Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ
έλα ντε όπως μου ήρθε να το βάλω στο κεφάλι
και επίσης όπως μου ήρθε να βουρτσίζω τα δόντια μου με αυτό...........
8) 8) 8)
δεν θέλει και πολύ αν σκεφτείς λογικά οτι εφόσον το οξυγόνο είναι το Νο1 συστατικό που χρειάζεται ο οργανισμός μας....
ρίχτε λίγο οξυζενέ στην γλώσσα σας και παρατηρίστε τον αφρό που κάνει 8) ταυτόχρονα πάρτε μια βαθιά αναπνοή (χωρίς να το καταπιείτε)
έχετε πάρει μια κάλή τζούρα ΚΑΘΑΡΟΥ οξυγόνου στα πνευμόνια σας 8) υπάρχει τπτ καλύτερο απο αυτό ? να σημειωθεί οτι τα επίπεδα οξυγόνου που αναπνέουμε μειώνονται στις μεγάλες πόλεις ...........
geofish είπε:Σίγουρα, έτσι και αλλιώς χρησιμοποιείτε ως αντισηπτικό για την μακροχρόνια χρήση του δεν ξέρω.
Μου αρέσεις όμως που δοκιμάζεις και δεν μασάς. Αυτό με την κατάποση πως σου ήρθε.
έλα ντε όπως μου ήρθε να το βάλω στο κεφάλι
και επίσης όπως μου ήρθε να βουρτσίζω τα δόντια μου με αυτό...........
8) 8) 8)
δεν θέλει και πολύ αν σκεφτείς λογικά οτι εφόσον το οξυγόνο είναι το Νο1 συστατικό που χρειάζεται ο οργανισμός μας....
ρίχτε λίγο οξυζενέ στην γλώσσα σας και παρατηρίστε τον αφρό που κάνει 8) ταυτόχρονα πάρτε μια βαθιά αναπνοή (χωρίς να το καταπιείτε)
έχετε πάρει μια κάλή τζούρα ΚΑΘΑΡΟΥ οξυγόνου στα πνευμόνια σας 8) υπάρχει τπτ καλύτερο απο αυτό ? να σημειωθεί οτι τα επίπεδα οξυγόνου που αναπνέουμε μειώνονται στις μεγάλες πόλεις ...........