ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

τ'αποτελεσματα παντως δινουν αισιοδοξια συνεχισε ακαθεκτος ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Α ΡΕ xDante τι μου κανεις...
Εχω γυιο στην ηλικια σου και καταφερες να με παρασυρεις.
Να πω την ιστορια μου και γω.
Πριν 2 χρονια κατι αναφερα.
Το 2006 τον ιδιο μηνα δλδ σαν τωρα ειχα κανει μεταμοσχευση μαλλιων στη θεσσαλονικη στα laserline clinics,αμα δεν αρεσει στους διαχειριστες ας το αλλαξουν.
Δλδ τωρα κλεινω 5 χρονια απο τη στιγμη που εκανα μεταμοσχευση.
Για 5 χρονια ηταν ολη η ιστορια ενω μου υποσχοταν για μια ζωη.
Τωρα ξεκινησα παλι απο το σημειο που ημουν πριν τη μεταμοσχευση.
Ειμαι 49 χρονων,,,μαλλον ο ποιο μεγαλος εδω μεσα απ'οτι βλεπω εκτος αν υπαρχουν κρυφοι.
Βλεπω παλληκαρια νεα εδω μεσα με το αγχος της τριχοπτωσης και της φαλακρας.
Απο 20 χρονων εχω αυτο το προβλημα.
Περισσοτερο το αγχος παρα η ολη κατασταση.
Τουλαχιστον εχω μαλλια ακομη.
Βεβαια ο καθρεφτης μου τη σπαει.
Ο μπαγλαμας μου τα δειχνεια αραια ενω εγω θελω να τα βλεπω πυκνα.
Εναντιον μου κι'αυτος.
Τι τραβαω.
Θα αλλαξω καθρεφτη.
Τωρα να παμε στα σοβαρα.
Για την ηλικια μου και μετα απο οτι τραβηξα εχω αρκετα μαλλια κοντα σε κατι αλλα φιλαρακια με μεγαλο προβλημα.
Ρωτουσε ο φιλος xDante στην αρχη αν ειναι αλλος να δοκιμασει τη μεθοδο του και εγω γελαγα γιατι ηξερα οτι ολοι ξεκινησαν αλλα κανεις δε μιλουσε,σαν εμενα δλδ.
Η εμπειρια η δικη μου;;;;;
Απο την πρωτη στιγμη που το ανεφερε εδω μεσα δλδ στις 7 του μηνος ξεκινησα αμεσως.
Τα αποτελεσματα;
Ειμαι οντως μαυρομαλλιας.
Τα μαλλια μου αρχισαν να ξανθαινουν.
Με εβλεπα στον καθρεφτη και γελουσα μαζι μου,εγω ξανθος;
Και ομως.
Η φαση ειναι οτι κανενας απο τον περιγυρο μου δεν ειδε κατι η να μου αναφερει κατι.
Εγω το βλεπω.
Αυτο δε με πειραζει τοσο οσο το αν εχω τελικο αποτελεσμα.
Ας γινω και ξανθος αρκει ναχω τριχες και να μην κολλαει το χερι στην καραφλα μου.
Η φαση ειναι οτι απο το φιλο xDante εχω διαφορα μεγαλη στα μαλλια...τον τρωωω.
Βλεπεις η μεταμοσχευση.
Τι να πω βρε παιδια.
Και με την πλακα μας και με τα σοβαρα μας οντως ειναι προβλημα.
Ευχομαι το καλυτερο σε ολους σας.
Εγω παρακολουθω παντα και συμπασχω μαζι σας ασχετα αν λογω ηλικιας δε θαπρεπε να με νοιαζει καθολου.
Με νοιαζει ομως γιατι ειχα προβλημα απο 20 χρονων.
Θα συνεχισω το πειραμα του αγαπητου φιλου xDante.Ετσι κι'αλλιως δεν εχω να χασω και πολλα πραμματα τωρα.
Θα διαπιστωσετε και σεις αν λειτουργει και στους παππουδες αυτη η μεθοδος.
Απο τωρα και στο εξης θα δινω καπου καπου το παρων αν και εχω 2 χρονια εδω μεσα.
Να ειστε καλα ολοι σας.

kapa

Μέλος του προσωπικού

supergeorge
τι εννοεις?πεσανε τα μεταμοσχευμενα? :chinscratch

sofo85

New Member

supergeorge το avatar σου τα σπαει!!!Kapamarou δεν νομιζω οτι εννοει αυτο,αλλα οτι εμειναν τα μεταμοσχευμενα και επεσαν τα υπολοιπα γι αυτο και λεει οτι εχει τελικα περισσοτερα απο αλλους στην ηλικια του.

xDante

Member

φίλε supergeorge καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα...

