Μεταμόσχευση στην τουρκια

Νικολας νικ

Well-Known Member
ναι το εχω μελετησει ο πατερας μου ειναι 66 και nw1 αλλα πηρα μαλλον απο της μητερας μου οπου οι θειοι και παπους εχουν παρομοιο με εμενα αλλα οχι περισοτερο προβλημα....το θεμα με εκεινους οτι ηταν φαλακροι απο τα 25 ενω εγω μετα τα 30 αρχισα να χανω με αποκορυφωμα περυσι και φετος,,,,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Καταρχάς να σε διορθώσω γιατί δεν είναι η πρώτη φορα που αναφέρεις το όνομα μου και δίνεις λάθος πληροφορίες. Στο συγκεκριμένο τώρα, γιατί το είπες 1,2 και τώρα τρίτη φορα. 18 μήνες έχουν περάσει από την μεταμόσχευση μου, οι 30 μήνες που λες είναι 1 χρόνος παραπάνω. Επειδή λοιπόν το έχεις ξανακάνει εάν δεν ξέρεις κάτι πρώτου με αναφέρεις σε παρακαλώ σιγουρέψου ή αλλιώς ρωτα με.

Καταρχήν να σε διορθώσω ΕΓΩ και να σου πώ ότι δέν ανέφερα πουθενά το όνομά σου απλά έκανα reply στο ποστ σου...
Μην με κάνεις "ντά" που δέν πέρασε μια αιωνιότητα για να επικοινωνήσει ο γιατρός σου μαζί σου , αλλά μόλις 18 μηνάκια...

Ο Γεωργίου μου έχει δώσει 2 εγγυήσεις, διορθωτική, μέρος των χρημάτων ή 100% επιστροφή χρημάτων.

Χαίρομαι και ελπίζω να καταφέρεις να πάρεις το 100% των χρημάτων σου πίσω για την αποτυχημένη μεταμόσχευση που σου έκανε και για τα πολύτιμα grafts που έχασες.
Εγώ στέκομαι και θα στέκομαι περισσότερο στην ικανότητα του κάθε γιατρού παρά στο άν , και έφοσον , τί εγγυήσεις δίνει.
Ένας καλό γιατρός δέν χρειάζεται να δώσει εγγυήσεις , γιατί η δουλειά του , η ιστορία του και το πελατολόγιο του είναι η εγγύηση...
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε υποψιάσει απο την αρχή...άσε δέ που στον χώρο των μτχ πάσης φύσης (ακόμα και ανοικτής καρδιάς) αλλά και σε κάθε διορθωτική-επέμβαση ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που αποζημιώθηκαν με όλη αυτήν την χαρτούρα που υπογράφεις για αποποίηση ευθυνών…

Ο συλλογισμός σου ποιος είναι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω? Ότι τι? Δικαιολογείται ο Ερντογάν να κάνει το ίδιο? Εάν μπορείς να μου πεις και γιατί δικαιολογείται θα ήταν καλή πληροφορία.

Ο συλλογισμός μου επειδή δυσκολεύεσαι είναι απλός:
Ο Erdogan δέν χρειάζεται να κάνει το ίδιο , γιατί πολύ απλά είναι μεγαλύτερης κλάσης γιατρός με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας απο τον Κύπριο

Εμενα αυτό μου θυμίζει σχόλια οπαδών του τύπου Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Και άν εγώ είμαι Ολυμπιακός να υποθέσουμε ότι εσύ είσαι Παναθηναικός , κάναμε δηλ. την τρίχα-τριχιά...
Μήν ανυσηχείς όμως , τα μοσχευματά σου εσύ τα έχασες , αλλά έχεις εγγυήση !!!

Νικολας νικ

Well-Known Member
Αυτο εδω ειναι ενα απλο θρεντ για τις μεταμοσχευσεις στην τουρκια...δεν πρεπει να γινει πεδιο εντονων αντιπαραθεσεων και διαξιφισμων γιατι χανεται η ουσια του πραγματος, στοχος ειναι να παρουσιαστουν οσο το δυνατον περισοτερες τεκμηριωμενες αποψεις απο τα λιγα που θεωρητικα εως τωρα γνωριζουμε για το θεμα, ωστε να εχουμε μια αποψη οσοι ειμαστε υποψηφιοι και αποφασισμενοι για μμ....και αυτο μπορει να γινει μονο με συνεργασια και τη δικη σας πολυτιμη εμπειρια προς εμας που προσπαθουμε καταθετοντας οτι ειναι δυνατον ωστε να βγαλουμε μια ακρη για τη τελικη μας αποφαση....ας μεινουμε σε αυτο λοιπον

Reve

Active Member
Ρε παιδιά με όλο το θάρρος έλεος. Κάθε threat μεταμόσχευσης τα ίδια και τα ίδια. Οι μεν προσπαθούν να βγάλουν τους δε ότι πληρώνονται από κλινικές και οι δε προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες και καταλήγουμε να κάνουμε έναν ανούσιο διαγωνισμό του στυλ ποιος τον έχει μεγαλύτερο. Ειρωνεία στο φουλ ο ένας στον άλλο και μία αδικαιολόγητη μάχη εξυπνάδων. Εδώ είμαστε όλοι γιατί έχουμε ένα κοινό "πρόβλημα" όχι για να την λέει ο ένας στον άλλο. Ξεκινάει κάποιος να διαβάσει για τις μεταμοσχεύσεις στην Τουρκία και καταλήγει να διαβάζει 3 και 4 σελίδες να την λέει ο ένας στον άλλο. Αν θέλετε να αντιπαρατίθεστε τόσο έντονα χρησιμοποιείστε προσωπικά μηνύματα.

Bouklas

Well-Known Member
Καταρχήν να σε διορθώσω ΕΓΩ και να σου πώ ότι δέν ανέφερα πουθενά το όνομά σου απλά έκανα reply στο ποστ σου...

Έχεις αναφέρει το όνομα μου και σε άλλες συζητήσεις με λάθος πληροφορίες χωρίς να ξέρεις. Σε διόρθωσα ήδη 1 φορα τότε. Τώρα, έχεις ξαναπεί και σε άλλο νήμα πάλι λάθος πράγματα, δεν είπα τίποτα γιατί λέω ok αστο, τώρα βλέπω το ξανακάνεις! Εγώ σου ζητάω 1 πράγμα! ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ! Είναι απλά τα πράγματα. Γιατί δεν έκανα την τρίχα τριχιά, είμαι πολύ ελαστικός σαν άνθρωπος, εάν ήταν θα το είχα κάνει πιο νωρίς. Επειδή όμως βλέπω ότι έχει γίνει συνήθεια είπα να δώσω ένα STOP και απο σένα περίμενα την κατάλληλη κατανόηση.

Μην με κάνεις "ντά" που δέν πέρασε μια αιωνιότητα για να επικοινωνήσει ο γιατρός σου μαζί σου , αλλά μόλις 18 μηνάκια...
Θα σε παρακαλέσω οι εκφράσεις του τύπου "Μην με κάνεις ντά" να τις αφήσεις στην άκρη διότι έγραψα μονο παρατηρήσεις επί του θέματος και τίποτα παραπάνω. Το πως σου φάνηκε το ύφος του μηνύματος μου και πως μετέφρασες τον γραπτό μου λόγο δεν έχει καμια σχέση και εσύ κανένα δικαίωμα γραφεις τέτοιες εκφράσεις! Είσαι λάθος και αντί να παραδεχτείς το λάθος σου μου πετάς και ειρωνείες από πάνω! Εάν δεν μπορείς να κανεις συζήτηση τότε μην την κανεις γιατί εγώ θέλω να υπάρχει ένας A σεβασμός και σοβαρότητα όταν μιλάω με κάποιον, γιατί δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις.

Οι 30 μήνες σου και η αιωνιότητα που δεν πέρασε.
Για να ξέρουμε τι λέμε με ακρίβεια!
8 με 9 μήνες αφότου έκανα την μεταμόσχευση άρχισε η κατηφόρα. 9 με 10 μήνες έχουν περάσει συνολικά! Καταλαβαίνεις ποσο λάθος πράγματα πετάς και σε τι βαθμό? Άλλο 30 μήνες άλλο 10!

