Μεταμοσχευση μαλλιων

Pantelis08

New Member
Γεια σας. Εχω κανει τρεις μεταμοσχεύσεις μαλλιων μια στην Ελλαδα το 2013 στριπ και δυο στην Κυπρο η μια κανονινη και η αλλη διορθωτικη περισσοτερο με fue. Θα ηθελα να κανω ακομα μια και τελευταια και εχω ακουσει για Τουρκια. Τι μου προτεινετε σε οικονομικες λυσεις και δεν ξερω κατα ποσο ενδείκνυται ακομα μια μεταμοσχευση. Επισης στην κεφαλη μου εχω κανει και τατου smp

Συνημμένα

• IMG_7038.jpeg
    IMG_7038.jpeg
    185.7 KB · Προβολές: 57
  • IMG_7037.jpeg
    IMG_7037.jpeg
    179.4 KB · Προβολές: 58

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Πίσω δεν βλέπω να έχεις διαθέσιμη δότρια ! Πάνω φαίνεται να έχουν αποτύχει εντελώς οι μμ στο παρελθόν! Τα πλάγια του κεφαλιού δεν μας τα έδειξες με φωτό . Καλύτερα ξύρισμα και smp όλο το κεφάλι

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε, η δοτρια σου δεν φαινεται σε καλη κατασταση, μπορεις να βαλεις μια φωτο απο μπροστα;

Απο αυτα που βλεπω εισαι NW6-7 με 3 μεταμοσχευσεις και αρκετη επιφανεια να καλυψεις ακομα οποτε και μεταμοσχευση να κανεις ουσιαστικα σπαταλας χρημα και χρονο χωρις αποτελεσμα.

LoverBoy

Well-Known Member
Γεια σας. Εχω κανει τρεις μεταμοσχεύσεις μαλλιων μια στην Ελλαδα το 2013 στριπ και δυο στην Κυπρο η μια κανονινη και η αλλη διορθωτικη περισσοτερο με fue. Θα ηθελα να κανω ακομα μια και τελευταια και εχω ακουσει για Τουρκια. Τι μου προτεινετε σε οικονομικες λυσεις και δεν ξερω κατα ποσο ενδείκνυται ακομα μια μεταμοσχευση. Επισης στην κεφαλη μου εχω κανει και τατου smp
Αδερφέ αν έχεις και καμία φώτο με πιο μακρύ μαλλί θα βοηθούσε να καταλάβουμε καλύτερα το αποτέλεσμα.

Pantelis08

New Member
Πίσω δεν βλέπω να έχεις διαθέσιμη δότρια ! Πάνω φαίνεται να έχουν αποτύχει εντελώς οι μμ στο παρελθόν! Τα πλάγια του κεφαλιού δεν μας τα έδειξες με φωτό . Καλύτερα ξύρισμα και smp όλο το κεφάλι
Smp αλλα που;

alex7

Well-Known Member
Θα πας σε εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής και θα σου προτείνουν!Εχει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης μια κυρία πολύ καλή ! Εχουμε ξανασυζητήσει στο forum γιαυτην !Για Μμ ούτε λόγος να γίνεται από αυτό που βλέπουμε τουλάχιστον στις φωτό

LoverBoy

Well-Known Member
εχει 3 χρονια ειναι με κοντα μαλλια
Έχει και ο Τυρκαλάς κονς στην Αθήνα τον επόμενο μήνα νομίζω που αναλαμβάνει περιπτώσεις σαν και την δική σου και είναι οικονομική επιλογή.Δεν έχεις εξοικειωθεί με το ξυρισμένο τόσα χρόνια που τα έχεις κοντά?

Pantelis08

New Member
Καλησπερα φιλε, η δοτρια σου δεν φαινεται σε καλη κατασταση, μπορεις να βαλεις μια φωτο απο μπροστα;

Απο αυτα που βλεπω εισαι NW6-7 με 3 μεταμοσχευσεις και αρκετη επιφανεια να καλυψεις ακομα οποτε και μεταμοσχευση να κανεις ουσιαστικα σπαταλας χρημα και χρονο χωρις αποτελεσμα.

Συνημμένα

• IMG_7043.jpeg
    IMG_7043.jpeg
    234.5 KB · Προβολές: 45
  • IMG_7042.jpeg
    IMG_7042.jpeg
    234.6 KB · Προβολές: 45
  • IMG_7041.jpeg
    IMG_7041.jpeg
    191.1 KB · Προβολές: 47
  • IMG_7040.jpeg
    IMG_7040.jpeg
    218.7 KB · Προβολές: 45
  • IMG_7039.jpeg
    IMG_7039.jpeg
    184.2 KB · Προβολές: 48

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pantelis08

New Member

Συνημμένα

• IMG_7043.jpeg
    IMG_7043.jpeg
    234.5 KB · Προβολές: 43
  • IMG_7042.jpeg
    IMG_7042.jpeg
    234.6 KB · Προβολές: 40
  • IMG_7041.jpeg
    IMG_7041.jpeg
    191.1 KB · Προβολές: 36
  • IMG_7040.jpeg
    IMG_7040.jpeg
    218.7 KB · Προβολές: 30
  • IMG_7039.jpeg
    IMG_7039.jpeg
    184.2 KB · Προβολές: 27

Pantelis08

New Member

Συνημμένα

• IMG_7043.jpeg
    IMG_7043.jpeg
    234.5 KB · Προβολές: 20
  • IMG_7042.jpeg
    IMG_7042.jpeg
    234.6 KB · Προβολές: 44

Pantelis08

New Member
Στις καινούριες φωτό φαίνεται να έχεις μαλλιά αλλά για καταλάβουμε πρέπει να τα αφήσεις να μεγαλώσουν! Αρχικά δεν φαινόταν τίποτα
Αξιζει τον κοπο να κανω μια μικρη μεταμοσχευση μονο μπροστα και λιγα στο πλαι; Επισης εχω κανει ηδη smp που μπορει να ξεγελα καπως.

Μπλουζα