Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

Σε αυτον τον γιατρο ειχα κανει το 2002 οταν δουλευε σε μια κλινικη.Μου ρημαξε το κεφαλι.Χωρια που δεν επρεπε να μου κανει μεταμοσχευση γιατι ειχα πολλα μαλλια τοτε.Απλα με είχε δει σαν χρήμα.Τώρα 8 χρόνια μετα μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά καθώς και να μην είναι τόσο φιλοχρήματος.Καλή επιτυχία ότι και αν αποφασίσεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member

ο γιατρος αυτος δουλευει τωρα στην B.K...πριν λιγο καιρο μιλησα μαζι του εκει.μου ζητησαν 3500 ευρω για την μεταμοσχευση που θα κανει αυτος...εχω ζητησει να δω αποτελεσματα του απο κοντα και περιμενω να με ειδοποιησουν...μενω πατρα και ερχεται με την ομαδα του...

Panos1982

Well-Known Member

που τους ακους ολους αυτους ρε στεφ?????
εκτος απ το να ακους....κανα αποτελεσμα ειδες??? να κρινεις???

Panos1982

Well-Known Member

γενικα για να μην κουραζεσαι.......δεν υπαρχουν καλοι γιατροι στην ελλαδα......
ισως να υπαρχουν κανα δυο....που απλα μερικα τους αποτελεσματα ηταν μετρια....
γιατι οι πιο πολλοι ουτε το μετριο δεν μπορουν να πλησιασουν.....

max_os

New Member

μεταμόσχευση γίνεται.......
τι θα βγει στην τελική δεν ξέρεις
γιαυτό στα σίγουρα
αλλά τα σίγουρα είναι και ακριβά.(κατά το πλήστον)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member

Στο εξωτερικο υπαρχουν καποιοι γιατροι με καλες δουλειες,εαν κανεις αναζητηση στο forum θα δεις καποιες επιλογες απο ατομα του forum που εχουν κανει,βεβαια το κοστος ειναι μεγαλο.

Vangelis Vagos

New Member

εγώ σκέφτομαι, πήγα τους είδα και απο κοντά. μου φάνηκαν πολύ επαγγελματίες. μεταξύ Χάσσον και HDC είμαι. Είδα και 2 παιδιά απο κοντά (αφού επικοινώνησε η κλινική μαζί τους πρώτα) που είχαν κάνει και το αποτέλεσμα ήταν απλά φοβερό.. ο ένας ήρθε στην κλινική και τον άλλο τον είδα στο γραφείο του. Γενικά άμα το σκέφτεσαι σου συνιστώ να το ψάξεις το θέμα κ γιατί όχι, κατέβα και Κύπρο...

Hairboost

Member

H λιστα με τους καλυτερους, κατα την γνωμη του φορουμ παντα, παραμενει ιδια? ή χρειαζεται να ανανεωθει ?

Μιας και δεν βρήκα πιο κατάλληλο thread, είπα να postάρω την ερώτηση μου εδώ. Κάποιος χρηστης από το γερμανικό forum ζητάει πληροφορίες για την κλινική htclinic με έδρα τη Ζυρίχη και τους γιατρούς Dr. Αντιγόνη Μαχαιρα και Dr. Δημήτριος Καρούτης, οι οποιοι έχουν ιατρεία/κλινικές και στην Ρώμη αλλα και στην Αθηνα. Υπάρχουνε πληροφορίες για αυτή τη κλινική και τους γιατρούς?

Οποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματια στην ιστοσελίδα τους. Μεταξύ άλλων μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η powerpoint presentation (σελ. 11), όπου δείχνουν δότρια περιοχή μετά από εξαγωγή 8ooo grafts με FUE!!!

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

ειναι δυνατον να μπορει καποιος να βγαλει 1 2 . 0 0 0 θυλάκια με fue σε 7 ωρεσ.

και μονο με αυτο που γράφουν φοβασαι να πασ σε αυτουσ μην σου βγαλουν και τις τριχες απο τα αυτια με τετοια ταχυτητα :D

panmar

New Member

απλά μαθηματικά είναι φίλοι μου....

12.000 τριχοθυλάκια σε 7 ώρες σημαίνει απλά:
1.714 τριχοθυλάκια την ώρα ή
30 τριχοθυλάκια το λεπτό ή
κάθε 2 δευτερόλεπτα εξάγουν 1 τριχοθυλάκιο ( υπό τη προυπόθεση ότι θα διατηρήσουνε σταθερή τη ταχύτητά τους για 7 ώρες - πράγμα ανθρωπίνως αδύνατον )

Φανταστείτε δε ότι το κάθε τριχοθυλάκιο θα πρέπει να το τοποθετήσουνε σε ένα τριβλίο και στη συνέχεια να επαναφέρουνε το εργαλείο στη δότρια περιοχή, να στοχεύσουνε το επόμενο τριχοθυλάκιο, να εισάγουνε το εργαλείο, να αποκόψουνε το τριχοθυλάκιο από τη βάση του, να το εξάγουνε, να σκουπίσουνε που ματώνει κ.λ.π, κ.λ.π
και όλα αυτά σε 2 δευτερόλεπτα :D :D :D

και τελείως ξεδιάντροποι είναι και για πολύ κάφρους μας περνάνε...........

Μπλουζα