londonakis
New Member
RE: Μεταμόσχευση στην DHI [3/2013]
Ειναι νωρις αλλα καλα φαινεται οτι πας. Βλεπω πολλα νεα μαλλακια. Καλη τυχη φιλε
Ειναι νωρις αλλα καλα φαινεται οτι πας. Βλεπω πολλα νεα μαλλακια. Καλη τυχη φιλε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Viel είπε:ευχαριστω πολυ να σαι καλα
Από τις φωτογραφίες σου βλέπω ότι κάλυψες μια σχετικά μεγάλη περιοχή με χαμηλή πυκνότητα.Viel είπε:σημερα μου εστειλα και τις φωτο απο την dhi και τις ανεβαζω
koskar είπε:Από τις φωτογραφίες σου βλέπω ότι κάλυψες μια σχετικά μεγάλη περιοχή με χαμηλή πυκνότητα.Viel είπε:σημερα μου εστειλα και τις φωτο απο την dhi και τις ανεβαζω
Ισως θα ήταν καλύτερα να ενίσχυες την πυκνότητα μπροστά στην hairline και σε δευτερη φάση να προχωρούσες πιο πίσω.
Σε ενημέρωσε η κλινική για την πυκνότητα που πετύχανε στην δική σου μμ;
krhtikos21 είπε:καλησπέρα φίλε!εγώ έχω σχεδόν την ίδια αραίωση με εσένα μόνο που στο crown είμαι καλά (ακόμα).Οι Κύπριοι μ είπαν για τουλάχιστον 3000 grafts.παρατηρώ DHI πάντα εδώ βάζει πολύ λιγότερα grafts από όσα χρειάζονται για να γεμίσει πλήρως για κάποιο λόγο.Τώρα τι να πώ ίσως να ναι η ιδέα μου.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Καλή δύναμη!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Viel είπε:οχι δεν κανω θεραπια καμια, σημερα εβγαλα ξανα καρουμπαλακι πισω στην δωτρεια, εχω ξενερωσει... ακομα αποτελεσμα δεν εχω δει και σε λιγες μερες παω για το ξαμηνο την εξεταση... γιατι μετα απο 6 μηνες βγαζω καρουμπαλακια πισω ειναι φυσιολογικο?
Viel είπε:θα δουμε φιλαρακο, το καρουμπαλακι ειναι στη δωτρεια και εβγαζα και πιο παλια, τα ειχε δει ο γιατρος και μου ειπε οτι ειναι απο αντιδραση του δερματος, αλλα πως ειναι δυνατον να βγαζω ακομα? θεραπεια δεν εκανα επιδη δεν ηθελα εγω, προερετικη ηταν ετσι και αλλιως, ηθελα μεταμοσχευση αυττο εκανα, αν ηθελα θεραπιες θα εκανα μονο αυτες, τωρα στο 9μηνο δεν ξερω μιας και στο κεφαλι μου εχω αυτα που δεν επεσαν ποτε... νεα δεν εχω δει ακομα. μου ειχαν πει οτι θα αργησω κανω υπομονη ακομα!