Εγώ στέκομαι και θα στέκομαι περισσότερο στην ικανότητα του κάθε γιατρού παρά στο άν , και έφοσον , τί εγγυήσεις δίνει.
Ένας καλό γιατρός δέν χρειάζεται να δώσει εγγυήσεις , γιατί η δουλειά του , η ιστορία του και το πελατολόγιο του είναι η εγγύηση...
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε υποψιάσει απο την αρχή...άσε δέ που στον χώρο των μτχ πάσης φύσης (ακόμα και ανοικτής καρδιάς) αλλά και σε κάθε διορθωτική-επέμβαση ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που αποζημιώθηκαν με όλη αυτήν την χαρτούρα που υπογράφεις για αποποίηση ευθυνών…

Όχι. Αυτά μου δίνουν ένα μεγαλύτερο bonus ώστε να τον επιλέξω δεν έχει καμια σχέση με την εγγύηση! Αν στο internet τον έχουν super γαμάτο, η παγκόσμια ελίτ της τριχόπτωσης τον έχει Θεο και στην κλινική μου δείξει καταπληκτικά αποτελέσματα είναι καθαρά πολλά bonus να τον επιλέξω. Η εγγύηση είναι άλλο θέμα! Έχει να κάνει με την οποιαδήποτε ατυχία που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε πελάτη και πρέπει να είναι 100% καλυμμένος! Γιατί άνθρωποι είμαστε, όλοι μας κάνουμε λάθη! Για τον γκαντέμη πελάτη λοιπόν τι να τα κάνει τα links και τις φωτογραφίες από καταπληκτικές μεταμοσχεύσεις? Είναι άχρηστα!

Ο συλλογισμός μου επειδή δυσκολεύεσαι είναι απλός:
Ο Erdogan δέν χρειάζεται να κάνει το ίδιο , γιατί πολύ απλά είναι μεγαλύτερης κλάσης γιατρός με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας απο τον Κύπριο
Στην απάντηση για αυτό σε παραπέμπω στο πάνω post μου.Η κλάση και τα στατιστικά δεν έχουν να κάνουν όταν έρθει η ατυχία ενός πελάτη, εκεί θες εγγύηση όχι φωτό και links. Και για να θεωρήσω τον οποιονδήποτε τόσο μεγάλη κλάση θα πρέπει να το δικαιολογήσει. Και αυτό έχει να κάνει πρωτίστως με την εγγύηση, εάν αυτή δεν είναι εξασφαλισμένη δεν είναι ότι καλύτερο να προχωράς σε μεταμόσχευση.

Και άν εγώ είμαι Ολυμπιακός να υποθέσουμε ότι εσύ είσαι Παναθηναικός , κάναμε δηλ. την τρίχα-τριχιά...
Μήν ανυσηχείς όμως , τα μοσχευματά σου εσύ τα έχασες , αλλά έχεις εγγυήση !!!
Όχι να μην υποθέσεις γιατί δεν είμαι Ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός. Είμαι Εθνική Ελλάδος! Είμαι σε ένα νήμα που μιλάει για τις Τουρκικες μεταμοσχεύσεις, τους Τούρκους γιατρούς και τα Τουρκικα αποτελέσματα! Τουρκια λοιπόν! Και γράφω κάτι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Η δικη σου απάντηση ήταν ας κοιτάξει ο Γεωργίου τα δικά του αποτελέσματα και μετά κάνετε υποδείξεις. Νομίζω πιο τέλεια απόδοση του τι εννοούσα και τι έγραψες δεν υπάρχει. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω φαίνεται πεντακάθαρα.

Και σου είπα μπορούμε να μιλάμε για αυτόν όσο θες δεν έχω θέμα αλλα πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν κολλάει ο Γεωργίου, αλλου μπορούμε, κανένα πρόβλημα, αλλα εδώ δεν υπήρχε πραγματικά κανένας λόγος.

Bouklas

Well-Known Member
Ρε παιδιά με όλο το θάρρος έλεος. Κάθε threat μεταμόσχευσης τα ίδια και τα ίδια. Οι μεν προσπαθούν να βγάλουν τους δε ότι πληρώνονται από κλινικές και οι δε προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες και καταλήγουμε να κάνουμε έναν ανούσιο διαγωνισμό του στυλ ποιος τον έχει μεγαλύτερο. Ειρωνεία στο φουλ ο ένας στον άλλο και μία αδικαιολόγητη μάχη εξυπνάδων. Εδώ είμαστε όλοι γιατί έχουμε ένα κοινό "πρόβλημα" όχι για να την λέει ο ένας στον άλλο. Ξεκινάει κάποιος να διαβάσει για τις μεταμοσχεύσεις στην Τουρκία και καταλήγει να διαβάζει 3 και 4 σελίδες να την λέει ο ένας στον άλλο. Αν θέλετε να αντιπαρατίθεστε τόσο έντονα χρησιμοποιείστε προσωπικά μηνύματα.

Είσαι σωστός, όταν βρεθείς και εσύ στην θέση μου ίσως καταλάβεις, σχεδόν όλοι έχουν βρεθεί σε ανάλογη. Απαντάς 1,2 και τέλος, δεν έχω σκοπό να συνεχίσω την όποια διαφωνία. Απλά δεν θέλω να λένε πράγματα που δεν στέκουν χωρίς να ξέρουν. Και επίσης να ξέρω πχ ότι είμαι λάθος και να πετάω ειρωνείες στον άλλον είναι αφύσικο στον δικό μου χαρακτήρα και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως άλλοι μπορούν και λειτουργούν έτσι.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Νικολα ενα τετοιο σχεδιασμο ειχα και εγω.
Καλα ειναι τα 3500 graftsΘα γινει δουλεια.

John_HDC

CVIAL καλη επιτυχια.
Μετα τον αυγουστο ενημερωνε μην μας ξεχασεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
John_John1. Ευχαριστώ και θα το κανω σιγουρα, εχω προγραμματίσει μετά την επέμβαση 3 εβδομάδες εξαφάνιση απο τα κοινά οποτε θα εχω άπειρο χρόνο...

Reve

Active Member
John_John1. Ευχαριστώ και θα το κανω σιγουρα, εχω προγραμματίσει μετά την επέμβαση 3 εβδομάδες εξαφάνιση απο τα κοινά οποτε θα εχω άπειρο χρόνο...

Καλή επιτυχία CVIAL. Αν είναι εύκολο κράτα μας ενήμερους για όλα. Πολύ καλή ανάλυση πριν, by the way

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Νικολα ενα τετοιο σχεδιασμο ειχα και εγω.
Καλα ειναι τα 3500 graftsΘα γινει δουλεια.

O Nικολας ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτη που ειχες εσυ πριν την μ/μ που εκανες.
Να δουμε αν ο Μεγαλογιατρος του Στρυπα με τις μαθηματικες εξισωσεις θα του δωσει και αποτελεσμα καλυτερο απο το δικο σου.

Κοντη Γιορτη λοιπον και αφου επεσε και η προκαταβολη... εδω να ειμαστε να συγκρινουμε τα αποτελεσματα να τα λεμε !!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
O Nικολας ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτη που ειχες εσυ πριν την μ/μ που εκανες.
Να δουμε αν ο Μεγαλογιατρος του Στρυπα με τις μαθηματικες εξισωσεις θα του δωσει και αποτελεσμα καλυτερο απο το δικο σου.

Κοντη Γιορτη λοιπον και αφου επεσε και η προκαταβολη... εδω να ειμαστε να συγκρινουμε τα αποτελεσματα να τα λεμε !!!
2 μερες μπαν.
εσεις οι δυο ειστε υπο επιτηρηση καθε φορα που θα αναφερει ο ενας τον αλλον θα τρωει επιτοπου
ειχα προειδοποιησει γι αυτο αλλα με γραφεις

Νικολας νικ

Well-Known Member
Δ

Δημητρη εγω δεν εδωσα προκαταβολη ο cvial εδωσε

John_HDC

Ναι Δημητρης38 αυτο του πα και εγω πρεπει να ειναι λιγο καλυτερα απο μενα.

Stripar

Established Member
@Bouklas

Μου είναι πάρα πολύ εύκολο να σου απαντήσω στο κάθε τί που έγραψες , με τέτοιο τρόπο , ύφος & επιχειρηματολογία που...

Όμως πλέον έχω ελάχιστο χρόνο , άσε δέ που βαριέμαι !!!

