Η ζωη με Covid-19

tol

Well-Known Member
ειρωνας ειμαι σε όσους είναι ειρωνες

Επειδη εκτος απο ειρωνας εισαι και φυγοπονος και διαστρεβλωτης της αληθειας...

Απο χθες σε εχω παρακαλεσει να μου παραθεσεις ενα ειρωνικο σχολιο, εναν "απεχθη" χαρακτηρισμο, οπως ο ιδιος εγραψες, που εχω απευθυνει προς το προσωπο σου.

ΕΝΑΝ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Και το αποφευγεις, οπως ο διαολος το λιβανι...γιατι πολυ απλα εισαι ψευδολογος.

ΥΓ Φυσικα, αν κατορθωσεις να βρεις, εστω και ενα, τετοιο χαρακτηρισμο, να προσεξεις να μην ειναι πληρωμενη απαντηση σε καποια ειρωνεια που ΠΡΩΤΟΣ μου απηυθυνες. Να βρεις πότε πρωτος εγω τολμησα να σε κακοχαρακτηρισω και να σε ειρωνευτω.

Σε παρακαλω θερμα, μην αποφυγεις παλι την προκληση.

Ειλικρινα ειμαι απολυτα διατεθειμενος να σου ζητησω χιλιες φορες συγγνωμη, αν αναιτια σε εχω προσβαλει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
"Και το πιο δυστυχες ολων...υπαρχουν δεκαδες ακριτα σκεπτομενοι, δεκαδες επαναστατες της πενταρας που "αρπαζονται" απο τις δηθεν σοφιστειες αυτων και στη συνεχεια μπαινουν σε forum, συμμετεχουν σε κοινωνικες συζητησεις μεταφεροντας ως φερεφωνα με βεβαιοτητα τις ολοφανερα παραλογες αποψεις των "αυθεντιων της φαπας και της καρπαζιας".

"Φιλε μου, για αλλη μια φορα αποδεικνυεις τον εσφαλμενο, μονοπλευρο, μονολιθικο τροπο σκεψης σου."

Έχεις δίκιο δεν είσαι είρωνας..

tol

Well-Known Member
"Και το πιο δυστυχες ολων...υπαρχουν δεκαδες ακριτα σκεπτομενοι, δεκαδες επαναστατες της πενταρας που "αρπαζονται" απο τις δηθεν σοφιστειες αυτων και στη συνεχεια μπαινουν σε forum, συμμετεχουν σε κοινωνικες συζητησεις μεταφεροντας ως φερεφωνα με βεβαιοτητα τις ολοφανερα παραλογες αποψεις των "αυθεντιων της φαπας και της καρπαζιας".

"Φιλε μου, για αλλη μια φορα αποδεικνυεις τον εσφαλμενο, μονοπλευρο, μονολιθικο τροπο σκεψης σου."

Έχεις δίκιο δεν είσαι είρωνας..

Γνωριζεις τη νεοελληνικη γλωσσα, φιλε μου;

Μπορεις να επικοινωνεις ορθα με τους γυρω σου;

Αντιλαμβανεσαι τα ρηματικα προσωπα; Ξερεις ποιο ειναι το β ενικο προσωπο, οταν απευθυνες σε καποιον;

Το πρωτο σχολιο που παραθεσες, σε σενα αναφερεται; Αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα; Θα μας τρελανεις;

Επειτα, το δευτερο σχολιο μου .... για τον "εσφαλμενο, μονοπλευρο" τροπο σκεψης σου...το οποιο ξεκινα ευγενικα με την προσφωνηση..."φιλε μου"...

Πότε το εκανα; Για πηγαινε πισω την Τριτη να δεις;

Το εκανα, οταν εγραψες εσφαλμενα οτι ως φιλολογος δεν μπορω να εχω γνωσεις οικονομιας. Και σου εξηγησα ποσο εσφαλμενα σκεφτηκες, αφου, αν καναμε ενα χρηματοοικονομικο διαλογο, θα αποδεικνυοταν οτι οι ωρες που εχω αφιερωσει σε χρηματοοικονομικες δραστηριοτητες και μελετη οικονομικων θεματων, μπορει να αποδειχθουν πολλαπλασιες απο τις δικες σου.

