Καλημέρα στο forum. Ηρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγω την δική μου μεταμόσχευση και να βάλω ένα λιθαράκι στην δουλειά που κάνετε και στη βοήθεια που δίνετε σ΄ αυτούς που παρακολουθούν. Για αρχή να πω πως είμαι 40 χρ. και η τριχόπτωσή μου είναι προοδευτική, χωρίς μεγάλες εξάρσεις, τα τελευταία εξι χρόνια. Οπως μαρτυράει και ο τίτλος, έκανα μεταμόσχευση το προηγούμενο διήμερο στον Τυρκαλά στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε αποφασίσει ότι για να καλυφθεί πλήρως το κεφάλι μου θα έπρεπ να κάνουμε διήμερη συνεδρια. Η επιλογή του γιατρού έγινε μετά απο πολύ σκέψη και ψάξιμο, και βασίστηκε περισσότερο στο ένστικτο και στις- λίγες ειναι αλήθεια- παρουσιάσεις των μελών του forum. To αποτέλεσμα δεν μπορώ να το προδικάσω, αλλά σιγουρα έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες κατα την διάρκεια της μ.μ. τόσο απο τον γιάτρο όσο και απο τις βοηθούς του, την Χρύσα και τη Σταυρούλα. Περισσότερα δε θα πω για να μην θεωρηθεί οτι σκοπός μου είναι να κάνω διαφημισή. Στα του αγώνα, μ.μ έγινε σε δυο μέρες, μπήκαν συνολικά 3539 grafts που αντιστοιχούν σε 8879 τριχες. Λογος 2,51. Την πρωτη μέρα στο crown μπήκαν 1550 grafts και την δεύτερη στο μπροστά μέρος 1989 grafts. Οι φωτογραφίες δειχνουν το προβλημα, πριν την μ.μ. και μετά την μ.μ. Φωτο της δότρις θα αναβάσω αργότερα όταν βγάλω τις γάζες.