ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xDante

Member
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

geofish είπε:
Σίγουρα, έτσι και αλλιώς χρησιμοποιείτε ως αντισηπτικό για την μακροχρόνια χρήση του δεν ξέρω.
Μου αρέσεις όμως που δοκιμάζεις και δεν μασάς. Αυτό με την κατάποση πως σου ήρθε.

έλα ντε όπως μου ήρθε να το βάλω στο κεφάλι

και επίσης όπως μου ήρθε να βουρτσίζω τα δόντια μου με αυτό...........
8) 8) 8)

δεν θέλει και πολύ αν σκεφτείς λογικά οτι εφόσον το οξυγόνο είναι το Νο1 συστατικό που χρειάζεται ο οργανισμός μας....

ρίχτε λίγο οξυζενέ στην γλώσσα σας και παρατηρίστε τον αφρό που κάνει 8) ταυτόχρονα πάρτε μια βαθιά αναπνοή (χωρίς να το καταπιείτε)

έχετε πάρει μια κάλή τζούρα ΚΑΘΑΡΟΥ οξυγόνου στα πνευμόνια σας 8) υπάρχει τπτ καλύτερο απο αυτό ? να σημειωθεί οτι τα επίπεδα οξυγόνου που αναπνέουμε μειώνονται στις μεγάλες πόλεις ...........

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

xDante είπε:
αυτο το εκοφαρμ που χρησιμοποιώ στην σύνθεση δεν περιγράφει τπτ για τπτ αλλο μόνο διάλυμα οξυζενε 3% 10 όγκοι οξυγόνο..................

πως θα μάθουμε αν έχει σταθεροποιητές ? και επίσης που θα βρούμε βιομηχανικό οξυζενέ 35% για τις τροφές που είναι καθαρό μπας και πίνουμε καμια γουλιά όταν είμαστε χάλια ?(ψιλοο οφ τοπικ)

αν βρει κανένας καμια άκρη να το αγοράσουμε ας ποστάρει τπτ μιας

:eek:fft: Α επειδή μια φορά ήπια μια γουλιά οξυζενέ (ήπια απο αυτό που λέει οτι απαγορεύται να καταπωθεί 8) ) την επόμενη ημέρα έκανα πυρετό σαράντα και έπαθα βήχα και έβγαινε η μαυρίλα απο τα πνευμόνια (καπνίζω 8 χρόνια) δεν ξέρω αν ωφείλεται στο οξυζενέ απλά ήθελα να το αναφέρω κατόπιν αυτού για 3-4 εβδομάδες ΜΑΓΚΕΣ ένιωθα άλλος άνθρωπος μιλάμε ανέπνεα και ζαλιζόμουν όπως όταν φουσκώνεις ένα μπαλόνι για πολύ ώρα και ζαλίζεσαι... κάπως έτσι ..... πήγα στον γιατρό και δεν μ βρήκε κάτι , αλλά δεν του ανέφερα για το οξυζενέ γιατι φοβήθηκα οτι θα με κράξει................... λες αυτό να καθάρισε τα πνευμόνια ? τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω..... περίεργα πράγματα....
τωρα που συνεχίζω να καπνίζω επανήλθα στα ''φυσιολογικά'' μου . ;D ;
:D :Dκαθολου of topic,ενδιαφερον 8)

$$$

New Member

δυστυχώς φιλε xd το οξυζενέ δεν είναι κερδοφόρο για τις φαρμακευτικές επόμενος δεν χρηματοδοτεί κανεις έρευνες :down το μονο που βρήκα σχετικά με το οξυζενέ και την εφαρμογή στο κρανίο ειναι

αυτο http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18318724

το οποιο δεν είναι καν ερευνα απλά κοιτάξανε τι βιβλιογραφία 7SFGSFG

και αυτο http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18076611

όπου το δείγμα είναι τραγικά μικρό 5 άτομα και ο χρόνος εφαρμογής πολύ μικρός. στα συμπεράσματα επισημαίνουνε ότι χρειάζονται περαιτέρω μελέτες με μεγαλύτερο δείγμα αυτό σημαίνει ότι έχουνε κάποιες θετικές ενδείξεις για τι χρησιμότητα του οξυζενέ - επιβίωση τον τριχών στη μεταμόσχευση. ;D

το μονο σίγουρο είναι ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα τοπική εφαρμογή αλλιώς δεν θα το βάζανε με τίποτα στις μεταμόσχευσης .. αλλα όπως λέγανε και οι αρχαίοι έλληνες παν μετρο άριστον ;)

xDante

Member

$$$ είπε:
δυστυχώς φιλε xd το οξυζενέ δεν είναι κερδοφόρο για τις φαρμακευτικές επόμενος δεν χρηματοδοτεί κανεις έρευνες :down το μονο που βρήκα σχετικά με το οξυζενέ και την εφαρμογή στο κρανίο ειναι

αυτο http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18318724

το οποιο δεν είναι καν ερευνα απλά κοιτάξανε τι βιβλιογραφία 7SFGSFG

και αυτο http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18076611

όπου το δείγμα είναι τραγικά μικρό 5 άτομα και ο χρόνος εφαρμογής πολύ μικρός. στα συμπεράσματα επισημαίνουνε ότι χρειάζονται περαιτέρω μελέτες με μεγαλύτερο δείγμα αυτό σημαίνει ότι έχουνε κάποιες θετικές ενδείξεις για τι χρησιμότητα του οξυζενέ - επιβίωση τον τριχών στη μεταμόσχευση. ;D

το μονο σίγουρο είναι ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα τοπική εφαρμογή αλλιώς δεν θα το βάζανε με τίποτα στις μεταμόσχευσης .. αλλα όπως λέγανε και οι αρχαίοι έλληνες παν μετρο άριστον ;)
φίλε $$$ καταρχήν καλωσήλθες στην παρέα μας ;)
η αλήθεια είναι οτι δεν πρόκειται να ασχοληθεί καμία εταιρία με το οξυζενέ ..... είπαμε κύριος παράγοντας είναι το κωλοκέρδος που κυριαρχεί σε όλες τις πτυχές της ζωής μας .
γ αυτό υπάρχουμε και εμείς οι ανοιχτόμυαλοι-ανήσυχα μυαλά-σκεπτικιστές πες μας όπως θες με βάση την κοινή λογική λίγες γνώσεις που προσπαθούμε να αποκτήσουμε και να κάνουμε μερικές φορές το κάτι διαφορετικό ....
δεν μπορεί αν το κόλπο γκρόσο που άρχισα εγώ επιτύχει και σε άλλους 5-6-7 όλο και κάποιος θα το παρατηρήσει κάποιος δερματολόγος θα το λάβει στα υπόψη του ... και ελπίζω εγώ όπως και όλοι αν θεωρηθεί έστω και στο 60-70 % επιτυχημένο δεν δεν μπορεί ... το νέο θα διαδωθεί .... και τότε θα δούμε αν τους καεί κανενα καρφάκι και φιλοτιμηθούν και το ψάξουν περισσότερο... ;)

xDante

Member

μάγκες βρήκα και αυτό ... μπορεί να βγάλει κανείς νόημα ??? είναι μεταφρασμενο απο γοογλε
[sup]Επίδραση της διυδροτεστοστερόνης σε υπεροξείδιο του υδρογόνου που προκαλείται από την απόπτωση των ποντικιών εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων.
squeege01 την Παρ 24 Δεκεμβρίου, 2010 19:17

Επίδραση της διυδροτεστοστερόνης σε υπεροξείδιο του υδρογόνου που προκαλείται από την απόπτωση των ποντικιών εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων.

Lee SH, HEO JS, Lee, Han ΜΟΥ HJ.