όσο για τα προβλήματα που αναφέρεις έχεις απόλυτο δίκιο δεν είναι εύκολο να μην έχεις μαλλιά για κανέναν...

εγώ απο τα 19 που άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου μέχρι τα 27 οπου είμουν ένα βήμα απο το απόλυτο νοργγουντ ...

στα 25 άρχισα να το παίρνω χαμπάρι και είχα συμφυλιωθεί με την ιδέα βέβαια δεν μου ήταν καθόλου εύκολο γιατι όλες οι γυναίκες με κάναν πανω απο 30 :(

δεν είναι κάτι φυσιολογικό μην κρυβόμαστε.... τα μαλλιά στον άντρα είναι η μισή αυτοπεπηθηση.....

δεν είμαι και αθλητικός τύπος και όσο να ναι αυτό δεν βοηθάει....

το οξυζενέ το εφάρμοσα γιατι πολύ απλά δεν έιχα να χάσω τπτ...........

και να που έφερε αποτελέσματα ...

είμαι στην αρχή ακόμη αλλά το πάω χαλαρά δεν αγχώνομαι ;)

και να μου πέσουν όλα αύριο με την μια δεν με νοιάζει ... την πέρασα αυτή την φάση

καταλαβαίνετε οι υπόλοιποι οτι και 48-50 να πάμε πάντα θα μας ενδιαφέρουν τα μαλλιά μας και η εξωτερική μας εμφάνιση....

και αν ισχύει οτι υπάρχουν κρυφοί εφαρμοστες του οξυζενέ θα ήθελα να ευχηθω καλή επιτυχία σε όλους

θα μπορούσα να το εφάρμοζα και να μην ανέφερα τπτ στο φορουμ αλλά το έκανα γιατί εγώ είδα αποτελέσματα και θα ήταν κρίμα και εγωηστικό να το κρατήσω για πάρτυ μου......

καταλαβαίνω απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που ποστάρει εδω μέσα την αγωνία του και τους προβληματισμούς του....

επίσης σε αυτό το φόρουμ έχω καταλάβει οτι κατα κύριο λόγο υπάρχουν άτομα τα οποία συνεννοήσε και δεν σε αποπαίρνουν .......

όπως επίσης είναι αυτονόητο οτι οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμού) θα πουλούσαν την ψυχή τους στο διάολο για να έχουν μαλί που τους ικανοποιεί (no hair no paradise :D )

ίσως η αλωπέκεια να είναι μια μορφή εξέλιξης του ανθρώπινου είδους (γιατι ακόμα εξελισόμαστε) ίσως σε 20 χρόνια να πέσουν τα ταμπού για τους καραφλούς ίσως βέβαια να έχουμε και οριστική αντιμετώπιση της καράφλας .. αλλά σκεφτείτε λίγο αν ο κυριότερος σκοπός είναι το κέρδος (και αυτό δεν αλλάζει) θα συνέφερε μια εταιρεία να βγάλει μια φόρμουλα οριστικής αντιμετώπισης ? εγώ προσωπικά δεν το νομίζω... τους συμφέρει περισσότερο να μας ταλαιπωρούν και να τους τα σκάμε κάθε μήνα σε λοσιόν ποσιον και κάθε λογής συμπράγκαλα και να έχουν έτσι ένα σταθερό κέρδος... ενταξει υπάρχουν και οι μεταμοσχέυσεις αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι εξωφρενικό να πρέπει να σκάσεις 20.000 ευρώ για να σου μεταφέρουν μερικές τρίχες όπως επίσης είναι εξωφρενικό να δίνεις 7.000-10.000 για να σου ροφήξουν 1 κιλό λίπος απο τους γλουτούς .. ας μη γελιόμαστε η ιατρική και ειδικότερα η κοσμητική ιατρική είναι ο μεγαλύτερος και ποιο επικερδής κλάδος της ιατρικής (μαζί με τους οδοντιάτρους) σου σοβατίζει ενα δοντάκι και σκάς 90-140 ευρώ ... γιατι δλδ αν σπάσω πόδι μου το καλύπτει το κράτος ενώ αν χαλάσει ένα δόντι πρέπει να σκάσω μια εβδομάδα δουλειάς (για τον μέσο εργαζόμενο) για να μου το φτιάξει κάποιος ο οποίος κύριοι θεωρείται γατρος (σκεφτείτε οτι ένας γύψος να μπεί δεν θέλει πάνω απο 30 ευρώ (και πολλά λέω) !! είναι μεγάλη η κουβέντα και ξεφεύγει απο τα όρια του αρχικού ποστ ....... anyway τα πα γιατι μου ρθαν :-\

