Μεταμόσχευση FUE-CROWN HDC 2803 grafts 5-6/9/2019

georgezrs

Member
UPDATE 7 ΜΗΝΩΝ
 

Συνημμένα

  • 20200409_184216.jpg
    20200409_184216.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 501
  • 20200409_184221.jpg
    20200409_184221.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 516

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim d

Well-Known Member
Να το χαιρεσαι! πολυ μεγαλη και ωραια η αλλαγη! Πισετευω οτι βλεποντας την διαφορα στο 7μηνο κιολας η ψυχολογια ειναι στα ουρανια.
 

nucky

Active Member
Φαίνεται πολύ καλό αποτέλεσμα , ήταν και πολλά βέβαια τα 44 grafts / cm

Στην πρώτη σελίδα του νήματος αναφέρεις οτι σου είπαν από την κλινική οτι έχεις ακόμα 5000 grafts απόθεμα στη δότρια.

Με διορθώνετε εδώ αν κάνω λάθος αλλά 5Κ + σχεδόν 3 που έβαλες , με FUE δεν έχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος , αν μείνει σε ασφαλή ζώνη και δεν κάνει overharvesting.

Έχω επίσης την εντύπωση κοιτάζοντας τη δότρια ακριβώς μετά την μμ οτι η εξαγωγή κατέβηκε ελαφρώς χαμηλότερα από την ασφαλή ζώνη (προς τον σβέρκο )

Αν λοιπόν έχεις σκοπό να μείνεις εδώ ή να κάνεις άλλη μία μμ με καμιά 1500 grafts πάνω κάτω, ή να πας και σε Strip για περισσότερα τότε ;ola μια χαρα αλλιώς έβαλες πολλά στο crown . Είσαι 41 όπως λες άρα πιθανόν να μην έχεις μεγάλη περαιτέρω αραίωση, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας
 
Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πιστεύω έχεις πάρει και καλύτερο αποτέλεσμα από έμενα.
Χαίρομαι για την εξέλιξη σου.
Η γιατρός κεντάει στα Crown.
 

Nikolas17

New Member
Πολύ καλό αποτέλεμα .!!
Εγώ θα ήθελα να εμφανιστεί το παιδί που είπε αρνητικά σχόλια στην αρχή (πολύ κακό για την ψυχολογία του φίλου μας ) και να ξανακάνει ένα σχόλιο ..
 

veg

Active Member
θεωρω την περιπτωση του φιλου την ιδανικοτερη στο τομεα της μμ . Δηλαδη ναι μεν το crown πολλοι λενε οτι θελει παρα πολλα μοσχευματα , ομως αν καποιος εχει μονο αυτη να καλυψει , τοτε εφοσον το κανει με ενα εμπειρο γιατρο-κλινικη , τοτε το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλο επειδη δεν ειναι το σημειο που κρινει την φυσικοτητα ενος μαλλιου , αυτο ειναι συνηθως η hairline και επιπλεον μπορουν τα πιο μπροστα να το
'πλαισιωσουν ' με καποιο χτενισμα .
Επισης η εικονα του ανθρωπου δεν αλλαζει , γιατι ολοι οι φιλοι , γνωστοι εχουν την εικονα σου απο μπροστα , οταν σκεφτεσαι καποιο φιλο σου δεν σου ερχεται εικονα η καραφλα του crown του και ας την εχεις προσεξει . Οποτε στην ουσια ειναι θεωρω μια αλλαγη που δεν αλλαζει το προσωπο και τα χαρακτηριστικα . Αντιθετα με τα hairline που αν καποιος ειναι αδειος μπροστα και γεμισει , τοτε η αλλαγη ειναι εμφανης .
 
Μπλουζα