Τμήμα Κτηνιατρικής Φυσιολογίας, BK21 Biotherapy Ανθρωπίνων Πόρων Κέντρο, Κολέγιο Κτηνιατρικής, Chonnam Εθνικό Πανεπιστήμιο, Gwangju 500-757, Κορέα.
Αφηρημένο

Οι στεροειδείς ορμόνες έχουν αναφερθεί για την ενεργοποίηση διαφόρων σήματος και ότι προκαλούν διάφορες κυτταρικές αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών των ορμονών, της τεστοστερόνης, έχει επισημανθεί ως ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει από κυτταρικές βλάβες. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας το ποντίκι εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα (ES) κύτταρα ως ένα πρότυπο σύστημα, η παρούσα μελέτη αξιολόγησε τις συνέπειες της dihydrotestosterone (DHT), μία βιολογικά δραστική τεστοστερόνης μεταβολίτη, σχετικά με H2O2 επαγόμενη απόπτωση. Η2Ο2 αύξησε την απελευθέρωση γαλακτική αφυδρογονάση (LDH), καθώς και ο κατακερματισμός του DNA, αλλά μείωσε την βιωσιμότητα των κυττάρων σε ένα χρόνο-εξαρτώμενο τρόπο (> ή = 8 ώρες). Επιπλέον, Η2Ο2 μειώθηκε το επίπεδο της σύνθεσης του DNA και τα επίπεδα των πρωτεϊνών του κυτταρικού κύκλου κανονιστικών ρυθμίσεων [cyclin D1, E κυκλίνη, κυκλινο εξαρτώνται κινάσης (CDK) 2, και CDK 4]. Αυτές οι επιδράσεις του Η2Ο2 ήταν αναστέλλεται από ένα προ-θεραπεία με DHT. Ωστόσο, η θεραπεία με flutamide (αναστολέας του υποδοχέα ανδρογόνων, 10 (-3), Μ), κατήργησε την προστατευτική δράση της DHT. Το αποτέλεσμα αυτό υποστηρίζεται από την παρουσία του υποδοχέα ανδρογόνων σε ES κύτταρα των ποντικών. Η δραστηριότητα των αντιοξειδωτικών ενζύμων, η καταλάση, αυξήθηκε κατά την επεξεργασία DHT, αλλά όχι από κοινού επεξεργασία με DHT και flutamide. Χρησιμοποιώντας CM-H (2) DCFDA (DCF-DA) για την ανίχνευση των ενδοκυττάριων H2O2, DHT μείωσε την ενδοκυτταρικά επίπεδα Η2Ο2, αλλά flutamide εμποδίσει αυτό το αποτέλεσμα. Η2Ο2 αύξησε επίσης το επίπεδο του p38 MAPK, JNK / SAPK, και NF-kappaB φωσφορυλίωση, τα οποία παρεμποδίζεται από την DHT προεπεξεργασία. Καταλάσης ανέστειλε την επίδραση του Η2Ο2 στο MAPKs και του NF-kappaB. Ωστόσο, η θεραπεία flutamide καταργηθούν οι ανασταλτικές επιδράσεις του DHT για το H2O2 προκαλείται αύξηση των επιπέδων της p38 MAPK, JNK / SAPK, και NF-kappaB φωσφορυλίωση. DHT ανέστειλε την επαγόμενη από το Η2Ο2 αύξηση της κασπάσης-3 έκφρασης και μειώθηκε το επίπεδο της Bcl-2 και το κυψελοειδές αναστολέας της πρωτεΐνης απόπτωσης (cIAP) -2. Τα αποτελέσματα αυτά καταργήθηκαν από την flutamide θεραπεία. Εν κατακλείδι, DHT εμποδίζει την H2O2 επαγόμενη απόπτωσης των ES κύτταρα των ποντικών, μέσω της ενεργοποίησης της καταλάσης και την καταστολή της p38 MAPK, JNK / SAPK, και NF-kappaB μέσω του υποδοχέα ανδρογόνων.[/sup]

το original εδώ
http://immortalhair.forumandco.com/t4732-effect-of-dihydrotestosterone-on-hydrogen-peroxide-induced-apoptosis-of-mouse-embryonic-stem-cells?highlight=hydrogen+peroxyde

xDante

Member

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6T1J-50F8C06-1&_user=10&_coverDate=09/25/2010&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_sort=d&_docanchor=&view=c&_searchStrId=1607639616&_rerunOrigin=google&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=22de12dc9f5c5d0fcdb142a733be1ee6&searchtype=a

και εδώ

εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι η θεραπεία με DHT εμποδίζει την κυτταρική αλλαγή που γίνεται σε βλαστοκύτταρα με h2o2 και αντιδρά με αυτό και δημοιουργεί κάποια ένζυμα τα οποία προστατέυουν τα κύτταρα ?????????????????????????

δηλαδή παίζει η πιθανότητα με το οξυζενέ να χρησιμοποιώ την DHT που έχω ΚΑΡΓΑ να δημοιυργούνται κάποια ένζυμα και μπλιμπλίκια που φτίαχνουν τα κύτταρα ?????

θα τρελαθούμε τελείως ?????????

akishellas3

Well-Known Member

dante achofarm 3% to ζητω κ απο το φαρμακειο? καλη πορεια σου ευχομαι σκεφτομαι να το δοκιμασω στους κροταφους κ εγω .

akishellas3

Well-Known Member

χμμ τις ασπριζει εεεε? οποτε να το δοκιμασω κ σε κανα δυο μεροι αλλα του σωματος μου που εχει τριχες να δω τι παιζει ετσι ??? 8)

tatini

New Member

Dante, αν ήσουν γυναίκα θα δοκίμαζες οξυζενέ και για κολπικές πλύσεις :D :D :D βοήθεια

akishellas3

Well-Known Member

Επισης εδω http://www.snopes.com/medical/homecure/peroxide.asp " cup of perioxide " ειναι το ιδιο με το οξυζενε της echofarm που ειναι κ αυτο 3% ?

Επισης διαβαστε αυτο .
""""
Με μεγάλη μου έκπληξη διαβάζω ΑΣΧΕΤΟΥΣ να αναζητούν PERYDROL (το οποίο είναι υπεροξείδιο υδρογόνου 35%, και με 10 φορές αραίωση αυτού παράγεται το οξυζενέ) στο ίντερνετ!!! Όποιος το θέλει να ζητήσει από το φαρμακοποιό του να του φέρει PERYDROL έτσι απλά. Αυτά που λέτε για "εσωτερική" χρήση που τα ακούσατε. Τα πράγματα είναι απλά το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι η ίδια χημική ένωση ΚΑΙ στην Ελλαδίτσα μας ΚΑΙ στην Αυστραλία. Απλά ζητήστε από το φαρμακοποιό να σας το αραιώσει διότι το 35% είναι ΚΑΥΣΤΙΚΟ!!! Καλό το άρθρο αλλά δε δίνει φώτα σχετικά με τις περιεκτικότητες (πλην της περίπτωσης που λέει ότι ψεκάζουμε το χώρο όπου διαβιεί ασθενής με καρκίνο λάρυγγα) που πρέπει να παρασκευάσει ο φαρμακοποιός! """"

επισης αγορες απο εδω
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_kw=Hydrogen%20peroxide&_fcid=80&_jgr=1&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

SOS

Απο εδω γραφει στα αγγλικα προς τη μεση

http://cgi.ebay.co.uk/Food-Grade-Hydrogen-Peroxide-3-H2O2-250ml-/130333451686?pt=UK_HealthBeauty_Other_RL&hash=item1e587aa5a6

"χρησιμοποιείται ως ένα ήπιο απολυμαντικό για το δέρμα, να πλύνετε το στόμα ή να κάνετε γαργάρες"

οποτε κανει αυτο κανει κ για εσωτερικη χρηση :chinscratch?

xDante

Member

ναι το 3% είτε food grade είτε για εξωτερική χρήση εφαρμόζεται εξωτερικά χωρίς πρόβλημα....

όσο για τον αποχρωματισμό εμένα τις υπάρχουσες τρίχες στα πλαινά δεν τις αποχρωμάτισε..... στην κορυφή ναι ξανθίνανε(εκεί έβαζα ποιο συχνά)
καλό είναι να το δοκιμάσεις σε περιοχές που έχεις καραφλα φουλ για να δεις τι παίζει ..... ecofarm 3% λέγεται αυτο που χρησιμοποιώ βέβαια αυτό που έδειξες απο το εβαυ δεν έχει τόσο πολλά έκδοχα και κάνει και για κατάποση απ ότι νομίζω.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

και κάτι άλλο τελευταίο και το ξανατονίζω...........

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ Shedding !!!!!!!!!!!!

να το έχετε στα υπόψιν σας αυτό

επίσης δεν γνωρίζω αν μπορεί να συνδυαστεί με μινοξ και φίνες και ιστορίες..........

προσοχή λοιπόν σε όσους λαμβάνουν και άλλες αγωγές

(απέχει βέβαια ακομα απο το να χαρακτηριστεί ''αγωγή'')

keep that in mind ;)

akishellas3

Well-Known Member

καλα κατσε α δοκιμασω εγω σε μερικα σημεια κ βλεπουμε τι παιζει :)

επισης βρηκα αυτο

"Ενα πολυ καλο κατα του καρκινου και γενικοτερα για την υγεια μας ειναι το Υπεροξειδιο του υδρογονου το γνωστο οξυζενε αλλα οχι αυτο που πωλειται στα φαρμακεια ( αυτο εχει βαρεα μεταλλα και ειναι τοξικο για εσωτερικη χρηση)
Υπαρχει το Η2Ο2 35 % και το διαλυεις σε ενα ποσοστο ( 3 σταγονες σε ενα ποτηρι νερο ) και το πινεις

http://www.rotise.gr/erotisi/yparchoyn-therapeies-gia-ton-karkino-me-botana.html#ixzz1B4EDNdEY "

Μ32

Member

κάτι άλλο που παρατήρησα .... οι περιοχές που είχαν μαλλία όταν ξεκίνησα (πλαινά) δεν φαίνεται να έχουν αποχρωματιστεί.... γιατί βάζω παντού ........ βέβαια όχι πάντα αλλά φίλε kapamaru ίσως αυτό σε παροτρύνει να δοκιμάσεις σε περιοχές οπου δεν έχεις καθόλου μαλί να δεις τι γίνεται... επίσης υπάρχουν τρίχες οι οποίες είναι στο αρχικό χρώμα στην περιοχή αραίωσης παρόλο που το τιγκάρω στο οξυζενε.....
ρε παιδια ποιος μας λεει οτι οι τριχουλες που βγηκαν ειναι ασπρες λογω του οξυζενε?θα μπορουσαν (εαν δεν ειχαν πεσει) να ηταν ασπρες ουτως η αλλως.ισως λοιπον το οξυζενε να ΜΗΝ κανει αποχρωματισμο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Μ3 cabrio είπε:
κάτι άλλο που παρατήρησα .... οι περιοχές που είχαν μαλλία όταν ξεκίνησα (πλαινά) δεν φαίνεται να έχουν αποχρωματιστεί.... γιατί βάζω παντού ........ βέβαια όχι πάντα αλλά φίλε kapamaru ίσως αυτό σε παροτρύνει να δοκιμάσεις σε περιοχές οπου δεν έχεις καθόλου μαλί να δεις τι γίνεται... επίσης υπάρχουν τρίχες οι οποίες είναι στο αρχικό χρώμα στην περιοχή αραίωσης παρόλο που το τιγκάρω στο οξυζενε.....
ρε παιδια ποιος μας λεει οτι οι τριχουλες που βγηκαν ειναι ασπρες λογω του οξυζενε?θα μπορουσαν (εαν δεν ειχαν πεσει) να ηταν ασπρες ουτως η αλλως.ισως λοιπον το οξυζενε να ΜΗΝ κανει αποχρωματισμο.
το λινκ που εδωσα παραπανω λεει οτι ειναι λογο του οξυζενε

lab_rat

Member

Μ3 cabrio είπε:

