Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

Gio

New Member
pazuzu είπε:
Gio είπε:
Φίλε Pazuzu, προσκαλώ, και προκαλώ να βρεθεί οποιοδήποτε μέλος να πει οτι του είπα εγω να πάει στην D*I και στην κάθε D*I είτε δημόσια, είτε σε προσωπικό μήνυμα. Mην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου γιατί δεν γεννήθηκα χθες, ούτε ξύπνησα ενα ωραίο πρωι και είπα ας γίνω μέλος του hairlossgr. Εγώ, σε αντίθεση με σένα -μπορώ να μιλήσω και επωνύμως- "εκθέτω" τον εαυτό μου για να έχουν μια εικόνα τα υπόλοιπα μέλη τι θα συναντήσουν αν τελικά αποφασίσουν να κάνουν μεταμόσχευση στην κλινική που έκανα εγώ. Δέχομαι (αν και αυτό σχετικό είναι χωρίς τις ανάλογες αποδείξεις) οτι μπορεί να είσαι δυσαρεστημένος ασθενής της D*I αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να την θάβεις συνεχώς. Μπορείς να έχεις άποψη και να είναι απόλυτα σεβαστή αλλά μην γίνεσαι επίμονος. Δεν ήμαστε χαζοί όσοι επιλέξαμε την εν λόγω κλινική, όπως δεν είναι χαζοί και όσοι πήγαν κύπρο ή εξωτερικό. Κάθε ένας κάνει την επιλογή του και είναι υπεύθυνος για αυτήν.

Απο εκεί και πέρα όμως, μην γράφεις οτι προμοτάρω, και οτι λέω στα μέλη να πάνε με κλειστά μάτια γιατί εκτός απο το οτι δημιουργείς εντάσεις, είναι ταυτόχρονα και ψευδής είδηση. Επίσης, λένε οτι είσαι παλαιότερο μέλος... γιατί με διαφορετικό ψευδώνυμο; Γιατί δεν φανερώνεις την.... παλαιότερη σου ταυτότητα;
Επουδενί, δεν θέλω να φανώ επιθετικός απέναντί σου (αφού φαίνεται οτι είσαι αρκετά καλλιεργημένο και ψαγμένο άτομο) αλλά πρέπει να υπάρχει μια στοιχειώδης διαφάνεια εδω. Στο μέτρο του δυνατού τουλάχιστον.

Φίλε Krhtike21, θα σου απαντήσω, μόνο και μόνο επειδή είσαι εσυ και σε εκτιμώ σαν άνθρωπο. Διαφορετικά δεν θα το έκανα για ευνόητους λόγους. Αν είχα 10000, θα έκανα και την τρίτη μου ΜΜ στην συγκεκριμένη κλινική όπως θα έκανες και εσυ την δεύτερη σου ΜΜ στον Γεω**ου.

Έχεις καταλάβει ότι δε με αφορά να αντιπαρατεθώ μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο; Πολύ προσωπικά παίρνεις την αρνητική γνώμη μου για τη συγκεκριμένη κλινική και δεν υπάρχει λόγος.

Κάτι άλλο: από πού κι ως πού μου ζητάς να σου στείλω πριβέ για να σου εξηγήσω την περίπτωσή μου; Προς τι η καούρα; Οφείλω να εξηγήσω κάτι σε εσένα προσωπικά;

Δεν οφείλεις να εξηγήσεις τίποτα και σε κανέναν. Όμως, επειδή είμαστε σε μια κοινότητα που όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα και οι ισορροπίες είναι λεπτές θα πρέπει να υπάρχει μια βάση συζήτησης.
Σου είπα, οτι αν έχεις πρόβλημα να συζητήσεις δημόσια, μπορείς να το κάνεις και προσωπικά.. Μην αλλοιώνεις τα λεγόμενα μου, είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

super7

Member
pazuzu είπε:
super7 είπε:
δεν υπαρχει απλο...οπως λενε καποιοι πηγαινε με κλειστα ματια επειδη εκαναν εκει(και πονηρα σκεπτομενοι λεμε εχουν σκοπο που σου λενε πηγαινε εκει) ετσι κι αυτοι που σου λενε προσεχε τη κλινικη που σου προτεινουν ή πηγα εκει κ με σφαξανε(πονηρα σκεπτομενοι παλι αυτοι εχουν σκοπο να σε διωξουν απο αυτη τη κλινικη)

γι αυτο λεω δε βγαζεις ακρη!!!!!!!!!!!

