φαινεται..εχω μια αξιοπρεπεια στο μυαλο μου..
το στερημενες το κρινεις εσυ με το μυαλο που διαθετεις υπαρχουν και ομορφες με μυαλο και μορφωση,τετοια γυναικα δεν συγκινειται με τις βλακωδεις πεποιθησεις που εχετε εσεις με αυτο το μυαλο
δεν τοπαιζω τιποτα αν ηθελα θα μπορουσα απλα να δειξω τι εχω διπλα μου το πακετακι πυο θελω,και πστεψε με γυρνανε πολλα κεφαλακια οταν κατεβαινω βολτα με την γυναικα,και αναρωτιουνται πωε και τι..διοτι εχω μυαλουδακι να στροφαρει και ενα επιπεδο δεν αναλωνομαι ολη μερ που θα χτπυησω το τατοο να φαινεται καλυτερα και να βγαινω με το τιραντακι για να δειξω το μπρατσο μου..
Eιναι το μονο ποστ σου με το οποιο συμφωνω σε αυτη την κουβεντα.
Στα αλλα εισαι λαθος.Δεν υπαρχει ηλιθιος σε αυτα τα πραγματα.Ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει.
Δεν ειμαι υπερ των μπρατσαραδων,δεν ειμαι μπρατσαρας.
Αλλα ο λογος που γυμναζομαι λιγο ειναι για να κραταω καπως ορθιο το κορμι μου,να δειχνει οκ αλλα γιατι οταν δεν γυμναζομαι νιωθω ορθιο πτωμα.
Ο καθενας εχει τους λογους του.
Τα μαλλια ειναι το ιδιο πραγμα λοιπον.
Αν ειναι ηλιθιο να θες ενα οκ τουλαχιστον σωμα,να μην εισαι καμπουρης 10 κιλα,αλλο τοσο ηλιθιο ειναι να θες μπουκλες,να τρελαινεσαι με την μικρη αραιωση.
Για μενα τπτ δεν ειναι ηλιθιο.Ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει.
Απο κει και περα σιγουρα οι γκομενες που επιλεγουν με βαση τους κοιλιακους,ε δεν νομιζω οτι μου κανουν(τουλαχιστον εμενα)