Μεταμοσχευση, βοηθεια και γνωμες. σας ευχαριστω :)

Angel13

Member
φιλε @Flosk o bisanga μου ειπε να με δει πρωτα αν γινεται, που ειναι πολυ πιθανο να παω απο κει πρωτα πριν κλεισουμε. Μου ειπε επισης οτι ειναι απαραιτητο να δουμε εαν υπαρχει σμικρυνση στην δοτρια, διοτι αν υπαρχει σε ποσοστο μεγαλυτερο του 25% δεν εισαι καταλληλος για επεμβαση. Οσον αφορα τη δοτρια θελω εγω ο ιδιος να κανω το τεστ για πυκνοτητα για να φτιαξω σωστα το πλανο μου! Απ οτι μου παν απο τον bisanga με το ιδιο μηχανημα μετρανε πυκνοτητα και σμικρυνση. Τωρα που θα το κανω, ψαχνω ακομα θα παρω καποια τηλεφωνα αυριο για να δω τι και πως. Εαν εχετε καμια ιδεα για αθηνα, ελευθερα :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Φίλε το ταξιδάκι αυτό αξίζει!...

Άν κλείσεις 2 μήνες νωρίτερα τα εισιτήρια δέν θα σου βγούν πάνω από 150euro.
Αντίστοιχα έπραξα και εγώ το Σεπτέμβρη που μας πέρασε και πήγα Erdogan για μετρήσεις και γενικότερη αποτίμηση.
Δέν μετάνιωσα την δαπάνη αυτή ούτε λεπτό.

Εμένα τρείς κλινικές εδώ Ελλάδα και Κύπρο μου αποτίμησαν την δότρια με τρία διαφορετικά νούμερα (με το μάτι) με απόκλιση 1500graft η κάθε μία (8.500/10.000/12.000) συνεπώς δέν είναι να τους έχεις μπέσα και να μπορείς να βασιστείς στα λόγια τους για να διαμορφώσεις ένα σωστό και αξιόλογο Future Plan...

Δημητρης38

Active Member
φιλε @Flosk o bisanga μου ειπε να με δει πρωτα αν γινεται, που ειναι πολυ πιθανο να παω απο κει πρωτα πριν κλεισουμε. Μου ειπε επισης οτι ειναι απαραιτητο να δουμε εαν υπαρχει σμικρυνση στην δοτρια, διοτι αν υπαρχει σε ποσοστο μεγαλυτερο του 25% δεν εισαι καταλληλος για επεμβαση.

Bρε αδερφε εσυ δεν εχεις κανει καμια επεμβαση μεταμοσχευσης... πως ειναι δυνατον να μην εισαι καταλληλος ?
Εξηγησε το αυτο γιατι παραξενο το βλεπω... οσοι εχουν μεγαλο norwood, ολους ακαταλληλους για μεταμοσχευση τους βγαζει ο bissanga (συμφωνα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα) !!

Φίλε το ταξιδάκι αυτό αξίζει!...

Εμένα τρείς κλινικές εδώ Ελλάδα και Κύπρο μου αποτίμησαν την δότρια με τρία διαφορετικά νούμερα (με το μάτι) με απόκλιση 1500graft η κάθε μία (8.500/10.000/12.000) συνεπώς δέν είναι να τους έχεις μπέσα και να μπορείς να βασιστείς στα λόγια τους για να διαμορφώσεις ένα σωστό και αξιόλογο Future Plan...

Εσενα σου ειπε ο ενας το ταδε, σου ειπε ο αλλος εκεινο, ο αλλος σου ειπε οτι ο εκεινος ειναι ετσι και αλλιως.. μπλα μπλα μπλα !
Ποιος σου ειπε απο Ελλαδα και Κυπρο οτι εχεις 12.000 και 10.000 μοσχευματα στηην δοτρια σου ? Ονοματακια δεν εχουν οι κλινικες ?

Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Bρε αδερφε εσυ δεν εχεις κανει καμια επεμβαση μεταμοσχευσης... πως ειναι δυνατον να μην εισαι καταλληλος ?
Εξηγησε το αυτο γιατι παραξενο το βλεπω... οσοι εχουν μεγαλο norwood, ολους ακαταλληλους για μεταμοσχευση τους βγαζει ο bissanga (συμφωνα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα) !!

Για τους λόγους που αναφέρει το παρακάτω video + 1.000.000 επιπλέον
που για σένα είναι λίγο δύσκολο ώς απίθανο να καταλάβεις σάν παπαγαλάκι που είσαι !!!

Εσενα σου ειπε ο ενας το ταδε, σου ειπε ο αλλος εκεινο, ο αλλος σου ειπε οτι ο εκεινος ειναι ετσι και αλλιως.. μπλα μπλα μπλα !
Ποιος σου ειπε απο Ελλαδα και Κυπρο οτι εχεις 12.000 και 10.000 μοσχευματα στηην δοτρια σου ? Ονοματακια δεν εχουν οι κλινικες ?

Σιγά να μήν κάτσω να δώσω λογαριασμό τί , πώς και με ποιόν συζητάω...στο Troll και τον κωλοτούμπα του forum !!!

Άντε στον μπάρμπα σου να μετρήσετε κανένα graft...

:cool:

Δημητρης38

Active Member
Για τους λόγους που αναφέρει το παρακάτω video + 1.000.000 επιπλέον
που για σένα είναι λίγο δύσκολο ώς απίθανο να καταλάβεις σάν παπαγαλάκι που είσαι !!!

Σιγά να μήν κάτσω να δώσω λογαριασμό τί , πώς και με ποιόν συζητάω...στο Troll και τον κωλοτούμπα του forum !!!

Άντε στον μπάρμπα σου να μετρήσετε κανένα graft...

:cool:

Αυτα που σκεφτεσαι για τον εαυτο σου ερχεσαι και τα λουζεις στους αλλους.
-------------
Κατα τα αλλα αν σε χαρακτηρισω τωρα για τις αρλουμπες που γραφεις θα φαω ban παλι.
Να σε χαιρονται οσοι πιστευουν οτι καποιες (εκεινες που σου ειπε ο ταδε) Κλινικες στην Κυπρο (τρεχα γυρευε) σου κανανε εκτιμηση οτι εχεις 12.000 - 10.000 Μοσχευματα στην Δοτρια. Ονοματα δεν λεμε ειναι καπου στην Κυπρο και στην Ελλαδα (Δημιουργικη Ασαφεια) παρτε τηλεφωνο τον Χορταρεα να τους βρει.

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
δημητρη και stipar αν το συνεχισετε θα πεσουν μπαν και θα ειναι η δεκατη φορα.
πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι οταν θα φυγετε και εσεις και εγω απο το site,για ολους θα γινει αυτο,αυτο που θα αφησετε δεν θα βοηθησει καποιον αναγνωστη,απλα θα τον κουρασει.γιατι πολυ απλα ειναι κατι προσωπικο και μεταξυ σας.
στα μισα νηματα μεταμοσχευσεων πλεον υπαρχουν οι καυγαδες σας

Stripar

Established Member
@kapa...

Του έδωσε κανείς τον λόγο?...αντίθετα μου τον απευθύνει ΠΡΩΤΟΣ και με ειρωνικό στυλ (post#21) , τι θα πρέπει να τον αγνοήσω?
Όλοι οι καυγάδες πυροδοτούνται απο εκείνον...

Όταν ΤΟΝ βάλεις σε μία τάξη (άν και δύσκολο μου φαίνεται) θα δεις τί ηρεμία θα επικρατήσει στο forum!.

Επιπλέον τον βοηθάω να καταλάβει στην απορία που εκδηλώνει "γιατί κάποιοι , παρόλο που ΔΕΝ έχουν κάνει μτχ μπορεί και να μήν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι προς μτχ"
(με το video που του επισυνάπτω)
Κανονικά θά έπρεπε να έλεγε και ευχαριστώ που απαντώ στις απορίες του....

Φιλικά

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
@kapa...

Του έδωσε κανείς τον λόγο?...αντίθετα μου τον απευθύνει και με ειρωνικό στυλ (post#21) , τι θα πρέπει να τον αγνοήσω?
Όλοι οι καυγάδες πυροδοτούνται απο εκείνον...

Όταν ΤΟΝ βάλεις σε μία τάξη (άν και δύσκολο μου φαίνεται) θα δεις τί ηρεμία θα επικρατήσει στο forum!.

Επιπλέον τον βοηθάω να καταλάβει στην απορία που εκδηλώνει "γιατί κάποιοι , παρόλο που ΔΕΝ έχουν κάνει μτχ μπορεί και να μήν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι προς μτχ"
(με το video που του επισυνάπτω)
Κανονικά θά έπρεπε να έλεγε και ευχαριστώ που απαντώ στις απορίες του....

Φιλικά

Kapa το ξερεις οτι με εχει εμπλεξει προσωπικα με Κλινικες και συγκεκριμενους Γιατρους (συμφωνα με πληροφοριες που υποτιθεται οτι του ειπανε) κατι που φυσικα δεν συμβαινει. Θα πρεπει να ειναι περισσοτερο ακριβης στις πληροφοριες που παρεχει για να μπορει να βοηθησει και τους αναγνωστες του Φορουμ. Ριχνει συνεχως λασπη χωρις να μιλαει με στοιχεια...
Ας μας γραψει ποιες ειναι οι Κλινικες στην Ελλαδα και στην Κυπρο που ειχανε τοσο μεγαλες αποκλισεις στις εκτιμησεις που του κανανε για να γνωριζουμε και οι υπολοιποι οτι καποιες απο αυτες προσπαθησαν να τον εξαπατησουν !!!

Stripar

Established Member
Kapa το ξερεις οτι με εχει εμπλεξει προσωπικα με Κλινικες και συγκεκριμενους Γιατρους (συμφωνα με πληροφοριες που υποτιθεται οτι του ειπανε) κατι που φυσικα δεν συμβαινει.

Καταρχήν επιλέγεις να μήν απαντήσεις ΠΟΙΟΣ έδωσε το λόγο σε ποιόν , και ποιός ξεκίνησε και πάλι αυτήν την λογομαχία!!!....ευτυχώς που τα έχω κάνει "reply" για να μήν μπορείς να τα κάνεις "Edit" όπως κάνεις στο 90% των post σου , και να φανεί ποιός τελικά ρίχνει το λάδι στην φωτιά !!!
Έπειτα δέν σε έχω μπλέξει εγώ , μόνος σου έμπλεξες!...
Σε αρκετά πόστ του forum εκδηλώνεις την δυσαρέσκειά σου, που ανέφερα ONOMATA συνεργασίας....καθώς και την αμέριστη υποστήριξη σου , στο Γκ*ύ*α !!!...
Tι θα πρέπει , να τα κάνουμε sticky?....μετά θα λές ότι έχουμε εμπάθεια απέναντί σου!!!....όλες οι πληροφορίες είναι στο forum για όποιον θέλει να τις βρεί.

Ας μας γραψει ποιες ειναι οι Κλινικες στην Ελλαδα και στην Κυπρο που ειχανε τοσο μεγαλες αποκλισεις στις εκτιμησεις που του κανανε για να γνωριζουμε και οι υπολοιποι οτι καποιες απο αυτες προσπαθησαν να τον εξαπατησουν !!!

Όσοι από τα μέλη έχουν ασχοληθεί πραγματικά με το πρόβλημά τους & με την πιθανή μτχ τους ώς λύση , και έχουν μπεί στην διαδικασία να περάσουν αρκετά consutation με διάφορες κλινικές στην Ελλάδα & Κύπρο (και δεν αρκούνται να ενημερώνονται μόνο Internet-τικά , όπως ΕΣΥ) διαπιστώνουν τις τεράστιες αποκλίσεις.Δέν είναι τωρινό φαινόμενο και δέν ισχύει στην περίπτωση μου και μόνο.

Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια που κάνεις , προκειμένου να λασπώσω κάποιες από τις κλινικές & όσο έξυπνα και άν προσπαθείς να το κρύψεις με "περιτυλίγματα" ["για να γνωριζουμε και οι υπολοιποι οτι καποιες απο αυτες προσπαθησαν να τον εξαπατησουν"] ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!!.

Άσε που έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές το κάθε αποτέλσμα του consultaion μου που έχω περάσει σε κάθε μία από τις κλινικές.

Νομίζω γίνεσαι κουραστικός στην προσπάθεια που κάνεις , να βρείς να μου επισυνάψεις κάτι...
Και λέω κουραστικός γιατί όσο και άν προσπαθείς , όπως βλέπεις ΔΕΝ τα καταφέρνεις !!!

Έχουμε διαφορετική παιδεία , ήθος και ποιότητα...

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member

Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια που κάνεις , προκειμένου να λασπώσω κάποιες από τις κλινικές & όσο έξυπνα και άν προσπαθείς να το κρύψεις με "περιτυλίγματα" ["για να γνωριζουμε και οι υπολοιποι οτι καποιες απο αυτες προσπαθησαν να τον εξαπατησουν"] ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!!.

Kappa τα συμπερασματα δικα σου.
Εαν πιστευεις οτι αξιζει να πεσει ban γιαυτον τον τυπο επειδη εγραψα το αυτονοητο.. τι να πω... θα ακολουθησω την συμβουλη που μου εδωσες!!! Αυτος παντως συνεχιζει να με επιβεβαιωνει !!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
το μελος angel 13 εχει ανοιξει ενα νημα και ζηταει γνωμες,εβαλε και φωτο.
ας ασχοληθουμε μαζι του που ειναι και το νοημα του νηματος και οχι μεταξυ μας

Stripar

Established Member
Με το μέλος @Angel13 έχουμε ασχοληθεί και θα ασχοληθούμε και περαιτέρω (άν χρειαστεί) γιατί αντιμετωπίζει το πρόβλημά του σοβαρά!...

Με το μέλος @Δημητρης38 δέν θέλω-ουμε να ασχολούμαστε & δέν αξίζει τον χρόνο και την θεά ουσία μας...και ο μόνος λόγος που ασχολούμαστε είναι επειδή ΑΥΤΟΣ ασχολείται μαζί μας!!!

Όπως αναφέρει παραπάνω (post#31) Επιβεβαίωση ψάχνει & αναζητεί !!!

Εεεε να του την δώσουμε αυτή την χαρά & την τιμή...(άσχετα ότι σκάβει μόνος του τον λάκο του) μήν μας πεί και αχάριστους στο τέλος!!!

:D

Δημητρης38

Active Member
Με το μέλος @Δημητρης38 δέν θέλω-ουμε να ασχολούμαστε & δέν αξίζει τον χρόνο και την θεά ουσία μας...και ο μόνος λόγος που ασχολούμαστε είναι επειδή ΑΥΤΟΣ ασχολείται μαζί μας!!!

Να χαρω εγω ενημερωση απο την θεα ουσια του Φορουμ... με τα 12.000 grafts στην δοτρια !!!
Καπα, βγαλτου τον ορθογραφικο ελεγχο να τα γραφει απο μονος του να γελαμε .. που ουτε το ονομα του δεν ξερει να γραψει.
Κατα τα αλλα να τον καθοδηγησετε τον Angel εσεις.. ο εξης ενας... ο θεας ουσιας !!!! Κλαιω !!!

giwrgos athina

Active Member
Angel καλη επιτυχια σε οτι και να επιλεξεις..Αν μιλας με γιατρους οπως ο bissanga και ο hasson εισαι σε σωστο δρομο.Εχω την εντυπωση ομως πως τετοιοι γιατροι δυσκολευονται να αναλαβουν ατομα νεαρα σε ηλικια με μεγαλα norwood χωρις ληψη φινας..Ισως κανω και λαθος δεν ξερω..Αν δεις οτι δεν σε παιρνει οικονομικα για τετοιους γιατρους η περιμενεις να μαζεψεις ποιο πολλα η πας κυπρο...Να σε ρωτησω κατι τελευταιο?Το τοπικ τωρα που το βγαζεις απο το κεφαλι σου τηννιδια μερα εισαο σιγουρος πως ειναι ασφαλες και δεν καραφλιαζει περισσοτερο?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε μου θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις πολυ δρομο μπροστα σου.Καταρχας να σου ευχηθω καλο κουραγιο.Απο Ελλαδα κατεμε μονο dhi αξιζει.Ειδικα καποιοι γιατροι ειναι κατα την αποψη μου ειναι ισαξιοι πολλων γνωστων ξενων κλινικων.Απο εκει κ περα παιζει τεραστιο ρολο ο σχεδιασμος που θα γινει.Δυστυχως στο site ελαχιστα ατομα εχουν δει ικανοποιητικο αποτελεσμα σε τοσο μεγαλο NW.θΑ ΠΡΕΠΕΙ δηλ να ξερεις οτι ειναι κ λιγο ρισκο οτιδηποτε αποφασισεις ακομα κ στο καλυτερο γιατρο να πας.Η μονη περιπτωση που εχω δει προσωπικα με τοσο μεγαλο προβλημα να εχει ικανοποιητικο αποτελεσμα ειναι ενα παλιο μελος του φορουμ το οποιο δουλευει για την dhi πλεον κ ειναι ο N094.Απο εκει κ περα κ η Κυπρος ειναι αξιοπιστη λυση παρολο που ειδαμε κ καποια μετρια αποτελεσματα στο φορουμ τα τελευταια χρονια.Σιγουρα θα χρειαστεις 3 μεγαλες μμ οι οποιες θα περιεχουν κ πολλα μοσχευματα απο σωμα.Μην βιαστεις φιλε.Ψαξτο καλα κ προσπαθησε να βρεις ατομα που εχουν δοκιμασει κατι παρομοιο στο παρελθον ωστε συμφωνα με το αποτελεσμα τους να μπορεσεις να κρινεις αν οντως αξιζει να το κανεις.

