Θεραπεία τύπου 'smp' στην κλινική 'd*i αθηνών'

andros15

Member
Δεν ξέρω τι κάνουν στο εξωτερικό άλλα εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Σήμερα και χθες πήγα σχολή και δεν κατάλαβε κανείς το παραμικρό. Θα το ξανά κάνω σίγουρα σε 3-4 χρόνια όταν θα αρχίσει να ξεθωριάζει στην ίδια εταιρεία. Όσοι το σκέφτεστε είναι μια πόλη καλή λύση και είναι και ποιό οικονομική σε σχέση με την μμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
και εμενα μου αρεσει το αποτελεσμα του andros...
δεν ξερω με μακρυα μαλια τι βελτιωση δινει γιατι απο τις φωτο του corfu δεν καταλαβα και πολλα

aggelos88

Active Member
Παιδια να πω κι εγω την γνωμη μου, διαφωνω οτι στο εξωτερικο ειναι καλυτερα, και πιστευω οτι πιο αραια τα dots δινουν πιο φυσικο αποτελεσμα.
Στο εξωτερικο στην γνωστη εταιρεια της Αγγλιας τα κανουν τοσο κοντα μεταξυ τους που φαινεται το κεφαλι βαμμενο με μπογια.Ασε που θελουν και 3000 για να σε βαψουν σαν κλοουν

Χιλιες φορες καλυτερα οπως το εκαναν στον Andros , φιλε μου με γεια σου και περιμενουμε και αλλες photo στις επομενες μερες να δουμε το τελικο αποτελεσμα. Σου ειπε ο γιατρος οτι θα ξεθωριασει σε 3 χρονια?? Καπου ακουσα για 10.

Andros αδερφε αν μπορεις βγαλε και μια photo χωρις φλας, λογικα χωρις φλας θα φαινεται πολυ πιο μαυρισμενο το κεφαλι

aggelos88

Active Member
Ειδικα αν δειτε την φωτο νουμερο 838 και συγκρινετε μετα με την 846 θα ελεγα οτι εχουμε μια πυκνωση 95%.
Απιστευτο αποτελεσμα και με ενα ξυρισμενο κουρεμα πιστευω οτι θα φαινεται σαν να εχει φουλ τριχωμα σε ολο το κεφαλι

Reve

Active Member
Adros εφόσον είσαι εσύ ικανοποιημένος όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Αν ζητούσες να σου κάνει μια δεύτερη συνεδρία ώστε να πυκνώσει ακόμα περισσότερο τις τελείες θα στην έκανε στην ίδια τιμή?δηλαδή 250 την ώρα? Εννοώ πέρα από την πύκνωση που έχετε ήδη κανονίσει. Το ρωτάω αυτό γιατί σε κλινικές στο εξωτερικό πάνε 3 και 4 φορές (την περίοδο που κάνουν το ταττου για πρώτη φορά) ενώ εσύ, αν κατάλαβα καλά, ολοκλήρωσες σε ποσοστό 90% το pigmantation. Καλά οι τιμές είναι μέρα με την νύχτα. Στο εξωτερικό ζητάν εξωφρενικά ποσά, ενώ στην δική σου κλινική είναι αρκετά προσιτές.

aggelos88

Active Member
Εντυπωσιακο και θα το κανω κι εγω θεσσαλονικη, ουτε regain να χαλαμε την υγεια μας ουτε φαρμακα και τελος τα toppik και ταλαιπωριες. 500 ευρω δεν ειναι τιποτα, εδω εχω δωσει τρελα λεφτα σε μινοξιδιλες και αλλες σαχλαμαρες που οχι μονο δεν εκαναν τιποτα αλλα μας χειροτερεψαν και χαλασαμε και την υγεια μας

andros15

Member
Rave ειλικρινά οι τελείες δεν είναι τόσο αραιές όσο νομίζεις. Το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ φυσιολογικό. Αυτό που λες με την πύκνωση αν χρειαζόταν θα το έκανε όταν πήγα την πρώτη φορά αλλά δεν χρειάζεται. Απλά θα πάω να ξαναχτυπήσει το ταττου σε σημεία όπου θα τα αποβάλει ο οργανισμός στις επόμενες μέρες που απ' ότι μου είπε και να μην ξαναπάω δεν θα φαίνεται κάτι περίεργο. Τα 10 χρόνια είναι αυτό που λέει ο κατασκευαστής του μελανιού και διαφέρει η αντοχή του από χώρα σε χώρα λόγο κλήματος κ.λπ (Το είπε ο κόρφου νομίζω σε προηγούμενη σελίδα..εμένα δεν μου ανάφερε καν τα 10 χρόνια). Εμένα μου είπε σε 3-4 χρόνια θα αρχίσει να ξεθωριάζει αλλά αυτό δεν θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη και σε 3-4 χρόνια αν είμαι καλά θα το ξανακάνω.

Άγγελε μην το σκέφτεσαι καθόλου αδερφέ.. εγώ ηρέμησα πάντως

Φωτογραφίες θα βάλω την Παρασκευή όταν λούσω το κεφάλι (βρήκα και δικαιολογία για να μην κάνω μπάνιο :D)

sven

Active Member
Παιδια να πω κι εγω την γνωμη μου, διαφωνω οτι στο εξωτερικο ειναι καλυτερα, και πιστευω οτι πιο αραια τα dots δινουν πιο φυσικο αποτελεσμα.
Στο εξωτερικο στην γνωστη εταιρεια της Αγγλιας τα κανουν τοσο κοντα μεταξυ τους που φαινεται το κεφαλι βαμμενο με μπογια.Ασε που θελουν και 3000 για να σε βαψουν σαν κλοουν

Ότι πεις.

Reve

Active Member
adros πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αν είναι δυνατόν κράτα το ενήμερο γιατί πολλά παιδιά (μαζί και εγώ) πάμε για nw5-6 το οποίο για να μαζευτεί με μεταμοσχεύσεις θέλει πολλές προϋποθέσεις που δύσκολα τηρούνται συνδυαστικά. Η τεχνική αυτή είναι και οικονομικά προσιτή. Κάποιο μέλος είχε αναφέρει ότι είναι νέα σχετικά τεχνική και υπάρχει περίπτωση να ενέχει κινδύνους για την υγεία μαρκοπροθεσμα. Το ρώτησες στον τεχνικό - γιατρό?

andros15

Member
Γενικά είναι διαδεδομένη η τεχνική και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Την μέρα που το έκανα πριν από εμένα μου είπε ότι έκανε ακόμα 5 άτομα ενώ στην Κύπρο έχουν κλινική που κάνουν μόνο mpg. Δεν ξέρω αν προκαλεί κάποιο πρόβλημα υγείας, μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο στα ξένα φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

BillR

Member
Τι σου είπαν για τον πρώτο καιρό;
Εννοώ τις πρώτες μέρες. Να προσπαθείς να αποφεύγεις να ιδρώνεις π.χ.;
Τι πρέπει να προσέξεις τώρα στις αρχές;

andros15

Member
Για τις πρώτες πέντε μέρες δεν πρέπει να λουστεί το κεφάλι, δεν πρέπει να βάλω κράνος, ούτε να πάω γυμναστήριο και να προσέχω από τον ήλιο. Δεν μου είπε κάτι άλλο

Jimlykos

Member
Φίλε Andros εγώ εντυπωσιάστηκα πάντως από το αποτέλεσμα. Μπράβο. Είναι και της μόδας το κοντό μαλλί. Θα είσαι σούπερ.
Βάλε αν μπορείς καμμιά μακρυνή φώτο.

andros15

Member
αυτές είναι σημερινές

Συνημμένα

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    20.8 KB · Προβολές: 835
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    15.6 KB · Προβολές: 776
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    12.5 KB · Προβολές: 816
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    43.4 KB · Προβολές: 756
  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    15.5 KB · Προβολές: 835

Δημητρης38

Active Member
Μου αρεσει... μου αρεσει πολυ !!!!
Ειναι ευχαριστο να βρισκουμε λυσεις... μαλλον θα το κανω και εγω το τατουαζακι να ησυχασω επιτελους.
Andros αν θελεις στειλε μου πριβε το τηλεφωνο σου να μιλησουμε.

Χαιρομαι για εσενα φιλε.
Και το αισχος που σου κανανε πισω διορθωθηκε πολυ.

LuckyLuke

Member
και εμένα μ αρέσει! όταν βρεις χρόνο βγάλε και καμιά φωτογραφία με φυσικό φως, έξω με ήλιο

aggelos88

Active Member
Παιδια πως παει με τα ταττου, καταλαβε κανεις τπτ?? φαινονται σαν κανονικες τριχες???
Βαλτε καμια φωτογραφια τωρα που ειναι το τελικο αποτελεσμα μην μας αφηνετε ετσι ;-P

Μπλουζα