$$$

New Member

πολύ σωστά τα λες φιλε xd έχει να κάνει και με την εξέλιξη του ανθρωπινου είδους ;) το τρίχωμα στον άνθρωπο δεν είναι για να βάζουμε zeledaki είναι για να μας προστατεύει από τις εξωτερικές συνθήκες ήλιο κρύο κτλ και επειδή περάσαμε σε εποχές που δεν εκτιθόμαστε σε ακραίες συνθήκες αλλα τις ελέγχουμε καλοκαρι a/c χειμώνα καλοριφέρ ktl απλά τζάμπα καίει η λάμπα δηλαδή δεν τις χρειαζόμαστε 8) όσο για τις φαρμακευτικές εταιρίες - μεταμόσχευσης
οι μεν φαρμακευτικές ξέρουνε τι λύση απλά θέλουνε να αρπάξουνε όσα ποιο πολλά μπορούνε από τα υπάρχοντα και οι μεταμόσχευσης που δεν είναι καν μεταμόσχευση έπρεπε να λέγεται ανακατανομή τρίχας ;)έχουνε τις πλακας αποτελέσματα τεράστιο κόστος και όπως λένε και έμπειροι στις μεταμόσχευσης δεν σου δίνουνε ούτε καν εγγύηση ότι φιλε εγώ πληρώνω 2000 θύλακες τόσους θέλω να έχω αλλιώς πλήρωσε μου τι διαφορα 8) τίποτα παίρνουνε 12000 + se μια ημερα και άντε γεια :D 8)

alex42

New Member

xDante είπε:
φίλε supergeorge καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα...

όσο για τα προβλήματα που αναφέρεις έχεις απόλυτο δίκιο δεν είναι εύκολο να μην έχεις μαλλιά για κανέναν...

εγώ απο τα 19 που άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου μέχρι τα 27 οπου είμουν ένα βήμα απο το απόλυτο νοργγουντ ...

στα 25 άρχισα να το παίρνω χαμπάρι και είχα συμφυλιωθεί με την ιδέα βέβαια δεν μου ήταν καθόλου εύκολο γιατι όλες οι γυναίκες με κάναν πανω απο 30 :(

δεν είναι κάτι φυσιολογικό μην κρυβόμαστε.... τα μαλλιά στον άντρα είναι η μισή αυτοπεπηθηση.....

δεν είμαι και αθλητικός τύπος και όσο να ναι αυτό δεν βοηθάει....

το οξυζενέ το εφάρμοσα γιατι πολύ απλά δεν έιχα να χάσω τπτ...........

και να που έφερε αποτελέσματα ...

είμαι στην αρχή ακόμη αλλά το πάω χαλαρά δεν αγχώνομαι ;)

και να μου πέσουν όλα αύριο με την μια δεν με νοιάζει ... την πέρασα αυτή την φάση

καταλαβαίνετε οι υπόλοιποι οτι και 48-50 να πάμε πάντα θα μας ενδιαφέρουν τα μαλλιά μας και η εξωτερική μας εμφάνιση....

και αν ισχύει οτι υπάρχουν κρυφοί εφαρμοστες του οξυζενέ θα ήθελα να ευχηθω καλή επιτυχία σε όλους

θα μπορούσα να το εφάρμοζα και να μην ανέφερα τπτ στο φορουμ αλλά το έκανα γιατί εγώ είδα αποτελέσματα και θα ήταν κρίμα και εγωηστικό να το κρατήσω για πάρτυ μου......

καταλαβαίνω απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που ποστάρει εδω μέσα την αγωνία του και τους προβληματισμούς του....

επίσης σε αυτό το φόρουμ έχω καταλάβει οτι κατα κύριο λόγο υπάρχουν άτομα τα οποία συνεννοήσε και δεν σε αποπαίρνουν .......

