Μεταμόσχευση στην D*I [3/2013]

londonakis

New Member
RE: Μεταμόσχευση στην DHI [3/2013]

Ειναι νωρις αλλα καλα φαινεται οτι πας. Βλεπω πολλα νεα μαλλακια. Καλη τυχη φιλε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Viel

New Member

αυριο παω για την εξεταση μετα απο 2 μηνες οτι μου πουνε θα σας ενημερωσω

vagelis

Member

Viel καλή επιτυχία εύχομαι τα καλύτερα.
Αν μπορείς ανέβασε καμιά φώτο.

koskar

Member

Viel είπε:
σημερα μου εστειλα και τις φωτο απο την dhi και τις ανεβαζω
Από τις φωτογραφίες σου βλέπω ότι κάλυψες μια σχετικά μεγάλη περιοχή με χαμηλή πυκνότητα.
Ισως θα ήταν καλύτερα να ενίσχυες την πυκνότητα μπροστά στην hairline και σε δευτερη φάση να προχωρούσες πιο πίσω.
Σε ενημέρωσε η κλινική για την πυκνότητα που πετύχανε στην δική σου μμ;

Viel

New Member

koskar είπε:
Viel είπε:
σημερα μου εστειλα και τις φωτο απο την dhi και τις ανεβαζω
Από τις φωτογραφίες σου βλέπω ότι κάλυψες μια σχετικά μεγάλη περιοχή με χαμηλή πυκνότητα.
Ισως θα ήταν καλύτερα να ενίσχυες την πυκνότητα μπροστά στην hairline και σε δευτερη φάση να προχωρούσες πιο πίσω.
Σε ενημέρωσε η κλινική για την πυκνότητα που πετύχανε στην δική σου μμ;

αν δεν κανω λαθος ειχαμε πει να βγει 60-70 τριχες το cm κατι τετοιο οπου 60 το μικροτερο για ενα καλο αποτελεσμα. σε καποια σημεια ειχα 14 ανα cm αυτο το καναμε 60 -70 και πανω σε αυτο το στυλ ηταν η επεμβαση

krhtikos21

Member

καλησπέρα φίλε!εγώ έχω σχεδόν την ίδια αραίωση με εσένα μόνο που στο crown είμαι καλά (ακόμα).Οι Κύπριοι μ είπαν για τουλάχιστον 3000 grafts.παρατηρώ DHI πάντα εδώ βάζει πολύ λιγότερα grafts από όσα χρειάζονται για να γεμίσει πλήρως για κάποιο λόγο.Τώρα τι να πώ ίσως να ναι η ιδέα μου.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Καλή δύναμη!

Viel

New Member

krhtikos21 είπε:
καλησπέρα φίλε!εγώ έχω σχεδόν την ίδια αραίωση με εσένα μόνο που στο crown είμαι καλά (ακόμα).Οι Κύπριοι μ είπαν για τουλάχιστον 3000 grafts.παρατηρώ DHI πάντα εδώ βάζει πολύ λιγότερα grafts από όσα χρειάζονται για να γεμίσει πλήρως για κάποιο λόγο.Τώρα τι να πώ ίσως να ναι η ιδέα μου.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Καλή δύναμη!

κοιτα να δεις εμενα μου ειπα οτι ηθελα 4000 τριχες για full γεμισμα, και 2 συνεδριες, εγω δεν ηθελα 2 συνεδριες οποτε κανονισαμε 2800 τριχες σε μια συνεδρια για ενα πολυ καλο αποτελεσμα, ο τροπος που τα γεμισε ηταν περισσοτερα μπροστα και σταδιακα προς τα πισω. ετσι ηθελα εφω και ετσι το εκανε ο γιατρος. 3000 graph ειναι παρα πολλα αν εχεις προβλημα σαν εμενα γιατι εγω δεν θεορουμε και τραγικη κατασταση αλλα μετρια, 3000 γραφ πρεπει να ειναι 7000 τριχες ειναι παρα πολλα! αν δεν κανω λαθος διορθωστε με. ενα γραφ μπορει να εχει απο 1-5 τριχες, αρα σημασια εχει ποσα πολλαπλα τριχοθυλακια θα εχεις και οχι ποσα γραφ θα βαλεις, εμενα βγηκαν 2600 τριχες τελικα με 1000 μοσχευματα! τωρα θα δουμε στο μελλον σε ευχαριστω για τις ευχες σου, περιμενο και τις φωτο που εβγαλα χτες να τις ανεβασω

n094

Active Member

Αυτό με το πόσες τρίχες έχει το κάθε μόσχευμα το έχω αναφέρει και εγώ πολλάκις στο παρελθόν και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Viel. Ασχέτως αν πιστεύω και εγώ ότι ήθελες λίγα περισσότερα μοσχεύματα, θεωρώ ότι η προσέγγιση λιγότερα αλλά πολύτριχα μοσχεύματα είναι η πιο σωστή. Μιας και ο αριθμός των τριχών ανά μόσχευμα είναι αυτό που καθορίζει τελικά την πυκνότητα και όχι τόσο το αν θα βάλεις 200 ή 300 μοσχεύματα παραπάνω.
Ένα παράδειγμα:
μμ με λόγο 2,6 σε 1000 μοσχεύματα θα δώσει 2.600 τρίχες,
με λόγο 2 και 1200 μοσχεύματα θα δώσει 2400 τρίχες,
ενώ με λόγο 1,9 και 1400 μοσχεύματα θα δώσει περίπου 2.600 (όσο δλδ και η πρώτη με τα 1000 μοσχεύματα).
Ποια νομίζετε ότι θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα; πιστέψτε με ότι ακόμα και το 3 υποθετικό σενάριο θα δώσει χειρότερο οπτικό αποτέλεσμα από ότι το πρώτο και αυτό γιατί η πυκνότητα στον "πόρο" δεν μπορεί να συγκριθεί με την πυκνότητα στην απόσταση μεταξύ των τοποθετημένων μοσχευμάτων (το λέω από προσωπική εμπειρία).

Σε τελική ανάλυση ξαναλέω, κατά τη γνώμη μου ο Viel έπρεπε να βάλει όσα του είπαν (δλδ περισσότερα) και όχι όσα τελικά έβαλε, δλδ να κάνει 2 συνεδρίες. Ωστόσο, ακόμα και έτσι η τακτική που ακολούθησε σε συνεργασία με τον γιατρό του για εξαγωγή πολλών πολύτριχων μοσχευμάτων, είναι για μένα η πιο σωστή και θα τον βοηθήσει πολύ σε περίπτωση που θέλει να προχωρήσει του χρόνου σε δεύτερη συμπληρωματική μμ.

Οπότε όταν ρωτάτε για μια μμ να μην έχετε μόνο κατά νου τον αριθμό μοσχευμάτων (grafts) αλλά και το πόσες τρίχες έχει το κάθε μόσχευμα. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γιατροί-νοσηλευτές διχοτομούν 3τριχα ή 4τριχα μοσχεύματα (τα οποία εσύ τελικά πληρώνεις εις διπλούν) κάτι το οποίο για μένα είναι έγκλημα για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω.

tocamrd

New Member

Viel μπορείς να μας ενημερώσεις για την σημερινή κατάσταση των μαλλιών σου? Φίλε καλή συνέχεια και απο μένα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member

4 μιση μήνες πρέπει να ναι στα καλά του τώρα το αποτέλεσμα.
μοιάζει πολύ με το δικό μου θα θελα να δω γτ έχει και ίσια τρίχα

Viel

New Member
καλημερα παιδια για μενα υπομονη, ακομα ειμαι στο σταδιο που πεφτουν.... μου το ειπαν και στη διμηνη εξεταση μου οτι θα αργησω! εχω ενα 30% πιστευω απο αυτες που εβαλα οι οποιες μεγαλονουν κανονικα εχω κουρευτει κιολας αλλα ακομα δεν εχει βγει καμια νεα, ακομα βλεπω οταν τα χτενιζω στο νυπτηρα να πεφτουν και μακριες και πιο κοντες τριχες... υπομονη...

baldasar

New Member
μιας και ετοιμαζομαι και εγω για μμ και βλεποντας μια αναστροφη του αρνητικου κλιματος που επικρατουσε για Dhi στο παρελθον,περιμενω και εγω με αγωνια την εξελιξη της μμ σου.

n094

Active Member
καμιά θεραπεία κάνεις Viel; γιατί αυτό το "...οταν τα χτενιζω στο νυπτηρα να πεφτουν και μακριες και πιο κοντες τριχες..." με προβληματίζει λίγο, εκτός και αν εννοείς φυσιολογική τριχόπτωση κατά το βούρτσισμα. Πάντως μια θεραπεία θα σου τη συνιστούσα...

