Η ζωη με Covid-19

Georgie

Well-Known Member
Γιατί δεν παίρνετε τη πραγματική διάσταση και να δείτε τοτε πως βγαίνουν τα κουκιά ?
Σε αναλογία πληθυσμού η Ιρλανδία είναι η μισή Ελλάδα .
Τα κρούσματα πάλι σε αναλογία είναι τα ίδια 18000 η Ελλάδα 8000 η Ιρλανδία .
Ο εμβολιασμός όμως στην Ιρλανδία ήταν γενικός, χωρίς γκρίνιες από τη συντριπτική πλειοψηφία.
Οι θάνατοι στην Ελλάδα σοκαριστικόι 111 σήμερα .
Οι θάνατοι στην Ιρλανδία περίπου 5-6 την ημέρα . Και οι νοσηλείες σε εντατική στην Ελλάδα 670 και στην Ιρλανδία 70+
Η διαφορά είναι ότι περίπου κοντά στο 90% του ενήλικου πληθυσμού είναι εμβολιασμενοι τριπλά .......
Κάθηστε τώρα και κάντε αναλύσεις .

Επίσης οι Ιρλανδοί παίρνουν τη ζωή τους πίσω .
Δε ξέρω ποιος θα τολμήσει να κάνει το ίδιο στην Ελλάδα με αυτά τα τραγικά νούμερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Γιατί δεν παίρνετε τη πραγματική διάσταση και να δείτε τοτε πως βγαίνουν τα κουκιά ?
Ο εμβολιασμός όμως στην Ιρλανδία ήταν γενικός, χωρίς γκρίνιες από τη συντριπτική πλειοψηφία.
Οι θάνατοι στην Ιρλανδία περίπου 5-6 την ημέρα . Και οι νοσηλείες σε εντατική στην Ελλάδα 670 και στην Ιρλανδία 70+
Η διαφορά είναι ότι περίπου κοντά στο 90% του ενήλικου πληθυσμού είναι εμβολιασμενοι τριπλά .......

Δε ξέρω ποιος θα τολμήσει να κάνει το ίδιο στην Ελλάδα με αυτά τα τραγικά νούμερα
Μαν αν δεν καταλαβαίνουν ούτε τα (απλά) μαθηματικά (της Δ΄ Δημοτικού) δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ.......

oreo

Well-Known Member

Το υψηλότερο ποσοστό νέων στο σύνολο του πληθυσμού , παρατηρείται στην Ιρλανδία, αντίστοιχα το υψηλότερο ποσοστό σε ηλικιές ανω των 65 ετών παρατηρείτε σε Ελλάδα και Ιταλία (στα κράτη της ΕΕ). Για να κάνεις τις αναλύσεις θέλει αρκετές μετρήσεις

F1ght3r

Well-Known Member
Γιατί έχει η ελλάδα τόσους πόλους θανάτους?
Είναι ανεξήγητο.

Ελλάδα ανά εβδομάδα που κοιτάζω στο WHO τα τελευταία αποτελέσματα μέχρι 17 ιανουαρίου είναι 131000 κρούσματα 661 θανάτους.

Σουηδία 193000 κρούσματα 62 θανάτους.

Μήπως λέω μήπως είναι το σύστημα υγείας για τα πανηγύρια στην ελλάδα και η περισσότερη που μπαίνουν δεν ξανά βγαίνουν?
Στην σουηδία γύρο στο 82% είναι εμβολιασμένοι στην ελλάδα δεν ξέρω ίσος 70% αλλα η διαφορα είναι τεραστια και πάλι.

Georgie

Well-Known Member
Το υψηλότερο ποσοστό νέων στο σύνολο του πληθυσμού , παρατηρείται στην Ιρλανδία, αντίστοιχα το υψηλότερο ποσοστό σε ηλικιές ανω των 65 ετών παρατηρείτε σε Ελλάδα και Ιταλία (στα κράτη της ΕΕ). Για να κάνεις τις αναλύσεις θέλει αρκετές μετρήσεις
Δεν έχεις άδικο σε αυτό .
Αλλά και αναλογικά να το δεις ο εμβολιασμός είναι αυτός που κάνει τη συντριπτική διαφορά .
Πάρε άλλη χώρα με υψηλό δείκτη εμβολιασμών να δεις τη διαφορά .
UK ας πούμε .
Η ακόμα καλύτερα να σε πάω στη Γερμανία να δεις σε ποιες περιοχές της χώρας έχουν σημαντικό ζήτημα με νοσηλείες και θανάτους .
Ναι σωστά μαντέψες
Στην Πρώην Α.Γερμανια που είναι η γειτονιά των άκρων και της αντίδρασης
Και γιατί έχουν τέτοιο θέμα
Και πάλι σωστά μαντέψες
Έχουν και το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμενων σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα .

alex7

Well-Known Member
Πρέπει να μελετηθεί το θέμα με τους θανάτους στην Ελλάδα .Μπορεί να οφείλεται στην γήρανση του πληθυσμού ,μπορεί στην παχυσαρκία σε σχέση με άλλες χώρες .Η Αμερική που έχει πολλούς θανάτους έχει πολλούς παχύσαρκους αλλά πιο νεανικό πληθυσμό .Σε κάθε περίπτωση θέλει έρευνα

oreo

Well-Known Member
Δεν έχεις άδικο σε αυτό .
Αλλά και αναλογικά να το δεις ο εμβολιασμός είναι αυτός που κάνει τη συντριπτική διαφορά .
Πάρε άλλη χώρα με υψηλό δείκτη εμβολιασμών να δεις τη διαφορά .
UK ας πούμε .
Η ακόμα καλύτερα να σε πάω στη Γερμανία να δεις σε ποιες περιοχές της χώρας έχουν σημαντικό ζήτημα με νοσηλείες και θανάτους .
Ναι σωστά μαντέψες
Στην Πρώην Α.Γερμανια που είναι η γειτονιά των άκρων και της αντίδρασης
Και γιατί έχουν τέτοιο θέμα
Και πάλι σωστά μαντέψες
Έχουν και το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμενων σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα .
Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτά, αλλά στις μετρήσεις πρέπει να μπει επίσης η ροπή σε ασθένειες και υποκείμενα νοσήματα που εμφανίζονται σε τρομακτική μερίδα πληθυσμού απο τα 65 κ ανω

Georgie

Well-Known Member
Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτά, αλλά στις μετρήσεις πρέπει να μπει επίσης η ροπή σε ασθένειες και υποκείμενα νοσήματα που εμφανίζονται σε τρομακτική μερίδα πληθυσμού απο τα 65 κ ανω
Ναι ρε φίλε αλλά δεν είναι αυτοκτονία το να μην εμβολιάζονται?

Georgie

Well-Known Member
Για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού κ εγώ της ίδιας άποψης είμαι
Να μη ξεχνάς όμως και τις αναλογικά υψηλές νοσηλείες σε πιο μικρές ηλικίες που θα μπορούσαν να έιχαν αποφευχθεί αν ήταν προστατευμένες από τον εμβολιασμό .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Δεν έχω εικόνα απο το νούμερο , γεγονός όμως είναι οτι αν βρει υποκείμενο νόσημα ,με κυριότερα την παχυσαρκία κ το ζάχαρο δημιουργεί άμεσα ευτράπελα. Τέτοια εικόνα τουλάχιστον πήρα απο φίλη γιατρό που είναι στην πρώτη γραμμή κυριολεκτικά.

Vdupa

Well-Known Member
κ επίσης έχει μια υποψία πολιτικής συμπάθειας σε συγκεκριμένο μικρό κόμμα του Κοινοβουλίου..

Δεν θα μου κανει εντυπωση. Και για ολους αυτους που εχουν την αναγκη να δειξουν ηρωες της ''επαναστασης''.

Georgie

Well-Known Member
Δεν έχω εικόνα απο το νούμερο , γεγονός όμως είναι οτι αν βρει υποκείμενο νόσημα ,με κυριότερα την παχυσαρκία κ το ζάχαρο δημιουργεί άμεσα ευτράπελα. Τέτοια εικόνα τουλάχιστον πήρα απο φίλη γιατρό που είναι στην πρώτη γραμμή κυριολεκτικά.
Ισχύει 100%
Ένα όμως παράδειγμα πρόσφατο από οικογένεια και γνωστούς .
Θείος μου είναι τουλάχιστον 160 κιλά 63χρονων , και διαβητικός και πρώην βαρύς καπνιστής και πότης .
Τρίπλα εμβολιασμενος πέρασε τον ιό τη περασμένη εβδομάδα κυριολεκτικά στο πόδι . Άντε λίγο συνάχι .

Γνωστός πατέρας μιας κοπέλας στην εργασία μου έφυγε εχθές σε ηλικια επίσης των 63 χωρίς υποκείμενο νόσημα , φυσιολογικό βάρος και μη καπνιστής .
Αρνητής όμως και μη εμβολιασμενος .
Άδικο, αλλά ρίσκαρε

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Πως σιγά σιγά η άποψη των ψεκασμένων καθηγητών , επανέρχεται δριμύτερη μέσω της μελέτης που συνυπογράφει ο Τσιόδρας.Bye Bye ανοσία αγέλης μέσω εμβολιασμού τελικά? Παραθέτω και απόσπασμα για όποιους βαριούνται να κάνουν κλικ.
"

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη δεν μπορούμε πλέον να συζητούμε για το θέμα της «ανοσίας αγέλης», αφού δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά εμβόλιο που να αποτρέπει την προσβολή από τον ιό. Υπάρχουν μόνο εμβόλια που αποτρέπουν τη νοσηλεία, τη βαριά νόσηση και τον θάνατο.

