ΜΜ - NW 7 - Τι μπορώ να σώσω?

Ronaldo

Well-Known Member
Και εμείς τι λέμε; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράψεις ένα κατεβατό για να καταλήξεις στις τελευταίες 3 γραμμές στο αυτονόητο και αυτό που λέω από την αρχή: consultation όχι μμ.
Ναι γενικά το ειπα, γιατι το βλέπω κατά καιρούς αυτό. Δεν αναφέρθηκα σε σενα. Καλώς του είπες να παει να δει τον lorenjo να του βγάλει ενα πόρισμα στο consultation.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σίγουρα το να μιλήσεις με έναν από τους καλύτερους γιατρούς για το πρόβλημα σου, είναι ευκαιρία που δεν την έχει ο καθένας. Από κει και πέρα θεωρώ πως ο συγκεκριμένος φίλος εάν μπορεί να πάρει 3.000 από το κεφάλι και 3.000 από τα γενια θα κάνει τεραστια διαφορα στο κεφάλι του ακόμα και αν τα πλάγια του είναι πιο κάτω από ότι τώρα. Η μιξη grafts από το κεφάλι με τα γενια, δίνει δυνατότητα για να καλύψεις μεγαλύτερη σε έκταση περιοχή χωρίς να φαίνεται κάτι ασχημα στο κεφάλι σου. Εάν δεν ανήκεις στις περιπτώσεις που αραιώνει η δοτρια σου και έχεις πολλά γένια η φίνα δεν ειναι μονόδρομος. Πολλοί γιατροί στο εξωτερικό βάζουν 2000 γενια ανά συνεδρία χωρίς πρόβλημα, και δίνουν αυτή την εναλλακτική στα μεγάλα norw. Προσωπικά είχα βάλει 1000 γενια πριν 10χρονια στο Βέλγιο και δεν υπάρχουν σημάδια.
 
Μπλουζα