Ποιο είναι το όφελος στη δεύτερη περίπτωση; Τι κερδίζει δηλαδή αυτός που σου λέει μην πας στη συγκεκριμένη κλινική, εφόσον ο ανταγωνισμός είναι έτσι κι αλλιώς τεράστιος; Θα καταλάβαινα να με κατηγορήσει κάποιος για τσιράκι του ανταγωνισμού αν έλεγα "μην πας εκεί, πήγαινε ΕΚΕΙ". Εγώ δεν λέω πηγαίντε κάπου συγκεκριμένα.

Να το πούμε με ένα άλλο παράδειγμα; Έστω ότι θέλεις να αγοράσεις ένα τζιν και ρωτάς για την ποιότητα των Energy. Η υπόθεση της μεταμόσχευσης δεν είναι φυσικά τόσο απλή, ας πούμε όμως χάριν παραδείγματος ότι θες να μάθεις για ποιότητες τζιν επειδή θες να αγοράσεις ένα.

Σου λέει λοιπόν ο Α ότι τα Energy είναι "σούπερ ντούπερ καταπληκτικά, εγώ αγόρασα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, δεν σκίζονται, τα έχω λιώσει, είναι μοδάτα, κ.λπ.". Και σου λέει μετά ο Β ότι έχει αγοράσει κι αυτός Energy και δεν έμεινε ευχαριστημένος, η ποιότητα του υφάσματος και της ραφής δεν ήταν πολύ καλή, κ.ο.κ. Αρχίζεις λοιπόν να υποψιάζεσαι ότι κάποιος (ή και οι δύο) μπορεί να είναι βαλτός.

Υπάρχουν τα εξής δύο τινά:

1) Ο Α είναι εκπρόσωπος των Energy και για να ανεβάσει τις πωλήσεις τα εκθειάζει.

2) Ο Β είναι εκπρόσωπος του ανταγωνισμού και για να πουλήσει η φίρμα που εκπροσωπεί αυτός θάβει τα Energy. Ποια φίρμα όμως εκπροσωπεί ο Β; Diesel; Pepe Jeans; Zara; Custo Barcelona; Replay; Εφόσον δεν έχει αναφέρει καμία από τις παραπάνω, δεν έχει προτείνει καμία συγκεκριμένη ως εναλλακτική, ποιανής μπορεί να είναι εκπρόσωπος;

ΑΝ κάποιος από τους δύο είναι βαλτός, ποιος είναι; ο Α ή ο Β;

μη το κανουμε πυρηνικη φυσικη τωρα....αμα καποιος σε διωχνει απο την χ κλινικη ειναι προφανες βαλτος απο τους υπολοιπους υποψηφιους...αμα ειμαστε πονηροι οτι καποιοι σε σπρωχνουν σε μια κλινικη τοτε να μαστε πονηροι και για το αντιθετο... δε χρειαζεται αυτος που θα σε διωξει να σε στειλει καπου...αυτο το κανει αλλος βαλτος αν ειναι...

βαζω καποιους να θαβουν τη χ κλινικη και βαζω αλλους να εκθειαζουν την ψ κλινικη...γιατι δε μπορει να γινει αυτο?

δε λεω οποιος θαβει ή εκθειαζει ειναι βαλτος απλα μπαινεις σε τρυπακι να αμφιβαλλεις γενικα

ειμαι παντως σιγουρος οτι υπαρχουν original μαρτυριες στο φορουμ και για τα 2 ενδεχομενα...εχω δει να θαβουν μονο ελλαδα βεβαια κι οχι κυπρο(υπαρχει κακη αναφορα για κυπρο? ξερει κανεις?)

