ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕΤΑΞ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ..... ΟΥΤΕ ΜΙΝΟΞ ΟΥΤΕ ΤΠΤ .... ΤΑ ΠΕ

περα απο την πλακα,το αρθρο λεει οτι γινετε ζημια στον θυλακα της τριχας με αποτελεσμα να συνεχισει να παραγει ασπρες τριχες και μετα την διακοπη της θεραπειας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

νεότερη έρευνα................. και πολυ ενδιαφέρουσα θα έλεγα προσοχή στο σημείο που λέει για την καταλάση η οποία είναι άφθονη στον οργανισμό μας ......

βέβαια ανήκει σε εταιρεία που έχει καλλυντικά αλλά είναι άξια μελέτης...........

http://www.karinherzog.gr/Docs/10freeroot.pdf

tatini

New Member

Μωρέ, ας έχουμε μαλλί κι ας χρειαστεί να το βάφουμε... απ' το να μην έχουμε καθόλου...

xDante

Member

Blindfold είπε:
Μωρέ, ας έχουμε μαλλί κι ας χρειαστεί να το βάφουμε... απ' το να μην έχουμε καθόλου...

φίλε Blindfold καλά τα λες εγω αυτή την στιγμή μόλις κοιτάχτηκα στον καθρεύτη ........ ειμαι πραγματικά χαρούμενος γιατι έχω regrowth σε περιοχές που ήταν νεκρές...... βέβαια ΟΛΕΣ οι νέες τρίχες είναι ξανθες.......... πολύ ξανθές.....αλλά αν είναι σε 4-5 μήνες να έχω έστω και στο 60-70 % που έτσι όπως με βλέπω θα γίνει ποιο γρήγορα..... Ε ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ..........................

δεν υπάρχει κανένας που προτίθεται να ξεκινήσει ρε παιδιά ?????????????
κάποιος με γουλί-κοντοκουρεμένα μαλλιά ? υπόσχομαι οτι σε ενα μήνα απο την εφαρμογή θα δει πράγματα και θαυματα !!!!! 8)

και ακόμα καλύτερα κάποιος με προχωρημένη νοργουντ σαν εμένα ........ ;)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

xDante είπε:
δεν υπάρχει κανένας που προτίθεται να ξεκινήσει ρε παιδιά ?????????????
κάποιος με γουλί-κοντοκουρεμένα μαλλιά ? υπόσχομαι οτι σε ενα μήνα απο την εφαρμογή θα δει πράγματα και θαυματα !!!!! 8)

και ακόμα καλύτερα κάποιος με προχωρημένη νοργουντ σαν εμένα ........ ;)

μάλλον οι περισσότεροι έχουν σκούρα μαλλιά... O0 - :hrsml:

Maria

New Member

xDante συγχαρητήρια για την ανακάλυψη/ πρόοδο που βλέπεις στο μαλλί σου!!!!
Να σε ρωτήσω, κάπου είπες ότι ότι πρέπει να πας από το οξυζενέ 3% σε 2% ή 1%? Για ποιο λόγο αυτό; αφού με το 3% βλέπεις αποτέλεσμα.

Hopefull

New Member

Φιλε dante δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα αν εφταιγε το οξυγονο σε τοσο βαθμο στη τριχοπτωση τοτε θα πεθαινε σιγα σιγα και το δερμα στη περιοχη που κανουμε καραφλα.

Αυτο που νομιζω οτι εχεις καταφερει με το οξυζενε ειναι να κανεις dryout τη περιοχη σε σημειο που δεν παραγει τοσο σμηγμα πλεον και για αυτο εχεις αρχισει και βλεπεις καποια αποτελεσματα. Οποιος κανει θεραπεια που δουλευει (προσεχε να δουλευει δηλαδη να βλεπει καλα αποτελσματα) ειτε με αντιανδρογονα ειτε με regaine θα παρατηρησει οτι το δερμα του ειναι λιγοτερο λιπαρο απο πριν. Τα μαλλια του δε λαδωνουν τοσο γρηγορα πια κτλ.

