Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
katalyst είπε:παιδες, ξερει κανεις ποσο παει το "μαλλι" στον dr bisanga?εχω διαβασει καλα λογια και απο εκει που ελεγα να κανω κατι εδω στην ελλαδα το σκεφτομαι ολο και πιο πολυ να παω εξω,κυριως ευρωπη γιατι η αμερικη δεν ειναι για την τσεπη μου.
επισης εχω τις εξης αποριες:
1)οταν κανεις μεταμοσχευση στο εξωτερικο πρεπει να μεινεις καποιες μερες εκει και μετα την μεταμοσχευση?
2)στο αεροπλανο της επιστροφης μπορεις να φορας κατι στο κεφαλι,π.χ καπελο η κατι αλλο, και τι γινεται με τον ελεγχο στο αεροδρομιο.
thanx..
tsakalos είπε:ο Feller ειναι στην Νεα Υορκη. Απο ευρωπη μονο ο Bisanga κανει αξιοπρεπη δουλεια οπως φαινεται ως τωρα
Φίλε Τσάκαλε ξέρω ότι δούλευε για ένα διάστημα στη D*I.Και ήταν το διαμάντι της κλινικής.Τελικά ποια είναι η άποψή για το Dr. Bisanga. Εσύ ποιον θα μου πρότεινες για Ευρώπη?proedros είπε:[quote author=tsakalos link=topic=120.msg2075#msg2075 date=1222233679]
εγω δεν θα πηγαινα στον devroye δεν μ αρεσαν τα αποτελεσματα του ο bisanga εκανε και σε ελληνικη κλινικη χειρουργια ξερεις.,![]()
Παναγιωτης είπε:το κακο ειναι οτι επειδη ελπιζουμε μας συμφερει να πιστεψουμε αυτους που μας λενε οτι θα εχουμε μαλλια τελεια
η γνωμη μου ειναι να ακουσεις τον πρωτο που σου ειπε οτι η δοτρια περιοχη ειναι φτωχη
αν εχεις διαχυτη αλωπεκια τοτε δυσκολα θα βρεις τοσα μοσχευματα για να καλυψεις την περιοχη σου
αν διαβασεις προσεκτικα υπαρχουν μερικες περιπτωσεις που την πατησαν ασχημα με αυτους που υποσχονται
θα σου προτεινα να σκεφτεις πολυ περισσοτερο το να πας για μεταμοσχευση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ouf είπε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ 6ΜΗΝΟ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΙΚΤΟ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΩΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΝΦΥΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ) ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.....
ΤΟ Σ/Κ ΗΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚ... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ(ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.....ΑΝΗΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ 10% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΛΗΡ.ΑΛΩΠΕΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΦΥΤΕΥΣΗΣ..........................ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΤΡΙΑ ΖΩΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΡΙΖΕΣ.ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΦΥΤΕΥΣΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ...ΚΑι γιατι το λεω αυτο ??ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ *** KAI MOY ΑΝΕΦΕΡΑΝ (ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΗΤΑΝ) ΟΤΙ ΜΕ 2500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΧΕΣ (6500 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ)ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΑΒΟΡΙΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ?Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ....ΜΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.......ΤΣΑΚΑΛΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....
Παναγιωτης είπε:επαναστατικα ακουγετε κατι
αλλα αν δεν δοκιμαστει σε αρκετο κοσμο και να δουμε τελικα αν ειναι τοσο καλο οσο ακουγετε
οι ηθοποιοι και τραγουδιστες νομιζω κανουν μεταμοσχευσεις