αυτο που θελω να διαπιστωσω ειναι αν η εικονα εχει οντως αλλαξει οσον αφορα την D*I (δε μπορει να ναι ολοι βαλτοι οποτε τα κακα αποτελεσματα στο παρελθον ισχυουν) ή ειναι δημιουργημα πονηρων....

pazuzu

New Member
Gio είπε:
Δεν ήμαστε χαζοί όσοι επιλέξαμε την εν λόγω κλινική, όπως δεν είναι χαζοί και όσοι πήγαν κύπρο ή εξωτερικό. Κάθε ένας κάνει την επιλογή του και είναι υπεύθυνος για αυτήν.

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Είμαι υπεύθυνος που επέλεξα την DHI για μεταμόσχευση μαλλιών αντί να χαλαλίσω δυο χιλιάρικα παραπάνω για να πάω σε καμιά σοβαρή εταιρία και να έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι υπεύθυνος που δεν υποψιάστηκα τις μεθόδους με τις οποίες κοιτάνε στη DHI να χτίζουν "μακροχρόνιους πελάτες" δεσμεύοντάς τους με "υπόλοιπα".

super7 είπε:
μη το κανουμε πυρηνικη φυσικη τωρα....αμα καποιος σε διωχνει απο την χ κλινικη ειναι προφανες βαλτος απο τους υπολοιπους υποψηφιους

Φιλικά: Ποιοι είναι οι "υπόλοιποι υπόψηφιοι" από τις 7 εκατομμύρια κλινικές μαλλιών που υπάρχουν στον κόσμο;

krhtikos21

Member
pazuzu ανέβασε καμία φωτο ρε φίλε .γτ δεν ανεβάζεις?

ρε παιδιά πότε θα κανονίσουμε μία ομαδική έξοδο στην Αθήνα να πάμε κανά μπουζούκι?

chs κανόνισε το ρε φίλε να δούμε ο ένας τον άλλον να καταρίψουμε τους μύθους επιτέλους και να κάνουμε κανά χαμό ;)

pazuzu

New Member
Gio, μιας και ανέφερες τα περί διαφάνειας: ποια είναι η σχέση σου με τη DHI και έχεις τη δυνατότητα να μιλάς με τους γιατρούς της και να μας αναφέρεις εδώ μέσα τις απαντήσεις τους χτίζοντας αυτό το ωραίο επικοινωνιακό γεφυράκι; Είσαι απλός πελάτης;

pazuzu

New Member
super7 είπε:
pazuzu είπε:
Φιλικά: Ποιοι είναι οι "υπόλοιποι υπόψηφιοι" από τις 7 εκατομμύρια κλινικές μαλλιών που υπάρχουν στον κόσμο;

οι κλινικες που παιζουν στο φορουμ...4-5 πρεπει να ναι

Δεν είναι μόνο 4-5, μαζί με τους γιατρούς ξεπερνάνε τις 10 επωνυμίες. Πού ξέρεις, μπορεί να είμαι εκπρόσωπος όλων αυτων ταυτόχρονα.

krhtikos21

Member
pazuzu είπε:
super7 είπε:
pazuzu είπε:

Δεν είναι μόνο 4-5, μαζί με τους γιατρούς ξεπερνάνε τις 10 επωνυμίες. Πού ξέρεις, μπορεί να είμαι εκπρόσωπος όλων αυτων ταυτόχρονα.

pazuzu γτ δεν ανεβάζεις φωτος σου ρε φίλε αν θες?

Gio

New Member
pazuzu είπε:
Gio είπε:
Δεν ήμαστε χαζοί όσοι επιλέξαμε την εν λόγω κλινική, όπως δεν είναι χαζοί και όσοι πήγαν κύπρο ή εξωτερικό. Κάθε ένας κάνει την επιλογή του και είναι υπεύθυνος για αυτήν.

