Νεαρή ηλικία και μεταμόσχευση

Δημητρης38

Active Member
Κανείς ακόμη δεν ξέρει γιατί συνέβη αυτό στον μπούκλα και τον κρητικό δυστυχώς. Μερικοί λένε πως έπαθαν ίωση τα μοσχεύματα, άλλοι για μη υποστήριξη τους απο το αιματολογικό δίκτυο, άλλοι για μη σωστό βάθος, άλλοι για φλεγμονές, άκρη δεν έχει βρεθεί και δεν θα βρεθεί. Ο κρητικός μου είχε πει πριν καιρό πως είχε βρει και άλλα τέτοια άτομα απο άλλους γιατρούς με ίδιο θέμα μετά απο πολύ ψάξιμο. Σπανιότατες περιπτώσεις γενικά αλλά υπαρκτές. Νομίζω πως υπήρξε ενα μοτίβο εκείνη την περίοδο με ίδια λάθη που οδήγησε στα κακά αυτά αλλά δεν ξέρω τι. Κάποιος είχε ποστάρει εδώ παρόμοια περίπτωση και απο Ραχαλ θαρρώ, ο Δημήτρης38 νομίζω.

Εγω το ποσταρισα !!!
Και το αιτιολογησα οτι ΔΕΝ φταιει ο Γιατρος αν τα μοσχευματα στους 6 μηνες του φυτρωσανε κανονικα ενω στους 12 μηνες το αποτελεσμα ηταν χειροτερο !!!
Στην περιπτωση Rahal στο Φορουμ που εγινε post το αναλογο περιστατικο, αιτια της αραιωσης ηταν η διακοπη της Φιναστεριδης στους 6 μηνες με αποτελεσμα στους επομενους (απο 6 μεχρι 12 μηνες) να πεσουν οσα μαλλια κρατουσε η Φινα κατα την διαρκεια της ληψης της !!

Για τους Χρηστες του Φορουμ που γραφουμε, την αποψη μου την εχω γραψει στα νηματα τους οποτε δεν χρειαζεται να την ανακυκλωνω συνεχως !!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
εγω θα ηθελα παντως να δω φωτογραφιες στο εξαμηνο που το αποτελεσμα ηταν καλο και καποιες ποιο μετα που υποτιθεται οτι χαθηκαν αρκετα απο τα μοσχευματα.Ειναι αρκετα σοβαρο το συγκεκριμενο θεμα και θα πρεπει να ξερουμε αν οντως αυτο υφισταται η απλα χαθηκαν καποιες μαμα τριχες και δεν ηταν μμ.
 

zotrix

Active Member
Το έβγαλε! 3 ώρες αντεξε. lol.

Πάντως ο τυπος αυτός είναι ειδική περίπτωση. Μπήκε στο ποστ του άλλου που είχε κάνει 2 μηνών μεταμόσχευση crown στην Κυπρο και του έλεγε ότι ήταν αποτυχημένη! Μετά από 2 μήνες μιλάμε τώρα, έτσι;!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Serifis

Active Member
Χαιρετώ την κοινότητα! Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη! Εύχομαι σε όλους σας να είστε τυχεροί στη ζωή σας!

Άλλη μια χρονιά πέρασε όπου οι προσδοκίες μας δεν βγήκαν αληθινές. Πολλές έρευνες, οι περισσότερες σε αρχικό στάδιο, μεγάλη αβεβαιότητα και το κυριότερο ακόμα δεν έχουμε βρει έστω ένα φιλότιμο τοπικό (αν και ακούγεται ότι το Bimatoprost βρίσκεται σε τελικά στάδια και θα είναι το πρώτο απ'όσα ακούγονται που θα βγει στην αγορά).

Τώρα, επί του θέματος... Κατάλαβα μετά από έναν χρόνο παρακολούθησης της αα σε sites forums κλπ πως ο δρόμος που θα ακολουθήσω θα είναι αυτός της μμ. Ξεκίνησα λοιπόν να αποταμιεύω έτσι ώστε σε 1-1.5 χρόνο να κάνω την πρώτη μμ σε κροτάφους και hairline. Εφόσον δεν έχω κάποια απρόσμενη απώλεια, υπολογίζω πως θα χρειαστώ 300-400 grafts (ή σίγουρα κάτω από 500). Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα στοχεύω σε τοπ γιατρό, το μόνο μου θέμα είναι εάν ο τοπ αυτός γιατρός αναλαμβάνει μικρό αριθμό graft (μιλάμε για ούτε μια μέρα δουλειά και κάτω απο 500 grafts!) και φυσικά θα μου πείτε τον αναλαμβάνει! Αρκεί βέβαια να μην έχει πλαφόν στην ταρίφα, μην πληρώσω δηλαδή για 1000 grafts! Επίσης, δυσκολεύομαι να βρω φωτογραφίες από μμ με πολύ μικρό αριθμό grafts...
 

poseidonas77

Well-Known Member
xρονια πολλα σεριφη....
εχεις κανενα λινκ για το Bimatoprost που λες???για δωσε πληροφοριες...
για λιγα μοσχευματα γιατι δε κοιτας και τη λυση της d...i ??τα 2 τελευταια αποτελεσματα της
(dim..μικες) ειναι πολυ ικανοποιητικα..
 

sadman73

Member
φιλε σεριφη,κατα την γνωμη μου,μια μ.μ. των 500grafts στην Ελλαδα θα παει χαμενη,θα κλαις τα λεφτα σου δηλαδη,καλυτερα να περιμενεις λιγα χρονια ακομη
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Φίλε Posidona κοιτάω μόνο για εξωτερικό, όχι Ελλάδα. Ίσως είναι και καθαρά ψυχολογικό το θέμα, να κάνεις μμ σε τοπ γιατρό, για να είσαι όσο μπορείς πιο σίγουρος.
Sadman, το έχω πει και πιο πάνω. Δεν έχω σκοπώ να περιμένω να αδιάσω για να κάνω μμ...
Flosk καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, όμως σε νοργουντ είμαι ένα 2αράκι (άντε πες 2 και τέταρτο χαχαχα), εκτός απο κροτάφους και hairline, δεν έχω κανένα θέμα και ούτε πιστεύω πως θα 'εχω για πάρα πολλά χρόνια. Συνεπώς, θέλοντας να είμαι συντηρητικός και να κρατήσω κάβα μίλησα για ένα 500άρι.
 
Μπλουζα