ποοι θεωρεισ απο την d,,i ειναι οι καλυτεροι?αυτοι οι 2 τησ αθηνασ?οι γνωστοιΦιλε μου θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις πολυ δρομο μπροστα σου.Καταρχας να σου ευχηθω καλο κουραγιο.Απο Ελλαδα κατεμε μονο dhi αξιζει.Ειδικα καποιοι γιατροι ειναι κατα την αποψη μου ειναι ισαξιοι πολλων γνωστων ξενων κλινικων.Απο εκει κ περα παιζει τεραστιο ρολο ο σχεδιασμος που θα γινει.Δυστυχως στο site ελαχιστα ατομα εχουν δει ικανοποιητικο αποτελεσμα σε τοσο μεγαλο NW.θΑ ΠΡΕΠΕΙ δηλ να ξερεις οτι ειναι κ λιγο ρισκο οτιδηποτε αποφασισεις ακομα κ στο καλυτερο γιατρο να πας.Η μονη περιπτωση που εχω δει προσωπικα με τοσο μεγαλο προβλημα να εχει ικανοποιητικο αποτελεσμα ειναι ενα παλιο μελος του φορουμ το οποιο δουλευει για την dhi πλεον κ ειναι ο N094.Απο εκει κ περα κ η Κυπρος ειναι αξιοπιστη λυση παρολο που ειδαμε κ καποια μετρια αποτελεσματα στο φορουμ τα τελευταια χρονια.Σιγουρα θα χρειαστεις 3 μεγαλες μμ οι οποιες θα περιεχουν κ πολλα μοσχευματα απο σωμα.Μην βιαστεις φιλε.Ψαξτο καλα κ προσπαθησε να βρεις ατομα που εχουν δοκιμασει κατι παρομοιο στο παρελθον ωστε συμφωνα με το αποτελεσμα τους να μπορεσεις να κρινεις αν οντως αξιζει να το κανεις.