Κατι τετοιο μαλλον καταφερες και εσυ με το οξυζενε, δυστυχος ομως το οξυζενε ταυτοχρονα ασπριζει τα μαλλια οποτε οτι ζωντανευεις βγαινει ξανθο και dried out. Αν καταφερεις να το κρατησεις καιρο αυτο το effect τοτε ισως ειναι κατι καλο ;) Λογικα ομως το μαλλι σου θα το συνηθισει καποια στιγμη (και μαλλον γρηγορα) και θα δεις παλι τη λιπαροτητα να επανερχεται και τα αποτελεσματα να εξαφανιζονται.

Καλη επιτυχια με το πειραμα παντως η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ξανακουσει ποτε! αλλα προσεχε διοτι και τα τοπικα κορτικοστεροειδη εχουν δειξει θεαματικο regrowth σε πολλους(καλυτερο απο regaine καμια φορα) αλλα δεν προτεινονται διοτι καταστρεφουν καποια στιγμη το δερμα...προσεχε και εσυ με το οξυζενε δεν ξερεις τι γινετε

xDante

Member

Maria είπε:
xDante συγχαρητήρια για την ανακάλυψη/ πρόοδο που βλέπεις στο μαλλί σου!!!!
Να σε ρωτήσω, κάπου είπες ότι ότι πρέπει να πας από το οξυζενέ 3% σε 2% ή 1%? Για ποιο λόγο αυτό; αφού με το 3% βλέπεις αποτέλεσμα.

αγαπητή Μαρία.. ευχαριστώ
το σκέφτομαι αυτό διότι απο την στιγμή που δω το regrowth να σταματάει (δλδ να βγαίνει μέχρι και η τελευταία τρίχα που είναι να βγεί και δυναμώσει) σκέφτομαι να περασω σε μικρότερης περιεκτικότητας αγωγή - συντήρησης διότι δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω με το 3% και είτε θα πάω απ ο 2% σε 1% είτε θα αραιώσω τις εφαρμογές.... δεν ξέρω βέβαια πως θα εξελιχθεί το side effect για να μειωθεί και αυτό με την σειρά του...........

φίλε hopefull
[sup]Φιλε dante δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα αν εφταιγε το οξυγονο σε τοσο βαθμο στη τριχοπτωση τοτε θα πεθαινε σιγα σιγα και το δερμα στη περιοχη που κανουμε καραφλα.

Αυτο που νομιζω οτι εχεις καταφερει με το οξυζενε ειναι να κανεις dryout τη περιοχη σε σημειο που δεν παραγει τοσο σμηγμα πλεον και για αυτο εχεις αρχισει και βλεπεις καποια αποτελεσματα. Οποιος κανει θεραπεια που δουλευει (προσεχε να δουλευει δηλαδη να βλεπει καλα αποτελσματα) ειτε με αντιανδρογονα ειτε με regaine θα παρατηρησει οτι το δερμα του ειναι λιγοτερο λιπαρο απο πριν. Τα μαλλια του δε λαδωνουν τοσο γρηγορα πια κτλ.

Κατι τετοιο μαλλον καταφερες και εσυ με το οξυζενε, δυστυχος ομως το οξυζενε ταυτοχρονα ασπριζει τα μαλλια οποτε οτι ζωντανευεις βγαινει ξανθο και dried out. Αν καταφερεις να το κρατησεις καιρο αυτο το effect τοτε ισως ειναι κατι καλο Λογικα ομως το μαλλι σου θα το συνηθισει καποια στιγμη (και μαλλον γρηγορα) και θα δεις παλι τη λιπαροτητα να επανερχεται και τα αποτελεσματα να εξαφανιζονται.

Καλη επιτυχια με το πειραμα παντως η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ξανακουσει ποτε! αλλα προσεχε διοτι και τα τοπικα κορτικοστεροειδη εχουν δειξει θεαματικο regrowth σε πολλους(καλυτερο απο regaine καμια φορα) αλλα δεν προτεινονται διοτι καταστρεφουν καποια στιγμη το δερμα...προσεχε και εσυ με το οξυζενε δεν ξερεις τι γινετε
[/sup]
ισως έχεις δίκαιο γι αυτό το ντραι αουτ δεν ξέρω..........
πάντως όπως προανέφερα με μινοξ δεν είδα καμία αλλαγή σε 3 μήνες αγωγη που έκανα
γ αυτό με το δέρμα ίσως θα έπρεπε να σε πληροφορήσω οτι το δέρμα δεν πεθαίνει .. απλά χάνει την περιεκτικότητα του σε οξυγόνο με την πάροδο του χρόνου και οι θύλακες είναι αυτοί που την πληρώνουν πρώτοι........ διάβασε το τελευταίο λινκ που έδωσα για την παρατήρηση της πτώσης σε περιεκτικότητα οξυγόνου του δέρματος μεταξύ ενός ατόμου στην εφηβεία με ένα άτομο 25 ετών σ.σ. εγώ είμαι στα 27.........
έτσι όπως το έχω υπολογίσει μάλλον είμαι προγραμματισμένος να φτάσω νοργουντ ΤΕΖΑ ;)
όσο για τον φόβο του δερματικού προβλήματος να είσαι σίγουρος οτι 2 μήνες και κάτι που έκανα εφαρμογή για την ακμή δεν παρατήτησα κανένα side effect και μάλιστα καμία αλλαγή του χρώματος των τριχών στις περιοχές που το εφάρμοζα...... (πρόσωπο,στέρνο,πλάτη) οπότε ο φόβος αυτός δεν υφίσταται.......
όσο για την περίοδο μετα το ντραι αουτ οπως αναφέρεις ήδη κοντεύω να φτάσω στους 2 μήνες εφαρμογής και δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή .... το σμήγμα που λες έχει εξαφανιστεί τελείως απο το τριχωτό της κεφαλής μου και ξεκινάει σε μία λωρίδα μεταξύ μετώπου και πρώην hairline μου εκεί δλδ που δεν κάνω εφαρμογή του οξυζενέ.......
ίδωμεν.....

LOK

Member

Παίδες έβαλα κι εγώ χθες για πλάκα στους κροτάφους το ecofarm 3%. Στην αρχή τις πρώτες 2 ώρες μετά την εφαρμογή του, ένιωθα ένα πολύ ελαφρύ τσούκσιμο...,και μετα απο 3-4 ώρες, το δέρμα μου λάδωσε πιο πολύ... Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό... μήπως μου άνοιξε τους πόρους κι έφυγε η συσσωρευμένη λιπαρότητα...? Πάντος θα ήθελα να το συνεχίσω αλλα έχω μαύρα μαλλιά και δε λέει να αρχίσω το βάψιμο... :hrsml:
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο τώρα..., διαβάζοντας αυτό το θέμα περι oxygene και οξυγόνου,μου δημιουργήθηκε μια απορία...: Λόγο κάποιον αναπνευστικών προβλημάτων που έχω απο μικρός (διάφραγμα-αλλεργία και καταροή στη μύτη), μια ζωή αναπνέω απο το στόμα και πολύ λίγο απο τη μύτη..., λέτε αυτό να παίζει κάποιο ρόλο στην τριχόπτωση...? (δε νομίζω δηλαδή...αλλα λέμε τώρα...)

tatini

New Member

LOK είπε:
Παίδες έβαλα κι εγώ χθες για πλάκα στους κροτάφους το ecofarm 3%. Στην αρχή τις πρώτες 2 ώρες μετά την εφαρμογή του, ένιωθα ένα πολύ ελαφρύ τσούκσιμο...,και μετα απο 3-4 ώρες, το δέρμα μου λάδωσε πιο πολύ... Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό... μήπως μου άνοιξε τους πόρους κι έφυγε η συσσωρευμένη λιπαρότητα...? Πάντος θα ήθελα να το συνεχίσω αλλα έχω μαύρα μαλλιά και δε λέει να αρχίσω το βάψιμο... :hrsml:
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο τώρα..., διαβάζοντας αυτό το θέμα περι oxygene και οξυγόνου,μου δημιουργήθηκε μια απορία...: Λόγο κάποιον αναπνευστικών προβλημάτων που έχω απο μικρός (διάφραγμα-αλλεργία και καταροή στη μύτη), μια ζωή αναπνέω απο το στόμα και πολύ λίγο απο τη μύτη..., λέτε αυτό να παίζει κάποιο ρόλο στην τριχόπτωση...? (δε νομίζω δηλαδή...αλλα λέμε τώρα...)

Ε όχι :|

xDante

Member

the next two months will be legen .................wait for it ...............DARY ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :p :p :p :p :p :p

γεμιζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

και μεγαλώνουν............

regrowth regrowth regrowth regrowth !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ρε γλέντιααααααααααααααααααααααα

δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν όλα εξελιχθούν όπως τα περιμένω ...........

θα πάρουν τα βουνά πολλοί believe me !!!

χώρια η παγκόσμια πρωτοτυπία...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

NoMoreLoss

New Member

φίλε xDante είμαι ξανθός αυριο αρχίζω οξυζενε...αν πιάσει το κόλπο μπαγάσα ετοιμάσου για μιά εβδομάδα στην Μυκονο όλα πληρωμένα απο την NoMoreTours :p (το μενού θα περιλαμβάνει και συνοδούς πολυτελείας)

ANAR

Well-Known Member

Αμα ειναι ετσι παω να τα βαψω ξανθα και εγω ;D

sovagg

New Member

xDante είπε:
the next two months will be legen .................wait for it ...............DARY ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :p :p :p :p :p :p

γεμιζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

και μεγαλώνουν............

regrowth regrowth regrowth regrowth !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ρε γλέντιααααααααααααααααααααααα

δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν όλα εξελιχθούν όπως τα περιμένω ...........

θα πάρουν τα βουνά πολλοί believe me !!!

χώρια η παγκόσμια πρωτοτυπία...

Φιλε βαλε καμια φωτο να παρουμε θαρρος!

kapa

Μέλος του προσωπικού

καμια πατεντα και για μας τους μαυρομαληδες? :p

xDante

Member

NoMoreLoss είπε:
φίλε xDante είμαι ξανθός αυριο αρχίζω οξυζενε...αν πιάσει το κόλπο μπαγάσα ετοιμάσου για μιά εβδομάδα στην Μυκονο όλα πληρωμένα απο την NoMoreTours :p (το μενού θα περιλαμβάνει και συνοδούς πολυτελείας)

;) ;)

καλή αρχή φίλε μου και θυμήσου καλή εφαρμογή και αρκετό μασάζ όταν το απλώνεις... όσο για την μύκονο ελπίζω όλο το φόρουμ να γιορτάσει το τέλος της τριχόπτωσης με ένα πριβέ πάρτυ στο καβο :mad: :mad: :mad:

φίλε Sovagg δεν ανεβάζω ακόμη γιατί δεν φαίνεται με την φωτογραφική ακόμα ...............

στην δουλειά βρίσκω αφορμή να πηγαίνω στις τουαλέτες κάθε λίγο και λιγάκι γιατι έχει απο πάνω φώτα και βλέπω τις νέες τρίχες που γυαλίζουν ..... :D

ελπίζω σε ενα μηνάκι να έχω ανεβάσει τις φωτός όταν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό μέγεθος οι τρίχες... και για να μην ξεχνιόμαστε ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ.

επίσης απο νόργουντ 5α να πάω 2-2a ( η 1 θα ήταν απο τα άγραφα αλλά ποτέ δεν ξέρεις) θέλει καιρό .... και πιστέψτε με αν μεγαλώσουν όλες για εκεί με βλέπω ...

α και κάτι άλλο για την καμένη γή μιλάω..... δίπλα στις περιοχές που έχω μαλιά οι τρίχες που βγαίνουν είναι ποιο μεγάλες.......άρα έχουν ταχύτερη πύκνωση.....

κάτι άλλο που παρατήρησα .... οι περιοχές που είχαν μαλλία όταν ξεκίνησα (πλαινά) δεν φαίνεται να έχουν αποχρωματιστεί.... γιατί βάζω παντού ........ βέβαια όχι πάντα αλλά φίλε kapamaru ίσως αυτό σε παροτρύνει να δοκιμάσεις σε περιοχές οπου δεν έχεις καθόλου μαλί να δεις τι γίνεται... επίσης υπάρχουν τρίχες οι οποίες είναι στο αρχικό χρώμα στην περιοχή αραίωσης παρόλο που το τιγκάρω στο οξυζενε.....

xDante

Member

για τα πλαινά και ΟΛΑ τα μαλιά θα ήθελα να αναφέρω οτι έχουν τέλεια υγεία και στην όψη και στην αφή και στον όγκο.... δεν ήταν οι νεκρές τρίχες που είχα στο κεφάλι μου σαν άχυρα........

επίσης θα παραθέσω και τα σαμπουάν που χρησιμοποιώ.................

σαμπουάν κάθε 3-4-5 ημέρες Κορρές αλόη και σαπωναρία και έχω ρίξει μέσα μισό κουτάκι η και λιγότερο ΚΑΝΕΛΑ απο το σουπερμάρκετ........ κάνεί πολύ καλή δουλειά οι κόκκοι κάνουν πολύ καλό μασάζ στο τριχωτό και το μαλί έχει τρελή αίσθηση μετά... (θα χρειαστεί να αφαιρέσετε λίγο απο το περιεχόμενο για να χωρέσει) και επίσης να μην το αφήνετε πολύ ώρα στο κεφάλι γιατι μετα κοκκινίζει για κανα 20 λεπτό .....

θυμηθείτε θέλει καλό κούνημα γιατί σχηματίζει κατακάθι....

την ιδέα αυτή δεν μου την πρότεινε κανείς απλά διάβασα για τις αντιφλεγμωνόδεις ιδιότητες της κανέλλας όπως και επίσης τις αντιοξειδωτικές ιδιώτητες που έχει (200 φορές μεγαλύτερες απο του πράσινου τσαγιού)

επίσης ένα πάλι του κορρέ καφέ που λέει δυναμωτικό με μαγνήσιο και πρωτεϊνες σταριού....

να σημειωθεί για να μην υπάρξει παρανόηση τα ίδια σαμπουάν τα χρησιμοποιούσα και ΠΡΙΝ αρχίσω την εφαρμογή οξυζενε......

Αρε πατέντααααααααααααααα

xDante είπε:
[quote author=NoMoreLoss link=topic=2509.msg45234#msg45234 date=1294948372]

;) ;)

καλή αρχή φίλε μου και θυμήσου καλή εφαρμογή και αρκετό μασάζ όταν το απλώνεις... όσο για την μύκονο ελπίζω όλο το φόρουμ να γιορτάσει το τέλος της τριχόπτωσης με ένα πριβέ πάρτυ στο καβο :mad: :mad: :mad:

φίλε Sovagg δεν ανεβάζω ακόμη γιατί δεν φαίνεται με την φωτογραφική ακόμα ...............

στην δουλειά βρίσκω αφορμή να πηγαίνω στις τουαλέτες κάθε λίγο και λιγάκι γιατι έχει απο πάνω φώτα και βλέπω τις νέες τρίχες που γυαλίζουν ..... :D

ελπίζω σε ενα μηνάκι να έχω ανεβάσει τις φωτός όταν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό μέγεθος οι τρίχες... και για να μην ξεχνιόμαστε ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ.

επίσης απο νόργουντ 5α να πάω 2-2a ( η 1 θα ήταν απο τα άγραφα αλλά ποτέ δεν ξέρεις) θέλει καιρό .... και πιστέψτε με αν μεγαλώσουν όλες για εκεί με βλέπω ...

α και κάτι άλλο για την καμένη γή μιλάω..... δίπλα στις περιοχές που έχω μαλιά οι τρίχες που βγαίνουν είναι ποιο μεγάλες.......άρα έχουν ταχύτερη πύκνωση.....

κάτι άλλο που παρατήρησα .... οι περιοχές που είχαν μαλλία όταν ξεκίνησα (πλαινά) δεν φαίνεται να έχουν αποχρωματιστεί.... γιατί βάζω παντού ........ βέβαια όχι πάντα αλλά φίλε kapamaru ίσως αυτό σε παροτρύνει να δοκιμάσεις σε περιοχές οπου δεν έχεις καθόλου μαλί να δεις τι γίνεται... επίσης υπάρχουν τρίχες οι οποίες είναι στο αρχικό χρώμα στην περιοχή αραίωσης παρόλο που το τιγκάρω στο οξυζενε.....
[/quote]
it will be legendary .. wait for it... dary! :D
και εγω καστανος ειμαι αν και τα βαφω καμια φορα μαυρα αλλα δεν μπορω να πιστεψω τιποτα μεχρι να δω φωτογραφιες τουλαχιστον απο 2-3 ατομα :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα