Η ζωη με Covid-19

tol

Well-Known Member
Εδώ που τα λέμε, πάλι καλά που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εμβολιάστηκε

Φιλαρακι ρατσιστη, το ινδαλμα σου, επιτελους, πηρε αυτο που του αξιζε...

Θεια δικη και τιμωρια...

Μακαρι να μην επανελθει ποτέ ξανα στην κορυφη.

Τα ψεματα, η κοινωνικη ανευθυνοτητα, η θρασυτητα και η υποκρισια που χαρακτηριζουν τον Τζοκοβιτς, αποτελουν παραδειγμα προς αποφυγη.

Οι αθλητες οφειλουν με το ηθος τους να αποτελουν κοινωνικα προτυπα. Ο Τζοκοβιτς με την ανευθυνη και υποκριτικη σταση που επεδειξε εδω και μηνες, αμαυρωσε την εικονα του και δικαιως στοχοποιηθηκε και επικριθηκε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Μιας και εδώ το thread είναι για σοβαρά κοινωνικο - πολιτικά θέματα που μας απασχολούν να πάρω τη πρωτοβουλία να ρωτήσω κάτι γιατί αλήθεια έχω χάσει την ροή των εξελίξεων και μπερδεύομαι.
Μπορεί κάποιος σε μια μικρή παραγραφουλα να μου εξηγήσει γιατί η Ρωσία θέλει να εισβάλει στην Ουκρανία; Δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως.
Επειδή ζητάς μια μικρή παραγραφουλα θα σου απαντήσω .
Βαρβαρότητα .
Οταν τσακώνονται τα βουβάλια στη λίμνη τη πληρώνουν τα βατράχια φίλε.

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλαρακι ρατσιστη, το ινδαλμα σου, επιτελους, πηρε αυτο που του αξιζε...

Θεια δικη και τιμωρια...

Μακαρι να μην επανελθει ποτέ ξανα στην κορυφη.

Τα ψεματα, η κοινωνικη ανευθυνοτητα, η θρασυτητα και η υποκρισια που χαρακτηριζουν τον Τζοκοβιτς, αποτελουν παραδειγμα προς αποφυγη.

Οι αθλητες οφειλουν με το ηθος τους να αποτελουν κοινωνικα προτυπα. Ο Τζοκοβιτς με την ανευθυνη και υποκριτικη σταση που επεδειξε εδω και μηνες, αμαυρωσε την εικονα του και δικαιως στοχοποιηθηκε και επικριθηκε.
Μην μπλέκεις τις αθλητικές αποδόσεις με την φιλοσοφία του ... Έχει κάνει και πολλές δωρεές ειδικά στην χώρα του δίνοντας πολλά εκατομμύρια σε ιδρύματα αλλά δεν σε βλέπω να το επικροτεις... Και ακόμα περισσότερες δωρεές που δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα όταν άλλοι μου κάνουν ζωή life style με αμάξια και έχω κότερα ελικόπτερα....

tol

Well-Known Member
Μην μπλέκεις τις αθλητικές αποδόσεις με την φιλοσοφία του ... Έχει κάνει και πολλές δωρεές ειδικά στην χώρα του δίνοντας πολλά εκατομμύρια σε ιδρύματα αλλά δεν σε βλέπω να το επικροτεις... Και ακόμα περισσότερες δωρεές που δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα όταν άλλοι μου κάνουν ζωή life style με αμάξια και έχω κότερα ελικόπτερα....

Φιλε Γιωργο, δε γνωριζα το φιλανθρωπικο εργο του Τζοκοβιτς.

Ενημερωθηκα και αναμφισβητητα ειναι αξιεπαινος για αυτο το σπουδαιο εργο. Του αξιζουν πολλα συγχαρητηρια.

Ωστοσο, η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει μονο να ειναι, αλλά και να φαινεται σεμνη και τιμια.

Οταν αποτελεις ινδαλμα, η συμπεριφορα σου και η νοοτροπια σου πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση.

Επισης, τα στερνα τιμουν τα πρωτα.

Δηλαδη δε συμφωνεις οτι η απαραδεκτη σταση του αμαυρωσε αυτη τη θετικη εικονα που ειχε;

Δηλαδη δεν καταλαβα...επικροτεις την απαραδεκτη συμπεριφορα του οσον αφορα στο θεμα του εμβολιασμου; Επικροτεις τα χιλιαδες ψεματα και την υποκρισια του; Επικροτεις ολοκληρο το θεατρο του παραλογου που επαιξε, για να "τσεπωσει" το επαθλο των 4 εκατομμυριων δολαριων και τη φημη του πρωτου σε κατακτησεις τροπαιων στο τενις;

Ηταν αυτη συμπεριφορα προς μιμηση ή προς αποφυγη;

Εισαι ομοϊδεατης του στο συγκεκριμενο θεμα; Η κοινωνικη ανευθυνοτητα που εδειξε, δε θα πρεπει να στηλιτευθει;

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Μπάιντεν, Μπάιντεν, που είσαι Μπάιντεν; που δώσατε φρούδες ελπίδες σε μια χώρα που κινδυνεύει να γίνει ολοκαύτωμα; Φήμες λένε πως βρίσκεται στα εργαστήρια με την αιωνόβια ποντικομαμή, για τη παρασκευή ενός εμβολίου που θα χτυπήσει αλύπητα την 121287682764827 46253713927492874163761835175 παραλλαγή της Όμικρον, όπως αυτή μεταλλάχτηκε από τα εργαστήρια που οι ίδιοι χρηματοδοτούσαν. https://www.protothema.gr/world/art...usan-to-ergastirio-tis-ouhan-gia-pede-hronia/ Ενώ βέβαια συνεχίζουν να ψάχνουν στη ζούγκλα τον ιό.. https://www.naftemporiki.gr/story/1...ani-diafugi-toucovidapo-ergastirio-sti-gouxan

ΥΣ. ο μπουρλάς που χάθηκε; κάποιος από την μπουρλοπαρέα;

vlafo

Well-Known Member
Έτσι είναι αποκαθίσταται η τάξη.
Όταν φεύγει το πρόβατο από το μαντρί,οφείλει ο λύκος να το μαζέψει να το ξαναβάλει μέσα.
Κάποιος πρέπει να τηρεί την Τάξη.

dim d

Well-Known Member
η χρηματοδοτηση στο εργαστηριο ειναι γνωστη πολυ καιρο τωρα κι δεν ειναι κατι καινουργιο, επιχορηγησεις υπαρχουν σε εργαστηρια η πανεπιστημια σε ολο τον κοσμο. Κλαιω με τις ελληνικες φυλλαδες τυπου πρωτο θεμα.

Vdupa

Well-Known Member
η χρηματοδοτηση στο εργαστηριο ειναι γνωστη πολυ καιρο τωρα κι δεν ειναι κατι καινουργιο, επιχορηγησεις υπαρχουν σε εργαστηρια η πανεπιστημια σε ολο τον κοσμο. Κλαιω με τις ελληνικες φυλλαδες τυπου πρωτο θεμα.
Τυράκι για τους συνωμοσιολόγους. Οτι και καλα αποκαλύφθηκε το μεγαλο μυστικο.

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλε Γιωργο, δε γνωριζα το φιλανθρωπικο εργο του Τζοκοβιτς.

Ενημερωθηκα και αναμφισβητητα ειναι αξιεπαινος για αυτο το σπουδαιο εργο. Του αξιζουν πολλα συγχαρητηρια.

Ωστοσο, η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει μονο να ειναι, αλλά και να φαινεται σεμνη και τιμια.

Οταν αποτελεις ινδαλμα, η συμπεριφορα σου και η νοοτροπια σου πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση.

Επισης, τα στερνα τιμουν τα πρωτα.

Δηλαδη δε συμφωνεις οτι η απαραδεκτη σταση του αμαυρωσε αυτη τη θετικη εικονα που ειχε;

Δηλαδη δεν καταλαβα...επικροτεις την απαραδεκτη συμπεριφορα του οσον αφορα στο θεμα του εμβολιασμου; Επικροτεις τα χιλιαδες ψεματα και την υποκρισια του; Επικροτεις ολοκληρο το θεατρο του παραλογου που επαιξε, για να "τσεπωσει" το επαθλο των 4 εκατομμυριων δολαριων και τη φημη του πρωτου σε κατακτησεις τροπαιων στο τενις;

Ηταν αυτη συμπεριφορα προς μιμηση ή προς αποφυγη;

Εισαι ομοϊδεατης του στο συγκεκριμενο θεμα; Η κοινωνικη ανευθυνοτητα που εδειξε, δε θα πρεπει να στηλιτευθει;
Δεν επικροτω ούτε αποδοκιμαζω κάτι .... Απλά ξεχωρίζω καταστάσεις ... Αθλητικά ήταν είναι και θα είναι ότι σπουδαιότερους του αθλήματος και είναι και λόγω χαρακτήρα του που είναι ταπεινός μεγάλωσε δύσκολα (παιδί του πολέμου) και δεν ξέχασε ποτέ τα δύσκολα του χρόνια για αυτό και τώρα είναι δοτικός.... Όσο αφορά τα περί κορονοιου δεν με πείραξε που είναι ενάντια στον εμβολιασμό αλλά το ότι προσπάθησε να κοροϊδέψει για να παίξει στην Αυστραλία.... Δεν χρειαζόταν αυτό και ήταν μια καλή στιγμή του ...
Υγ: προσωπικά σίγουρα μου είναι πολύ πιο συμπαθής από τον δικό μας αλλαζονικο ανώριμο παιδί των σοσιαλ τσιτσιπα ο οποίος δεν θα γίνει ποτέ ν1 και θα θα παρακολουθήσετε από δω δω και μπρος την ελεύθερη πτώση του με το κεφάλι που έχει ....

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Προς την μπουρλοπαρέα. Θα πάρω την πρωτοβουλία (γιατί είμαι σίγουρος), να βάλω στην εξίσωση και την αραβική άνοιξη για να συμπληρώσω το παζλ της ανοησίας. Μπουρλοεμβόλια → Μπαιντεν → Αραβική Άνοιξη. τώρα δείχνει ολοκληρωμένο.

tol

Well-Known Member
Προς την μπουρλοπαρέα. Θα πάρω την πρωτοβουλία (γιατί είμαι σίγουρος), να βάλω στην εξίσωση και την αραβική άνοιξη για να συμπληρώσω το παζλ της ανοησίας. Μπουρλοεμβόλια → Μπαιντεν → Αραβική Άνοιξη. τώρα δείχνει ολοκληρωμένο.

Εθνικιστη, φιλε μου, απευθυνεσαι συνεχως στην "μπουρλοπαρεα"...

Το κακο ξερεις ποιο ειναι;

Οτι εσυ και οι ομοϊδεατες σου αποτελειτε μια ΜΟΥΡΛΟπαρεα...Ολοι οι μουρλοι για δεσιμο διαβαζουν τα site του κωλου 24 ωρες το 24ωρο και υστερα σαν φωστηρες βγαινουν και το παιζουν εξυπνοι εξαπολυοντας τη μια μπαρουφα μετα την αλλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Έχετε επίσης υπ' όψιν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ελπίζω να τους φωτίσει ο Θεός να μην στριμώξουν τον Πούτιν τόσο, ώστε να αρχίσει να πατάει τα κόκκινα κουμπάκια. Εγώ πάντως για καλό και για κακό είπα σε γείτονες στο χωριό να "αερίσουν" το σπίτι.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Κι αν ακόμα δεν υπήρχε εχθρός θα έπρεπε να τον εφεύρουμε tamaliamoupiso 02-2022. 100 δις ευρώ στην στρατιωτική βιομηχανία από σήμερα η Γερμανία κατόπιν δηλώσεων του Καγκελαρίου στη Γερμανική Βουλή.

tol

Well-Known Member
Κι αν ακόμα δεν υπήρχε εχθρός θα έπρεπε να τον εφεύρουμε tamaliamoupiso 02-2022

Ετσι, μπράβο!!!

Τωρα εθεσες τα ζητηματα σωστα.

Το αχρηστευμενο μυαλο γι" αυτο ζει και αναπνεει...για να εφευρισκει εχθρους.

Καθημερινα δεν κανει τιποτε αλλο παρα να πλαθει σεναρια επιστημονικης φαντασιας και θεωριες συνωμοσιας.

Επιτελους, φιλε ρατσιστη, αποκαλυψες μονος σου την ταυτοτητα σου. Εχεις γεννηθει για να κυνηγας μαγισσες, για να κυνηγας τα αποκυηματα της φαντασιας σου.

Vdupa

Well-Known Member
A "shallow" theorist observes an event and asks Cui bono? ("Who benefits?"), jumping to the conclusion that a posited beneficiary is responsible for covertly influencing events.
On the other hand, the "deep" conspiracy theorist begins with a hunch and then seeks out evidence. Rothbard describes this latter activity as a matter of confirming with certain facts one's initial paranoia.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Να ξαναεμπιστευτώ τους μεγαλύτερους και πιο διαβασμένους. Η KGB ήταν η αντίστοιχη CIA της Σοβιετικής Ένωσης ;

Σωστά. Νυν FSB.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Έτσι είναι. Όταν το λιοντάρι βρυχάται (πόλεμος, ακρίβεια) οι ύαινες το σκάνε (ανεπίσημη -τολ και λοιποί- και επίσημη μπουρλοπαρέα -τσιόρδες κοκ-). Αλήθεια η Παγώνη που κάνει το παγώνι τώρα; Την βρήκε τη θέση ο γιατρός της συμφοράς

1646310215528.png

στις εκλογές που έρχονται;

Για την γρίπη πανδημία έχουμε καιρό (αν έχουμε).

Legwg James

Well-Known Member
Δυστυχώς δεν την γλιτώσαμε. Μετά από 2 χρόνια ο κοβιντ μας έπιασε και εμάς. Πήγαμε σε ένα ρακομελάδικο και τη πληρώσαμε ολη η παρέα. Εδώ και 3 μέρες έχω απλά βήχα ( χαλαρό ) και λίγα φλέματα. Ως εκεί. Πόσες μέρες μένω μέσα ; Επίσης πρέπει πάση θυσία να κάνω ραπιντ και σε φαρμακείο ; Δεν γίνεται να κανω καραντινα σπιτι οσες μερες ειναι και μολις βγω αρνητικος να βγω εξω ;

Μπλουζα