Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα ξανά χρειαστείς άλλες δυο περίπου μεταμοσχευσεις.
Δότρια έχεις τι σε είπαν?
Εαν έχεις 95% φυτρωση θα εξακολουθεί να είναι αραιό οπότε μην έχεις μεγάλες προσδοκίες.
Έχεις φώτος πριν κάνεις?
Άλλη μια σίγουρα τώρα για δοτρια πρόχειρα μου ειπαν 1500-2000 grafts ακομαΘα ξανά χρειαστείς άλλες δυο περίπου μεταμοσχευσεις.
Δότρια έχεις τι σε είπαν?
Εαν έχεις 95% φυτρωση θα εξακολουθεί να είναι αραιό οπότε μην έχεις μεγάλες προσδοκίες.
Έχεις φώτος πριν κάνεις?
Ναι ρε φίλεStef έχω την άδεια?
Ευχαριστώ φίλε και συγνώμη για τς φωτοΠω ρε φίλε,β ζώνη και πίσω μόνο πρόβλημα..και hairline μπροστά κομπλέ..τι πατερν είναι αυτό.? Τρελό ε?χαχα,νομίζω θα γίνεις καλός..καλή συνέχεια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φίλε...περιμένουμε να δούμεΠω ρε φίλε,β ζώνη και πίσω μόνο πρόβλημα..και hairline μπροστά κομπλέ..τι πατερν είναι αυτό.? Τρελό ε?χαχα,νομίζω θα γίνεις καλός..καλή συνέχεια
Regaine 5% για αρκετά χρόνια,φιναστεριδη δεν θέλω να πάρω κιόλαςφιλε καλη επιτυχια!
εχεις απο τις πιο περιεργες καταστασεις..αληθεια δοκιμασες καμια θεραπεια?
μηπως με καμια φιναστεριδη κερδιζες εδαφος?
Το θέμα είναι ότι έχω να καλύψω μεγάλη έκταση...160 cm είναι αυτάσπανιο πατερν ...... φιλαρακο το καλο με εσενα ειναι οτι δεν εχεις αναγκη απο περιγραμμα , σχεδιασμο και τα λοιπα ειναι ολα ετοιμα το μονο που χρειαζεσαι ειναι τριχες η μαλλον καλυτερα πολυτριχα , μοιρασε την δοτρια στο υπολοιπο κεφαλι βαζε και κανενα τοπικ που και που και θα εισαι μια χαρα