Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με τν κ.Μπίρου,και στην δεύτερη θα την ξανατιμησωΠας πολύ καλά φίλε . Με ποιον γιατρό έκανες την μεταμόσχευση?
Πόσο βγήκε το μαλλί ;Γεια σας παιδιά...χρόνια μέλος κ εγώ στο φορουμ και μετά από πολύ διάβασμα εδώ πήρα την μεγάλη απόφαση.
Μετά από ραντεβού που είχα με 2-3 κλινικές κατέληξα στην DHI.
Εκεί αποφασίσαμε το περιστατικό να γίνει σε δύο μέρες όπως και έγινε,την μεταμόσχευση μου την έκανε η κυρία Μπιρου που πραγματικά έμεινα με της καλύτερες εντυπώσεις οπως και απο την κλινική.
Την πρώτη μέρα βάλαμε 1440 grafts και την δεύτερη 1430.
Σύνολο 2870 grfts=6100 τρίχες.
Πριν:![]()
![]()
Μετά:![]()
![]()
4000Πόσο βγήκε το μαλλί ;
Ευχαριστώ μάγκες....το ξέραμε από τν αρχή ότι τα μοσχεύματα δεν φτάνουν και θα κάνω και δεύτερη π.χ μπιφτέκι θέλει πολύ ακόμα και πολύ πιθανόν να ανοίξω κ άλλο,οπότε πήγα με αυτή τ λογική και ήδη η εικόνα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ και ακόμα δεν έχω κλείσει 5 μήνες.
Αλλά ήθελα να ρωτήσω για ποσο ακόμα θα έχω φυτρωση??
Και στο 12μηνο τι βελτίωση να περιμένω ακόμα??
Φαίνεται να έχεις κανονική & γρήγορη φύτρωση από τους 3μισή μήνες και μετά.
Συνήθως μεγάλο ποσοστό των αποτελεσμάτων βλέπουμε να ολοκληρώνετε στους 6-7 μήνες.
Από εκεί και πέρα λίγα μπορείς να περιμένεις.
Από το 10μηνο και μετέπειτα περιμένουμε η τρίχα να γίνει πιο ποιοτική και από κατσαρή να αρχίζει να στρώνει καλύτερα στο χτένισμα.
Στο 12μηνο έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα αλλά στον 1/2 χρόνο αρχίζει να τελειοποιητε η τρίχα ως προς το στρώσιμο.
Ευχαριστώ johnΦαίνεται να έχεις κανονική & γρήγορη φύτρωση από τους 3μισή μήνες και μετά.
Συνήθως μεγάλο ποσοστό των αποτελεσμάτων βλέπουμε να ολοκληρώνετε στους 6-7 μήνες.
Από εκεί και πέρα λίγα μπορείς να περιμένεις.
Από το 10μηνο και μετέπειτα περιμένουμε η τρίχα να γίνει πιο ποιοτική και από κατσαρή να αρχίζει να στρώνει καλύτερα στο χτένισμα.
Στο 12μηνο έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα αλλά στον 1/2 χρόνο αρχίζει να τελειοποιητε η τρίχα ως προς το στρώσιμο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φαινεται να παει πολυ καλα μπραβο..
Μια ερωτηση το πατερν αυτο που εχει σχηματιστει το εχει καποιος απο την οικογενεια σου;
Και επισης τι ηλικια εχεις;
Να'σαι καλά φίλεΦαινεται να παει πολυ καλα μπραβο..
Μια ερωτηση το πατερν αυτο που εχει σχηματιστει το εχει καποιος απο την οικογενεια σου;
Και επισης τι ηλικια εχεις;
ΚΑλη συνεχεια.
Ευχαριστώ φίλε....καλη επιτυχία και σε σεναΤην κάναμε με λίγες μέρες διαφορά, ίδια γιατρό κ εγώ αλλά δεύτερη φορά. Πας καλά, καλή συνέχεια φίλε!