Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι είναι, αλλά οι γυναίκες έχουν απύθμενο κόμπλεξ με το ύψος, γιατί είναι γραμμένο στο dna τους. Αν το ψάξεις θα καταλάβεις και τους λόγους.Παιδιά θα το ξαναπώ σχετικά με το ύψος και τα μαλλιά!Δεν μας νοιάζει τι αρέσει στις γκόμενες αλλά τι αρέσει σε εμάς να βλέπουμε στον καθρέφτη και μετά τι αρέσει στις γυναίκες!Αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου δεν θα τα έχεις και με κανένα!
Αν έχουν κόμπλεξ στον ψυχίατρο τους φιλαράκι μου!Δεν θα το μεταφέρουν σε εμάς αυτό!Ας πάνε να φουσκώσουν τα χείλη και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας!Έτσι είναι, αλλά οι γυναίκες έχουν απύθμενο κόμπλεξ με το ύψος, γιατί είναι γραμμένο στο dna τους. Αν το ψάξεις θα καταλάβεις και τους λόγους.
Να κάνεις φίλε μου αυτό που σε ικανοποιεί εσένα και σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου!Καλησπέρα μάγκες! Είμαι το παιδί που έκανα την ανάρτηση. Ξέχασα τον κωδικό και δν μπορώ να το επαναφέρω οποτε άλλο προφίλ. Προσωπικά έχω αρκετά κοπλιμεντα και με μπομπα μαλλί και γενικά ρίχνω αρκετά γυναικεία βλέμματα (χωρίς να θέλω να το παρω πάνω μου). Το θέμα είναι να αρέσεις εσυ στον εαυτό σου και να βολεύεσαι με αυτό. Προς το παρόν το έχω πάρει απόφαση ότι θα είμαι έτσι για όσο χρειαστεί (μπορεί και επ αόριστον). Γενικά προσφέρει και ευκολία το Μπόμπα μαλλι οποτε δν με ενοχλεί. Στα επιμέρους, υπάρχει κάποιο σαμπουάν που θα μου προτείνατε να παρω; Μινοξιδιλη να παρω τον αφρό της regaine ή τη λοσιόν; 1 φορά τη μερα φτάνει να βαζω; Επίσης από φίνα τι μου προτείνετε; proscar ή propecia? Και σε τι ποσότητα;
Αν δεν σε ενοχλεί η λοσιόν, και botafex μια χαρά δουλειά κάνει και πληρώνεις μόνο 15€. Από εκεί και πέρα επίσης για οικονομία Proscar και το χαπάκι στα 4. Μη φοβάσαι πως θα παίρνεις 1,25 και θα συμβεί κάτι. Το κάνω ήδη τόσους μήνες με μηδενικές παρενέργειες. Και παίρνεις λιγότερο γιατί φεύγουν κομματάκια οπότε είναι απειροελάχιστη η διαφορά.Καλησπέρα μάγκες! Είμαι το παιδί που έκανα την ανάρτηση. Ξέχασα τον κωδικό και δν μπορώ να το επαναφέρω οποτε άλλο προφίλ. Προσωπικά έχω αρκετά κοπλιμεντα και με μπομπα μαλλί και γενικά ρίχνω αρκετά γυναικεία βλέμματα (χωρίς να θέλω να το παρω πάνω μου). Το θέμα είναι να αρέσεις εσυ στον εαυτό σου και να βολεύεσαι με αυτό. Προς το παρόν το έχω πάρει απόφαση ότι θα είμαι έτσι για όσο χρειαστεί (μπορεί και επ αόριστον). Γενικά προσφέρει και ευκολία το Μπόμπα μαλλι οποτε δν με ενοχλεί. Στα επιμέρους, υπάρχει κάποιο σαμπουάν που θα μου προτείνατε να παρω; Μινοξιδιλη να παρω τον αφρό της regaine ή τη λοσιόν; 1 φορά τη μερα φτάνει να βαζω; Επίσης από φίνα τι μου προτείνετε; proscar ή propecia? Και σε τι ποσότητα;
Καλησπέρα φίλε μου!Σίγουρα μόνος σου θα κερδίσεις μια καλύτερη τιμή!Εγώ παίρνω αφρό regaine 32 ευρώ και χάπι Φίνα proscar 5,50 ευρώ!Καλησπέρα!
Πόσο κοστίζει η θεραπεία φιναστεριδη και Μινοξιδίλη; ποια προϊόντα είναι τα πιο αποτελεσματικά; Μίλησα με κλινικη και μου πρότειναν να μου στέλνουν προιοντα απο φαρμακείο με το οποιο συνεργάζονται με κόστος 70€/ μήνα (χαπι φινα και αφρό regaine).