pazuzu είπε:Gio είπε:Φίλε Pazuzu, προσκαλώ, και προκαλώ να βρεθεί οποιοδήποτε μέλος να πει οτι του είπα εγω να πάει στην D*I και στην κάθε D*I είτε δημόσια, είτε σε προσωπικό μήνυμα. Mην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου γιατί δεν γεννήθηκα χθες, ούτε ξύπνησα ενα ωραίο πρωι και είπα ας γίνω μέλος του hairlossgr. Εγώ, σε αντίθεση με σένα -μπορώ να μιλήσω και επωνύμως- "εκθέτω" τον εαυτό μου για να έχουν μια εικόνα τα υπόλοιπα μέλη τι θα συναντήσουν αν τελικά αποφασίσουν να κάνουν μεταμόσχευση στην κλινική που έκανα εγώ. Δέχομαι (αν και αυτό σχετικό είναι χωρίς τις ανάλογες αποδείξεις) οτι μπορεί να είσαι δυσαρεστημένος ασθενής της D*I αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να την θάβεις συνεχώς. Μπορείς να έχεις άποψη και να είναι απόλυτα σεβαστή αλλά μην γίνεσαι επίμονος. Δεν ήμαστε χαζοί όσοι επιλέξαμε την εν λόγω κλινική, όπως δεν είναι χαζοί και όσοι πήγαν κύπρο ή εξωτερικό. Κάθε ένας κάνει την επιλογή του και είναι υπεύθυνος για αυτήν.
Απο εκεί και πέρα όμως, μην γράφεις οτι προμοτάρω, και οτι λέω στα μέλη να πάνε με κλειστά μάτια γιατί εκτός απο το οτι δημιουργείς εντάσεις, είναι ταυτόχρονα και ψευδής είδηση. Επίσης, λένε οτι είσαι παλαιότερο μέλος... γιατί με διαφορετικό ψευδώνυμο; Γιατί δεν φανερώνεις την.... παλαιότερη σου ταυτότητα;
Επουδενί, δεν θέλω να φανώ επιθετικός απέναντί σου (αφού φαίνεται οτι είσαι αρκετά καλλιεργημένο και ψαγμένο άτομο) αλλά πρέπει να υπάρχει μια στοιχειώδης διαφάνεια εδω. Στο μέτρο του δυνατού τουλάχιστον.
Φίλε Krhtike21, θα σου απαντήσω, μόνο και μόνο επειδή είσαι εσυ και σε εκτιμώ σαν άνθρωπο. Διαφορετικά δεν θα το έκανα για ευνόητους λόγους. Αν είχα 10000, θα έκανα και την τρίτη μου ΜΜ στην συγκεκριμένη κλινική όπως θα έκανες και εσυ την δεύτερη σου ΜΜ στον Γεω**ου.
Έχεις καταλάβει ότι δε με αφορά να αντιπαρατεθώ μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο; Πολύ προσωπικά παίρνεις την αρνητική γνώμη μου για τη συγκεκριμένη κλινική και δεν υπάρχει λόγος.
Κάτι άλλο: από πού κι ως πού μου ζητάς να σου στείλω πριβέ για να σου εξηγήσω την περίπτωσή μου; Προς τι η καούρα; Οφείλω να εξηγήσω κάτι σε εσένα προσωπικά;
Δεν οφείλεις να εξηγήσεις τίποτα και σε κανέναν. Όμως, επειδή είμαστε σε μια κοινότητα που όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα και οι ισορροπίες είναι λεπτές θα πρέπει να υπάρχει μια βάση συζήτησης.
Σου είπα, οτι αν έχεις πρόβλημα να συζητήσεις δημόσια, μπορείς να το κάνεις και προσωπικά.. Μην αλλοιώνεις τα λεγόμενα μου, είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις..