Νεαρή ηλικία και μεταμόσχευση

Gio

New Member
Φίλε μου Danceworld, και εγώ ελπίζω το αποτέλεσμα τόσο το δικό μου, το δικό σου και γενικότερα όλων των παιδιών που προέβησαν σε ΜΜ να είναι το καλύτερο! Στην χαρά δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν έχει σημασία αν έκανες εδώ, στην Κύπρο ή στην Αμερική. Το θέμα είναι να είσαι ευχαριστημένος... Απο εκεί και πέρα δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο και για την Κύπρο, αλλά στην D*I σου δίνουν γραπτή εγγύηση για πάνω απο 90% φύτρωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Όπως το είπες καλό αποτέλεσμα σε όλους μας ασχέτως κλινικών, αρκεί να είσαι ευχαριστημένος εσύ. Αυτό με την εγγύηση πολύ σημαντικό και κανονικά πρέπει να το κάνουν και αλλού αλλά φοβούνται προφανώς τις νομικές επιπλοκές αν πχ ο ασθενής δεν ακολουθήσει τις οδηγίες σωστα, πως θα αποδοθούν οι ευθύνες, απορώ και η D** πως το κάνει και δεν έχει πρόβλημα με κακόβουλους χειρισμούς πελατών ή και σπάνιες περιπτώσεις. Πάντως ο Μιχάλης απο τι μίλησα, εγγύηση γραπτή μπορεί να μην δίνει, όμως αν κάτι δεν πάει καλά σου κάνει free repair. Με λίγα λόγια αναλαμβάνει ευθύνη δεν σε εγκαταλείπει.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Αυτο με την γραπτη εγγυηση δεν το ηξερα.Παντως η dhi εχει αρχισει κ παταει καλα στα ποδια της.Νομιζω οτι Ελλαδα πλεον,παιζει μονη της μπαλα.Αν μπορεσει και αλλαξει λιγο γραμμη στο θεμα πυκνοτητας θα λεμε για σουπερ λυση και αρκετα πιο οικονομικη απο οτι στο εξωτερικο.
 

bimi33

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Αυτο με την γραπτη εγγυηση δεν το ηξερα.Παντως η D*I εχει αρχισει κ παταει καλα στα ποδια της.Νομιζω οτι Ελλαδα πλεον,παιζει μονη της μπαλα.Αν μπορεσει και αλλαξει λιγο γραμμη στο θεμα πυκνοτητας θα λεμε για σουπερ λυση και αρκετα πιο οικονομικη απο οτι στο εξωτερικο.

τα κεφαλια εξω που ειναι σαν καραγκιοζηδες τα βλεπετε??ρωτηστε τους που την κανανε!ολοι ελλαδα...κ ειναι ολοι σαν βαμπηρ.....5 τριχες στον αερα...πηγαινετε..θα φατε καλα!!!ζωα..


