Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε μου, καλη χρονια με υγεια και ευτυχια.Καλησπερα σε ολη την ομαδα και καλη Χρονια με υγεια πανω απολα!!!
Εννοειται οτι θα περιμενω και το 12μηνο και οντως με περισσοτερα μοσχευματα θα ηταν καλυτερα αλλα ειμαι υπερ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Εχει ανεβει αρκετα η αυτοπεποιθηση μου και εχω τα μαλλια που ειχα πριν 15 χρονια!
Φιλε με γεια το μαλλι και να το χερεσαιΚαταρχας δεν ειμαι εδω για να κανω καποιου ειδους διαφημιση. Φιλος πηγε σε συγκεκριμενη κλινικη ειδα πολυ καλο αποτελεσμα και πηγα κι εγω. Οτι βλεπεις ειναι με επαρκη φωτισμο στο σπιτι και οταν εννοεις μπορει καποιος να παραπλανηθει εννοεις οτι το αποτελεσμα πιστευεις οτι θα ειναι καλυτερο η χειροτερο με φυσικο εξωτερικο φωτισμο;
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την φυση της ερωτησης σου και δεν ειμαι εδω ουτε να εχω αντιπαραθεσεις ουτε να κανω σκοπιμη διαφημιση αλλα για να μοιραστω την εμπειρια μου.
Η μεταμοσχευση γινεται απο τον καθενα για τους δικους του λογους και εμενα τα αποτελεσματα που περιμενα επιτευχθηκαν και με το παραπανω. Αν σε καποιους φαινονται ανεπαρκη ειναι προσωπικη τους αποψη. Εγω ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν δεχομαι να μου λενε οτι ανεβαζω σκοπιμα φωτογραφιες για να παραπλανισω κοσμο ειτε θετικα ειτε αρνητικα
Φιλε μου, ξαναδιαβασε, σε παρακαλω, το σχολιο μου.αλλα δεν δεχομαι να μου λενε οτι ανεβαζω σκοπιμα φωτογραφιες για να παραπλανισω κοσμο ειτε θετικα ειτε αρνητικα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.