ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akol

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

καλημερα σε όλουs.ήθελα να πω ότι εγώ οζονοποιώ σε μία λεκάνη νερό για 15 λεπτα και λόυζομαι με αυτό το νερό χρησιμοποιώνταs δυό βιολογικα σαμπουαν ενναλάξ και τα αποτελεσματα είναι εξαιρετικά σε ότι αφορα την υφή των μαλλιών και τον όγκο και την λιπαρότητα.στην τριχόπτωση δεν προσφέρει κατι το ιδαίτερο νομιζω , αλλά αυτο δεν μπορώ να το κρίνω λόγω φίναs.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member

φιλε που εχεις ανοιξει αυτο το thread κ εχεις μεγαλη επιτυχια μετα απο την εφαρμογη του οξυζενε στο κρανιο σου.... εχω μια απορια... εχει ενα φιλος μου μηχανημα για οζον 3....το οζον 3 ειναι ακριβως το ιδιο με το οξυζενε? γτ αν ειναι ετσι τοτε να του πω να μου γεμιζει μπουκαλια με οζον 3 και να τα βαζω στο κεφαλι μου..τα μαλλια μου τα ξυριζω γουλι συνεχεια και ειναι χρωματος καστανομαυρα(περισσοτερο προς το μαυρο)....πατωντας ομως στον γουγκλη οξυζενε μαλλια κοιτα τι μου εβγαλε? http://www.4hair.gr/viewtopic.php?f=29&t=602 οπου λενε οτι τα μαλλια γινονται πορτοκαλοκαστανοτετοιο ενα παραξενο χρωμα δηλαδη
αν κανει regrowth to ozon3 τοτε θα ειναι πολυ καλη λυση να αρχισω τετοια θεραπεια...ομως με προβληματιζει το γεγονος οτι θα αλλαξουν χρωμα τα μαλλια μου ρε γαμωτο!

xDante

Member

παιδιά για το όζον δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει...... εγώ εφαρμόζω οξυζενέ και με το οξυζενέ είδα αποτελέσματα... τώρα με οζοποιημένο-νερο-ελαιόλαδο κλπ κλπ δεν γνωρίζω τι αποτέλεσμα θα έχετε αυτό έγκειται στο δικό σας δαιμόνιο να δοκιμάσετε και να δείτε σίγουρα με το οζοποιημένο νερό δεν θα δείτε αλλαγή του χρώματος απο εκεί και πέρα αν θα δείτε αποτελέσματα πρέπει να δοκιμάσετε εφαρμογή (και αφού δεν αποχρωματίζει και συχνές εφαρμογές κι όλας) κανα 2-3 μήνες και να δείτε αν θα έχετε αποτελέσματα.....

show palmettos- το όζον δέν έχει σχέση με το οξυζενέ το ένα είναι αέριο 03(όζον) και το άλλο υγρό H2O2 με το που το βάζεις στο νερό και το εμπλουτίζεις με όζον (τον συλογισμό μου τον εξηγώ σε προηγούμενο ποστ) αποκταει καποια μόρια οξυζενέ να το πω... και πάλι δεν είμαι σίγουρος..

δεν έχω χρησιμοποιήσει νερό με όζον ποτέ ούτε έχω δοκιμάσει να το ξεκαθαρίσω ξανά... απο εκεί και πέρα δεν χάνετε τπτ να δοκιμάσετε εσείς που τις έχετε τις συσκευές και κάθονται...

επίσης κάποιος φίλος με ρωτάει για το νερό της βρύσης με το όζον οτι δεν το συστήνω ξεκαθαρίζω τα εξής.....