Καλή τύχη λοιπόν...

zotrix

Active Member
Καλησπερα παιδιά. Εκανα μια γρήγορη ερευνα για τον συγκεκριμένο γιατρό να δω τι παίζει. Ειδα καποια καλά αποτέλεσματα, είδα όμως και κάτι τέτοια: http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=2963&forum_id=65 ... ''Αυτό'' μάλιστα διαφημίζεται (!) από τον ίδιο τον γιατρό, το οποίο είναι να σε βάζει σε σοβαρές σκέψεις.

Και κάτι off topic, επειδή ψάχνομαι για μεταμόσχευση Ευρώπη εντατικά: Δείτε εδώ αποτυχία 3500 grafts του Bissanga: http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173586-bhr-dr-bisanga-brussels-3517-fut.html . Και μιλάμε για χιλιάδες πεταμένα grafts, όχι αστεία.

Stripar

Established Member
Πρίν αρκετούς μήνες , όταν γύρισα από Τουρκία άρχισα να γράφω κριτική-ές για την επίσκεψή μου εκεί , με διακριτικό τρόπο προκειμένου να ωφεληθούν - βοηθηθούν τα μέλη απο την πρόοδο που έχει γίνει στην γείτονα χώρα στον χώρο τον μτχ , με τιμές εφάμιλλες της Ελλάδας & Κύπρου και βέβαια με ποιό ανταγωνιστικό πακέτο υπηρεσιών.

Άλλοι τα ειρωνεύτηκαν , άλλοι τα χλεύασαν , άλλοι με "χαρακτήρισαν" , ενώ κάποιο λίγοι που είχαν την σχετική διορατικότητα τα ασπάστηκαν...

Πλέον άλλα δύο μέλη επισκέφτηκαν τον εν-λόγω γιατρό- κλινική και με τα γραφόμενά τους επιβεβαιώνουν τα όσα έλεγα μήνες πρίν !!!

Έχω μιλήσει αρκετές φορές και με τους δύο τηλ , και με email-p.m , είναι και τα δύο παιδιά εξαιρετικοί κύριοι , και είναι κρίμα όταν προσπαθούν και αυτοί να μεταφέρουν την εικόνα , κλίμα ,εμπειρία που βίωσαν (ανιδιοτελώς) να χλευάζονται ή να φρενάρονται στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν την όποια πληροφορία...

Πολλές φορές αναρωτιέμαι άν τελικά τα υπόλοιπα μέλη-forum θέλουν & επιδιώκουν την ανταλλαγή απόψεων & εμπειριών ή αρκούνται να μένουν στα τετριμμένα (Ελλάδα-Κύπρος)

Nα ευχηθώ στα καινούργια φιλαράκια :
Καλή επιτυχία στον @Νικολας νικ στις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει το προσεχές εξάμηνο ,
Για τον @CVIAL τί να πω , με άφησε άφωνο με το πόσο ζεστά & σοβαρά είδε το θέμα (δεδομένου το λιγοστό διάστημα που είναι μέλος) και βέβαια με την αποφασιστικότητα και το street wise attitude που κινήθηκε....συνεπώς Well Done!

:cool:

Reve

Active Member
Καλησπερα παιδιά. Εκανα μια γρήγορη ερευνα για τον συγκεκριμένο γιατρό να δω τι παίζει. Ειδα καποια καλά αποτέλεσματα, είδα όμως και κάτι τέτοια: http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=2963&forum_id=65 ... ''Αυτό'' μάλιστα διαφημίζεται (!) από τον ίδιο τον γιατρό, το οποίο είναι να σε βάζει σε σοβαρές σκέψεις..

Zotrix, χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του γιατρού, αν διαβάσεις το νήμα θα δεις ότι ο γιατρός εξηγεί ότι ο συγκεκριμένος ασθενής δεν είναι κατάλληλος για μεταμόσχευση λόγω της μεγάλης απώλειας μαλλιών και της φτωχής δότριας και του το είχε επισημάνει, όπως λέει, όμως οι ρεαλιστικές προσδοκίες του ανθρώπου τον έκαναν να τον αναλάβει. Αν είχε κάτι να κρύψει θα την έκρυβε κάτω απ το χαλί την συγκεκριμένη περίπτωση. Και μόνο που ποστάρει την δουλειά του στα φόρουμ δείχνει επαγγελματισμό. Προσωπικά ούτε εμένα μου άρεσε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Μπλουζα