όπως επίσης είναι αυτονόητο οτι οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμού) θα πουλούσαν την ψυχή τους στο διάολο για να έχουν μαλί που τους ικανοποιεί (no hair no paradise :D )

ίσως η αλωπέκεια να είναι μια μορφή εξέλιξης του ανθρώπινου είδους (γιατι ακόμα εξελισόμαστε) ίσως σε 20 χρόνια να πέσουν τα ταμπού για τους καραφλούς ίσως βέβαια να έχουμε και οριστική αντιμετώπιση της καράφλας .. αλλά σκεφτείτε λίγο αν ο κυριότερος σκοπός είναι το κέρδος (και αυτό δεν αλλάζει) θα συνέφερε μια εταιρεία να βγάλει μια φόρμουλα οριστικής αντιμετώπισης ? εγώ προσωπικά δεν το νομίζω... τους συμφέρει περισσότερο να μας ταλαιπωρούν και να τους τα σκάμε κάθε μήνα σε λοσιόν ποσιον και κάθε λογής συμπράγκαλα και να έχουν έτσι ένα σταθερό κέρδος... ενταξει υπάρχουν και οι μεταμοσχέυσεις αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι εξωφρενικό να πρέπει να σκάσεις 20.000 ευρώ για να σου μεταφέρουν μερικές τρίχες όπως επίσης είναι εξωφρενικό να δίνεις 7.000-10.000 για να σου ροφήξουν 1 κιλό λίπος απο τους γλουτούς .. ας μη γελιόμαστε η ιατρική και ειδικότερα η κοσμητική ιατρική είναι ο μεγαλύτερος και ποιο επικερδής κλάδος της ιατρικής (μαζί με τους οδοντιάτρους) σου σοβατίζει ενα δοντάκι και σκάς 90-140 ευρώ ... γιατι δλδ αν σπάσω πόδι μου το καλύπτει το κράτος ενώ αν χαλάσει ένα δόντι πρέπει να σκάσω μια εβδομάδα δουλειάς (για τον μέσο εργαζόμενο) για να μου το φτιάξει κάποιος ο οποίος κύριοι θεωρείται γατρος (σκεφτείτε οτι ένας γύψος να μπεί δεν θέλει πάνω απο 30 ευρώ (και πολλά λέω) !! είναι μεγάλη η κουβέντα και ξεφεύγει απο τα όρια του αρχικού ποστ ....... anyway τα πα γιατι μου ρθαν :-\

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό το χρήσιμο post.Κάπου αναφέρεις ότι "επίσης σε αυτό το φόρουμ έχω καταλάβει οτι κατα κύριο λόγο υπάρχουν άτομα τα οποία συνεννοήσε και δεν σε αποπαίρνουν .......". Αυτό ισχύει απόλυτα.Ίσως γιατί αντιμετωπίζουμε όλοι μας ένα κοινό πρόβλημα και ψάχνουμε κάποια λύση.Χαίρομαι που γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ και συνεχώς διαβάζω χρήσιμα πράγματα.

Θα δοκιμάσω την λύση που προτείνεις και θα έρθω να γράψω και εγώ τα αποτελέσματα...Ελπίζω να είναι θετικά ;D ;D

tatini

New Member

Το φόρουμ εδώ είναι κάτι σαν την Σπιναλόγκα των φαλακρών.

tsiou

New Member

παίδες εγώ είμαι 27 και έχω μικρό πρόβλημα στους κροτάφους απο τα 24-25 ... εδώ και 1+ χρόνο χρησιμοποιώ σαμπουάν κετοκοναζόλης 1-2 φορές την εβδομάδα και εδώ και 0,5 χρόνο κρέμα κετοκοναζόλης 1 φορά την εβδομάδα και κατά διαστήματα φυτικές βιταμίνες ... πιστεύω έχω διατηρήσει αυτά που είχα απο πέρσι, αλλά μάλλον υπάρχει μία μικρή τριχόπτωση ακόμη ... σίγουρα (πιστεύω και θυμάμαι απο παλιά που δεν έπαιρνα τίποτα) έχει μειωθεί δραματικά η τριχόπτωση

θα δοκιμάσω απο βδομάδα οξυζενέ και θα σας πω και την δική μου εμπειρία ...

