Κοντά στην τελική απόφαση

Καλησπέρα, ποιο προϊόν βάζεις που ειναι αφρός μινοξιδιλης φιναστεριδης και σε τι περιεκτικότητα? Με αυτό βλέπεις παρενέργειες? Καλό είναι να χει σταθεροποιηθεί οσο γινεται η τριχόπτωση πριν επέμβεις με μεταμόσχευση. Συνετό ειναι να σπάσεις την επέμβαση σε 2 των 2000 grafts αν μπορεις με διαφορά ενος χρόνου οπου θα δεις και σε τι κατάσταση θα ναι η δοτρια σου. Δυστυχώς ειναι κατι που χρειάζεται υπομονή.
Καλησπέρα βάζω αφρό φτιαχτό από φαρμακείο μου το έδωσε η δερματολόγος μια φορά κάθε βράδυ, έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση είμαι έτσι 5 χρόνια από τα 33 που άρχισα να βάζω μινοξιδιλη και 2 χρόνια περίπου αφρό με φιναστεριδη και δεν έχω κάποια παρενέργεια σε σχέση με το χάπι που είχα πάρει και με είχε ρίξει γενικά,
Όσο αφορά το σπάσιμο σε 2 μονοήμερες με διάφορα χρόνου σωστή σαν επιλογή αλλά θέλω να περάσω μια και έξω το μαρτύριο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Με 3.500 τριχοθυλάκια θα αλλάξει πολύ η εικόνα σου απλά μην έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες.Η επιλογή του γιατρού για εμένα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.Απο τα αποτελέσματα του φόρουμ πιστεύω να έχεις μια εικόνα και για τους 2.
Όποια και να είναι η επιλογή σου να έχεις καλή επιτυχία.
Συμφωνώ έχω 3,500 και μπορεί να δώσει κ λίγο παραπάνω graft περίπου σύνολο σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν γίνει,
Δεν έχω υψηλές προσδοκίες θα ήθελα μια κάλυψη πίσω λίγο έστω να σκουραίνει η φαλάκρα και μια μέτρια πύκνωση στο χερλαιν δεν θέλω πολλά πράγματα ούτε περιμένω θαύματα αλλά επειδή είναι ευαίσθητη η περίπτωση μου γιατρός που θα με αναλάβει τουλάχιστον να πετύχει μια καλή φύτρωση.
Όσο αφορά τον γιατρό ο Τυρκαλας είναι σταθερή επιλογή
με Κεραμιδά με τραβάει αλλά έχει μεγαλύτερο κόστος και έχει μεγαλύτερη αναμονή με αποτέλεσμα να να είμαι τέρμα για τέρμα μπερδεμένος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Όσο αφορά τον γιατρό ο Τυρκαλας είναι σταθερή επιλογή αν και έχω φοβηθεί με 2-3 περιστατικά και αγχώνομαι,
με Κεραμιδά με τραβάει αλλά έχει μεγαλύτερο κόστος και έχει μεγαλύτερη αναμονή με αποτέλεσμα να να είμαι τέρμα για τέρμα μπερδεμένος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Όλοι οι γιατροί έχουν τις επιτυχίες και τις αποτυχίες στα αποτελέσματα τους αρκεί να έχει όμως στην πλειοψηφία του δείξει καλά δείγματα.
Ο Τυρκαλάς δεν είναι γιατρός χωρίς πείρα.Η θεραπεία σίγουρα όμως είναι το Α και το Ω για περιπτώσεις σαν και την δική σου.

Corona

Active Member
Εισαι δυσκολη περίπτωση φιλε με πολυ περιορισμένη δότρια. Σιγουρα χρειάζεσαι θεραπεια φιναστεριδης (χάπι) έστω και σε χαμηλή δοση...από εκει και πέρα να ξέρεις να μην εχεις πολλές προσδοκίες για το αποτέλεσμα...και θα πρέπει να συμβιβαστείς με ενα πιο αραιό αποτέλεσμα.
εγώ στη θεση σου θα κάλυπτα καλά τη μπροστινή και τη μεσαια ζωνη με τα 3500.

Τώρα σαν επιλογή γιατρου και ο Τυρκαλάς και ο Κεραμιδάς ειναι καλοι γιατροι με εμπειρία,, οπότε ειναι δικη σου επιλογή ανάλογα και το budget σου...θεσσαλονικη μπορεις να ρωτησεις και αμα θες στην choiexpert που ειναι εξισου καλη επιλογη

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συμφωνώ με τους παραπάνω....ναι μεν και εγώ αν ήμουν στην κατάσταση σου θα το επιχειρούσα σίγουρα ότι μπορούσα να έστρωνα.

LoverBoy

Well-Known Member
Συμφωνώ με τους παραπάνω....ναι μεν και εγώ αν ήμουν στην κατάσταση σου θα το επιχειρούσα σίγουρα ότι μπορούσα να έστρωνα.
Έτσι ακριβώς.Αρκεί να έχει γνώση του τελικού αποτελέσματος.Μερικές φορές σε κάποιον ούτε μπορεί ούτε παίρνει να κάνει κάτι παραπάνω και του αρκεί να έχει μια φτωχότερη κάλυψη απο το να είναι άδειος.

Καλησπερα σε όλους,

μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα να μη πάω στην τουρκία γιατί οι τιμές πάνω κάτω δεν έχουν μεγάλη διαφορά.

κάνω χρήση τοπικής φιναστερίδης και μινοξιδίλης

οι επιλογές που έχω για Ελλάδα είναι:

1)Tυρκαλάς= 2 ήμερη στα 4.000 δεν έχω την καλύτερη δότρια αλλά θα χρειαστω 2 διήμερες μου είπε. αν βγάλει πάνω απο 3.500 graft θα ημουν ευχαριστημένος.
2)dr Figura: 4.000 με γέμισμα Α-Γ περιοχή με 2 συνεδρίες μετά απο 1.5 μήνα η δέυτερη. στα 4.000ευρώ
3)artista medico-Πατεδάκης( έχω δεί πολύ καλά αποτελέσματα με λίγα grafr )δεν μου μίλησε για graft αλλα μπορεί να γίνει κ Α και Γ περιοχή με καλό αποτέλεσμα αλλά κόστος στα 4.800 απαγορευτική τιμή
4)Πανταζής skin hair: δεν έχω καλή δότρια μου είπε και θα γεμίσει την Α περιοχή κ θα πάει όσο του επιτρέπει προς την Β περιοχή κόστος 2.500
5)seneca: δεν έχω καλή δότρια θα φτιαξουμέ την Α κ οσο πάει στην Β περιοχη μονοήμερη με κόστος στα 3.200
6)Κεραμιδάς : 2 ήμερη συνεδρία στα 5.000 και θα βγαλει οσα μπορει περισσοτερα μου είπε.

θα χαρώ πολύ να ακούσω κάποιες γνώμες .

Να είσαστε καλά καλή εβδομάδα έυχομαι.
Ο τουρκάλας ειναι πιο φθηνός από τον Κεραμιδά ; Περίεργο υποτίθεται ότι ο Κεραμιδάς είναι ανερχόμενος τωρα ο τυρκάλας είναι χρόνια γιατρός

Corona

Active Member
Ο τουρκάλας ειναι πιο φθηνός από τον Κεραμιδά ; Περίεργο υποτίθεται ότι ο Κεραμιδάς είναι ανερχόμενος τωρα ο τυρκάλας είναι χρόνια γιατρός
και ο Κεραμιδάς ειναι χρονια γιατρός έχει και στο ινσταγκραμ του έχει αρκετά καλά αποτελέσματα με βιντεο κλπ....Ο Τυρκαλάς ειναι καλύτερη value for money επιλογή Overall με 2500 που χρεώνει τη μονοήμερη και 4000 τη διήμερη.

Μπλουζα