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Είμαι υπεύθυνος που επέλεξα την D*I για μεταμόσχευση μαλλιών αντί να χαλαλίσω δυο χιλιάρικα παραπάνω για να πάω σε καμιά σοβαρή εταιρία και να έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι υπεύθυνος που δεν υποψιάστηκα τις μεθόδους με τις οποίες κοιτάνε στη D*I να χτίζουν "μακροχρόνιους πελάτες" δεσμεύοντάς τους με "υπόλοιπα".

super7 είπε:
μη το κανουμε πυρηνικη φυσικη τωρα....αμα καποιος σε διωχνει απο την χ κλινικη ειναι προφανες βαλτος απο τους υπολοιπους υποψηφιους

Μάλιστα. Συνεχίζεις να αφήνεις αιχμές και να μιλάς με υπονοούμενα άρα δεν έχει νόημα να επεκτείνουμε περισσότερο την συζήτηση, χωρίς επιχειρήματα. Όσοι διάβασαν το θέμα, έχουν την κρίση να αξιολογήσουν το σκεπτικό και των δυο. Να προσθέσω επίσης σαν κάτι τελευταίο, οτι αν εγώ αγοράσω ενα AUDI και μείνω ευχαριστημένος, δεν γίνομαι αυτομάτως "αντιπρόσωπος" της εν λόγω εταιρείας..

Φίλε Super7, νομίζω στο έχω ξαναπεί σε παλαιότερη απάντηση. Το οτι θα πας μια βόλτα στην κλινική δεν σημαίνει οτι θα κάνεις την επέμβαση σου εκεί. Πήγαινε, συζήτησε μαζί τους, δες live περιστατικά και κρίνε αν είναι απατεώνες ή οχι..

Ναι φίλε Pazuzu, είμαι απλός πελάτης. Είμαι 5 χρόνια σε αυτή την κοινότητα και μένω στο Ηράκλειο Κρήτης. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία. Έχω ανεβάσει θέμα με το ιστορικό μου, και όσοι έχουν αμφιβολίες για την εγγύτητα των όσων λέω, μπορούν να με συναντήσουν απο κοντά.

pazuzu

New Member
Gio, ξαναρωτάω: έχεις ανοίξει ένα θέμα εδώ μέσα με τίτλο "live συζήτηση με τους γιατρούς". Σε αυτό το θέμα προτείνεις τον κόσμο να θέτει ερωτήματα στους γιατρούς της κλινικής για την οποία γίνεται ο λόγος, τους τα μεταφέρεις, σου απαντάνε και μετά μας μεταφέρεις τις απαντήσεις τους. Ως τι έχεις αναλάβει αυτό το ρόλο; Ως απλός πελάτης;

super7

Member
pazuzu είπε:
super7 είπε:
pazuzu είπε:

δε ξερω τι εισαι εσυ ή ο καθενας εδω μεσα...ουτε σε αμφισβητω εσενα προσωπικα ουτε κανενα αλλο...στο φορουμ γενικα παιζει πολυ ελλαδα κυπρος...εκει ειναι η κοντρα..τα αλλα ειναι για πιο ακριβα πορτοφολια κ πιο ψαγμενους..δε πας ευκολα καναδα κι αμερικη...

αλλα ας το κανουμε σψστα αφου το πιασαμε...εγω εχω μπει στο φορουμ για να μπορεσω μεσα απο πληροφορηση κ παρομοια περιστατικα να σχηματισω αποψη και να επιλεξω το καλυτερο που μπορω