Angel13

Member
Angel καλη επιτυχια σε οτι και να επιλεξεις..Αν μιλας με γιατρους οπως ο bissanga και ο hasson εισαι σε σωστο δρομο.Εχω την εντυπωση ομως πως τετοιοι γιατροι δυσκολευονται να αναλαβουν ατομα νεαρα σε ηλικια με μεγαλα norwood χωρις ληψη φινας..Ισως κανω και λαθος δεν ξερω..Αν δεις οτι δεν σε παιρνει οικονομικα για τετοιους γιατρους η περιμενεις να μαζεψεις ποιο πολλα η πας κυπρο...Να σε ρωτησω κατι τελευταιο?Το τοπικ τωρα που το βγαζεις απο το κεφαλι σου τηννιδια μερα εισαο σιγουρος πως ειναι ασφαλες και δεν καραφλιαζει περισσοτερο?
Δεν εχει κανενα θεμα με την ηλικια μου ουτε ανεφερε οτι ειναι απαραιτητο να παρω φινα. Του εχω γραψει ηδη οτι ειχα παρενεργειες και ο Hasson μου ειπε οτι μπορει να μου δωσει τοπικο τοτε, ο bisanga δεν το συνεχισε. Και οι 2 μου ειπαν οτι ειμαι καλος υποψηφιος για μεταμοσχευση! Ο Bisanga μαλιστα που ειδε περισσοτερες φωτο μου ειπε οτι εχω πολυ καλη δοτρια. Οσον αφορα το τοπικ το εχω περιορισει πολυ, βαζω μια δυο μερες τη βδομαδα για να δω μηπως εφταιγε και αυτο. :) Το οικονομικο δεν θα σταθει εμποδιο. Θα παω σε καποιον κορυφαιο.

Φιλε μου θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις πολυ δρομο μπροστα σου.Καταρχας να σου ευχηθω καλο κουραγιο.Απο Ελλαδα κατεμε μονο dhi αξιζει.Ειδικα καποιοι γιατροι ειναι κατα την αποψη μου ειναι ισαξιοι πολλων γνωστων ξενων κλινικων.Απο εκει κ περα παιζει τεραστιο ρολο ο σχεδιασμος που θα γινει.Δυστυχως στο site ελαχιστα ατομα εχουν δει ικανοποιητικο αποτελεσμα σε τοσο μεγαλο NW.θΑ ΠΡΕΠΕΙ δηλ να ξερεις οτι ειναι κ λιγο ρισκο οτιδηποτε αποφασισεις ακομα κ στο καλυτερο γιατρο να πας.Η μονη περιπτωση που εχω δει προσωπικα με τοσο μεγαλο προβλημα να εχει ικανοποιητικο αποτελεσμα ειναι ενα παλιο μελος του φορουμ το οποιο δουλευει για την dhi πλεον κ ειναι ο N094.Απο εκει κ περα κ η Κυπρος ειναι αξιοπιστη λυση παρολο που ειδαμε κ καποια μετρια αποτελεσματα στο φορουμ τα τελευταια χρονια.Σιγουρα θα χρειαστεις 3 μεγαλες μμ οι οποιες θα περιεχουν κ πολλα μοσχευματα απο σωμα.Μην βιαστεις φιλε.Ψαξτο καλα κ προσπαθησε να βρεις ατομα που εχουν δοκιμασει κατι παρομοιο στο παρελθον ωστε συμφωνα με το αποτελεσμα τους να μπορεσεις να κρινεις αν οντως αξιζει να το κανεις.
Εχω βρει ηδη φιλε μου στον Bisanga πολυ καλο αποτελεσμα σε ατομο με μεγαλυτερο προβλημα απο μενα με μια στριπ και μετα μια fue. Ετσι ειναι το πλανο να το κανω και γω. Μια μεγαλη στριπ κ μετα μια fue. :)

Μπλουζα