Viel

New Member
οχι δεν κανω θεραπια καμια, σημερα εβγαλα ξανα καρουμπαλακι πισω στην δωτρεια, εχω ξενερωσει... ακομα αποτελεσμα δεν εχω δει και σε λιγες μερες παω για το ξαμηνο την εξεταση... γιατι μετα απο 6 μηνες βγαζω καρουμπαλακια πισω ειναι φυσιολογικο?

Gio

New Member
Viel είπε:
οχι δεν κανω θεραπια καμια, σημερα εβγαλα ξανα καρουμπαλακι πισω στην δωτρεια, εχω ξενερωσει... ακομα αποτελεσμα δεν εχω δει και σε λιγες μερες παω για το ξαμηνο την εξεταση... γιατι μετα απο 6 μηνες βγαζω καρουμπαλακια πισω ειναι φυσιολογικο?

Όταν λες καρουμπαλάκι τι εννοείς φίλε Viel; Πάντως θεραπεία πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε! Θα δεις την διαφορά άμεσα.. Στις οδηγίες αλλά και στην συνταγή που σου έγραψε ο γιατρός δεν έλεγε χρήση regaine και συνίσταται χρήση finasteride 1mg;;
Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο πιστεύω οτι θα το δείς στο 9μηνο εσυ, με δεδομένο οτι έχεις ήδη αρκετά μαλλάκια στην περιοχή, που περιορίζουν την αιμάτωση. Όλα θα πάνε καλά..

Viel

New Member
θα δουμε φιλαρακο, το καρουμπαλακι ειναι στη δωτρεια και εβγαζα και πιο παλια, τα ειχε δει ο γιατρος και μου ειπε οτι ειναι απο αντιδραση του δερματος, αλλα πως ειναι δυνατον να βγαζω ακομα? θεραπεια δεν εκανα επιδη δεν ηθελα εγω, προερετικη ηταν ετσι και αλλιως, ηθελα μεταμοσχευση αυττο εκανα, αν ηθελα θεραπιες θα εκανα μονο αυτες, τωρα στο 9μηνο δεν ξερω μιας και στο κεφαλι μου εχω αυτα που δεν επεσαν ποτε... νεα δεν εχω δει ακομα. μου ειχαν πει οτι θα αργησω κανω υπομονη ακομα!

Gio

New Member
Viel είπε:
θα δουμε φιλαρακο, το καρουμπαλακι ειναι στη δωτρεια και εβγαζα και πιο παλια, τα ειχε δει ο γιατρος και μου ειπε οτι ειναι απο αντιδραση του δερματος, αλλα πως ειναι δυνατον να βγαζω ακομα? θεραπεια δεν εκανα επιδη δεν ηθελα εγω, προερετικη ηταν ετσι και αλλιως, ηθελα μεταμοσχευση αυττο εκανα, αν ηθελα θεραπιες θα εκανα μονο αυτες, τωρα στο 9μηνο δεν ξερω μιας και στο κεφαλι μου εχω αυτα που δεν επεσαν ποτε... νεα δεν εχω δει ακομα. μου ειχαν πει οτι θα αργησω κανω υπομονη ακομα!

Η θεραπεία φίλε Viel, το ξέρω οτι απαιτεί αρκετό χρόνο και σχολαστικότητα από την καθημερινότητα μας αλλά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για κάθε μεταμόσχευση. Ειδικά στις δικές μας ηλικίες κάτω των 30 που μπορεί να υπάρξει μια αισθητή βελτίωση. Μην το αμελείς.. Βοηθάς και τα νέα σου μαλλάκια ετσι.
Εγω πιστεύω οτι θα τα πας πολύ καλά.. Κάνε την επανεξέταση σου και ενημέρωσε μας.. Καλή δύναμη και μην ανησυχείς..

Μπλουζα