"Και το πιο δυστυχες ολων...υπαρχουν δεκαδες ακριτα σκεπτομενοι, δεκαδες επαναστατες της πενταρας που "αρπαζονται" απο τις δηθεν σοφιστειες αυτων και στη συνεχεια μπαινουν σε forum, συμμετεχουν σε κοινωνικες συζητησεις μεταφεροντας ως φερεφωνα με βεβαιοτητα τις ολοφανερα παραλογες αποψεις των "αυθεντιων της φαπας και της καρπαζιας".
"Φιλε μου, για αλλη μια φορα αποδεικνυεις τον εσφαλμενο, μονοπλευρο, μονολιθικο τροπο σκεψης σου."
Έχεις δίκιο δεν είσαι είρωνας..
Γνωριζεις τη νεοελληνικη γλωσσα, φιλε μου;
Μπορεις να επικοινωνεις ορθα με τους γυρω σου;
Αντιλαμβανεσαι τα ρηματικα προσωπα; Ξερεις ποιο ειναι το β ενικο προσωπο, οταν απευθυνες σε καποιον;
Το πρωτο σχολιο που παραθεσες, σε σενα αναφερεται; Αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα; Θα μας τρελανεις;
Επειτα, το δευτερο σχολιο μου .... για τον "εσφαλμενο, μονοπλευρο" τροπο σκεψης σου...το οποιο ξεκινα ευγενικα με την προσφωνηση..."φιλε μου"...
Πότε το εκανα; Για πηγαινε πισω την Τριτη να δεις;
Το εκανα, οταν εγραψες εσφαλμενα οτι ως φιλολογος δεν μπορω να εχω γνωσεις οικονομιας. Και σου εξηγησα ποσο εσφαλμενα σκεφτηκες, αφου, αν καναμε ενα χρηματοοικονομικο διαλογο, θα αποδεικνυοταν οτι οι ωρες που εχω αφιερωσει σε χρηματοοικονομικες δραστηριοτητες και μελετη οικονομικων θεματων, μπορει να αποδειχθουν πολλαπλασιες απο τις δικες σου.
ΥΓ. Φιλικη συμβουλη...μαθε τι σημαινουν οι επιθετικοι προσδιορισμοι, οπως "ο εσφαλμενος", "ο μονοδιαστατος", και στη συνεχεια ψευδολογεις, οπως κάνεις.
Αν αυτοι ειναι ειρωνικοι και "απεχθεις" χαρακτηρισμοι, οπως ο ιδιος εγραψες, τοτε, μαλλον, δεν εχεις σωστη αισθηση της νεοελληνικης γλωσσας.
Φανταζομαι θα εχεις μπουχτισει απο ειρωνικους χαρακτηρισμους, απο χαρακτηρισμους που προσβαλλουν και υποτιμουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και προσωπικοτητα στο στρατικοποιημενο, αυστηρα αστυνομευμενο περιβαλλον που ζεις. Οι διαταγες, το αυστηρο υφος των ανωτερων σου θα σου εχουν δημιουργησει καποια θεματα...δεν εξηγειται αλλιως πώς βλεπεις παντου φαντασματα, διωκτες, εχθρους.
Εγω σε σενα προσωπικα ποτέ δεν απηυθυνα πρωτος το λογο με ειρωνεια και ασεβεια. Εσυ με προκαλεσες, αλλοτε ειρωνευομενος το λειτουργημα μου, αλλοτε τον τοιχο του σπιτιου μου, αλλοτε το πλυντηριο μου!!!! Σαν τις κουτσομπολες γριουλες που δεν εχουν με τιποτε αλλο να ασχοληθουν!!!