Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:Μωρέ, ας έχουμε μαλλί κι ας χρειαστεί να το βάφουμε... απ' το να μην έχουμε καθόλου...
xDante είπε:δεν υπάρχει κανένας που προτίθεται να ξεκινήσει ρε παιδιά ?????????????
κάποιος με γουλί-κοντοκουρεμένα μαλλιά ? υπόσχομαι οτι σε ενα μήνα απο την εφαρμογή θα δει πράγματα και θαυματα !!!!! 8)
και ακόμα καλύτερα κάποιος με προχωρημένη νοργουντ σαν εμένα ........![]()
Maria είπε:xDante συγχαρητήρια για την ανακάλυψη/ πρόοδο που βλέπεις στο μαλλί σου!!!!
Να σε ρωτήσω, κάπου είπες ότι ότι πρέπει να πας από το οξυζενέ 3% σε 2% ή 1%? Για ποιο λόγο αυτό; αφού με το 3% βλέπεις αποτέλεσμα.
LOK είπε:Παίδες έβαλα κι εγώ χθες για πλάκα στους κροτάφους το ecofarm 3%. Στην αρχή τις πρώτες 2 ώρες μετά την εφαρμογή του, ένιωθα ένα πολύ ελαφρύ τσούκσιμο...,και μετα απο 3-4 ώρες, το δέρμα μου λάδωσε πιο πολύ... Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό... μήπως μου άνοιξε τους πόρους κι έφυγε η συσσωρευμένη λιπαρότητα...? Πάντος θα ήθελα να το συνεχίσω αλλα έχω μαύρα μαλλιά και δε λέει να αρχίσω το βάψιμο... :hrsml:
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο τώρα..., διαβάζοντας αυτό το θέμα περι oxygene και οξυγόνου,μου δημιουργήθηκε μια απορία...: Λόγο κάποιον αναπνευστικών προβλημάτων που έχω απο μικρός (διάφραγμα-αλλεργία και καταροή στη μύτη), μια ζωή αναπνέω απο το στόμα και πολύ λίγο απο τη μύτη..., λέτε αυτό να παίζει κάποιο ρόλο στην τριχόπτωση...? (δε νομίζω δηλαδή...αλλα λέμε τώρα...)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xDante είπε:the next two months will be legen .................wait for it ...............DARY ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεμιζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!
και μεγαλώνουν............
regrowth regrowth regrowth regrowth !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε ρε γλέντιααααααααααααααααααααααα
δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν όλα εξελιχθούν όπως τα περιμένω ...........
θα πάρουν τα βουνά πολλοί believe me !!!
χώρια η παγκόσμια πρωτοτυπία...
NoMoreLoss είπε:φίλε xDante είμαι ξανθός αυριο αρχίζω οξυζενε...αν πιάσει το κόλπο μπαγάσα ετοιμάσου για μιά εβδομάδα στην Μυκονο όλα πληρωμένα απο την NoMoreTours(το μενού θα περιλαμβάνει και συνοδούς πολυτελείας)
xDante είπε:[quote author=NoMoreLoss link=topic=2509.msg45234#msg45234 date=1294948372]
φίλε xDante είμαι ξανθός αυριο αρχίζω οξυζενε...αν πιάσει το κόλπο μπαγάσα ετοιμάσου για μιά εβδομάδα στην Μυκονο όλα πληρωμένα απο την NoMoreTours(το μενού θα περιλαμβάνει και συνοδούς πολυτελείας)