danceworld_2001 είπε:
Εμένα η προσωπική μου άποψη ειναι πως η Ελλάδα εξακολουθεί να ειναι ουραγός στον κλάδο των μεταμοσχεύσεων. Las.... cl..... μιλάμε για μπακάλικο που κατέστρεψε άπειρα κεφάλια που ακόμη βλέπεις. BK ίσως προσπαθεί αλλά εξακολουθεί να ειναι καφενείο στην Ελλάδα. Η d.. και αυτή στο παρελθόν έχει σφάξει κόσμο αλλά δείχνει να προσπαθεί και για τα Ελληνικά δεδομένα, για αυτόν που δεν θέλει να πάει έξω και έχει ελάχιστο budget ίσως ειναι μονόδρομος. Βέβαια η μεταμόσχευση ειναι κάτι μοναδικό και αμα χαραμίσεις την δότρια σου την έκατσες. Οπότε τα λεφτά κουμαντάρουν. Αν τα έχεις πας hasson - rahal κτλ που οι πιθανότητες να έχεις ενα πολύ καλό αποτέλεσμα ειναι μεγάλες. Κάπου στην μέση με φοβερά αποτέλεσματα επίσης και πιο προσιτό κόστος ειναι η Κύπρος. Για μένα η Κύπρος αποτελεί την χρυσή τομή μεταξύ ποιότητας κόστους. Αν οι απαιτήσεις σου ειναι χαμηλές, πας Ελλάδα d.. που σε σχέση με το παρελθόν ειναι σαφέστατα βελτιωμένη αλλά θέλει ακόμη μεγάλη βελτίωση στο θέμα πυκνότητας. Τα πράγματα ειναι τόσο απλά, αλλά και οι αλήθειες αλήθειες. Αν θες το καλύτερο, πας στον καλύτερο και αυτός δεν ειναι Ελλάδα και κοστίζει ακριβά, και ο καλυτερος αυτό που σου προσφέρει εκτός απο πυκνότητα - φυσικότητα ειναι εξασφάλιση πως οι πιθανότητες επιβίωσης των μοσχευμάτων ειναι η καλύτερη δυνατή λόγω εμπειρίας - επαγγελματισμού, προσοχής κτλ. Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω το κόστος αυτό, και παράλληλα δεν με έχει πείσει ακόμη η Ελλάδα, οπότε επέλεξα Κύπρο. Και θα τολμήσω να πω πως ίσως με τα λεφτά που δίνεις στην Κύπρο να παίρνει και ίδιο αποτέλεσμα με τους κορυφαίους του εξωτερικού.
φιλε ....μπραβο!!!!τα πες ολα...παρα πολυ σωστος!!!!!!!!!!! εχουνε καταστραφει χιλιαδες κεφαλια..τους βλεπω κ τους λυπαμαι..!!!!χασαπηδες..απατεωνες ελληνες!!οποιος δεν εχει λεφτα να παει εξω να κατσει στα αυγα του...γιατι μετα θα ναι σαν καραγκιοζης!!κ χωρις δοτρια!!!τελος
 

Gio

New Member
Ρε φίλε Bimi33 γιατί τόσο μένος; Όπως θα έχεις-έχετε παρατηρήσει δεν έχω εκφέρει ποτέ γνώμη για LC και ΒΚ διότι δεν έχω προσωπική εμπειρία. Ναι, έχω ακούσει και εγώ φήμες αλλά δεν μπορώ να τις ασπαστώ αν δεν δω περιστατικά τους. Όσον αφορά την D*I , επειδή έχω κάνει ΜΜ τόσο το 2008 όσο και φέτος, αυτό που έχω να πω οτι έχουν αλλάξει πάρα πολλά απο τότε προς το καλύτερο. Αν θέλεις πίστεψε το, αν όχι, τρέχα στο εξωτερικό.
Το σφάξιμο που λες έχει καταργηθεί απο το 2003 που σταμάτησαν να κάνουν strip...
 

bimi33

New Member
Gio είπε:
Φίλε μου Danceworld, και εγώ ελπίζω το αποτέλεσμα τόσο το δικό μου, το δικό σου και γενικότερα όλων των παιδιών που προέβησαν σε ΜΜ να είναι το καλύτερο! Στην χαρά δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν έχει σημασία αν έκανες εδώ, στην Κύπρο ή στην Αμερική. Το θέμα είναι να είσαι ευχαριστημένος... Απο εκεί και πέρα δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο και για την Κύπρο, αλλά στην D*I σου δίνουν γραπτή εγγύηση για πάνω απο 90% φύτρωση.
99%.....
 

Serifis

Active Member
Ήθελα να γράψω ένα thread για μμ σε νεαρή ηλικία αλλα ευτυχώς θυμήθηκα ότι το είχα κάνει ήδη... Πάντως μια απορία που είχα τότε ακόμα δεν έχει λυθεί. Εφόσον προσθέσω grafts στην περιοχή των κροτάφων και εφόσον υπάρχουν εκεί ήδη μαλλιά και τριχούλες έχω αυξημένες περιπτώσεις shock loss; Το ότι η περιοχή δεν είναι εντελώς καραφλή μήπως πρέπει να γεμίσει πιο συντηριτικά; Αν μπορουν τα έμπειρα μέλη ας με διαφωτήσουν.
 

otherdude

Member
φιλε serifi κανε οτι σου λεει η καρδια σου και μην δινεις σημασια τι λενε οι αλλοι
εγω ειμαι 25 και χανω τα μαλλια μου απο τα 19 εφηβεια μην σου πω και δεν εχω κληρονομικοτητα ουτε καμια αρρωστεια-παθηση ειμαι απολυτως υγιης και δυνατος.


τεσπα
η μεταμοσχευση ειναι για τα νεαρα ατομα αυτους που ειναι στα 20"s και 30"s οπως ειπες και εσυ...
και οχι για τους γεροπαπαληδες.///ΕΛΕΟΣ
που στα 45 50-60 αποφασισανε ξαφνικα να αντιστρεψουνε τον χρονο και να γυρισουνε στην νεοτητα
και να το παιξουνε γκομενοι...

οταν βλεπω τετοιους λεω το εξης:

"ποια μαλλια ρε μπαρμπααααα
κοιτα τις κοιλιες που κρεμονται λεω εγω και τα προγουλια, και την χοληστερινη ζαχαρο στο τερμα .....
τα μαλλια σε πειραξαν τωρα?"
 
Τελευταία επεξεργασία:

krotaf

Member
δεν εχεις να φοβασαι κατι γι αυτο εκτος και αν εχεις εντονα δερματικα προβληματα.
θυμαμαι μια μεταμοσχευση στο εξωτερικο που ειχε αποτυχει.
αλλα ο ασθενης ειχε εντονο δερματικο προβλημα και φαινοταν.
μεγαλο σφαλμα του γιατρου,εγω προσωπικα δεν θα τον αναλαμβανα,ειχε ενα δερμα ηφαιστειο στα εξανθηματα και καποια βαρια δερματικη ασθενεια.
Μπορεις να θυμηθεις τι δερματικο προβλημα ειχε γιατι κ εγω εχω λιπαρα μαλλια με ξηροδερμια-πυτιτιδα και τα συναφη κι ενδιαφερομαι
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μπορεις να θυμηθεις τι δερματικο προβλημα ειχε γιατι κ εγω εχω λιπαρα μαλλια με ξηροδερμια-πυτιτιδα και τα συναφη κι ενδιαφερομαι
θυμαμαι την φωτο του αλλα δεν μπορω να βρω το λινκ.
ειχε πολυ εντονο προβλημα σε σημειο να φαινεται οτι κατι δεν παει καλα με το δερμα του,φαντασου κατι τετοιο στο κεφαλι του https://www.google.gr/search?q=δερμ....com%2Fkoines-dermatikes-pathiseis%2F;436;326
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krotaf

Member
Ευχαριστώ Μικε για την απάντηση. Δυστυχώς τα φάρμακα (φίνα), για μετα,πριν και ελπίζω για πάντα δεν είναι στο πρόγραμμα. Είναι μια επιλογή μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ίσως σε 5 χρόνια να λέω άλλα. Όσο για την άποψη σου ότι επειδή είμαι 23 και χάνω από τώρα τότε στα 50-55 θα χαθούν όλα, διαφωνώ. Και δεν διαφωνώ επειδή δεν πιστεύω ότι αυτό δεν θα τύχει σε μένα, αλλά επειδή πιστεύω ότι όλοι οι οργανισμοί δεν είναι το ίδιο και πως η αα χρονικά δεν εξελίσεται το ίδιο σε όλους. Από την μεριά μου, έχω κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη αναζήτηση του δέντρου μου και δεν έχω βρεί κάποια περίπτωση που βαριού norwood ή άδειασμα πριν τα 40. Θα μου πεις ποτέ δεν ξέρεις, αλλά να παρακολουθώ ρε φίλε Μικε τα νιάτα μου να γ****νται με την αα και να κάνω στα 40 μια μεταμόσχευση για να ζήσω στα 40 μου αυτά που δεν θα κάνω τώρα, δεν είναι επιλογή. Από την άλλη είμαι και της άποψης του Soralteno, καλη hairline και το crown ας γίνει όπως γουστάρει. Συνοψίζοντας, δεν θέλω με τπτ να χάσω έδαφος μέχρι τα 35-40 μου. Μετά βλέπουμε άγιος ο θεός, αν βγεί κάτι βγήκε...

Κι εγω στην ιδια φαση μ εσενα ειμαι 27 χρονων και καλυτερα να εχω καλο look στα ντουζενια μου παρα στα 50.Επισης διαφωνω με οποιον αποτρεπει εναν νεο απο το να κανει μμ και αντ΄αυτου να του προτεινει καρκινο του προστατη,πρησμενο προσωπο και παιχνιδια με αρτηριακη πιεση = μινοξ-φινα.Το θεμα τωρα ειναι η αναζητηση γιατρου.Εκει που τα πραγματα εδειχναν Κυπρο καθως στην Ελλαδα παιζει χασαπιά,πλεον κι εκει μαλλον δεν ειναι κ πολυ καλα τα πραματα μετα απο απώλειες μοσχευματων σε καποια παιδια.Το σπορ ειναι ακριβο και ειναι ο μονος λογος που με κραταει πισω.Αν εχεις λεφτα προχωρα και μην κοιτας πισω.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Σηκώνει πολύ συζήτηση τα περι Κύπρου, στα υπόλοιπα που λες όμως συμφωνώ εν μέρη με τις παρενέργειες των θεραπειών, ωστόσο ο δρόμος των μμ δεν ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα και απαιτεί προσεκτικό στρατηγικό σχεδιασμό.
 

tropheus

Well-Known Member
Εκει που τα πραγματα εδειχναν Κυπρο καθως στην Ελλαδα παιζει χασαπιά,πλεον κι εκει μαλλον δεν ειναι κ πολυ καλα τα πραματα μετα απο απώλειες μοσχευματων σε καποια παιδια.

Για να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, τα άσχημα αποτελέσματα και η απώλεια μοσχευμάτων δεν αφορούν όλη τη Κύπρο αλλά ένα συγκεκριμένο γιατρό...
 

krotaf

Member
Για να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, τα άσχημα αποτελέσματα και η απώλεια μοσχευμάτων δεν αφορούν όλη τη Κύπρο αλλά ένα συγκεκριμένο γιατρό...
Nαι οντως και πολυ θελω να μαθω γιατι γινεται αυτο επειδη ηταν ο μονος που ειχα κατα νου.
 

krotaf

Member
Dance, δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα ομως ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι προτιμοτερη η μμ απο θεραπειες ως προς χρημα,αποτελεσμα και "μονιμοτητα" πραγμα που πρεπει να προσδιοριστει καποτε,δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Κανείς ακόμη δεν ξέρει γιατί συνέβη αυτό στον μπούκλα και τον κρητικό δυστυχώς. Μερικοί λένε πως έπαθαν ίωση τα μοσχεύματα, άλλοι για μη υποστήριξη τους απο το αιματολογικό δίκτυο, άλλοι για μη σωστό βάθος, άλλοι για φλεγμονές, άκρη δεν έχει βρεθεί και δεν θα βρεθεί. Ο κρητικός μου είχε πει πριν καιρό πως είχε βρει και άλλα τέτοια άτομα απο άλλους γιατρούς με ίδιο θέμα μετά απο πολύ ψάξιμο. Σπανιότατες περιπτώσεις γενικά αλλά υπαρκτές. Νομίζω πως υπήρξε ενα μοτίβο εκείνη την περίοδο με ίδια λάθη που οδήγησε στα κακά αυτά αλλά δεν ξέρω τι. Κάποιος είχε ποστάρει εδώ παρόμοια περίπτωση και απο Ραχαλ θαρρώ, ο Δημήτρης38 νομίζω.
 
Μπλουζα