Kapa το ξερεις οτι με εχει εμπλεξει προσωπικα με Κλινικες και συγκεκριμενους Γιατρους (συμφωνα με πληροφοριες που υποτιθεται οτι του ειπανε) κατι που φυσικα δεν συμβαινει.
Καταρχήν επιλέγεις να μήν απαντήσεις ΠΟΙΟΣ έδωσε το λόγο σε ποιόν , και ποιός ξεκίνησε και πάλι αυτήν την λογομαχία!!!....ευτυχώς που τα έχω κάνει "reply" για να μήν μπορείς να τα κάνεις "Edit" όπως κάνεις στο 90% των post σου , και να φανεί ποιός τελικά ρίχνει το λάδι στην φωτιά !!!
Έπειτα δέν σε έχω μπλέξει εγώ , μόνος σου έμπλεξες!...
Σε αρκετά πόστ του forum εκδηλώνεις την δυσαρέσκειά σου, που ανέφερα ONOMATA συνεργασίας....καθώς και την αμέριστη υποστήριξη σου , στο Γκ*ύ*α !!!...
Tι θα πρέπει , να τα κάνουμε sticky?....μετά θα λές ότι έχουμε εμπάθεια απέναντί σου!!!....όλες οι πληροφορίες είναι στο forum για όποιον θέλει να τις βρεί.
Ας μας γραψει ποιες ειναι οι Κλινικες στην Ελλαδα και στην Κυπρο που ειχανε τοσο μεγαλες αποκλισεις στις εκτιμησεις που του κανανε για να γνωριζουμε και οι υπολοιποι οτι καποιες απο αυτες προσπαθησαν να τον εξαπατησουν !!!
Όσοι από τα μέλη έχουν ασχοληθεί πραγματικά με το πρόβλημά τους & με την πιθανή μτχ τους ώς λύση , και έχουν μπεί στην διαδικασία να περάσουν αρκετά consutation με διάφορες κλινικές στην Ελλάδα & Κύπρο (και δεν αρκούνται να ενημερώνονται μόνο Internet-τικά , όπως ΕΣΥ) διαπιστώνουν τις τεράστιες αποκλίσεις.Δέν είναι τωρινό φαινόμενο και δέν ισχύει στην περίπτωση μου και μόνο.
Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια που κάνεις , προκειμένου να λασπώσω κάποιες από τις κλινικές & όσο έξυπνα και άν προσπαθείς να το κρύψεις με "περιτυλίγματα" ["για να γνωριζουμε και οι υπολοιποι οτι καποιες απο αυτες προσπαθησαν να τον εξαπατησουν"] ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!!.
Άσε που έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές το κάθε αποτέλσμα του consultaion μου που έχω περάσει σε κάθε μία από τις κλινικές.
Νομίζω γίνεσαι κουραστικός στην προσπάθεια που κάνεις , να βρείς να μου επισυνάψεις κάτι...
Και λέω κουραστικός γιατί όσο και άν προσπαθείς , όπως βλέπεις ΔΕΝ τα καταφέρνεις !!!
Έχουμε διαφορετική παιδεία , ήθος και ποιότητα...