Αυτό για τις σαλάτες χρειαζόταν;
Πάμε παρακάτω. Είμαι γυναίκα. Δεν έχω ΑΑ(τουλάχιστον έτσι λέει ο γιατρός) αλλά έχω πολλές άλλες αίτιες τριχόπτωσης.
Έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον ότι υπάρχει στο super και το fungoral που μου έδωσε ο γιατρός. Παλιότερα και κάποιο άλλο δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα(selsun

. Αποτυχία σκέτη. Ειδικά με το πρώτο κόντεψα να μείνω και καραφλή.
Αναφέρει στο φύλλο οδηγιών ότι επιδεινώνει το πρόβλημα της τριχόπτωσης!!! Το είδα με τα ματάκια μου.
Άρχισα να χρησιμοποιώ μείγμα λαδιού-ξυδιού πριν από 3 εβδομάδες(1 φορά ανά εβδομάδα) επειδή δεν είχα άλλη επιλογή λόγω της τρελής φαγούρας.
Το καλό είναι ότι φαγούρα τέλος.
Αλλά με προβληματίζουν πολλά. Το αφήνω το μείγμα 2 ώρες(πολύ το ξέρω) και νιώθω τέτοιο κάψιμο και τέτοια τσιμπήματα στο μπροστινό που δεν ξέρω αν είναι καλό. Από την 2η φορά και μετά.
Η τριχόπτωση όχι δεν σταμάτησε αλλά μειώθηκε αισθητά, αλλά παραμένει.
Κάτι ακόμα για να βάζουμε όλους τους παράγοντες παίρνω σίδηρο δεν ξέρω αν επηρεάζει γιατί έχω χαμηλό, αλλά δεν έχω αναιμία. Παλιότερα είχα το ίδιο θέμα άλλα τότε δεν έπεφτε ούτε τρίχα.
Η τρίχα είναι λίγο πιο γερή, αλλά αυτό που επίσης με χαροποιεί είναι ότι οι μπούκλες επανήλθαν αρκετά όχι τελείως. Πριν ήταν σαν να είχαν χάσει το σχήμα τους.
Πολύ δύσκολο ξέβγαλμα και χρειάζεται τουλάχιστον πρωί και βράδυ λούσιμο εκείνη την ημέρα.
Δεν έχω βγάλει επαρκεί συμπεράσματα για να δω αν αξίζει τον κόπο.
Το post το έκανα μήπως κάποιος έχει ακούσει κάτι ή έχει κάνει.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει για π.χ. ΑΑ αλλιώς πολλοί παππούδες δεν θα ήταν καραφλοί(έτσι πιστεύω τουλάχιστον).