Μεταμοσχευση, βοηθεια και γνωμες. σας ευχαριστω :)

kwsTakis

Active Member
Φιλε μου θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις πολυ δρομο μπροστα σου.Καταρχας να σου ευχηθω καλο κουραγιο.Απο Ελλαδα κατεμε μονο dhi αξιζει.Ειδικα καποιοι γιατροι ειναι κατα την αποψη μου ειναι ισαξιοι πολλων γνωστων ξενων κλινικων.Απο εκει κ περα παιζει τεραστιο ρολο ο σχεδιασμος που θα γινει.Δυστυχως στο site ελαχιστα ατομα εχουν δει ικανοποιητικο αποτελεσμα σε τοσο μεγαλο NW.θΑ ΠΡΕΠΕΙ δηλ να ξερεις οτι ειναι κ λιγο ρισκο οτιδηποτε αποφασισεις ακομα κ στο καλυτερο γιατρο να πας.Η μονη περιπτωση που εχω δει προσωπικα με τοσο μεγαλο προβλημα να εχει ικανοποιητικο αποτελεσμα ειναι ενα παλιο μελος του φορουμ το οποιο δουλευει για την dhi πλεον κ ειναι ο N094.Απο εκει κ περα κ η Κυπρος ειναι αξιοπιστη λυση παρολο που ειδαμε κ καποια μετρια αποτελεσματα στο φορουμ τα τελευταια χρονια.Σιγουρα θα χρειαστεις 3 μεγαλες μμ οι οποιες θα περιεχουν κ πολλα μοσχευματα απο σωμα.Μην βιαστεις φιλε.Ψαξτο καλα κ προσπαθησε να βρεις ατομα που εχουν δοκιμασει κατι παρομοιο στο παρελθον ωστε συμφωνα με το αποτελεσμα τους να μπορεσεις να κρινεις αν οντως αξιζει να το κανεις.
ποοι θεωρεισ απο την d,,i ειναι οι καλυτεροι?αυτοι οι 2 τησ αθηνασ?οι γνωστοι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
δλδ εγω που θα το κανω εκει ενασ απο τουσ 2 θα μ το κανει?η εχει κ αλλουσ γιατρουσ στη συγκεκριμενη κλινικη στη βουλ,,,,νης?ξερεισ john?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν ξερω πολλα εγω απο d*i αλλα Ευ@γγελ@τος και Π@π@νικολαου ειναι οι καλοι αποτι λενε.
Θα σε πει και ο Μικες. Εσυ ζητα αυτον που θες.

kwsTakis

Active Member
ρε παιδια καθε κλινικη δεν εχει εναν συγκεκριμνο τροπο να κανει τισ μμ,,καθε γιατροσ οποισδηποτε κ να ναι αυτοσ δε θελει το καλυτερο αποτελεσμα?γενικα μιλαω

John_HDC

Σιγουρα.Αλλα σε οποιοδηποτε επαγγελμα σιγουρα καποιος παντα θα ειναι καλυτερος απο τον αλλον και ειδικα πιστευω στο τομεα Ιατρικης.

kwsTakis

Active Member
απλα νομιζω ειδικα οι μεγαλεσ κλινικεσ κανουν τοσεσ μμ που απο ενα σημειο κ μετα ολοι δουλευουν μηχανικα,,εννοω ειναι κατι πολυ απλο πια,,,

John_HDC

Και γιατι δεν φτανουν το επιπεδο της Κυπρου?
Και οι Κυπρος γιατι δεν φτανει το επιπεδο καποιου καλυτερου Γιατρου στο εξωτερικο?

kwsTakis

Active Member
εννοω πωσ περνωντασ την αποφαση να κανεισ μμ σε μια συγκεκριμενη κλινικη αναμενεισ ενα αποτελεσμα εφαμυλλο των δυνατοτητων τησ συγκεκριμενησ κλινικησ,,δεν σιγκρινω κλινικεσ,,αλλα μια μεμονομενη κλινικη σου δινει ενα αποτελεσμα συμφωνα με τισ δυνατοτητεσ τισ ομαδασ που θα σ κανει την μμ απο την συγκεκριμενη κλινικη

Hope

Active Member
Αγαπητέ Angel13. Προσωπική μου άποψη μην μπεις στο λούκι των μμ. (παθών). Πας πιθανότατα για μεγάλο nw. Σε αυτή την περίπτωση όσο σωστό πλάνο και να κάνεις η λήπτρια θα μεγαλώνει και θα γίνει αχόρταγη! Και μετά θα προσπαθείς να μαζέψεις τα αμάζευτα...
Με συγχωρείς αν σε αποθαρρύνω. Ίσως η άποψη μου να είναι λάθος και υποκειμενική. Άλλα ΣΚΈΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση που θα σε ακολουθεί για πάντα!

