GiannisTak
Active Member
Λοιπόν 1 ακομα που θα σε βοηθήσει είναι το Σποραιλεο της Καναβης
κλαίω!
Λοιπόν 1 ακομα που θα σε βοηθήσει είναι το Σποραιλεο της Καναβης
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τη Τρίτη θα μάλλον είμαι Αθήνα, ελα στο Μοναστηράκι να πιούμε καμία ρακί.πολυ ανχος εχω αλλα παλι καλα δε πεφτει το μαλλι..καλα κρασακι πινω και γω...ωραια κρητη δεν εχω ερθει ποτε.Θα ρθω μια μερα.
Να προσέχεις τα κρεμμύδια!!
κλαίω!
Θα ανέβω κ το Δεκέμβριο, Θεου θέλοντος,κ καιρου επιτρέποντος.Απο μακεδονια ειμαι.Αθηνα θα κατεβω Δεκεβριο για διακοπες.
Να προσέχεις τα κρεμμύδια!!
κ την τετράγωνη λογική.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ετσι και εγω τοσο πολυ ξηροδερμια οταν λουζομουν με το βρεφικο σαμπουαν δεν εχω ξαναδει,μια αισθηση σαν να μου ειχαν ριξει τσιμεντο στο κεφαλι..αν θυμαμαι καλα απο πισω εγραφε αγνο και απαλο με το δερμα.τι να πω!ενα ηπιο και απαλο σαμπουαν εψαχνα αλλα!!Για τα βρεφικά σαμπουάν μακρυά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω μικρό παιδί και τα είχα χρησιμοποιήσει όλα! Το παιδί γέμισε από τα περισσότερα νινίδα!!!!! Είναι η ξηροδερμία των παιδιών! Είναι ότι χειρότερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!
σιγα μην χασουν την ευκαιρια για επιπλεον χρημα,χαζοι ειναι?Η τζονσον βγάζει τα σαμπουάν αλλά και το baby oil όχι τυχαία! Σου λέει πρώτα να λουστείς με το σαμπουάν και άμα βγάλει το παιδί νινίδα βάλτου και από πάνω baby oil για να την αφαιρέσεις! Είναι να τρελαίνεσαι!
Από τον παιδίατρο τα έμαθα και εγώ και έμεινα κάγκελο!
και σε μενα τα μαλλια ειχαν αποκτησει πιο πολυ ελαστικοτητα με τα ελαια..ψαξε και λιγο στο ιντερνετ για το λαδι καρυδας να δεις περισσοτερες πληροφοριες πιστευω για το δερμα και τα μαλλια ειναι απ τα top!Βλέπω και εγώ ότι έχει κάποιο αποτέλεσμα έστω μικρό προς το παρόν ευελπιστώ! Το θετικό είναι ότι πλέον τα μαλλιά έχουν όγκο και επανήλθε η μπούκλα για την είχα χάσει. Αυτό πάλι τι ήταν; Γιατί να είχα χάσει το σχήμα;