Παρέλαβα Σάββατο τα χάπια. Σε κουτάκι τύπου φάρμακα Αμερικής, με τα χάπια χύμα μέσα.
Έβαλα 20 σε διάλυμα 50-50ml αιθανόλη-ΠΓ (προπυλενογλυκόλη). Πήρε 2 ημέρες για να διαλυθούν τα χάπια, οπότε μάλλον είναι καλύτερο για κάποιον να τα διαλύσει με κάποιον τρόπο. Προφανώς η αργή διάλυσή τους έχει να κάνει με την επικάλυψη για τη μη διάσπασή τους στο στομάχι (

. Ευτυχώς όμως το οινόπνευμα έκανε τη δουλειά του. Μυρίζει μόνο η αιθανόλη. Στο κεφάλι δεν ξέρω ακόμη, απόψε θα βάλω.
Το θέμα είναι ότι αναχωρώ για Γερμανία σε λίγες ημέρες και αγνοώ πώς κι από που θα προμηθεύομαι όλα όσα χρειάζομαι για να φτιάχνω αυτά που θέλω...
ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ;;;
Αλλά πρώτα μένει να επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί κι έχει αποτελέσματα.
Εγώ πάντως δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος για τ'αποτελέσματα. Μένει να το επιβεβαιώσει και η χρήση.
Είμαι ο καταλληλότερος για τη δοκιμή, έχω τέτοιο οικογενειακό ιστορικό φαλάκρας, που αν δουλέψει, χτυπήσαμε φλέβα!
Κι έχω κόψει κι οτιδήποτε από στόματος, άρα καταλαβαίνετε τη μάχη που γίνεται στο κρανίο. Ευελπιστώ να μην καταντήσει κρανίου τόπος... Ο τολμών, νικά εν τέλει;