Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστω πολυ !! Η αποκοπη των τριχοθυλακιων εγεινε απο την γιατρο με μοτερ και η εκριζωση απ τον τεχνικο με λαβιδα.georgezrs καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Θέλω να σε ρωτήσω η εξαγωγή έγινε χειροκίνητα ή με μοτέρ?
Φιλε λυπαμε πραγματικα αν δεν εμεινες ευχαριστημενος απ το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης σου, και γνωριζω εκ των προτερων οτι σε οποιαδηποτε μεταμοσχευση (αισθητικη και μη ) υπαρχει η πιθανοτητα της αποτυχιας, αλλα να προκαταβαλεις με αυτον τον τροπο ενα αποτελεσμα το θεωρω απαραδεκτο...Δεν επρεπε να πας σε αυτη την κλινικη! Το αποτελεσμα σου στην καλυτερη περιπτωση θα ειναι φτωχο για να μη πω χαλια! Καλυτερα να πηγαινες Ερντογαν. Παρακολουθησε το, τουλαχιστον να ζητησεις να διορθωσουν τα χαλια τους, αν και πιστευω οτι δεν θα το κανουν
Οκ θα με θυμηθείς σε λίγους μήνες...Φιλε λυπαμε πραγματικα αν δεν εμεινες ευχαριστημενος απ το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης σου, και γνωριζω εκ των προτερων οτι σε οποιαδηποτε μεταμοσχευση (αισθητικη και μη ) υπαρχει η πιθανοτητα της αποτυχιας, αλλα να προκαταβαλεις με αυτον τον τροπο ενα αποτελεσμα το θεωρω απαραδεκτο...
Κοίτα εγώ οφειλω να τον προειδοποίησω, ώστε να κινηθεί ανάλογος. Να μην κάνει και αυτός λάθος. Δεν θέλω το κακό του. Τώρα αν το περνει αρνητικά δεν θα έπρεπε! Δημόσιος διάλογος γίνεται. Θα υπάρχουν διάφορες σκέψεις. Φιλικά και καλή φυτρωση@grigoris13 άδικο αυτο που κανεις .
Αν εχεις θεμα με τη κλινική βρες τον τροπο να το λύσεις .
Το να σχολιάζεις όμως αρνητικα πανω σε πρόσφατο περιστατικο δε δυσφημεις τη κλινική αλλα αγχωνεις τον φίλο .
Δε νομίζω οταν ήσουν εσυ στο στάδιο της φυτρωσης θα σου άρεσε να σου έλεγαν προκαταβολικά οτι θα αποτύχεις .
Ο Ανθρωπος έτσι και αλλιώς εχει αγωνία μετα τη μεταμοσχευση , δε χρειάζονται αυτα .
Καλή φυτρωση φίλε
Σ ευχαριστω , να σε καλα !@grigoris13 άδικο αυτο που κανεις .
Αν εχεις θεμα με τη κλινική βρες τον τροπο να το λύσεις .
Το να σχολιάζεις όμως αρνητικα πανω σε πρόσφατο περιστατικο δε δυσφημεις τη κλινική αλλα αγχωνεις τον φίλο .
Δε νομίζω οταν ήσουν εσυ στο στάδιο της φυτρωσης θα σου άρεσε να σου έλεγαν προκαταβολικά οτι θα αποτύχεις .
Ο Ανθρωπος έτσι και αλλιώς εχει αγωνία μετα τη μεταμοσχευση , δε χρειάζονται αυτα .
Καλή φυτρωση φίλε
ΜαγοςΟκ θα με θυμηθείς σε λίγους μήνες...
1,7 €/graft με πληρωμένα τα έξοδα μεταφορών και διαμονής.Ποσο περιπου στοιχισε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οποιαδήποτε κριτική με επιχειρήματα είναι καλοδεχούμενη!τουλαχιστον τραγικες οι εκφρασεις σε καποιον που εχει μολις κανει μια επεμβαση και ακομα χειροτερο χωρις επιχειρηματα.
Την πάτησες. Θα μπορούσες να πας στην B@@n k@@d με 3€/graft και θα πλήρωνες μόνος σου τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής1,7 €/graft με πληρωμένα τα έξοδα μεταφορών και διαμονής.
Δεν πειράζει χαλάλι.. είδα τουλάχιστον και την Κύπρο που δεν είχα ξαναπάει..Την πάτησες. Θα μπορούσες να πας στην B@@n k@@d με 3€/graft και θα πλήρωνες μόνος σου τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής![]()
Σ ευχαριστω !Δε χρειάζονται τόσες πολλές βιταμίνες , με μια φορα skin hair & nails μαζι με τη Βιοτινη εισαι ok
Βασικά τη Βιοτινη τη παράγει ο οργανισμός και μονο σε περίπτωση έλλειψης ( που ειναι σπάνια ) χρειαζεται συμπλήρωμα .
Βέβαια μη σε ανησυχεί γιατι δε παρουσιάζει παρενεργειες σε μεγάλες δόσεις καθώς αποβάλλεται απο τον οργανισμό .
Τα σπυράκια δεν ειναι φλεγμονές που νεκρώνουν τα τριχοθυλακια .
Βασικά μη τα αγγίζεις με τα δάχτυλα και αστα να φύγουν μόνα τους , συνήθως 1-2 μερες κρατάνε .
Όλοι εχουμε βγάλει σπυράκια στην αρχη της φυτρωσης , προϋπόθεση να μη μολυνθούν !
Καλή συνέχεια
Ps : Αφού βάζεις μινοξιδιλη γιατι δε χρησιμοποιείς το 5% ?