Το οξυζενε προκαλει αποχρωματισμο στα μαλλια.. ειναι γνωστο αυτο!

tatini

New Member

Δεν είναι απαραίτητο ότι οι τρίχες είναι ξανθές λόγω του οξυζενέ, μεγάλη πιθανότητα, αλλά εφόσον δεν αποχρωματίστηκαν οι υπόλοιπες... μπορεί να οφείλεται και στο ότι είναι οι πρώτες αδύναμες τρίχες που βγήκαν μετά από καιρό.

lab_rat

Member

Blindfold είπε:
Δεν είναι απαραίτητο ότι οι τρίχες είναι ξανθές λόγω του οξυζενέ, μεγάλη πιθανότητα, αλλά εφόσον δεν αποχρωματίστηκαν οι υπόλοιπες... μπορεί να οφείλεται και στο ότι είναι οι πρώτες αδύναμες τρίχες που βγήκαν μετά από καιρό.
Ακόμα και αν είναι ετσι, και πιο δυνατές να γίνουν θα ανοίξουν απο τη συνεχόμενη χρήση οξυζενε. Το αποτέλεσμα ως προς το χρώμα ειναι το ίδιο. Βάλε οξυζενε στο μαλλι σου 1-2 φορες και θα δεις οτι θα αρχιζει να ανοιγει, σα να ξεθοριάζει!
Μικρός (15-16) ειχα δοκιμάσει να δω πως ξανθένει το μαλλι με το οξυζενε. Ηταν καλοκαιρι και σε συνδιασμο με τον ηλιο το αποτελεσμα ηταν εμφανές σε 2 μερες! Το σταματησα γιατι το μαλλι φαινόταν πιο πολυ σαν ξεθοριασμένο και δε μου αρεσε!

tatini

New Member

Δεν αποκλείεται, απλά επισημαίνω ότι μπορεί να παίζει και αυτή η περίπτωση τη στιγμή που οι υπόλοιπες τρίχες του Δάντη δεν αλλάζουν χρώμα... Και μην ξεχνάμε ότι χρησιμοποιεί το 3% όχι το 6% που χρησιμοποιείται για αποχρωματισμό στα κομμωτήρια.

xDante

Member

οι πλαϊνές τρίχες παρατηρώ οτι δεν έχουν αλλάξει χρώμα σημαντικά και λέγοντας αυτό εννοώ οτι ισως έχουν ξανθίνει μισό τόνο ........... όσο για το πάνω μέρος οπου εφαρμόζω εντατικά το οξυζενέ έχουν ξανθίνει .............. οι νέες τρίχες είναι ξανθές προς το άσπρο ΟΛΕΣ

βέβαια όπως βλέπετε και στις εικόνες υπάρχουν και τρίχες οπου δεν έχουν επηρεαστεί χρωματικά.............

το 3% δεν δημοιυργεί σοβαρό αποχρωματισμό γενικά (στο σώμα οπου το χρησιμοποιούσα δεν παρατήρησα καμια αλλαγή χρώματος)

τώρα μάγκες οι μαυρομάλληδες μπορείτε να πειραματιστείτε είτε να το αραιώσετε με απιονισμένο νερό δεν ξέρω ποιά τα αποτελέσματα που θα έχετε αλλα ξανα τονίζω οτι εγώ εφάρμοσα το 3%

δεν ξέρω βέβαια επειδή οι νέες τρίχες βρίσκονται σε εμβρυικό στάδιο μήπως βγαίνουν ξανθές και μέχρι να δυναμώσουν να στανιάρουν στο φυσικό μου χρώμα ο χρόνος θα το δείξει αυτο....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα