Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν η τριχοπτωση σου ηταν λογο βιταμινων τοτεgrtt είπε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι βιταμίνες για τα μαλλιά που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάνουν τίποτα, έστω και υποβοηθητικά, όπως Priorin κλπ. Έχει δοκιμάσει κανείς με αποτελέσματα;
Συμφωνώ. Τα έχουμε ανάγκη, αλλά δεν τα λαμβάνουμε σωστά._SPIROS είπε:να'σαι καλά...
αλίμονο,μόνο καλό γίνεται με τα ωμέγα!
Δεν νομίζω Σπύρο._SPIROS είπε:σημ.:
- ω-3 και ω-6 βρίσκονται σε αφθονία στην αλόη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
magic810 είπε:ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ....εκτος απο την αβιταμινωση υπαρχει και η υπερβιταμινωση.......που εχει τα ιδια συμπτωματα....
παντα ειχα μια απορια δεν ξερω αν ακουστει τρελη....σκεφτειτε λοιπον τα πρεζακια.....τα οποια δεν παιρνουν απο πουθενα βιταμινες και αν εχετε παρατηρησει εχουν μαλλια.....
που θελω να καταληξω οτι δεν νομιζω οτι στην τριχοπτωση παιζει τοσο μεγαλο ρολο το τι βιταμινες θα παρεις.......ισως να κανουν καλα στην καλη κατασταση και να βοηθανε αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να αντιμετωπισουν την κληρονομικη προδιαθεση........
ξέρεις την σύσταση του tricologic;YPOMONETIKOS είπε:εγω παιρνω μια πολυβιταμινη μαζι μετο proscar 1/4 που παιρνω το πρωι,την πολυβιταμινη την παιρνω το μεσημερι μαζι μετο κυριως γευμα..αυτη που εγω παιρνω ειναι το tricologic της wellman λεει μεσα οτι τα φυσικα συστατικα που περιεχει περιοριζουν την παραγωγη της dht σε υπερβολικο βαθμο ωστε να βλαψει τα τριχοθυλακια..ειναι αληθεια αυτο η λενε παπ...ιες??