Υ.Γ. αν μπορείτε βοηθείστε με πως να ανεβάσω φωτογραφίες (με πμ για να μη χαλάμε το τοπικ), είχα προσπαθήσει και παλαιότερα και δεν μπόρεσα

Para_Trixa

New Member

Συγνωμη για το ακυρο,αλλα γιατι πρεπει μονο 1-2 φορες τη βδομαδα Fungoral?
3-4 ας πουμε 8α ηταν κακο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

όταν λουζόμουν και έπεφτα για ύπνο την επόμενη μέρα ένιωθα τα μαλλιά μου λές και είχαν ψοφήσει (!!!) τώρα απλά αυτή η αίσθηση είναι παρελθόν...

νιώθω τα μαλλιά μου όπως όταν ήμουν 18 χρονών δυνατά με όγκο και καθόλου λιπαρότητα ;D ;D ;D ;D

και το θαύμα συνεχίζεται.................... αυτό που παρατηρώ είναι σαν να ξαναρχίζουν οι θύλακες να παράγουν τρίχες απο την αρχή πως είναι στα μωρα :D

επίσης παρατηρώ οτι οι νέες τριχούλες ακολουθούν λογική ανάπτυξη και είναι σαν να μην βιάζεται ο οργανισμός να μεγαλώσουν... μεγαλώνουν και αντικαθίστανται σιγά σιγα απο τρίχες δυνατότερες σημειωτέων όλες οι νέες είναι κάγκελο ;D ;D

come on ppl !!!!!!!!

χθες είχα και την πρώτη παρατήρηση απο φιλαράκι μου (τι έγινε ρε μλκ βγάζεις μαλλιά ?) εχουμε καιρό ακόμη αλλά είμαστε σε καλό δρόμο ...

VAMPIRIA

Member

ελπιζω να σου πεσουνε οι ξανθες τριχες και να βγουνε τριχες του χρωμματος των μαλλιων σου. :)

xDante

Member

VAMPIRIA είπε:
ελπιζω να σου πεσουνε οι ξανθες τριχες και να βγουνε τριχες του χρωμματος των μαλλιων σου. :)

οκ τώρα το φτάνουμε στα άκρα ;D απο εκεί που δεν είχαμε τρίχα ούτε να χτενίσουμε θέλουμε να βγούνε και στο κανονικό χρώμα 8)
ας μεγαλώσουν και εγώ θα αρχίσω να ζητάω συμβουλές για χρωμοσαμπουάν :-\
δεν ξέρω βέβαια και αυτά αν ξεβάφουν με το οξυζενέ αλλά VAMPIRIA ελπιζω να μας διαφωτίσεις .....

kapa

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
αν γινει κατι τετοιο την ιδια μερα θα πεταξω και εγω την μινοξ και ξεκιναω :D ;D

NoMoreLoss

New Member

4 μέρα με οξυζενε και έχουν ξανθίνει όλες οι τρίχες στο κεφάλι μου. βέβαια ήταν ξανθές αλλά τώρα έχουν ανοίξει και άλλο ελπίζω να μην γίνουν άσπρες στο τέλος. απο παρενέργειες καμία εώς τώρα ολα καλά. μακάρι σε 2 μήνες να δώ τα πρώτα αποτελέσματα.....

tatini

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=VAMPIRIA link=topic=2509.msg45476#msg45476 date=1295257275]
αν γινει κατι τετοιο την ιδια μερα θα πεταξω και εγω την μινοξ και ξεκιναω :D ;D
[/quote]

+1

xDante

Member

NoMoreLoss είπε:
4 μέρα με οξυζενε και έχουν ξανθίνει όλες οι τρίχες στο κεφάλι μου. βέβαια ήταν ξανθές αλλά τώρα έχουν ανοίξει και άλλο ελπίζω να μην γίνουν άσπρες στο τέλος. απο παρενέργειες καμία εώς τώρα ολα καλά. μακάρι σε 2 μήνες να δώ τα πρώτα αποτελέσματα.....

προσπάθησε ΟΣΟ γίνεται να το εφαρμόζεις στο κεφάλι και όχι στα μαλλιά...βέβαια αυτό είναι δύσκολο γιατί όπως βλέπω στην φωτό έχεις μαλλιά.....

tatini

New Member

Στην υπογραφή λέει ότι χρησιμοποιεί την κρέμα σε συγκέντρωση 6%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα