Η ζωη με Covid-19

oreo

Well-Known Member
Λυπηρο που πεθανε ενας ανθρωπος, αλλα δυστυχώς για αυτον πέθανε με την ταμπέλα του ψεκασμένου και οχι για οτι πραγματικά είχε καταφέρει στο παρελθόν.
Ο Νίκος είχε γράψει οτι αποδεχόταν την ομοιοπαθητική. Enough said για το ποσο αντιεπιστημονικα σκεφτόταν,

Το ενδεχόμενο ο covid να εχει προέλθει απο εργαστήριο είναι κάτι που εξετάζεται ανάμεσα σε σε πολλά άλλα. Αλλα δυστυχώς για τους ψεκασμενους που θέλουν να νιώθουν οτι ξέρουν, οτι ανακάλυψαν μια τεραστια συνομωσία (γεγονός που τους προκαλεί ηδονή για χ άγνωστους λόγους), αν είναι τελικα απο εργαστήριο της Γιουχάν δεν θα είναι γιατι έφτιαξαν έναν ιό για να μας καθαρίσουν. Το πιο πιθανό είναι οτι θα τους ξέφυγε γιατι πειραματίστηκαν στον ιο. ΑΝ είναι απο εργαστήριο. Και αυτό έχει μια μικρή πιθανότητα να ισχύει.
Φίλε vag , το βιογραφικό του,η συμβολή του στην επιστήμη και οι βραβεύσεις του άπειρες. Αν "ξακρίσει το πρόβατο όμως το τρώει ο λύκος". Αν αυτός ο άνθρωπος μένει στην ιστορία ως ψεκασμένος, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε για τα σκύβαλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
@bobby @Legwg James @vlafo είναι Επιστήμονες .....Εποχή Σαλιαρελη :p
Θα συμφωνούσα περισσότερο με το επιστήμονες σκέτο... αλλά η δήλωση του τότε (απατεώνα) προέδρου ήταν τοσο αστεία που δεν πειράζει.. Παρεπιπτόντως όποιος έχει πάει Γ. Καραισκάκης θα έχει δει ότι στην πλάκα που αναφέρει τους προέδρους του Θρύλου δεν υπάρχει το όνομα του....... Μεγάλη απάτη ο τύπος.........

Legwg James

Well-Known Member
Θα συμφωνούσα περισσότερο με το επιστήμονες σκέτο... αλλά η δήλωση του τότε (απατεώνα) προέδρου ήταν τοσο αστεία που δεν πειράζει.. Παρεπιπτόντως όποιος έχει πάει Γ. Καραισκάκης θα έχει δει ότι στην πλάκα που αναφέρει τους προέδρους του Θρύλου δεν υπάρχει το όνομα του....... Μεγάλη απάτη ο τύπος.........
Εν τω μεταξύ εγώ όταν ο Σαλιαρέλης ήταν στην προεδρία της ομάδας ήμουν -12 ... :)

bobby

Well-Known Member
Το ότι κάποιοι πιστεύουν σε ψεκασμούς, επίπεδη γη,η άλλες θεωρίες συνομωσίας δε μου προκαλεί γέλιο να πω την αλήθεια.
Δηλαδή αυτοί που κάνουν εκδρομές για να προσκυνήσουν παντόφλες η πτώματα μοναχών ,αυτοί που ξεματιαζονται, που διαβάζουν ζώδια και ακούνε τη χαρτορίχτρα η τους λένε το καφέ καλύτεροι είναι ?
Νομίζετε ότι είναι λίγοι?
Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά είναι οι περισσότεροι.
Μια ματιά στις εκκλησίες και τα δόγματα στο κόσμο θα σας πείσουν .
Ακόμα και πολλοί άθρησκοι νομίζουν ότι έχουν τον Personal Jesus να τους φυλάει

Πόσο διαφορετικά θα ήταν αν είχε επικρατήσει η σχολή του Επίκουρου.

@tol βλέπεις ;)
Φίλε @Georgie όλα αυτά που περιγράφεις είναι τα "άκρα". Τα "άκρα" δυστυχώς πάντα έτσι είναι. Κοινή λογική και μετριοπάθεια χρειάζεται παντού.......

Georgie

Well-Known Member
Εγώ αυτούς γουστάρω να σου πω!
Θα είχα εγώ Μάκη Ψωμιάδη πρόεδρο και θα τολμούσε να βγάλει Araujo για να βάλει le Talek ....Σειρά στο netflix θα είχε γίνει η απαγωγή και ο φόνος .....

bobby

Well-Known Member
Εν τω μεταξύ εγώ όταν ο Σαλιαρέλης ήταν στην προεδρία της ομάδας ήμουν -12 ... :)
Δεν έχεις ζήσει τα "πέτρινα χρόνια" για αυτό και είσαι πολύ απαιτητικός με την ομάδα...... Ξέρεις τι δούλεμα τρώγαμε για την ομάδα στο γυμνάσιο και λύκειο που δεν παίρναμε πρωτάθλημα?? Αντέξαμε και τους ξεπληρώνουμε τόσα χρόνια τώρα.......

Legwg James

Well-Known Member
Δεν έχεις ζήσει τα "πέτρινα χρόνια" για αυτό και είσαι πολύ απαιτητικός με την ομάδα...... Ξέρεις τι δούλεμα τρώγαμε για την ομάδα στο γυμνάσιο και λύκειο που δεν παίρναμε πρωτάθλημα?? Αντέξαμε και τους ξεπληρώνουμε τόσα χρόνια τώρα.......
Είμαι πολύ απαιτητικός bobby γιατί αυτό προβλέπεται όταν υποστηρίζεις έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και θέλω κάθε επόμενη χρονιά να ναι καλύτερη της προηγούμενης ακόμα και στο 1 % . Πρόοδος να υπάρχει και ας μην είναι εντυπωσιακή. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.

Nik.Mos

Well-Known Member
Φίλε vag , το βιογραφικό του,η συμβολή του στην επιστήμη και οι βραβεύσεις του άπειρες. Αν "ξακρίσει το πρόβατο όμως το τρώει ο λύκος". Αν αυτός ο άνθρωπος μένει στην ιστορία ως ψεκασμένος, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε για τα σκύβαλα.
Φιλε μου oreo,ειναι ενα ειδος πλανης να αποδεχομαστε ενα επιχειρημα οταν αντι να εξεταζουμε και να κρινουμε την βασιμοτητα του εξεταζουμε και κρινουμε το προσωπο που το εκφερει.Ναι,σπουδαια η συμβολη του σε αυτο το ιατρικο επιτευγμα αλλα μεχρι εκει,η επικληση στην αυθεντια για την υποστηριξη της επιχειρηματολογιας ειναι λαθος και αποπροσανατολιζει απο την πραγματικοτητα.

oreo

Well-Known Member
Φιλε μου oreo,ειναι ενα ειδος πλανης να αποδεχομαστε ενα επιχειρημα οταν αντι να εξεταζουμε και να κρινουμε την βασιμοτητα του εξεταζουμε και κρινουμε το προσωπο που το εκφερει.Ναι,σπουδαια η συμβολη του σε αυτο το ιατρικο επιτευγμα αλλα μεχρι εκει,η επικληση στην αυθεντια για την υποστηριξη της επιχειρηματολογιας ειναι λαθος και αποπροσανατολιζει απο την πραγματικοτητα.
Η επίκληση στην αυθεντία αφορά εμάς, που δεν έχουμε ιδέα επι του θέματος κ όχι για να δικαιολογήσω τις απόψεις του.

bobby

Well-Known Member
Φίλε Νίκ και τα δυο πρέπει να κάνουμε… και τι λέει και ποιος το λέει…

Nik.Mos

Well-Known Member
Φιλε bobby ,νομιζω ειναι ορθοτερο να εξεταζουμε τα στοιχεια που απαρτιζουν ενα επιχειρημα,αν αυτα ειναι αληθη και ανταποκρινονται στην λογικη τοτε ο φορεας του επιχειρηματος θα πρεπει να μας ειναι αδιαφορος.
Εκτος αν αποφασισουμε να μετατοπισουμε το κεντρο βαρους της ερευνας και κριτικης μας στο τελειως αδιαφορο ζητημα του ¨αν αυτος που μεταφερει την αληθεια ειναι αυθεντια στο εν λογω γνωστικο αντικειμενο ή στερειται αυτης¨,κατι που ομως απομακρυνεται τελειως απο τον στοχο της αναζητησης και επαληθευσης ή απορριψης της εγκυροτητας των λεγομενων του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Δεν διαφωνώ φίλε Νίκ αλλά για εμένα μετράει και ποιος το λέει. Γιατί αν απομονώσεις μια ιδέα ή άποψη κάποιου μπορεί να σου φανεί σωστή, αν την βάλεις όμως μαζί με το υπόλοιπο πλαίσιο των ιδεών απόψεων του μπορεί να φτάσεις να υποστηρίζεις μιχαλολιακους…..

Σημειώνω ότι δεν μιλάω για απόψεις που βασίζονται πάνω σε hard science (ιατρική, μαθηματική, engineering), αυτές βασίζονται πάνω σε δεδομένα, πειράματα, αξιώματα και κανόνες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, αλλά για απόψεις που βασίζονται στις λοιπές επιστήμες (πολιτικές, ανθρωπιστικές κλπ) όπου ισχύει το “opinion is like an asshole, everybody has one”.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Εν τω μεταξύ, δεν νομίζω να πιστεύει κανένας ότι η εμφάνιση της γρίπης πανδημίας, έχει σχέση με το έτος των εκλογών στις ΗΠΑ, την πτώση Τραμπ και την άνοδο Καμάλα Μπάιντεν, στην εξουσία και την επιθετικότητα του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας. Όχι γιατί ο αρμαντίλο έφαγε τη νυχτερίδα, τη μία νυχτερίδα με ιό, και μετά έφαγαν τον αρμαντίλο στη Γουχάν, τον μοναδικό αρμαντίλο που έτρωγε νυχτερίδες, στην αγορά της πόλης που διατηρείται το μεγαλύτερο βιολογικό εργαστήριο της Κίνας, Και μετά βρέθηκε ακόμα ένας Σωτήρας, Έλληνας αυτή τη φορά!!!! που κατάφερε και έσωσε -σώνει- τον κόσμο. Εντάξει όχι όλον τον κόσμο, μέχρι εκεί που φτάνει το χωρίς βίζα διαβατήριό του. Κατά τα λοιπά όλα καλά, ευτυχώς που στην ΥΕΝΕΔ ΕΡΤ3 έχει μπάλα όλη μέρα και περνάμε την ώρα μας.

bobby

Well-Known Member
Εν τω μεταξύ, δεν νομίζω να πιστεύει κανένας ότι η εμφάνιση της γρίπης πανδημίας, έχει σχέση με το έτος των εκλογών στις ΗΠΑ, την πτώση Τραμπ και την άνοδο Καμάλα Μπάιντεν, στην εξουσία και την επιθετικότητα του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας. Όχι γιατί ο αρμαντίλο έφαγε τη νυχτερίδα, τη μία νυχτερίδα με ιό, και μετά έφαγαν τον αρμαντίλο στη Γουχάν, τον μοναδικό αρμαντίλο που έτρωγε νυχτερίδες, στην αγορά της πόλης που διατηρείται το μεγαλύτερο βιολογικό εργαστήριο της Κίνας, Και μετά βρέθηκε ακόμα ένας Σωτήρας, Έλληνας αυτή τη φορά!!!! που κατάφερε και έσωσε -σώνει- τον κόσμο. Εντάξει όχι όλον τον κόσμο, μέχρι εκεί που φτάνει το χωρίς βίζα διαβατήριό του. Κατά τα λοιπά όλα καλά, ευτυχώς που στην ΥΕΝΕΔ ΕΡΤ3 έχει μπάλα όλη μέρα και περνάμε την ώρα μας.
Ρε φίλε με όλο τον σεβασμό… δεν έχεις βαρεθεί;;;;

tol

Well-Known Member

"Με ολο το σεβασμο" (για να χρησιμοποιησω τα δικα σου λογια), φιλε bobby, απορω πώς καταλαβαινετε τις ασυναρτησιες που γραφει ο εθνικιστης ρατσιστης tamaliamoupiso!!!

Προσωπικα αδυνατω να καταλαβω τα ακαταλαβιστικα, κορακιστικα που γραφει.

Τρικυμια εν κρανιω...απο τον Αννα στον Καϊαφα...τρεις λαλουν και δυο χορευουν.

Εχει υποστει τετοια πλυση εγκεφαλου απο τα site του κωλου και της παραπληροφορησης που πλεον ολες οι σκεψεις του ειναι τοσο δυσνοητες, οσο οι χρησμοι της Πυθιας.

Ο εγκεφαλος του βριθει απο θεωριες συνωμοσιας. Καθε βραδυ βλεπει εφιαλτες...τον Μπουρλα, τον Πουτιν, τον Μπαιντεν, την Pfizer, τους αφρικανους, τους Εβραιους, τους μεταναστες...

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Κρατάτε σημειώσεις, θα μου τα ζητάτε μετά.

ΥΣ. Σοβαρά τώρα δεν βλέπεται συσχετισμό μεταξύ covid - αποτελέσματα εκλογών Η.Π.Α και βάσει αυτών επιθετικότητα εναντίον Ρωσίας; Είστε τόσο αθώοι πραγματικά; Έρχονται εξελίξεις και σε Ιράν, Β. Κορέα, ελέω Καμάλα Μπαιντεν, σημειώστε το και αυτό.

ΥΣ1. Αγαπητέ Tol όπως έχω γράψει καιρό πριν, δεν διαβάζω τις παραθέσεις σου, και αυτό όχι γιατί δεν επιθυμώ τον διάλογο πάνω σε θέματα που μας απασχολούν, αλλά όπως στην "κανονική¨ μου ζωή δεν συνηθίζω να κάνω διάλογο με συνομιλητές οι οποίοι προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς, νομίζω ο πιο ελαφρύς ήταν "ψεκασμένος" έτσι λειτουργώ και εδώ. Το ίδιο ισχύει και για τον (πρώην) Vag25. Έχεις κάθε δικαίωμα βέβαια να συνεχίζεις τις παραθέσεις για δικούς σου λόγους, αλλά σε ό,τι αφορά εμένα, χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

Vdupa

Well-Known Member

Εγώ θα πρότεινα οσο ειναι καιρος να τα σβησεις, γιατι πιθανον θα κριντζαρεις μετα απο χρονια με οτι εγραφες. Το οποίο θα είναι ευχάριστο μεν γιατι θα υποδηλώνει εξέλιξη, αλλα απο την άλλη θα νιώσεις άσχημα.

ΥΣ. Σοβαρά τώρα δεν βλέπεται συσχετισμό μεταξύ covid - αποτελέσματα εκλογών Η.Π.Α και βάσει αυτών επιθετικότητα εναντίον Ρωσίας;

ευχομαι να τρολλάρεις.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

bobby

Well-Known Member

ΥΣ. Σοβαρά τώρα δεν βλέπεται συσχετισμό μεταξύ covid - αποτελέσματα εκλογών Η.Π.Α και βάσει αυτών επιθετικότητα εναντίον Ρωσίας; Είστε τόσο αθώοι πραγματικά; Έρχονται εξελίξεις και σε Ιράν, Β. Κορέα, ελέω Καμάλα Μπαιντεν, σημειώστε το και αυτό.

ΥΣ1. Αγαπητέ Tol όπως έχω γράψει καιρό πριν, δεν διαβάζω τις παραθέσεις σου, και αυτό όχι γιατί δεν επιθυμώ τον διάλογο πάνω σε θέματα που μας απασχολούν, αλλά όπως στην "κανονική¨ μου ζωή δεν συνηθίζω να κάνω διάλογο με συνομιλητές οι οποίοι προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς, νομίζω ο πιο ελαφρύς ήταν "ψεκασμένος" έτσι λειτουργώ και εδώ. Το ίδιο ισχύει και για τον (πρώην) Vag25. Έχεις κάθε δικαίωμα βέβαια να συνεχίζεις τις παραθέσεις για δικούς σου λόγους, αλλά σε ό,τι αφορά εμένα, χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.
Και εγώ εύχομαι να τρολλάρεις γιατί αλλιώς…..θα πρέπει να το ψάξεις με κανά ειδικό….

• Like
Reactions: tol

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Και εγώ εύχομαι να τρολλάρεις γιατί αλλιώς…..θα πρέπει να το ψάξεις με κανά ειδικό….
Προστέθηκες στη λίστα. Στο τσακ είστε να τη γλυτώσετε https://www.kathimerini.gr/world/56...si-entos-48-oron-pyretos-diplomatikon-epafon/ και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα του κοροδοιού με παγώνη (όνομα και πράγμα) guest star.

bobby

Well-Known Member

Και εγώ εύχομαι να τρολλάρεις γιατί αλλιώς…..θα πρέπει να το ψάξεις
Προστέθηκες στη λίστα. Στο τσακ είστε να τη γλυτώσετε https://www.kathimerini.gr/world/56...si-entos-48-oron-pyretos-diplomatikon-epafon/ και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα του κοροδοιού με παγώνη (όνομα και πράγμα) guest star.
Σε ποια λίστα;

Μπλουζα