Μοναδικός πλέον σκοπός είναι να καλυφθεί το ποσοστό του ευάλωτου πληθυσμού με εμβολιασμούς ώστε ακόμα και με πολλές χιλιάδες κρούσματα να έχουμε λίγους θανάτους.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι ένα ποσοστό 70-80% του πληθυσμού με ανοσία θα αρκούσε για να δημιουργηθεί η «ανοσία της αγέλης» δε φαίνεται ότι αρκούν και οι νέες εκτιμήσεις μιλούν ίσως και για ποσοστά 90%, δείχνοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μόνο ένα μακρινό σενάριο για να κοπάσουν τα κύματα της πανδημίας με τις νέες μεταλλάξεις που διαρκώς προκύπτουν."

Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2022/...syzitame-gia-anosia-agelia.html#ixzz7ItOEU7KP

Αυτό ακριβώς. Έκαναν τα εμβόλια φάρμακα και όχι φάρμακα που να λειτουργούν ως φάρμακα και να σωθεί ο κοσμάκης. Αυτό που τους ένοιαζε ήταν να πάρει σειρά η επί 40 χρόνια αποτυχημένη τεχνολογία mRna. https://el.wikipedia.org/wiki/Εμβόλια_RNA
"Μέχρι το 2020, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στη χρησιμοποίηση του mRNA είχαν φτωχά αποτελέσματα στην ανάπτυξη φαρμάκων για καρδιαγγειακά, μεταβολικά, νεφρικά νοσήματα, τον καρκίνο και σπάνιες ασθένειες όπως το σύνδρομο Crigler-Najjar, με τα περισσότερα ευρήματα να αποτελούν παρενέργειες των μεθόδων χορήγησης. Πολλές φαρμακευτικές εταιρείες εγκατέλειψαν την τεχνολογία, ενώ ορισμένες εστίασαν στο λιγότερο κερδοφόρο τομέα των εμβολίων, όπου οι δόσεις θα ήταν σε χαμηλότερα επίπεδα και οι παρενέργειες μικρότερες".

Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει για εμάς. Τα κορόϊδα στη ζωή αυτήν την κατάληξη έχουν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Για τα παιδιά και τους τρελούς στεναχωριέμαι. https://rumble.com/embed/vq86br/?pub=4

Kostas97

Well-Known Member
Η Αττική οδος θα πληρώσει 2000 ευρω το κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο.
Άραγε αρμοδιότητα της Αττική οδού ειναι αν θα μπουν οι νταλίκες στο δρόμο;

Αποδιοπομπαιος τράγος κατα την αποψη μου η Αττική οδος.Εκει που ακούγαμε ότι οι ευθύνες θα αποδωθουν στην ώρα τους ξαφνικά προκύπτει ένα πρόστιμο.

Vdupa

Well-Known Member
Αυτό που τους ένοιαζε ήταν να πάρει σειρά η επί 40 χρόνια αποτυχημένη τεχνολογία mRna. https://el.wikipedia.org/wiki/Εμβόλια_RNA

Πρεπει εχουν μια συμφωνια ομως οι ψεκιές. Ή δεν εχει δοκιμαστει ποτε και ειμαστε πειραματοζωα με αυτο το εμβολιο (χωρις εγκριση) ή ειναι αρχαια υπερδοκιμασμενη αποτυχημενη τεχνολογια.

Stratos

Well-Known Member

Αποδιοπομπαιος τράγος κατα την αποψη μου η Αττική οδος.Εκει που ακούγαμε ότι οι ευθύνες θα αποδωθουν στην ώρα τους ξαφνικά προκύπτει ένα πρόστιμο.
Ποιος είναι υπεύθυνος για να είναι ανοικτή η Αττική οδός; Η ίδια ή το κράτος;

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

H Αττική οδός λόγω των γνωστών προβλημάτων της άλλοτε πανίσχυρης Κ/Ξ που την διοικεί, τα τελευταία χρόνια είναι σκιά του εαυτού της. Κακώς δέχτηκε τις διαβεβαιώσεις της ότι δεν θα υπάρξουν θέματα ο υπουργός. Έπρεπε να απαγορευτούν οι νταλίκες ακόμα και αν η Αττική οδός δήλωνε επάρκεια μέσων.

Μπλουζα