Ξύρισμα και αποδοχή για εμένα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
Φιλε μου θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις πολυ δρομο μπροστα σου.Καταρχας να σου ευχηθω καλο κουραγιο.Απο Ελλαδα κατεμε μονο dhi αξιζει.Ειδικα καποιοι γιατροι ειναι κατα την αποψη μου ειναι ισαξιοι πολλων γνωστων ξενων κλινικων.Απο εκει κ περα παιζει τεραστιο ρολο ο σχεδιασμος που θα γινει.Δυστυχως στο site ελαχιστα ατομα εχουν δει ικανοποιητικο αποτελεσμα σε τοσο μεγαλο NW.θΑ ΠΡΕΠΕΙ δηλ να ξερεις οτι ειναι κ λιγο ρισκο οτιδηποτε αποφασισεις ακομα κ στο καλυτερο γιατρο να πας.Η μονη περιπτωση που εχω δει προσωπικα με τοσο μεγαλο προβλημα να εχει ικανοποιητικο αποτελεσμα ειναι ενα παλιο μελος του φορουμ το οποιο δουλευει για την dhi πλεον κ ειναι ο N094.Απο εκει κ περα κ η Κυπρος ειναι αξιοπιστη λυση παρολο που ειδαμε κ καποια μετρια αποτελεσματα στο φορουμ τα τελευταια χρονια.Σιγουρα θα χρειαστεις 3 μεγαλες μμ οι οποιες θα περιεχουν κ πολλα μοσχευματα απο σωμα.Μην βιαστεις φιλε.Ψαξτο καλα κ προσπαθησε να βρεις ατομα που εχουν δοκιμασει κατι παρομοιο στο παρελθον ωστε συμφωνα με το αποτελεσμα τους να μπορεσεις να κρινεις αν οντως αξιζει να το κανεις.
mike ποοι θεωρεισ απο την d,,i ειναι οι καλυτεροι?αυτοι οι 2 τησ αθηνασ?οι γνωστοι

Angel13

Member
Αγαπητέ Angel13. Προσωπική μου άποψη μην μπεις στο λούκι των μμ. (παθών). Πας πιθανότατα για μεγάλο nw. Σε αυτή την περίπτωση όσο σωστό πλάνο και να κάνεις η λήπτρια θα μεγαλώνει και θα γίνει αχόρταγη! Και μετά θα προσπαθείς να μαζέψεις τα αμάζευτα...
Με συγχωρείς αν σε αποθαρρύνω. Ίσως η άποψη μου να είναι λάθος και υποκειμενική. Άλλα ΣΚΈΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση που θα σε ακολουθεί για πάντα!

Ξύρισμα και αποδοχή για εμένα!
Το εχω σκεφτει φιλε μου μιας και ταλαιπωρουμαι χρονια απ αυτο. Και μονο τα μεταμοσχευμενα να μεινουν απο 2 επεμβασεις κανενα 7ρι χιλιαδες graft θα ειμαι ευχαριστημενος. Γενικοτερα ειμαι πολυ προσγειωμενος αλλα θα κανω οτι περνα απ το χερι μου πριν σταματησω :)
Καλοδεχουμενη προφανως η γνωμη σου και σε ευχαριστω γι αυτη :)
Φιλε @Hope μπορεις αν θες να μου πεις που εκανες την μεταμοσχευση σου?

Angel13

Member
Ειδικα εκεινη την περιοδο στην Ελλαδα εγιναν παρα πολυ ασχημες δουλειες δυστυχως...Πιστευω οτι σημερα εχουμε σημαντικα καλυτερα αποτελεσματα, ακομη κ Ελλαδα.

giwrgos athina

Active Member
Εγω σου λεω να το κανεις και μην νασας..Λευτα εχεις τραβα στους τοπ γιατρους...Σιγουρα δεν θα σου λυσουν το προβλημα σου οι μεταμοσχευσεις αλλα μαζι με τοπικ θα εισαο μια χαρα ενω τωρα δυσκολευεται να σε πιασει ακομα και αυτο..Μακρια απο φινα μονο και θεραπειες..Δεν υπαρχει ενεργεια χωρις παρενεργεια.

Angel13

Member
Εγω σου λεω να το κανεις και μην νασας..Λευτα εχεις τραβα στους τοπ γιατρους...Σιγουρα δεν θα σου λυσουν το προβλημα σου οι μεταμοσχευσεις αλλα μαζι με τοπικ θα εισαο μια χαρα ενω τωρα δυσκολευεται να σε πιασει ακομα και αυτο..Μακρια απο φινα μονο και θεραπειες..Δεν υπαρχει ενεργεια χωρις παρενεργεια.
Σωστα τα λες :) Για στριπ σε συνδιασμο με fue στο bisanga με βλεπω αυτη τη στιγμη. Θα παω να με δει και απο κοντα και να αποφασισουμε!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Βασικα αποψη κ μαλιστα προσωπικη εχω για τον Ευαγγελατο τον Ηλια.Θεωρω οτι ειναι πολυ δυνατος στην δουλεια του.Για τον Παπανικολαου επισης ξερω οτι ειναι πολυ καλος κ εμπειρος.Υπαρχουν κ αλλοι βεβαια εμπειροι.Εχω μεινει ευχαριστημενος απο την dhi παρολο που εκανα 2 φορες μμ σε μικρο χρονικο διαστημα για να δω το αποτελεσμα που ηθελα.Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα οσο εχει ο φιλος.Εγω επιμενω παντος στο να βρεις καποιους ανθρωπους με τοσο μεγαλο προβλημα και να συζητησεις μαζι τους.Τον n094 μπορεις να τον δεις αν πας στην dhi στην Αθηνα.Απο εκει κ περα προσπαθησε να βρεις κ αλλους που να εχουν επιχειρησει κατι τετοιο κ απο αλλες κλινικες.μην βιαστεις φιλε.Ναι οι μεταμοσχευσεις εχουν παει μπροστα τα τελευταια χρονια κυριως ομως στο τομεα της φυσικοτητας κ οχι στον τομεα της πυκνοτητας.Εσυ χρειαζεσαι και τα 2.

Μπλουζα