Κωνσταντίνος κ. (fue, μπίρου, 2089 grafts, 21/06/2017)

Konstantinosk91

New Member
Χαιρετίζω τα μέλη του hairloss.gr

Είμαι ο Κωνσταντίνος K. που πρόσφατα έλαβα μέρος στον διαγωνισμό της DHI και κέρδισα τη δεύτερη δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI. Η συνεδρία πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου και είμαι εδώ για να μοιραστώ τη δική μου ιστορία, την εμπειρία μου αλλά και την εξέλιξη της μεταμόσχευσης μαλλιών τους επόμενους μήνες. Έχουμε και λέμε...

Το ιστορικό μου

Στην ηλικία 19-20 χρονών περίπου, άρχισε να γίνετε αντιληπτό το πρόβλημα της τριχόπτωσης, σχετικά μια μικρή στην αρχή αραίωση στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μου. Άμεσα επισκέφτηκα τον δερματολόγο μου και μου συνέστησε να χρησιμοποιήσω ένα σαμπουάν και μια λοσιόν για καθημερινή χρήση για ένα διάστημα ενός εξαμήνου απ όσο θυμάμαι. Το αποτέλεσμα της θεραπείας ήταν να επιβραδυνθεί λίγο ο ρυθμός της τριχόπτωσης, ενώ δεν παρατηρήθηκε κάποια αλλαγή ως προς την πύκνωση των μαλλιών, αντιθέτως η εικόνα μου συνέχιζε να αλλάζει προς το χειρότερο. Συνέχισα με επιμονή να δοκιμάζω συνεχώς προϊόντα κατά της τριχόπτωσης στην αρχή φαρμακευτικά σκευάσματα , αργότερα φυτικά.. αλλά μάταιο.. Η τριχόπτωση συνεχιζόταν, συνήθως την Άνοιξη και το Φθινόπωρο παρατηρούσα το πρόβλημα μου να γίνετε πιο έντονο.

Το 2013, σε ηλικία 22 ετών άρχισα να σκέφτομαι πλέον πως οποιαδήποτε «φαρμακευτική» θεραπεία σε μένα τουλάχιστον δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα και έτσι πλήρως απογοητευμένος ξεκίνησα να επεξεργάζομαι στο μυαλό μου το σενάριο μιας μεταμόσχευσης μαλλιών.


Σε συζήτηση που είχα με οικογενειακό μας φίλο δερματολόγο, ο γιατρός γνώριζε αρκετά για τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών και τις διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται, με απέτρεψε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση μαλλιών γιατί όπως είπε ήμουν μικρός ηλικιακά (22 ετών) και θα ήταν καλύτερο να περιμένω να ολοκληρωθεί η τριχόπτωση μου και να κάνω την επέμβαση μετά από 25 ετών. Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά, αλλά ακολούθησα την συμβουλή του.


Όλα αυτά τα χρόνια «της αναμονής» για μένα η εικόνα των μαλλιών ηταν ένας εφιάλτης. Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη κάθε μέρα, ένιωθα περίεργα, Και τα σχόλια που εκλάμβανα από τους άλλους δεν μου άρεσαν καθόλου και ήθελα αυτή την εικόνα να την αλλάξω.

2017 – 26 ετών

Αποφάσισα να ξαναδώ το θέμα της μεταμόσχευσης των Μαλίων και άρχισα να ψάχνω πιο σοβαρά πλέον συλλέγοντας πληροφορίες μέσα από τις ιστοσελίδες κλινικών και γιατρών στο internet. Μια από αυτές ήταν και η ιστοσελίδα της DHI.

Καθώς κοιτούσα με κάθε λεπτομέρεια τις φωτογραφίες με το πριν και το μετά άλλων ασθενών η τύχη φαίνεται πως μου χαμογέλασε αφού εντελώς τυχαία είδα και μια φόρμα με έναν διαγωνισμό που έκανε η κλινική για μια δωρεάν μεταμόσχευση και έστειλα και γω τα στοιχεία μου. Ακολούθησα τους όρους τους διαγωνισμού, πήγα στη κλινική και έκανα το διαγνωστικό τεστ DSA, όπου η Ιατρική Ομάδα της DHI διαπίστωσε ότι ανήκω στη Βαθμίδα 4, με κενή την Α Ζώνη και αραίωση στις Ζώνες Β και Γ, καθώς και ότι πληρώ τις προϋποθέσεις να συμμετάσχω στην κλήρωση.

Λίγες μέρες αργότερα, επικοινώνησε ο Διευθυντής της κλινικής μαζί μου και μου ανακοίνωσε ότι είμαι ο 2οςνικητής τη κλήρωσης! Όμολογώ πως έπαθα πλάκα, δεν το περίμενα! Ήταν πραγματικά δύσκολο να πιστέψω πως ένας στόχος μου τις επόμενες μέρες θα γινόταν πραγματικότητα και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Η μεταμόσχευση μου «21 Ιουνίου 2017»

Η συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών πραγματοποιήθηκε στις 21 Iουνίου και κατά τη διάρκεια της εξάχθηκαν και εμφυτεύθηκαν συνολικά 4.106 τρίχες που αντιστοιχούν σε 2089 Grafts με την χειρούργο κα Μπίρου Βάσια.


«Θεωρώ πολύ σημαντικό να μοιραστώ με όλους εσάς εδώ, τους φόβους μου πριν την επέμβαση, πιο συγκεκριμένα φοβόμουν πως όλη αυτή η διαδικασία θα πονάει και πως σίγουρα θα είχα σημάδια για αρκετό καιρό μετά»


Όταν ξεκινήσαμε την επέμβαση φοβόμουν πολύ σε σημείο που νόμιζα πως θα πονούσα πολύ μόλις ξεκινούσε η εξαγωγή των τριχοθυλακίων. Ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και η γιατρός μου έκανε την ένεση με την τοπική αναισθησία και μετά από λίγα λεπτά ρωτάω την γιατρό «σε πόση ώρα θα ξεκινήσει να βγάζει του θύλακες» .. και μου απαντάει «έχουμε βγάλει είδη αρκετούς ….» Πραγματικά η διαδικασία ήταν εντελώς ανώδυνη και δεν υπήρχε καθόλου πόνος.


Κατά την διάρκεια της συνεδρίας «περίπου 6-7 ώρες» μιλούσα με τους φίλους μου στο κινητό, μιλούσα με τους γιατρούς και γενικά το κλίμα ήταν τόσο ευχάριστο που δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα.


Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο τρόπος που εργάζονται οι γιατροί, τόσο η Δρ Μπίρου όσο και οι βοηθοί της δίνουν τρομερή έμφαση στη λεπτομέρεια, όλα γίνονται με πολύ προσεκτικές και γρήγορες κινήσεις και σαν άνθρωποι ήταν πολύ φιλικοί με ευχάριστες προσωπικότητες που δεν θα ξεχάσω ποτέ.


Γενικότερα στην DΗΙπέραν του επαγγελματισμού που ο καθένας θα διαπιστώσει αν επισκεφθεί την κλινική θα σας κάνει εντύπωση η ανθρώπινη συμπεριφορά και η «ζεστασιά» απ όλο το προσωπικό. Και το λέω επειδή εγώ προσωπικά το έζησα! Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην κλινική και κυρίως στον ιδρυτή της DHI κ. Κώστα Γιώτη που μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί πάνω απ όλα μου έδειξε πως είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος!

Μια εβδομάδα μετά

Η πρώτη εκτίμηση μετά την επέμβαση με αφήνει κυριολεκτικά άφωνο ως προς την επούλωση της δότριας ζώνης ! Όπως θα παρατηρήσετε όλοι στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται δεν φαίνεται τίποτα, είναι σα να μην έγινε μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά ένα κούρεμα τύπου στρατού. Η μόνη ενόχληση που υπήρχε είναι μια μικρή φαγούρα στο κεφάλι « μικρότερης έντασης από το τσίμπημα μιας μέλισσας»

Σήμερα 15 μέρες μετά, ανήκω στους ρυθμούς της καθημερινότητας μου, για μένα δεν άλλαξε κάτι και δεν με προβληματίζει τίποτα, είναι τα πάντα φυσιολογικά. Τώρα το μόνο που περιμένω είναι η αλλαγή στην εικόνα μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Δεν θα σας κουράσω περισσότερο. Παραθέτω κάποιοες φωτογραφίες- πριν και μετά την μεταμόσχευση- και υπόσχομαι πως θα ανανεώνω το νήμα μου όσο πιο τακτικά μπορώ.

Να είστε καλά!

πριν τη μεταμόσχευση

10805-f3263afd9b0afa48c467ac274a5b0bdb.jpg
10806-35bd99c30ad1a8ad5ed2077ea206dd11.jpg
10807-5ca5eb6d6427be924f8129cd0b84fae9.jpg



3 μέρες μετά

10808-e8ceb4feaab33d70bb0fa0d44cfa2e45.jpg
10809-9aead006b0f1c74b9c63100f5990126f.jpg
10810-d7729832648974e787a5fa92b75e192a.jpg
 

Συνημμένα

  • 007.JPG
    007.JPG
    924 KB · Προβολές: 920
  • 008.JPG
    008.JPG
    927.9 KB · Προβολές: 927
  • 004.JPG
    004.JPG
    922.9 KB · Προβολές: 965
  • MM4.JPG
    MM4.JPG
    932.9 KB · Προβολές: 949
  • MM3.JPG
    MM3.JPG
    951.3 KB · Προβολές: 1,134
  • MM2.JPG
    MM2.JPG
    940.8 KB · Προβολές: 831
  • 010.JPG
    010.JPG
    911.2 KB · Προβολές: 995
  • 015.JPG
    015.JPG
    929.5 KB · Προβολές: 888
  • 014.JPG
    014.JPG
    922.5 KB · Προβολές: 821
  • 013.JPG
    013.JPG
    918.5 KB · Προβολές: 863

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konstantinosk91

New Member
10 μέρες μετά

 

Συνημμένα

  • 010.JPG
    010.JPG
    911.2 KB · Προβολές: 892
  • 015.JPG
    015.JPG
    929.5 KB · Προβολές: 854
  • 011.JPG
    011.JPG
    925.8 KB · Προβολές: 1,013
  • 014.JPG
    014.JPG
    922.5 KB · Προβολές: 819
  • 013.JPG
    013.JPG
    918.5 KB · Προβολές: 843

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλή επιτυχία κι από εμένα! Φαντάζομαι ότι μίλαγες με τους φίλους σου στο κινητό κατά τα διαλείμματα και όχι κατά την διάρκεια της επέμβασης. Το γράφω γιατί διαβλέπω μια προσπάθεια ωραιοποίησης της επέμβασης. Σίγουρα δεν είναι σοβαρή επέμβαση αλλά ούτε όμως και εντελώς ανώδυνη. Επίσης έχει αρκετή κούραση λόγω της ακινησίας για πολλές ώρες.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Adriano

Well-Known Member
Δεν ξέρω τι να πω πρώτα.

Καταρχάς εύχομαι το καλύτερο Κώστα. Αλλά.

1) Θα είσαι απλά λιγότερο καραφλός με ένα αραιό μαλλάκι δηλαδή (είναι πολύ αραιή η τοποθέτηση)
2) Είναι εξαιρετικά λίγα τα μοσχεύματα
3) Η hairline είναι πάρα πολύ ψηλά
4) Γενικά κακή περίπτωση για μεταμόσχευση
5) Θα χρειαστείς σίγουρα άλλες δύο

Εύχομαι τα καλύτερα πάντως. Και αδερφέ μια συμβουλή

Η κουρευτική μηχανή είναι κολλητή σου. Ξύρισμα συνέχεια , μουσάκι και γυμναστήριο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konstantinosk91

New Member
Καλή επιτυχία κι από εμένα! Φαντάζομαι ότι μίλαγες με τους φίλους σου στο κινητό κατά τα διαλείμματα και όχι κατά την διάρκεια της επέμβασης. Το γράφω γιατί διαβλέπω μια προσπάθεια ωραιοποίησης της επέμβασης. Σίγουρα δεν είναι σοβαρή επέμβαση αλλά ούτε όμως και εντελώς ανώδυνη. Επίσης έχει αρκετή κούραση λόγω της ακινησίας για πολλές ώρες.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Καταρχάς, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Να διευκρινίσω ότι δεν έχω πρόθεση για την ωραιοποίηση της διαδικασίας, απλά περιγράφω αυτό που έζησα! Αναλυτικά, στη φάση εξαγωγής των τριχοθυλακιων αντιλαμβάνεστε ότι ήμουν μπρούμυτα, συνεπώς και Δεν χρησιμοποιούσα κινητό, μιλούσα όμως με τους γιατρούς! Αργότερα στη τοποθέτηση είχα το κινητό μου στα χέρια μου και μιλούσα στο messenger κ το Viber, έβγαζα τις selfie μου κτλ !! Τι άλλο να έκανα; ή θα μιλούσα η θα κοιμόμουν !
 

Konstantinosk91

New Member
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές Σας! Είμαι παρα πολυ καλά, πλέον δεν εχω την φαγούρα που είχα τις πρώτες μέρες! αρχίζει να φαίνεται η διαφορά και σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφίες!!! :)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η άποψη μου είναι ότι έπρεπε να υπομένεις ακίνητος ή να κοιμάσαι. Στη δικιά μου περίπτωση το κινητό ήταν σε μια ντουλάπα. Τα βίντεο τραβήχτηκαν από νοσοκόμα μακριά από το κεφάλι μου σε απόσταση. Το θέμα δεν είναι μόνο η μόλυνση (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά και η απόλυτη ακινησία όταν γίνεται το insertion. Όταν ρώτησα στην πρώτη επέμβαση αν μπορώ να έχω κινητό, η απάντηση ήταν κατηγορηματικό όχι. Γενικά στην εισαγωγή θέλεις απόλυτη ακινησία, ειδικά τα χέρια γιατί ασυναίσθητα κουνάς και το υπόλοιπο σώμα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Konstantinosk91

New Member
Σε σενα κωσταντινε τι punche χρησιμοποιησε η γιατρος ;

Δεν τα ξέρω Εγώ αυτά! Δεν είμαι γιατρός!!! Χαχαχα εμένα το μόνο που με ένοιαζε είναι αν θα έχω σημάδια μετά την επέμβαση! Μου είπαν όχι.. Και πράγματι όπως βλέπετε στις φώτο που ανέβασα Δεν φαίνετε τίποτα!! Ίσα ισα που η επούλωση έγινε πολύ γρήγορα
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχει σημασία αυτό. Απλά επειδή μας διαβάζουν και άλλοι σχολιάζουμε κάποια κακώς κείμενα. Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλοίμονο, όπως σου είπα όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Konstantinosk91

New Member
Η άποψη μου είναι ότι έπρεπε να υπομένεις ακίνητος ή να κοιμάσαι. Στη δικιά μου περίπτωση το κινητό ήταν σε μια ντουλάπα. Τα βίντεο τραβήχτηκαν από νοσοκόμα μακριά από το κεφάλι μου σε απόσταση. Το θέμα δεν είναι μόνο η μόλυνση (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά και η απόλυτη ακινησία όταν γίνεται το insertion. Όταν ρώτησα στην πρώτη επέμβαση αν μπορώ να έχω κινητό, η απάντηση ήταν κατηγορηματικό όχι. Γενικά στην εισαγωγή θέλεις απόλυτη ακινησία, ειδικά τα χέρια γιατί ασυναίσθητα κουνάς και το υπόλοιπο σώμα.


Sent from my iPhone using Tapatalk



Εντάξει σίγουρα η ακινησία είναι το Α κ το Ω ... Δεν χόρευα όμως, απλά προσεκτικά έγραφα τα μηνύματα μου και μιλούσα ήρεμα.. Από την στιγμή που Δεν πονούσα.. Ήταν αυτονόητο ότι κάτι θα έκανα για να περάσει η ωρα...
 

anargiros88

Well-Known Member
Κανε μια ερωτηση στην κλινικη σου αν δεν σου κανει κοπο να μου λυθει και μενα και σε οποιον εχει τη ιδια απορια .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σου είπα δεν χρειάζεται να απολογείσαι, εσύ καλά έκανες αφού δεν σου είπαν τίποτα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μπλουζα