Κοντά στην τελική απόφαση

Καλησπέρα, ποιο προϊόν βάζεις που ειναι αφρός μινοξιδιλης φιναστεριδης και σε τι περιεκτικότητα? Με αυτό βλέπεις παρενέργειες? Καλό είναι να χει σταθεροποιηθεί οσο γινεται η τριχόπτωση πριν επέμβεις με μεταμόσχευση. Συνετό ειναι να σπάσεις την επέμβαση σε 2 των 2000 grafts αν μπορεις με διαφορά ενος χρόνου οπου θα δεις και σε τι κατάσταση θα ναι η δοτρια σου. Δυστυχώς ειναι κατι που χρειάζεται υπομονή.
Καλησπέρα βάζω αφρό φτιαχτό από φαρμακείο μου το έδωσε η δερματολόγος μια φορά κάθε βράδυ, έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση είμαι έτσι 5 χρόνια από τα 33 που άρχισα να βάζω μινοξιδιλη και 2 χρόνια περίπου αφρό με φιναστεριδη και δεν έχω κάποια παρενέργεια σε σχέση με το χάπι που είχα πάρει και με είχε ρίξει γενικά,
Όσο αφορά το σπάσιμο σε 2 μονοήμερες με διάφορα χρόνου σωστή σαν επιλογή αλλά θέλω να περάσω μια και έξω το μαρτύριο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Με 3.500 τριχοθυλάκια θα αλλάξει πολύ η εικόνα σου απλά μην έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες.Η επιλογή του γιατρού για εμένα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.Απο τα αποτελέσματα του φόρουμ πιστεύω να έχεις μια εικόνα και για τους 2.
Όποια και να είναι η επιλογή σου να έχεις καλή επιτυχία.
Συμφωνώ έχω 3,500 και μπορεί να δώσει κ λίγο παραπάνω graft περίπου σύνολο σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν γίνει,
Δεν έχω υψηλές προσδοκίες θα ήθελα μια κάλυψη πίσω λίγο έστω να σκουραίνει η φαλάκρα και μια μέτρια πύκνωση στο χερλαιν δεν θέλω πολλά πράγματα ούτε περιμένω θαύματα αλλά επειδή είναι ευαίσθητη η περίπτωση μου γιατρός που θα με αναλάβει τουλάχιστον να πετύχει μια καλή φύτρωση.
Όσο αφορά τον γιατρό ο Τυρκαλας είναι σταθερή επιλογή αν και έχω φοβηθεί με 2-3 περιστατικά και αγχώνομαι,
με Κεραμιδά με τραβάει αλλά έχει μεγαλύτερο κόστος και έχει μεγαλύτερη αναμονή με αποτέλεσμα να να είμαι τέρμα για τέρμα μπερδεμένος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

LoverBoy

Well-Known Member
Όσο αφορά τον γιατρό ο Τυρκαλας είναι σταθερή επιλογή αν και έχω φοβηθεί με 2-3 περιστατικά και αγχώνομαι,
με Κεραμιδά με τραβάει αλλά έχει μεγαλύτερο κόστος και έχει μεγαλύτερη αναμονή με αποτέλεσμα να να είμαι τέρμα για τέρμα μπερδεμένος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Όλοι οι γιατροί έχουν τις επιτυχίες και τις αποτυχίες στα αποτελέσματα τους αρκεί να έχει όμως στην πλειοψηφία του δείξει καλά δείγματα.
Ο Τυρκαλάς δεν είναι γιατρός χωρίς πείρα.Η θεραπεία σίγουρα όμως είναι το Α και το Ω για περιπτώσεις σαν και την δική σου.

Μπλουζα