Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26

Χαιρετώ την ομάδα, νέος στο φόρουμ αλλά από τότε που σας βρήκα διαβάζω ακατάπαυστα. Η ιστορία μου: έβλεπα την εξέλιξη της μεταμόσχευσης που έκανε φίλος μου στη Seneca πριν από 1 περίπου χρόνο και πήρα την απόφαση να μπω και εγώ. Έκλεισα λοιπόν πριν λίγο καιρό για τις 16/7 και όπως είναι φυσικό τις τελευταίες ημέρες με ζώσανε τα φίδια και άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για πληροφορίες αποτελέσματα κλπ και κάπως έτσι έπεσα και στο φόρουμ. Δεν σας κρύβω ότι έχω ανακουφιστεί που διαβάζω πως η Seneca είναι μια από τις καλές και τίμιες κλινικές. Οπότε αφού με χαλαρώσατε και εσείς, θα σας ανταποδώσω κάνοντας και εγώ μια παρουσίαση. Μην περιμένετε φοβερή συνέπεια αλλά θα προσπαθήσω να δώσω ότι γίνεται ξεκινώντας με 2 φωτογραφίες του πως είμαι τώρα. Η μεταμόσχευση θα είναι 1 ημέρας και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το μπροστά, ενώ για το πίσω που έχει και αυτό μικροπρόβλημα μου προτάθηκε από την κλινική η χρήση θεραπείας με μινοξιδίλη και φιναστερίδη και η επαναξιολόγησή του μετά από 1 χρόνο. Μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν για 2.500 μοσχεύματα. Δεν ξέρω ακόμα όνομα γιατρού και η τιμή επειδή με πήγε συστημένο ο φίλος μου ήταν στα 3Κ. Αυτά για την ώρα και τα λέμε με το καλό όταν γίνει η επέμβαση.

Συνημμένα

• Seneca2.jpg
    Seneca2.jpg
    441.9 KB · Προβολές: 133
  • Seneca1.jpg
    Seneca1.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 131

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panossot

New Member
Καλή επιτυχία φίλε μου. Είναι σταθερή η κατάσταση σου όσον αφορά την απώλεια τριχών; μπορεις να νας δώσεις ένα ιστορικό σχετικά με την πορεία της αλωπεκίας μέσα στα χρόνια; Επίσης παίρνεις/έπαιρνες κάποια αγωγή;

Ευχαριστούμε πολύ

piros75

Well-Known Member
Με 2.500 μοσχεύματα σε τέτοιο πρόβλημα μην περιμένεις να μην μπαίνει η βούρτσα, σίγουρα όμως θα δεις θεαματική βελτίωση. Επίσης, μου άρεσε η προσέγγιση της κλινικής για θεραπεία για να δείτε πως θα ανταποκριθεί το πίσω κομμάτι. Για να δούμε. Έχε απλά κατά νου ότι την θεραπεία σου πρέπει να την τηρείς με ευλάβεια!!!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Eχεις καλη ηλικια αλλα γιατι δεν πατε παραπανω μοσχευματα? αν ειναι θεμα οικονομικου οκ αλλα βαρα μια 2ημερη με τουλαχιστον 3500 μοσχευματα.

Eχεις καλη ηλικια αλλα γιατι δεν πατε παραπανω μοσχευματα? αν ειναι θεμα οικονομικου οκ αλλα βαρα μια 2ημερη με τουλαχιστον 3500 μοσχευματα.
Θέλω να δω πως θα πάει η θεραπεία και αν σε έναν χρόνο πραγματικά χρειάζεται να βάλω περισσότερα θα το κάνω.

Καλή επιτυχία φίλε μου. Είναι σταθερή η κατάσταση σου όσον αφορά την απώλεια τριχών; μπορεις να νας δώσεις ένα ιστορικό σχετικά με την πορεία της αλωπεκίας μέσα στα χρόνια; Επίσης παίρνεις/έπαιρνες κάποια αγωγή;

Ευχαριστούμε πολύ
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η αλήθεια είναι, μετά από ένα "λίγο απότομο" κοντά στην ηλικία των 20-21 μετά ήταν σταθερό μέχρι και την ηλικία των 35+

Με 2.500 μοσχεύματα σε τέτοιο πρόβλημα μην περιμένεις να μην μπαίνει η βούρτσα, σίγουρα όμως θα δεις θεαματική βελτίωση. Επίσης, μου άρεσε η προσέγγιση της κλινικής για θεραπεία για να δείτε πως θα ανταποκριθεί το πίσω κομμάτι. Για να δούμε. Έχε απλά κατά νου ότι την θεραπεία σου πρέπει να την τηρείς με ευλάβεια!!!
Συμφωνώ, πάντως η προσέγγισή τους σου είναι γενικά σωστή και σε χαλαρώνει!

Τελευταία επεξεργασία:

Andreas175437

New Member
Καλη επιτυχία φιλε...Αφού θες να δεις πως θα ανταποκριθεί και η θεραπεία τότε καλά έκανες και δεν έβαλες πολλα μοσχεύματα σε διήμερη...αν πάρεις φιναστερίδη και μινοξιδίλη δηλαδη μπορει να σου δώσουν ενα σημαντικο Boost στα υπάρχοντα μαλλια...εν αναμονη λοιπόν..
Πάντως πες τους να φτάσουν τουλάχιστον στο μεγιστο δυνατο αριθμό grafts αν συνεδρία και να σου βγάλουν 2500.... οπου χωράνε άνετα χωρις να πειραχτουν τα υπάρχοντα μαλλια...
Το κοστος σου βγαινει περίπου 1.20 ευρω το graft...

Καλησπέρα ομάδα! Την Πέμπτη έκανα την επέμβαση η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Τα μοσχεύματα τελικά ήταν λίγα παραπάνω από 3.000 (~3050!!!), και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η κάλυψη ήταν σημαντική. Η επέμβαση ήταν >8ώρες, αλλά ευτυχως να είναι καλά ο γιατρός και το υπόλοιπο προσωπικό, χωρίς πόνο καθώς το φοβόμουν πολύ.
Ευχαριστωωωωωωω

Συνημμένα

• Πριν.JPG
    Πριν.JPG
    386.5 KB · Προβολές: 59
  • Μετά.JPG
    Μετά.JPG
    690 KB · Προβολές: 64
  • 3 μέρες μετά.jpg
    3 μέρες μετά.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 64

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
3050 σε μία ημέρα!!! ωραίος ρε φίλε. Νομίζω ότι αν πάνε όλα καλά θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Εντωμεταξύ τιμή κάτω από 1 ευρώ/μόσχευμα όλα σου πήγαν πένα... ξέρεις και τι λόγο είχες;

Corona

Active Member
Καλησπέρα ομάδα! Την Πέμπτη έκανα την επέμβαση η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Τα μοσχεύματα τελικά ήταν λίγα παραπάνω από 3.000 (~3050!!!), και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η κάλυψη ήταν σημαντική. Η επέμβαση ήταν >8ώρες, αλλά ευτυχως να είναι καλά ο γιατρός και το υπόλοιπο προσωπικό, χωρίς πόνο καθώς το φοβόμουν πολύ.
Ευχαριστωωωωωωω
Καλή φυτρωση!! Μια χαρά δείχνει...πρέπει να εισαι το περιστατικό με τα περισσότερα μοσχεύματα που εχουν βγει στη seneca σε μια ημέρα που εχουμε δει εδω μεσα...άρχισε βλέπω να αυξάνει τον αριθμό των μοσχευμάτων που εξάγει ανα συνεδρία που ειναι θετικό αυτο! αναμένουμε την εξέλιξη σου...

Μπλουζα