1. δεν μου φαίνεται καλή ιδέα και το εξήγησα στο προηγούμενο ποστ μου
2. δεν είμαι γιατρος και ούτε χημικός
3. δεν σας προτείνω να αγοράσετε συσκευές όζοντος και ούτε προοθώ κανένα προϊόν
4 . όλα αυτά που ποστάρω προσπαθώ να τα τεκμηριώσω όσο το δυνατόν περισσότερο και αν κάποιο μέλος έχει άποψη περί του θέματος η έχει περισσότερες και καλύτερες γνώσεις απο την δική μου ας γράψει την γνώμη του...
5. να σημειωθεί εδώ οτι το αέριο όζον σε μεγάλες ποσότητες στον χώρο (μέσα στο σπίτι) είναι επικίνδυνο για την υγεία ναι μεν καθαρίζει ο αέρας αλλά έχει βλαβερές συνέπειες στον οργανισμό μας γκουγκλάρετε το και θα μάθετε μερικά πράγματα...
μην αρχίζετε και βάζετε μπρος τις μηχανές όλη μέρα στο σπίτι ακόμα και σε μια λεκάνη είναι στάνταρ ο χρόνος που πρέπει να οζονοποιηθεί το νερό και δίνει κάργα όζον γιατί σημειώνω σε μεγάλες συγκεντρώσεις είναι επικίνδυνο για την υγεία ....
6. επίσης οι γενικές ερωτήσεις σας ξεπερνούν κατα πολύ τις γνώσεις μου και προσπαθώ όσο και εσείς να ρωτάω να ψάχνω να μαθαίνω διάφορα πράγματα για το οξυζενέ...με το όζον δεν έχω ασχοληθεί και πολύ....

ήδη το θέμα έχει μακρύνει πολύ καθώς και άλλοι βλέπουν αποτελέσματα και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό και θα είμαι εδώ να το πάμε όσο πάει... οπως αναφέρει το μέλος gezira καθώς κάνει αρκετά αραιή εφαρμογή του οξυζενέ δεν ξάνοιξε το μαλλί του και έτσι ευελπιστώ οτι θα είμαστε σε θέση να βρούμε μία μέση λύση για να μην ξανθίνει το μαλλί και στους μελαχρινούς έτσι ώστε να το εφαρμόζουν κι αυτοί...
8)
stay tuned.....

show_palmettos

New Member

οι συσκευες οζονοθεραπειας λενε οτι βελτιωνουν την υφη της τριχας των μαλλιων κ εξαφανιζουν την πιτυριδα....
πιστευεις οτι με οζον3 θα εχω ιδιο regrowth που εχεις εσυ φιλε μου με το οξυζενε? ακομα κ αν ανοιξει το χρωμα των μαλλιων δε με πειραζει..το regrowth εχει σημασια...δε σου λεω να το πινω..αλλα να το βαζω στα μαλλια! θα εχει λες ιδιο αποτελεσμα σα να βαζω οξυζενε?

gezira

Member

Παιδια λιγη προσοχη με το οζον. Θεωρω λογικο να ωφελει τον οργανισμο (πιθανον με τον ιδιο μηχανισμο οπως και το οξυζενε - δεν γνωριζω παντως για ωφελη απο εξωτερικη εφαρμογη στο τριχωτο της κεφαλης) , αλλα...ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ! Προσφατα μου αναφερθηκε η περιπτωση ατομου, που απεκτησε προβληματα λογω χρησης συσκευης οζονοποιησης. Ισως εκεινος να τα απεδιδε στην οζονοθεραπεια και να οφειλονταν αλλου, δεν ξερω, απλως θεωρησα καλο να μεταφερω οτι ακουσα. Τωρα για το ξανθισμα ή ασπρισμα των τριχων, η αποψη μου ειναι, πως ΜΕ ΜΠΑΤΟΥΝΕΤΑ που εμβαπτισατε στο οξυζενε και εφαρμοσατε...με χειρουργικη ακριβεια ΜΟΝΟΝ στην υπο θεραπεια περιοχη, δε θα γινει αποχρωματισμος των γυρω τριχων! Επιπλεον, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ή ΕΣΤΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (πειραματιστειτε με αυτο!), η πολυ λεπτη τριχα ή το χνουδι που ενδεχομενως θα εμφανιστει, (κατα τη γνωμη μου) επισης δεν θα αποχρωματιστει (σε εμενα αυτο εχει συμβει!). Βεβαια, αν ηταν να βγουνε λευκες τριχουλες π.χ. λογω ηλικιας , ετσι και θα γινει! Τελος, αν σκοπευετε να ΜΟΥΣΚΕΥΕΤΕ...κανονικα με Η2Ο2 τις υπο θεραπεια περιοχες στο κεφαλι σας, καντε το 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ. Να τονισω πως αυτη ειναι η δικη μου πρακτικη και φυσικα ο καθενας εξατομικευει για την περιπτωση του.

xDante

Member

show_palmettos είπε:
οι συσκευες οζονοθεραπειας λενε οτι βελτιωνουν την υφη της τριχας των μαλλιων κ εξαφανιζουν την πιτυριδα....
πιστευεις οτι με οζον3 θα εχω ιδιο regrowth που εχεις εσυ φιλε μου με το οξυζενε? ακομα κ αν ανοιξει το χρωμα των μαλλιων δε με πειραζει..το regrowth εχει σημασια...δε σου λεω να το πινω..αλλα να το βαζω στα μαλλια! θα εχει λες ιδιο αποτελεσμα σα να βαζω οξυζενε?

δεν ξέρω αν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα regrowth με το όζον όπως με το οξυζενέ γιατί πολύ απλά δεν το έχω δοκιμάσει...
αν δεν σε απασχολεί το χρώμα των μαλλιών σου μπορείς να βάλεις οξυζενέ που είναι υπο δοκιμή μεν με ενθαρρυντικά τα πρώτα αποτελέσματα δε....

επίσης καλό θα ήταν αν κάποιος ξεκινήσει εφαρμογή οζονοποιημένου-νερού-ελαιολάδου κλπ να ανοίξει αντίστοιχο θρεντ να μην μπλεχτούμε και πλατειάζουμε και χαθούμε τελείεως.... :chinscratch

show_palmettos

New Member

καλα τωρα εβαλα για δοκιμη λιγο απο το οξυζενε που ειναι σε ασπρο μπουκαλακι κ ειναι περιεκτικοτητας 3% κ λεγεται ζαρμπη..ειναι πιο ακριβο βεβαια απο τα συνηθισμενα οξυζενε κ κανει 5-6 ευρω...ενω αν χρησιμοποιω το οζον3 απτη μηχανη του φιλου μου θα ειναι πιο οικονομικο...(οχι οτι τα 5-6 ευρω ειναι πολλα)
απλα τωρα...χρησιμοποιουσα μονο την fungoral cream τελευταια......γτ ειναι φτηνη κ αυτη! αλλα δε νομιζω να κανει regrowth παρα μονο να σταματαει λιγο τη δραση της dht...οποτε για να μην στραφω στο πανακριβο spectral-dnc-l και για να απαλλαγω απτην καλη για το μαλλι μεν με παρανεργειες δε κετοκοναζολη,σκεφτομαι να εφαρμοζω το οξυζενε....κ αν ειναι το ιδιο αποτελεσματικο κ το οζον3 τοτε γιατι οχι το οζον? γιαυτο απευθυνθηκαμε στον νταντε που ειχε ευεργετικα αποτελεσματα με τη χρηση του οξυζενε..κ μιας κ ειναι μεγαλυτερος μου κ ωριμος κ το χει ψαξει αρκετα το θεμα
οτι πληροφορια εχεις για οξυζενε κ οζον ή και συγκριση τους για τη βοηθεια που μπορουν να προσδωσουν στο φθαρμενο τριχωτο λογω της ατιμης ΑΝΔ.ΑΛ. ,ευχαριστως να το γραφες εδω να το μοιραζοσουν μαζι μας...μας ανοιξες τα ματια...πιστευω εχεις βρει τη λυση...
τα λαμογια τοσο φτηνο προιον σιγουρα θα το ξερανε αλλα δε μας το λεγανε...
η πλακα ξερεις ποια ειναι? για φαντασου να βγαλει καποιος μαλλια κ να τα εεχει αλλο χρωμα απτο κανονικο του...ενω δε θα εχει κανει μεταμοσχευση...αλλα θα οφειλεται το οξυζενε ή το οζον...ο περιγυρος θα νομιζει οτι πληρωσε να βαλει μαλλια...εκει ειναι η μεγαλη πλακα :D

xDante

Member

show_palmettos είπε:
η πλακα ξερεις ποια ειναι? για φαντασου να βγαλει καποιος μαλλια κ να τα εεχει αλλο χρωμα απτο κανονικο του...ενω δε θα εχει κανει μεταμοσχευση...αλλα θα οφειλεται το οξυζενε ή το οζον...ο περιγυρος θα νομιζει οτι πληρωσε να βαλει μαλλια...εκει ειναι η μεγαλη πλακα :D