εσυ για να βοηθησεις ατομα σαν εμενα να μην τη πατησουν...βοηθα λοιπον σψστα...φωτογραφιες λεπτομερειες κι ολα τα σχετικα...νομιζψ ετσι ειναι σωστο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
pazuzu είπε:
Gio, ξαναρωτάω: έχει ανοίξει ένα θέμα εδώ μέσα με τίτλο "live συζήτηση με τους γιατρούς". Σε αυτό το θέμα προτείνεις τον κόσμο να θέτει ερωτήματα στους γιατρούς της κλινικής για την οποία γίνεται ο λόγος, τους τα μεταφέρεις, σου απαντάνε και μετά μας μεταφέρεις τις απαντήσεις τους. Ως τι έχεις αναλάβει αυτό το ρόλο; Ως απλός πελάτης;

Σαν απλός πελάτης. Τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα προς όλους αν υπάρχουν αμφιβολίες. Μιλάω ΕΠΩΝΥΜΑ φίλε pazuzu.

Το θέμα αυτό ήταν μια ενέργεια που σκέφτηκα για τα μέλη της κοινότητας κατα την διάρκεια της επέμβασης μου. Θέλεις να σου πω και πως έγραφα; Aπο το iphone μου. Kάτι άλλο;

Flosk

Well-Known Member
Απλά την υπερασπίζεσαι με ΠΟΛΥ μεγάλο πάθος Gio και μιλάς με τα καλύτερα λόγια ενώ έχουν περάσει λίγες μέρες απο τότε που έκανες! Εμένα προσωπικά με έχεις βάλει σε υποψίες ..μέχρι και που είπες ότι κανει κάποιος μμ και με το 1/4 τιμής άλλων κλινικών εκεί που έκανες εσυ! Έχεις μπει με πολυ φορά ρε μεγάλε..συνέχεια λες πόσο καλη ειναι η κλινικη που έκανες και πόσο καλός ειναι ο γιατρός και ακομα δεν εχει περάσει μήνας απο τότε που έκανες..πως περιμένεις να σε παρει κάποιος σοβαρά αλήθεια;

super7

Member
Flosk είπε:
Απλά την υπερασπίζεσαι με ΠΟΛΥ μεγάλο πάθος Gio και μιλάς με τα καλύτερα λόγια ενώ έχουν περάσει λίγες μέρες απο τότε που έκανες! Εμένα προσωπικά με έχεις βάλει σε υποψίες ..μέχρι και που είπες ότι κανει κάποιος μμ και με το 1/4 τιμής άλλων κλινικών ! Έχεις μπει με πολυ φορά ρε μεγάλε..συνέχεια λες πόσο καλη ειναι η κλινικη που έκανες και πόσο καλός ειναι ο γιατρός και ακομα δεν εχει περάσει μήνας απο τότε που έκανες..πως περιμένεις να σε παρει κάποιος σοβαρά αλήθεια;

σε αυτο εχει δικιο ο φλοσκ...μεσα σε 10 μερες δε μπορεις να ξερεις αν θα σαι ευχαριστημενος απο το τελικο αποτελεσμα...δεν υπονοω κατι μπορει να σαι αισιοδοξος σα χαρακτηρας ή να χεις ενθουσιαστει με την αλλαγη που ερχεται στη ζωη σου αλλα το αποτελεσμα δε το ξερεις ακομα

pazuzu

New Member
Gio είπε:
pazuzu είπε:
Gio, ξαναρωτάω: έχει ανοίξει ένα θέμα εδώ μέσα με τίτλο "live συζήτηση με τους γιατρούς". Σε αυτό το θέμα προτείνεις τον κόσμο να θέτει ερωτήματα στους γιατρούς της κλινικής για την οποία γίνεται ο λόγος, τους τα μεταφέρεις, σου απαντάνε και μετά μας μεταφέρεις τις απαντήσεις τους. Ως τι έχεις αναλάβει αυτό το ρόλο; Ως απλός πελάτης;

Σαν απλός πελάτης. Τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα προς όλους αν υπάρχουν αμφιβολίες. Μιλάω ΕΠΩΝΥΜΑ φίλε pazuzu.

Το θέμα αυτό ήταν μια ενέργεια που σκέφτηκα για τα μέλη της κοινότητας κατα την διάρκεια της επέμβασης μου. Θέλεις να σου πω και πως έγραφα; Aπο το iphone μου. Kάτι άλλο;

Δηλαδή είσαι απλός πελάτης της DHI, δεν έχεις καμία σχέση συγγενική ή επαγγελματική με την εταιρία, και έχεις αναλάβει αυτόκλητα το ρόλο του ανεπίσημου εκπροσώπου της κλινικής "για να βοηθήσεις τα μέλη της κοινότητας".

Πραγματικά είσαι πολύ καλός άνθρωπος, σε ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του φόρουμ. Ειδικά οι χρόνοι μεταξύ των ερωτήσεων που σου κάνουν τα μέλη και των απαντήσεων που δίνεις, καθώς και ο πρώτος πληθυντικός που χρησιμοποιείς, θα έλεγε κανείς ότι είναι ενδεικτικοί πως έχεις ταχθεί πολύ σοβαρά σε αυτό το σκοπό. Και πάλι μπράβο!

Gio

New Member
Flosk είπε:
Απλά την υπερασπίζεσαι με ΠΟΛΥ μεγάλο πάθος Gio και μιλάς με τα καλύτερα λόγια ενώ έχουν περάσει λίγες μέρες απο τότε που έκανες! Εμένα προσωπικά με έχεις βάλει σε υποψίες ..μέχρι και που είπες ότι κανει κάποιος μμ και με το 1/4 τιμής άλλων κλινικών ! Έχεις μπει με πολυ φορά ρε μεγάλε..συνέχεια λες πόσο καλη ειναι η κλινικη που έκανες και πόσο καλός ειναι ο γιατρός και ακομα δεν εχει περάσει μήνας απο τότε που έκανες..πως περιμένεις να σε παρει κάποιος σοβαρά αλήθεια;

Φίλε Flosk, ποιές είναι οι υποψίες σου; Φαίνεται ότι κάποιοι δεν με παρακολουθείται τακτικά σε αυτά που γράφω και σχηματίζεται άποψη επιφανειακά. Δεν με πειράζει.

Σας ζήτησα όμως να επισυνάψετε λεγόμενα μου που να "υπερασπίζομαι με πάθος" και να προτρέπω "με κλειστά μάτια" ανθρώπους να πάνε στην συγκεκριμένη κλινική και ούτε αυτό το κάνατε. Ξαναλέω, δεν με πειράζει η επίθεση.. με πειράζει ο τρόπος που γίνεται. Χωρίς επιχειρήματα.

super7 είπε:
Flosk είπε:

σε αυτο εχει δικιο ο φλοσκ...μεσα σε 10 μερες δε μπορεις να ξερεις αν θα σαι ευχαριστημενος απο το τελικο αποτελεσμα...δεν υπονοω κατι μπορει να σαι αισιοδοξος σα χαρακτηρας ή να χεις ενθουσιαστει με την αλλαγη που ερχεται στη ζωη σου αλλα το αποτελεσμα δε το ξερεις ακομα

Super7 θα με τρελάνεις;;; Μίλησα εγώ ποτέ για τελικό αποτέλεσμα;;; Εγω κρίνω βήμα βήμα την επέμβαση, και οτι λέω στηρίζεται στα αποτελέσματα μέχρι στιγμής... Δηλαδή ρε παιδιά έλεος...
Εδώ άνοιξα συγκεκριμένο θέμα για τον σκοπό αυτό. Για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την πορεία. Αν δεν μείνω -τελικώς- ευχαριστημένος θα ντραπώ να το πω νομίζεις;;; Χαλαρώστε λίγο γιατί στο τέλος θα αρχίσω εγώ να έχω υποψίες οτι γίνεται μαζική επίθεση προς εμέ..

dimitnw

New Member
Και για να μην ξεχνιόμαστε, εδώ είναι το link όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αλλοίωση των φωτογραφιών του χρήστη londonakis (του οποίου πάντως η μτμ είναι κατά τα άλλα αρκετά καλή κατά τη γνώμη μου και για αυτό δεν θεωρώ μπλεγμένη τη κλινική):

www. hairlossexperiences. com/ view_topic.php?id=3080&forum_id=3&page=1

(δείτε τη φωτογραφία σε μεγέθυνση και προσέξτε καλά ειδικά τον αριστερό του κρόταφο για τη φωτοσοπιά).

Εντωμεταξύ, το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς δεν κατάλαβε τίποτα στο hairlossexperiences, μεταξύ αυτών και ο close (n094 εδώ)

Gio

New Member
pazuzu είπε:
Gio είπε:
pazuzu είπε:

Δηλαδή είσαι απλός πελάτης της D*I, δεν έχεις καμία σχέση συγγενική ή επαγγελματική με την εταιρία, και έχεις αναλάβει αυτόκλητα το ρόλο του ανεπίσημου εκπροσώπου της κλινικής "για να βοηθήσεις τα μέλη της κοινότητας".

Πραγματικά είσαι πολύ καλός άνθρωπος, σε ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του φόρουμ. Ειδικά οι χρόνοι μεταξύ των ερωτήσεων που σου κάνουν τα μέλη και των απαντήσεων που δίνεις, καθώς και ο πρώτος πληθυντικός που χρησιμοποιείς, θα έλεγε κανείς ότι είναι ενδεικτικοί πως έχεις ταχθεί πολύ σοβαρά σε αυτό το σκοπό. Και πάλι μπράβο!

Φίλε pazuzu, πραγματικά... είσαι εκτός πραγματικότητας. Μιλάς για "ανεπίσημο εκπρόσωπο" κτλ ενώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα εγώ αυτό τον όρο. Ούτε και τον ανέλαβα εννοείται! Διάβασε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το θέμα της μεταμόσχευσης μου, αλλά και το θέμα μου στην ενότητα "σχετικά με σας" πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Το πας ηθικά τώρα και εδώ δεν επιδέχομαι αμφισβήτησης.

krhtikos21

Member
συμφωνώ με φλοσκ. ρε gio πολύ ενθουσιασμός.ακόμα και εγώ που έχουνε περάσει τόσοι μήνες έχω τρελό άγχος και λέω ρε συ μήπως έγινε καμιά στραβή? εγώ το χέρι μου στην φωτιά δε το βάζω μέχρι να δω τα μαλλιά μου.
απλά μην υπεραμύνεσαι την συγκεκριμένη κλινικη τόσο νωρίς έχοντας στο παρελθόν πολλά μέτρια αποτελέσματα.και εμένα αν έρθει να μου ένας ότι η κλινική που πήγες δεν αξίζει γ αυτό το λόγο θα πω ίσως έχεις δίκιο.μπορεί να έπεσα θύμα πλεκτάνης..γτ δεν ξέρω ακόμα. απλά έχω δει μόνο το ιστορικό του γιατρού στα ξένα σαιτ και συμβουλές τροφέα που είναι ένας πολύ σοφός και ηθικός άνθρωπος. εσύ ρε φίλε πας πολύ κόντρα στο κύμα και εκτίθεσαι πολύ διότι άμα γίνει μία στραβή θα ναι κακό για όλους.
πχ είδες τι έγινε με λονδονάκη .τι άλλο δλδ να γίνει για να σε πείσει πώς πρπεει ίσως να είμαι πιο ουδέτερος?

elderberry

New Member
Και εστω οτι καποιος συναπτει συμβαση με τη DHI και πληρωνει εχοντας αποδεχτειι σαν αληθινα καποια πραγματα που παρουσιαστηκαν απο χρηστες που ψευδονταν που τον οδηγησαν ουσιωδως στην αποφαση του.

Ξερετε οτι τοτε μιλαμε για απατη που τιμωρειται νομικα?

Γι αυτο αραχτε ολοι μη φατε τα κεφαλια σας.Γυριστε πισω στη θαλασσα .Δεν τελειωσε ακομη το καλοκαιρακι :)

Μπλουζα