ΥΓ. Φιλικη συμβουλη...μαθε τι σημαινουν οι επιθετικοι προσδιορισμοι, οπως "ο εσφαλμενος", "ο μονοδιαστατος", και στη συνεχεια ψευδολογεις, οπως κάνεις.

Αν αυτοι ειναι ειρωνικοι και "απεχθεις" χαρακτηρισμοι, οπως ο ιδιος εγραψες, τοτε, μαλλον, δεν εχεις σωστη αισθηση της νεοελληνικης γλωσσας.

Φανταζομαι θα εχεις μπουχτισει απο ειρωνικους χαρακτηρισμους, απο χαρακτηρισμους που προσβαλλουν και υποτιμουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και προσωπικοτητα στο στρατικοποιημενο, αυστηρα αστυνομευμενο περιβαλλον που ζεις. Οι διαταγες, το αυστηρο υφος των ανωτερων σου θα σου εχουν δημιουργησει καποια θεματα...δεν εξηγειται αλλιως πώς βλεπεις παντου φαντασματα, διωκτες, εχθρους.

Εγω σε σενα προσωπικα ποτέ δεν απηυθυνα πρωτος το λογο με ειρωνεια και ασεβεια. Εσυ με προκαλεσες, αλλοτε ειρωνευομενος το λειτουργημα μου, αλλοτε τον τοιχο του σπιτιου μου, αλλοτε το πλυντηριο μου!!!! Σαν τις κουτσομπολες γριουλες που δεν εχουν με τιποτε αλλο να ασχοληθουν!!!

bobby

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω ότι για όλα φταίει ο @Georgie που άνοιξε νήμα με αυτόν τον τίτλο:p:p:p:p

Και από τότε έχει γίνει η χαρά του κάθε τρολ του κάθε ψέκα κλπ κλπ

Θα επαναλάβω για μια τελευταία φορά δικαίωμα του καθενός είναι να μην κάνει εμβόλια ή γενικά να κάνει ότι θέλει εντός του νομικού πλαισίου.

Αν και διαφωνώ, είναι δικαίωμα τους, και αυτοί όμως θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες της (μη) πράξεις τους και να υποστούν την οποία ταλαιπωρία (έξτρα τεστ, απαγορεύσεις κλπ) που έχει επιβάλλει το κράτος, χωρίς να διαμαρτύρονται, μια και είναι επιλογή τους. Αν δεν τους αρέσει μπορούν να το δείξουν στις επόμενες εκλογές ή να μεταναστεύσουν. Όσο όμως μένουν στην Ελλάδα αυτό είναι το πλαίσιο τι να κάνουμε;

Αλλά το να προσπαθεί να πείσει και άλλους να το κάνουν βασιζόμενος σε ψευδείς ειδήσεις και δοξασίες περί μπολιάσματος, καρφώματος, τσιπαρίσματος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι πιθανό να φέρει ποινικές ευθύνες. Αυτό πρέπει να το σταματήσουν, αν θέλουν να κάνουν κάτι ουσιαστικό και νόμιμο ας μηνύσουν το κράτος και να δουν τι θα πουν τα δικαστήρια.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Σίγουρα περνας κλιμακτήριο...

Τωρα τι να σου πω, ρε ανηθικο ανθρωπακι!!!

Συγκρατω τον θυμο μου, μονο και μονο επειδη, πιθανον, παλι δε γνωριζεις τι σημαινει η λεξη "κλιμακτηριος" και ποιους (ή καλυτερα ποιες) αφορα.

Αν, ομως, γνωριζεις οτι αφορα γυναικες και θελησες να με προσβαλεις για πολλοστη φορα, τοτε αυτα που εχει γραψει ο φιλος ο bobby λιγο πιο πανω, θα ηταν λιγα. Αν εισαι τοσο θρασυδειλο και ιταμο ανθρωπακι, τοτε θα χαιρομουν να σου αποδειξω απο κοντα ποιος φορα φουστες και κρυβεται σαν γυναικουλα πισω απο ενα πληκτρολογιο.

Bigk

Well-Known Member
Screenshot_20220526-150647_Chrome.jpg

Πάλι λάθος έκανες.. φτάνει τώρα.

tol

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 49519
Πάλι λάθος έκανες.. φτάνει τώρα.

Μαλιστα...ευτυχως που τον ορο "κλιμακτηριος" τον χρησιμοποιησες με την σπανιοτατη σημασια του, αφου οπουδηποτε και αν τον αναζητησεις, αναφερεται σε γυναικες.

Ωραια, αν οντως στο μυαλο σου ειχες αυτη την σπανιοτατη ερμηνεια, παραδεχομαι οτι δεν ηταν προσβλητικο αυτο που εγραψες (ισως ειρωνικο) και σου ζητω συγγνωμη για το υφος της απαντησης μου (αφου εγω στο μυαλο μου ειχα την ευρεως διαδεδομενη σημασια).

ΥΓ. Παρεμπιπτοντως διαβασες το αρθρο που παρεθεσες; Η ανδροπαυση, γραφει, σχετιζεται με απωλεια μυϊκης μαζας, με φυσικη γηρανση σωματος, εξαιτιας της πτωσης της τεστοστερονης.

Επειδη, οταν θελησες να με ειρωνευτεις, χωρις να ξερεις τα πραγματικα δεδομενα, για το ενοικιαζομενο σπιτι μου, ξαναποσταρες μια χθεσινοβραδινη φωτογραφια μου...

Η εκτιμηση σου, λοιπον, ειναι οτι ο 53χρονος που βλεπεις, πασχει απο απωλεια μυϊκης μαζας και απο φυσικη γηρανση σωματος, ενδεικτικα της ανδροπαυσης!!! Μαλιστα!!! Ωραια εκτιμηση!!!

Καλο απογευμα να εχεις!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Όταν δεν μπορείς να λειτουργήσεις στο περιβάλλον που ο ίδιος έχεις δημιουργήσει, σημαίνει ότι αυτό (το περιβάλλον) ήταν εκ του αποτελέσματος πέραν της ικανότητάς σου για λειτουργία εξ αρχής. -tamaliamoupiso 26/5/2022- Ή όπως θα έλεγε και ο φίλος μας ο Weber, αυτό είναι "το παράδοξο των μη αναμενόμενων αποτελεσμάτων"

Bigk

Well-Known Member
Για να μην το κουράζουμε, γιατί κάνουμε χειρότερα από 15χρονα. Ναι ήμουν είρωνας. Είμαι είρωνας σε ανθρώπους που υποστηρίζουν με φανατισμό τα άκρα. Είτε αυτούς που πιστεύουν ότι το εμβόλιο θα τους αλλοιώσει το DNA και ότι θα επικοινωνούν με τους κατοίκους της Ανδρομέδας,είτε με αυτούς που θα ρίξουν στην πυρά οποιονδήποτε έχει μια διαφορετική άποψη για το δικό του σώμα. (Δεν μπορεί να κάνει κακό σε σένα που εμβολιαστηκες, παρά μόνο στον εαυτό του.) Όταν λοιπόν κάποιος τους αποκαλεί ζώα, ανεγκέφαλους, ανόητους, ψεκασμενους και ένα σωρό άλλα, έτσι αντιδρώ. Τα σχόλια για την φωτογραφία ήταν για την απαξίωση που επέδειξες ότι μίλησα για την οικονομική πλευρά της πανδημίας, λέγοντας μου για "μονολιθικο " τρόπο σκέψης μου. (Καλό, στο δίνω τον πόντο) . Αυτά. Ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, που σίγουρα το καταλαβαίνεις και να πάψεις να είσαι τόσο φανατισμενος . Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου . Δεν σε έβρισα ποτέ ,σε αντίθεση με σένα. Τον φανατισμό απεχθανομουν πάντα.
Καλό απόγευμα.

Vdupa

Well-Known Member
Απλα καποιες φορες ''ακρα'' ειναι και το να θελεις να κοψεις το καρπουζι στην μεση.

Xristoforaz

Well-Known Member
Για να μην το κουράζουμε, γιατί κάνουμε χειρότερα από 15χρονα. Ναι ήμουν είρωνας. Είμαι είρωνας σε ανθρώπους που υποστηρίζουν με φανατισμό τα άκρα. Είτε αυτούς που πιστεύουν ότι το εμβόλιο θα τους αλλοιώσει το DNA και ότι θα επικοινωνούν με τους κατοίκους της Ανδρομέδας,είτε με αυτούς που θα ρίξουν στην πυρά οποιονδήποτε έχει μια διαφορετική άποψη για το δικό του σώμα. (Δεν μπορεί να κάνει κακό σε σένα που εμβολιαστηκες, παρά μόνο στον εαυτό του.) Όταν λοιπόν κάποιος τους αποκαλεί ζώα, ανεγκέφαλους, ανόητους, ψεκασμενους και ένα σωρό άλλα, έτσι αντιδρώ. Τα σχόλια για την φωτογραφία ήταν για την απαξίωση που επέδειξες ότι μίλησα για την οικονομική πλευρά της πανδημίας, λέγοντας μου για "μονολιθικο " τρόπο σκέψης μου. (Καλό, στο δίνω τον πόντο) . Αυτά. Ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, που σίγουρα το καταλαβαίνεις και να πάψεις να είσαι τόσο φανατισμενος . Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου . Δεν σε έβρισα ποτέ ,σε αντίθεση με σένα. Τον φανατισμό απεχθανομουν πάντα.
Καλό απόγευμα.
Μπορουμε να πουμε με ασφαλεια οτι με το εμβολιο που ειναι φυσικο χαραγμα του dna, εκ διαβολου ο ανθρωπος επιβεβαιωνει οτι εχει λαβει το νοητο χαραγμα του διαβολου. Ειναι η πραγματικοτητα αυτη. Υπαρχουν και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ αποδειξεις.
Το οτι το εμβολιο επηρεαζει το dna μας αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι σε μια απο τις παρενεργειες του εχουν αναφερθει ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ που ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με το συνδρομο 1p36 που προκαλειται απο μια γενετικη διαγραφη (απωλεια τμηματος DNA) στην εξωτατη λωριδα στο βραχυ βραχιονα (p) του χρωμοσωματος 1 !!.
Επομενως το ενα "ακρο" που αναφερεις αν και μειοψηφια, κατεχει την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Bigk

Well-Known Member
Μπορουμε να πουμε με ασφαλεια οτι με το εμβολιο που ειναι φυσικο χαραγμα του dna, εκ διαβολου ο ανθρωπος επιβεβαιωνει οτι εχει λαβει το νοητο χαραγμα του διαβολου. Ειναι η πραγματικοτητα αυτη. Υπαρχουν και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ αποδειξεις.
Το οτι το εμβολιο επηρεαζει το dna μας αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι σε μια απο τις παρενεργειες του εχουν αναφερθει ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ που ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με το συνδρομο 1p36 που προκαλειται απο μια γενετικη διαγραφη (απωλεια τμηματος DNA) στην εξωτατη λωριδα στο βραχυ βραχιονα (p) του χρωμοσωματος 1 !!.
Επομενως το ενα "ακρο" που αναφερεις αν και μειοψηφια, κατεχει την ΑΛΗΘΕΙΑ!
Είπαμε να τρολλαρεις εσύ το απογειωσες....

bobby

Well-Known Member
Ρε εσύ @tol τι ασχολείσαι? Δεν βλέπεις τι παίζει εδώ? Άσε τους να τα λένε μεταξύ τους. Κάθε προσπάθεια να επικρατήσει η λογική πάει στον βρόντο. Ας μείνουμε οι τσιπαρισμένοι με τους τσιπαρισμένους και οι ψεκασμένοι με τους ψεκασμένους.

konelos

Active Member
@tol respect για το κορμί αν όντως εσύ
Μια χαρά είναι το μπάνιο :)
Πώς την παλεύεις με τόσα σεντόνια;
Έχεις γραμματέα;

Μπλουζα