αυτό κι αν είναι απο τα άγραφα.... εγώ γι αυτό βγάζω φωτός τακτικά να μην έχουμε κανα τέτοιο φαινόμενο ;D
show_palmettos ενδιαφέρον άρθρο... πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται ?

gezira

Member

Χμ... Το αρθρο που υποδεικνυει ο φιλος show palmettos, δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο για τη χρηση οξυζενε (λογω οξειδωσης κλπ.)...
Πριν λιγο ανακαλυψα και καποιο αλλο αρθρο, ακομη πιο αποτρεπτικο... (αναφερει περιπου αυτα που γραφτηκαν και σε καποια προηγουμενα posts).. xDante, εσυ τι λες??

What Peroxide Will Do to Your Hair
By Maggie Hira, eHow Contributor

General Overview

Peroxide is a chemical compound known as hydrogen peroxide in its most stable form. It has many uses, but one of the most common uses is as a lightening agent for hair. As a lightening agent, peroxide is usually referred to as hair bleach. The chemical representation of hydrogen peroxide is H202. Pure hydrogen peroxide is extremely dangerous and most of the products sold in drugstores only contain about 3% peroxide and 97% water. Hydrogen peroxide is also a very powerful antibacterial agent often used to kill germs such as e. coli and salmonella.
Peroxide for Hair

When used as a bleaching agent to lighten hair, hydrogen peroxide can be extremely damaging. Peroxide lightens the hair to a lighter shade by breaking down the melanin in the hair shaft. Peroxide also weakens the hair shaft, eventually leading to extreme breakage. Some people report having hair snap off when brushing or combing. ******************ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ!!! Continuous exposure to peroxide, even if it is diluted, will also kill the hair follicles and cause a significant amount of hair to start falling out. In some extreme cases, bleaching the hair with peroxide has led to full hair loss leading to baldness. Other people develop patches of baldness on their scalp that can take a very long time to grow back.***********************!!!!!!!
Tips and Warnings

Never use a formula that contains over 6% peroxide to lighten your hair. Always make sure the peroxide has been highly diluted with water. Pure peroxide is extremely dangerous and must be handled by professional chemists in a laboratory setting. ******************ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙ ΕΔΩ!!!!!! Never apply peroxide to your hair more than once a month as this will accelerate the damage. Use deep conditioning treatments and hair masks to protect your hair and help reverse damage. For best results, consult a trained professional when seeking to lighten hair.******************!!!!

Read more: What Peroxide Will Do to Your Hair | eHow.com http://www.ehow.com/how-does_4569710_what-peroxide-will-do-hair.html#ixzz1IVA7M528

Τελικα το οξυζενε ειναι λυση ή "αυτοκτονια"??? xDante, help!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

show_palmettos είπε:

μεγαλύτερος είσαι απο μένα εγώ είμαι 27 8)

gezira είπε:
Χμ... Το αρθρο που υποδεικνυει ο φιλος show palmettos, δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο για τη χρηση οξυζενε (λογω οξειδωσης κλπ.)...
Πριν λιγο ανακαλυψα και καποιο αλλο αρθρο, ακομη πιο αποτρεπτικο... (αναφερει περιπου αυτα που γραφτηκαν και σε καποια προηγουμενα posts).. xDante, εσυ τι λες??

What Peroxide Will Do to Your Hair
By Maggie Hira, eHow Contributor

General Overview

Peroxide is a chemical compound known as hydrogen peroxide in its most stable form. It has many uses, but one of the most common uses is as a lightening agent for hair. As a lightening agent, peroxide is usually referred to as hair bleach. The chemical representation of hydrogen peroxide is H202. Pure hydrogen peroxide is extremely dangerous and most of the products sold in drugstores only contain about 3% peroxide and 97% water. Hydrogen peroxide is also a very powerful antibacterial agent often used to kill germs such as e. coli and salmonella.
Peroxide for Hair

When used as a bleaching agent to lighten hair, hydrogen peroxide can be extremely damaging. Peroxide lightens the hair to a lighter shade by breaking down the melanin in the hair shaft. Peroxide also weakens the hair shaft, eventually leading to extreme breakage. Some people report having hair snap off when brushing or combing. ******************ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ!!! Continuous exposure to peroxide, even if it is diluted, will also kill the hair follicles and cause a significant amount of hair to start falling out. In some extreme cases, bleaching the hair with peroxide has led to full hair loss leading to baldness. Other people develop patches of baldness on their scalp that can take a very long time to grow back.***********************!!!!!!!
Tips and Warnings

Never use a formula that contains over 6% peroxide to lighten your hair. Always make sure the peroxide has been highly diluted with water. Pure peroxide is extremely dangerous and must be handled by professional chemists in a laboratory setting. ******************ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙ ΕΔΩ!!!!!! Never apply peroxide to your hair more than once a month as this will accelerate the damage. Use deep conditioning treatments and hair masks to protect your hair and help reverse damage. For best results, consult a trained professional when seeking to lighten hair.******************!!!!

Read more: What Peroxide Will Do to Your Hair | eHow.com http://www.ehow.com/how-does_4569710_what-peroxide-will-do-hair.html#ixzz1IVA7M528

Τελικα το οξυζενε ειναι λυση ή "αυτοκτονια"??? xDante, help!!!

ετοιμάζομαι και εγώ σε λίγο καιρό να ανεβάσω ένα άρθρο με ίδιο τίτλο μόνο που θα έχω τις φωτογραφίες μου ως απόδειξη για το αντίθετο ..... ;)

αν ηταν τόσο καιρό που το εφαρμόζω οχι δεν θα είχα δει ριγκρουθ αλλά θα μου πέφτανε και αυτές που είχαν απομείνει..... άρα εγώ είμαι ζωντανή διάψευση του εν λόγω άρθρου ......μερικές φορές το εφαρμόζω και στα πλάγια αλλά δεν παρατήρησα τις τρίχες είτε να λεπταίνουν είτε να πέφτουν...... μέχρι και στο μέτωπο ψηλά βλέπω τριχούλες .... αν ήταν σχεδόν 5 μηνες κάτι θα είχα παρατηρήσει... έστω και το παραμικρό....

gezira

Member

Εξαιρετικα τα βιντεακια...! Μακαρι, μακαρι, μακαρι να ειναι ετσι! Εγω συνεχιζω με το πειραμα, αν και πιο αραια. Περιμενω -οπως και πολλα αλλα μελη- τα νεοτερα σου!!

xDante

Member

gezira είπε:
Εξαιρετικα τα βιντεακια...! Μακαρι, μακαρι, μακαρι να ειναι ετσι! Εγω συνεχιζω με το πειραμα, αν και πιο αραια. Περιμενω -οπως και πολλα αλλα μελη- τα νεοτερα σου!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :tease:

ας ταράξουμε λίγο τα νερά........................

xk

Active Member

τρελανε μας το οξυζενε μου μεσα...

xDante

Member

ας δούμε λίγο το πάνω μέρος ........................
http://i51.tinypic.com/2i27vd1.jpg
σας είπα οτι φύτρωσαν ΠΑΝΤΟΥ......

μπροστά κούτελο hairline
[urlhttp://i52.tinypic.com/bfkfpj.jpg][/url]
http://i52.tinypic.com/155qoh3.jpg
http://i51.tinypic.com/x3z6kl.jpg

πλάγια...........
http://i53.tinypic.com/idaljn.jpg
http://i56.tinypic.com/2im45d4.jpg
http://i51.tinypic.com/suxaq1.jpg

και έχουμε και crown (δύσκολο σημείο)
http://i53.tinypic.com/2zirldv.jpg
http://i55.tinypic.com/bhlsfc.jpg

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....

:tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :11m: :protest: :part: :dj:

BLuEArMy

Member

από ότι βλέπει έχεις διάχυτη αλωπεκία.. ούτε στα πλάγια έχεις αρκετά μαλλιά.. δοκιμάζεις να βάζεις σε και κάποιο από αυτά τα σημεία;

xDante

Member

BLuEArMy είπε:
από ότι βλέπει έχεις διάχυτη αλωπεκία.. ούτε στα πλάγια έχεις αρκετά μαλλιά.. δοκιμάζεις να βάζεις σε και κάποιο από αυτά τα σημεία;

ΔΕΝ έχω διάχυτη αλωπέκια απλά οι φωτογραφίες είναι με φλάς και πολύ κοντινές πάρε μια να δεις ...........

http://i54.tinypic.com/jq3osj.jpg

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα