Kounamoutzas
Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ
τ'αποτελεσματα παντως δινουν αισιοδοξια συνεχισε ακαθεκτος
τ'αποτελεσματα παντως δινουν αισιοδοξια συνεχισε ακαθεκτος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xDante είπε:φίλε supergeorge καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα...
όσο για τα προβλήματα που αναφέρεις έχεις απόλυτο δίκιο δεν είναι εύκολο να μην έχεις μαλλιά για κανέναν...
εγώ απο τα 19 που άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου μέχρι τα 27 οπου είμουν ένα βήμα απο το απόλυτο νοργγουντ ...
στα 25 άρχισα να το παίρνω χαμπάρι και είχα συμφυλιωθεί με την ιδέα βέβαια δεν μου ήταν καθόλου εύκολο γιατι όλες οι γυναίκες με κάναν πανω απο 30
δεν είναι κάτι φυσιολογικό μην κρυβόμαστε.... τα μαλλιά στον άντρα είναι η μισή αυτοπεπηθηση.....
δεν είμαι και αθλητικός τύπος και όσο να ναι αυτό δεν βοηθάει....
το οξυζενέ το εφάρμοσα γιατι πολύ απλά δεν έιχα να χάσω τπτ...........
και να που έφερε αποτελέσματα ...
είμαι στην αρχή ακόμη αλλά το πάω χαλαρά δεν αγχώνομαι
και να μου πέσουν όλα αύριο με την μια δεν με νοιάζει ... την πέρασα αυτή την φάση
καταλαβαίνετε οι υπόλοιποι οτι και 48-50 να πάμε πάντα θα μας ενδιαφέρουν τα μαλλιά μας και η εξωτερική μας εμφάνιση....
και αν ισχύει οτι υπάρχουν κρυφοί εφαρμοστες του οξυζενέ θα ήθελα να ευχηθω καλή επιτυχία σε όλους
θα μπορούσα να το εφάρμοζα και να μην ανέφερα τπτ στο φορουμ αλλά το έκανα γιατί εγώ είδα αποτελέσματα και θα ήταν κρίμα και εγωηστικό να το κρατήσω για πάρτυ μου......
καταλαβαίνω απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που ποστάρει εδω μέσα την αγωνία του και τους προβληματισμούς του....
επίσης σε αυτό το φόρουμ έχω καταλάβει οτι κατα κύριο λόγο υπάρχουν άτομα τα οποία συνεννοήσε και δεν σε αποπαίρνουν .......
όπως επίσης είναι αυτονόητο οτι οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμού) θα πουλούσαν την ψυχή τους στο διάολο για να έχουν μαλί που τους ικανοποιεί (no hair no paradise)
ίσως η αλωπέκεια να είναι μια μορφή εξέλιξης του ανθρώπινου είδους (γιατι ακόμα εξελισόμαστε) ίσως σε 20 χρόνια να πέσουν τα ταμπού για τους καραφλούς ίσως βέβαια να έχουμε και οριστική αντιμετώπιση της καράφλας .. αλλά σκεφτείτε λίγο αν ο κυριότερος σκοπός είναι το κέρδος (και αυτό δεν αλλάζει) θα συνέφερε μια εταιρεία να βγάλει μια φόρμουλα οριστικής αντιμετώπισης ? εγώ προσωπικά δεν το νομίζω... τους συμφέρει περισσότερο να μας ταλαιπωρούν και να τους τα σκάμε κάθε μήνα σε λοσιόν ποσιον και κάθε λογής συμπράγκαλα και να έχουν έτσι ένα σταθερό κέρδος... ενταξει υπάρχουν και οι μεταμοσχέυσεις αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι εξωφρενικό να πρέπει να σκάσεις 20.000 ευρώ για να σου μεταφέρουν μερικές τρίχες όπως επίσης είναι εξωφρενικό να δίνεις 7.000-10.000 για να σου ροφήξουν 1 κιλό λίπος απο τους γλουτούς .. ας μη γελιόμαστε η ιατρική και ειδικότερα η κοσμητική ιατρική είναι ο μεγαλύτερος και ποιο επικερδής κλάδος της ιατρικής (μαζί με τους οδοντιάτρους) σου σοβατίζει ενα δοντάκι και σκάς 90-140 ευρώ ... γιατι δλδ αν σπάσω πόδι μου το καλύπτει το κράτος ενώ αν χαλάσει ένα δόντι πρέπει να σκάσω μια εβδομάδα δουλειάς (για τον μέσο εργαζόμενο) για να μου το φτιάξει κάποιος ο οποίος κύριοι θεωρείται γατρος (σκεφτείτε οτι ένας γύψος να μπεί δεν θέλει πάνω απο 30 ευρώ (και πολλά λέω) !! είναι μεγάλη η κουβέντα και ξεφεύγει απο τα όρια του αρχικού ποστ ....... anyway τα πα γιατι μου ρθαν :-\
οχιPara_Trixa είπε:Συγνωμη για το ακυρο,αλλα γιατι πρεπει μονο 1-2 φορες τη βδομαδα Fungoral?
3-4 ας πουμε 8α ηταν κακο?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
VAMPIRIA είπε:ελπιζω να σου πεσουνε οι ξανθες τριχες και να βγουνε τριχες του χρωμματος των μαλλιων σου.![]()
αν γινει κατι τετοιο την ιδια μερα θα πεταξω και εγω την μινοξ και ξεκιναωVAMPIRIA είπε:ελπιζω να σου πεσουνε οι ξανθες τριχες και να βγουνε τριχες του χρωμματος των μαλλιων σου.![]()
αν γινει κατι τετοιο την ιδια μερα θα πεταξω και εγω την μινοξ και ξεκιναωkapamarou είπε:[quote author=VAMPIRIA link=topic=2509.msg45476#msg45476 date=1295257275]
ελπιζω να σου πεσουνε οι ξανθες τριχες και να βγουνε τριχες του χρωμματος των μαλλιων σου.![]()
NoMoreLoss είπε:4 μέρα με οξυζενε και έχουν ξανθίνει όλες οι τρίχες στο κεφάλι μου. βέβαια ήταν ξανθές αλλά τώρα έχουν ανοίξει και άλλο ελπίζω να μην γίνουν άσπρες στο τέλος. απο παρενέργειες καμία εώς τώρα ολα καλά. μακάρι σε 2 μήνες να δώ τα πρώτα αποτελέσματα.....