Νιτρικο οξυ και γυμναστηριο

weznem

Well-Known Member
φιλε η γυμανστικη λεγεται γυμνασστικη διοτι σημαινει γυμναζωωωωωω το σωμα μου δεν λεγεται κανω ωραιο σωμα να βγω στη παραλια αλλως θα λεγοταν καλλωπισμος η κατι παρομοιο.. το ωραιο σωαμ ειναι μια φυσικη εξελιξη του γυμνασμενου σωματος,το να γυμνασεις το σωμα σου ειναι θεμητο για υγεια και χιλιους λογους,το να πεις θελω να γυμνασω το σωμα μου για να βγω στη παραλια η για να το κοιτανε γκομενες σημαινει εισαι ηλιθιος για τους νοημωνες..αν διαφωνεις με αυτο το ποστ που γραφω ρωτα γυναικες με μυαλο να σου απαντησουν αν εχω δικιο,με μυαλο ομως γυναικες..και ελα να τα πουμε ξανα..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Εντάξει weznem είναι πλέον ξεκάθαρο, έχεις τρελό κόμπλεξ με τους bodybuilders. Τώρα σου δημιουργήθηκε αυτό, γιατί έχεις φάει καμιά φάπα, σου φάγανε καμιά γκόμενα, τους ζηλεύεις επειδή εσύ είσαι τσιλιβήθρας; δεν ξέρω αλλά αυτά που λες τόση ώρα ότι είναι ηλίθιοι που γυμνάζονται αυτό δείχνει.

Τώρα το άλλο με τις γυναίκες πόσο πολύ τις ξέρεις ρε φίλε...όλες οι γκόμενες στο fb έχουν γεμίσει ποστ τέτοιου στυλ


5zr6mr.jpg



και οι άλλες όταν παντρεύονται φωνάζουν έναν bodybuilder να τριφτεί επάνω τους για να βγάλουν τ' απωθημένα τους και τις φαντασιώσεις τους . Ρώτα λέει τις σκεφτόμενες, τα μπάζα δηλαδή, τις στερημένες...
 

vag25

Well-Known Member
weznem είπε:
φιλε συνελθε ειπα γυναικες με μυαλο..γυναικες που εχουν τετοια προφιλ δεν εχουν και πολυ μυαλο..μαθε να ξεχωριζεις...δεν εχω κανενα κομπλεξ μυαλο εχω αυτη ειναι η διαφορα..και σωστη κριση.θα ειχα εγω διπλα μου γυναικα του προφιλ που αναλυεις εγω διπλα μου,δεν εισαικαλα μου φαινεται..εχω μια αξιοπρεπεια στο μυαλο μου..


το στερημενες το κρινεις εσυ με το μυαλο που διαθετεις υπαρχουν και ομορφες με μυαλο και μορφωση,τετοια γυναικα δεν συγκινειται με τις βλακωδεις πεποιθησεις που εχετε εσεις με αυτο το μυαλο


δεν τοπαιζω τιποτα αν ηθελα θα μπορουσα απλα να δειξω τι εχω διπλα μου το πακετακι πυο θελω,και πστεψε με γυρνανε πολλα κεφαλακια οταν κατεβαινω βολτα με την γυναικα,και αναρωτιουνται πωε και τι..διοτι εχω μυαλουδακι να στροφαρει και ενα επιπεδο δεν αναλωνομαι ολη μερ που θα χτπυησω το τατοο να φαινεται καλυτερα και να βγαινω με το τιραντακι για να δειξω το μπρατσο μου..




Eιναι το μονο ποστ σου με το οποιο συμφωνω σε αυτη την κουβεντα.

Στα αλλα εισαι λαθος.Δεν υπαρχει ηλιθιος σε αυτα τα πραγματα.Ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει.

Δεν ειμαι υπερ των μπρατσαραδων,δεν ειμαι μπρατσαρας.
Αλλα ο λογος που γυμναζομαι λιγο ειναι για να κραταω καπως ορθιο το κορμι μου,να δειχνει οκ αλλα γιατι οταν δεν γυμναζομαι νιωθω ορθιο πτωμα.
Ο καθενας εχει τους λογους του.

Τα μαλλια ειναι το ιδιο πραγμα λοιπον.
Αν ειναι ηλιθιο να θες ενα οκ τουλαχιστον σωμα,να μην εισαι καμπουρης 10 κιλα,αλλο τοσο ηλιθιο ειναι να θες μπουκλες,να τρελαινεσαι με την μικρη αραιωση.

Για μενα τπτ δεν ειναι ηλιθιο.Ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει.


Απο κει και περα σιγουρα οι γκομενες που επιλεγουν με βαση τους κοιλιακους,ε δεν νομιζω οτι μου κανουν(τουλαχιστον εμενα):p
 

Turbobox

New Member
vag25 είπε:
Στα αλλα εισαι λαθος.Δεν υπαρχει ηλιθιος σε αυτα τα πραγματα.Ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει.

Ο καθενας εχει τους λογους του.

Για μενα τπτ δεν ειναι ηλιθιο.Ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει.

Ωραίος ρε φίλε όλη η ουσία αυτή είναι, τέλος.
 

SfiNa

New Member
weznem είπε:
το οτι ο καθενας κανει οτι θελει δεν αναιρει και δεν διαφερει στο αν η πραξη η οποια εκτελειται ειναι ηλιθια η εξυπνη..εισαι ελευθερος να βγαινεις με τιραντακια δεκεμβρη μηνα και διακιωμα σου..αλλα εισαι και ηλιθιος και γελανε γυρω σου οι έχοντας νου..
τυχαιο οτι στα γυμναστηρια οποιος ειχε φυσιλογικο σωμα και οχι τις γελοιες ντουλαπες ειχαν και μυαλουδακι....οταν εισαι εξυπνος αντιλαμβανεσαι τα ορια..
οταν εισια ηλιθιος δεν αντιλαμβανεσαι τα ορια και ολοι οι αλλοι γελανε.. θα ξεχασω 50 χρονων βλακα να μου περηφανευεται οτι του λεει ο γιος του τι ντοπες να παιρνει για το bylding ιδιο μυαλο ειχαν οσο μια αμοιβαδα..


ένταξη και με εσένα γελάνε όλοι όταν δηλώνεις κομμωτής... η κυκλοφορείς με νύχια σαν ταμτακος...και κοκαλάκι στα μαλλιά τρελοκοτσιδου... αλλα δεν σε είπαμε και ηλίθιο:welc:
 

SfiNa

New Member
weznem είπε:
εσυ εισαι ηλιθιος τελειως δεν εχεις ταιρι το να βαλω κλιπ στο μαλλι επειδη ειναι μακρι να τονισω το σημειο που θελω στο ηλιθιο μυαλο σου το αφομιωσες κυκλοφορω με το κλιπ εξω στον κοσμο,ποσο πιο ηλιθιος μπορεις να ειναι ενας ανθρωπος..συνελθε γελανε και οι πετρες μαζι σου..στο νυχι ειχα προβλημα βλακα και εβαζα αλοιφες,τοσο γιδι εισαι συνελθε λυπησου τους γονεις σου και γινε ανθρωπος καποια στιγμη διοιτ ο ανθρωπος ξεχωριζει λογο την νοητικης βουλησης που δεν εχουν τα ζωα και εσυ δεν την εχεις ανπτυξη την ικανοτητα αυτη ακομα...


δεν δηλωνω ειναι το επαγγελμα μου εισαι τελειως βλημα με ποια κριτηρια διαχωριζονται τα επαγγελματα σε ανδρικα η γυναικεια..μιλας για μια τελειοτητα κινησεων το μπαλετο και το κανεις στο ηλιθιο μυαλο σου χασαποτραγουδο..κλειστο το ρημαδι εισαι η ντροπη του ανθρωπινου ειδους προσωποιημενη..
γεμισαμε στο φορουμ με ηλιθιους πλεον και με χαμηλα επιπεδα νοησης -αντιληψης- μορφωσης..






έτσι θα κάθεσαι να απολογείσαι στο διαδίκτυο σε έναν άγνωστο γιατι έχεις νύχια γύφτου , κοκαλάκι αλίκης κομμωτής κτλ μονο αυτό δείχνει το επίπεδο νοημοσύνης σου κραγμένη :) συνέχισε έτσι προσφέρεις άφθονο γέλιο :muahaha:
 

Adriano

Well-Known Member
Ρε παίδες χαλαρώστε να πούμε.Θα σας λύσω μερικά θέματα.

1) Δεν είναι κακό να γυμνάζεσαι και να έχεις μπράτσα.(Εκτός αν είσαι Χ.Α.)
2) Οι γκόμενες ναι γουστάρουν τους άνδρες που προσέχουν τα σώματα τους.Και αυτό γιατί έτσι είναι η φύση τους.Ο δυνατός άνδρας μπορεί να γονιμοποιήσει πιο εύκολα μια γυναίκα(Υπάρχει αυτό στο υποσυνείδητό τους).
3) Το μυαλό είναι τα πάντα στον άνδρα ναι.Αλλά οι αρχαίοι έλεγαν "Νους υγιής εν σώματι υγιή".Κάτι παραπάνω θα ήξεραν σίγουρα από τους φραπεδοφόρους νεοέλληνες.
4) Το παν στην γυμναστική είναι η διατροφή.Χωρίς αυτή γιοκ.Επίσης σημαντική παράμετρος είναι αν ασχολείσαι με κάποιο άθλημα και τι ανάγκες έχει αυτό.

Υ.Γ. Έιπατε τπτ για τα νιτρικά τελικά?
 

somari

Active Member
" 1) Δεν είναι κακό να γυμνάζεσαι και να έχεις μπράτσα.(Εκτός αν είσαι Χ.Α.)"

εκει δε σε νοιαζει και η τριχοπτωση
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ε σορρυ.. αλλα δεν παει αλλο.. οπως και ενας καλος μου φιλος ειπε για το Forum " Αν απο τα 20 λεπτα που αφιερωνουν εκει μεσα να ξεκατινιαζονται, ας εψαχναν 2 - 3 πραγματα με ουσια σαν κοινοτητα" Καλυτερα να ανοιχτει κανα φορουμ ksekatiasma.gr

εχετε μελλον όμως.. 8)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Και κάπου εδώ μας χαιρετά ο weznem για μερικές ημέρες να χαλαρώσει, γιατί τελευταία έχει γίνει υπερβολικά εριστικός με τις κόντρες του.
Συνεχίστε εντός θέματος plz...
 

coleman_ts

New Member
Το σώμα παράγει νιτρικό οξείδιο από το αμινοξύ L-αργινίνη. Το νιτρικό οξείδιο προκαλεί την αγγειοδιαστολή των αιμοφόρων αγγείων σας. Η αγγειοδιαστολή χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία στο λείο μυϊκό ιστό και μειώνει την αρτηριακή πίεση στις φλέβες και στις αρτηριακές διόδους. η L-αργινίνη μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία παθήσεων που παρουσιάζουν προβλήματα με την αγγειοδιαστολή, όπως πόνο στο στήθος, αρτηριοσκλήρωση, στεφανιαία νόσο, στυτική δυσλειτουργία και καρδιακή ανεπάρκεια.
Η άσκηση βλάπτει τους ιστούς στο σώμα σας. Η κόπωση μετά την άσκηση παρουσιάζεται επειδή το σώμα σας χρειάζεται χρόνο ώστε να ανακάμψει από τη ζημιά που προκαλείται κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Το σώμα σας μπορεί να ανακάμψει μόνο με θρεπτικά συστατικά τα οποία λαμβάνονται από τη διατροφή σας. Το σώμα σας συνεχίζει να βρίσκεται σε μυϊκό καταβολισμό μέχρι να καταναλώσετε τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αποκατάσταση των μυών μετά από την προπόνηση. Τα συμπληρώματα νιτρικού οξειδίου μπορούν να προωθήσουν την ταχύτερη μυϊκή ανάκαμψη, καθώς βελτιώνουν τη ροή του αίματος και διεγείρουν περισσότερη παροχή θρεπτικών ουσιών στους κατεστραμμένους μυϊκούς ιστούς.
το νιτρικό οξείδιο ενίσχυσε το ποσοστό της κυτταρικής πρόσληψης γλυκόζης κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το σώμα χρησιμοποιεί τη γλυκόζη για ενέργεια και αποθηκεύει περίσσεια γλυκόζης στο λιπώδη ιστό. Τα συμπληρώματα νιτρικού οξειδίου μπορεί να βοηθήσουν το σώμα σας ώστε να καίει περισσότερο λίπος για ενέργεια και να αυξάνετε η διαθέσιμη ενέργεια σας, ενισχύοντας την κυτταρική πρόσληψη γλυκόζης.
το χρησιμοποιω εδω και 5 χρονια περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..!! ειναι απλα ενα συμπληρωμα το οποιο σε βοηθαει να ανταπεξελθεις σε δυνατες προποησης και στην καλυτερη αιματωση των μυων.. ειναι απλα ενα συμπληρωμα κ τπτ περισσοτερο :D
 

baldy

Member
λετε αφου δεν μπορω να βρω λυση με την ραφλα ας προσπαθησω να γινω τουμπανο να μου ταιριαζει..
 

gianniskritikos2

Active Member
τι να απαντησω τωρα εδω?...ενα παραδειγμα δοσαμε οτι οταν εχεις σωμα κριβει καποιες ατελειες μια απο αυτες η ραφλα τωρα αν εσυ ελαβες οτι κανουμε γυμ για να κριψουμε την ραφλα τι να πω... σαφως μαλλον δεν εχει κανενα νοημα να ξανα αναφερθω εδωμεσα τι ακριβως κανει η γυμναστικη και για ποιον λογο την κανουμε εμεις οσοι την κανουμε διοτι μερικοι εδω δεν εχουν μπει στο νοημα του γυμ δεν εχουν πατισει καν μεσα σε γυμ και λενε συνεχια ασηναρτησιες παραλογες που δεν τις χωραει το μυαλο μου πραγματικα... δεν σας λεω ηλιθιους ισως να στε ποιο εξηπνοι και εμεις ηλιθιοι.... οι απαντισεις σας ειναι σωστες για καποιον που δεν εχει πατησει στο γυμ δεν εχει νοημα απλα να συζηταω για αυτο το θεμα διοτι απλα δεν προκειτε να σας αλαξω αποψη το γυμ για σας ειναι μια μαλακια που πανε μεσα και φουσκονουν οι καθιστεριμενοι και πανε να κριψουν την ντροπη τους καθος δεν εχουν μυαλο...σηκωνουν 100 κιλα για να τρωνε ξυλο απο τον αλλο που ειναι 50 κιλα και πιστευεται οτι οτι εχουν κτησει θα φιγει ειναι προσωρινο εχετε την αποψη οτι οποιος περνει συμπληρωμα ακομα και καθαρης κανει κακο στον εαυτο του οτι με αυτη θα γινει τουμπανος και θα ξεφουσκωσει κλασικη αποψη...και και και... αυτη ειναι η αποψη σας πανω στο γυμ.. και οταν βλεπετε εναν τουμπανο για σας τουμπανο διοτι μπορει ο τυπος να ειναι απλα 80 κιλα και επιδει δεν εχετε μπει στο γυμ να τον βλεπετε γομαρι και να λετε ποπο δες τον καθιστεριμενο.....αλλοι βεβαια ας μην το παραδεχεστε ζηλευεται αλλα και παλι εισται σιγουροι οτι ειναι μεσα στο φαρμακο για να εγινε ετσι.. και οτι ειναι προσωρινο και θα πεσει.. αυτα... κανενα νοημα.
 

shark3

New Member
Χρονια πολλα και Χριστος ανεστη!!
1ον το τι κανει ο καθενας με το σωμα του ειναι προσωπικο γουστο και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το Ι.Q
2ον ειναι επικυνδινο να παιζεις με ουσιες γενικα και ειδικα το νιτρικο οξυ θελει μεγαλη προσοχη
3ον λυπαμαι για τον wez που ειναι απο τα πιο συμπαθη μελη εδω μεσα αλλα οντως ξεφυγε καπως με τις αντιδρασεις του
Υ.Γ. Γιαννη δοκιμασες αυτο με την αποθεραπεια στο ντουζ που σου προτεινα?
 

gianniskritikos2

Active Member
οχι διοτι εχω να πατησω στο γυμ κανα μηνα αρωστησα προ 4 βδομαδες εληξε η συνδρομη μετα πηγα χωριο...και τωρα πισω αθηνα
 

Bouklas

Well-Known Member
Chs είπε:
Ε σορρυ.. αλλα δεν παει αλλο.. οπως και ενας καλος μου φιλος ειπε για το Forum " Αν απο τα 20 λεπτα που αφιερωνουν εκει μεσα να ξεκατινιαζονται, ας εψαχναν 2 - 3 πραγματα με ουσια σαν κοινοτητα" Καλυτερα να ανοιχτει κανα φορουμ ksekatiasma.gr

εχετε μελλον όμως.. 8)
αχαχαχαχαχαχαχαχα :D δέν υπάρχεις! :D
 

xk

Active Member
το bodybuilding δε το παω ουτε εγω αλλα δε το θεωρω ηλιθιο γιατι το βαζω στα ''σπορ'' κ@υλας...φυσικα υπαρχουν κι αυτοι που θελουν να το παιξουν καποιοι και το κανουν για τις εντυπωσεις αλλα αυτα τα βλεπεις και σε αλλες δραστηριοτητες/χομπι...ο ηλιθιος ποζερακιας ειναι ηλιθιος ποζερακιας με ο,τι κι αν καταπιαστει....υπαρχουν κι αυτοι που απλα τους αρεσει.Βλεπεις καποιους τουμπανους που ουτε γκομενιαρηδες ειναι(ετσι κι αλλιως οι γκομενες βαζουν ενα οριο στο φουσκωμα,δε τους αρεσουν οι πολυ φουσκωτοι) και ειναι και καλα παιδια,δεν πειραζουν ουτε μυρμυγκι αρα θα εχουν καποιο δικο τους προσωπικο λογο που γουσταρουν φουσκωμα...
 

3746741

Member
H αποψη μου οσον αφορα τα συμπληρωματα (μιας κ ειμαι χρηστης χρονια) ειναι οτι αν γινεται μια σωστη χρηση κ οπως λεει κ η λεξη ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ενα ισσορροπημενο προγραμμα διατροφης δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα!!!

Οσους κουβαδες πρωτεινης κ να "φαει" κανεις δεν προκειται ποτε να γινει σαν τους επαγγελματιες αθλητες bodybuilding κ αυτο γιατι αυτοι δεν παιρνουν μονο συμπληρωματα αλλα κ αναβολικα!!

Κ φυσικα κ αναβολικα να παρει καποιος χωρις πολυ σκληρη προπονηση κ πολυ καλη διατροφη δεν μπορει να δει θαυματα!!Συν οτι πρεοπει κ ο ''γονιδιακος'' σωματοτυπος να βοηθαει,δηλαδη οσα στεροειδη κ να παρει ενας εκτομορφικος τυπος οσο σκληρη προπονηση κ διατροφη να κανει,Coleman (μιας κ αναφερθηκε πιο πριν) δεν θα γινει ποτε!!!

Οσον αφορα την προπονηση με βαρη,που καποιοι την θεωρουν τελειως ανεγκεφαλο τροπο εκγυμνασης κ οτι το μονο που χρειαζεται ειναι δυναμη θα διαφωνησω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!

Αν δεν συγκεντρωθεις στην μυικη ομαδα που γυμναζεις κ δεν αφοσιωθεις με το μυαλο σου μην περιμενεις κ πολλα....οποιος ασχολειται πραγματικα με βαρη κ δεν περασε μερικους μηνες σε γυμναστηριο το ξερει πολυ καλα αυτο!!!

Κ δεν τα λεω αυτα σαν κολλημενος με τα βαρη μιας κ εχω ασχοληθει κ με πολυ πιο "εγκεφαλικους" (κατα την γνωμη καποιων) τροπους εκγυμνασης που εχουν κ πολυ συγκεκριμενη φιλοσοφια,οπως η γιογκα!

Αλλα να ξερουμε κ τι λεμε γιατι νομιζω γραφτηκαν διαφορα...
 
Μπλουζα